2009 Aralık Anneleri

valla arzucum ondan kullanan çok fazla insan gördüm demek ki kullanışlı... ama bence pahalı yani normal sırt çantası fazladan bir alt açma matı var bildiğim kadarıyla... herhangi bir sırt çantası ve alt açma beziyle aynı iş görülebilir diye düşünüyorum yerimseniben fiyatlarına bir bak istersen ve yine yeniden tchibo diyorum bazı mağazalarında hala var bebek bakım çantası ve 29,90 fiyatı... biberonluk, bez çantası, alt açma matı ve de bol gözlü büyük çanta

biz üzüm yiyoruz sizde ne var bakalımmmmmmmmmmm hihoyyyt
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

dün sordum bilge fiyat olarak 46 liraydı.. içinde de bilirsin ıslak mendil bebe yağı falan filan vardı, dediğin ürünü görmüştüm.. du internete bakıyım varsa siparişini vereyim de gelsin artıkın.. onu bende çok beğenmiştim..

bebek eşyalarını bezini mamasını koymaya çanta oluyor ya hani? o amaçla o nivea sırt çantasını kullanabilirmiyim peki?? yoksa olmaz mı

Valla bende normal bir sirt cantasi aldim . Zaten alt acma minderi filan almistim. Onu koycam icine o kadar. Bebek cantasina baktim da 150 den asagi yok . Bende cantayi 35 e filan aldim sanirim. Simdi bi de okul zamani diye cok fazla cesit var

ben ondan aldım canım o eski tip çantalara uyuz oluyorum normalde de sırt çantası kullandığım için günlük onu kullanmayı düşünüyorum bayağı kullanışlı gözüktü gözüme

Valla bende normal bir sirt cantasi aldim . Zaten alt acma minderi filan almistim. Onu koycam icine o kadar. Bebek cantasina baktim da 150 den asagi yok . Bende cantayi 35 e filan aldim sanirim. Simdi bi de okul zamani diye cok fazla cesit var

evet ya bu dediklerinizde mantıklı..:uhm:

Kızlar, geçen gün yazmıştım erken doğum riskim var diye.Bu gün kendi doktoruma gittim o da 2 mm açıklık olduğunu söyledi. 2 ile 4 hafta içinde gelebilir doğum olabilir dedi.Tabi daha geç de olabilir ama düşük ihtimal dedi. Haftaya çarşamba gününe randevu verdi o zaman açıklığın artmışsa 2 hafta içinde doğum olur dedi.Açıklık artmamışsa o zaman birazs daha gecikirmiş. Ve işin kötü yanı bu işin bir de tedavsi yokmuş. Sadece dinlenmem gerekiyormuş. Ve şuan da öyle yapıyorum.Annemi çağırdım yanıma ... Dualarınıza ihtiyacım var. Görünüşe göre Aralık annesi olamıyacağım..

Ama moralim iyi şuan bile doğsa yaşar dedi doktorum. Tabi biraz sorunlu olur ama yaşama şansı var dedi. Ve erken doğum olduğunda mutlaka Haccetepeye git dedi. ..

Detaylı bir şekilde yazdım ki aynı sorunu yaşayanlar olursa bilgileri olsun diye..

allah allah ben üç haneli bir şey hatırlıyorum onun fiyatını :kedi: ya çok kazık yerde baktım ya yanlış marka hatırlıyorum :1rolleyes:

Cok cok gecmis olsun tekrardan bol bol dinlenmeye bak ne kadar dursa o kadar iyi sonucta. Universite hastaneleri bu konuda cok cok iyi durumda .

inşallah 4 haftayı tamamlarsınız güzelim en azından 30 haftalık oluyor o zaman... dualarımız seninle :Saruboceq: iyiyi düşün iyiyi çağır olur mu? artık bebişlerimiz büyüdü allah ömür verdiyse bu saatten sonra çok büyük ihtimalle yaşıyorlar kaydirigubbakcemile5 sen yavrucuğunla konuş ne kadar geç gelirse kendisi için o kadar iyi olacağını anlat ve moralini de yüksek tut bak gör doktorları bile şaşırtabilirsin yerimseniben

valla sormaaa cnmmm göz koyduk bi kere

benim normal kullaninca olmuyor onlar naylon gibi ya . ılla % 100 pamuk olcak yoksa olmuyor . Tobe ya
of valla neyse bklm idare edeceğiz 2,5 ay kaldı.

öyle çantalr ii ouyor cvnm çanta bedavaya geliyor.bende chicconunkini 35 e mi ne almıştım çok oldu ama ilk aldığım şeydi bebişime

[sıze="3"]herkese selamlar biz geldiik a.s.

Nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım

Ben bi geçmişi okuyayım geliyorum yerimseniben
[/sıze]

hoşgeldin cnmm

cnm benm hayırlşısı olsun bol bol dinlen ozamn nekadar geç olursa bakımı okdar kolay olur.dikkat et kendine.olsun sende aralık annesi sayılırsın sende aralığa kadar karnında değilde yanında büyüteceksin bebişini.moralinide çok yüksek tut.şuana doğanlar bile bakımı ii olunca bebkler yaşıyor sadece bkmı zor işte annende yardım eder zaten.

canım arkadaşım Allah yardımcın olsun, moralini yüksek tut ve dinlenmeye devam et, riske sokacak zorlayıcı hareketlerden zaten kaçıyorsundur.. kolla kendini.. Annen de yanına gelmiş ne güzel.. inşallah zamanında gelir bebeğin, erken gelse de inşallah herşey çok yolunda gider, yine bilgi ver bize arada bir.. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin meleklerden daha kutsallar.. Umarım herşey senin ve bebeğin için çok iyi olur..

canım benim moralini yüksek tut Allah'ın izniyle yaşar miniciğin dr un da öyle söylemiş hem belki daha fazla açılmaz dualarımız seninle sende hiç kalkma yerinden anneciğin sana kraliçeler gibi bakar a.s.

canım çok geçmiş olsun tekrar
iyi yapmışsın anneni çağırmakla tuvalet hariç kalkma nekadar geciktirirsen doğumu okadar iyi.
İnşallah herşey sorunsuz olur cnm dikkat et kendine..

Cok cok gecmis olsun tekrardan bol bol dinlenmeye bak ne kadar dursa o kadar iyi sonucta. Universite hastaneleri bu konuda cok cok iyi durumda .

Teşekkür ederim. Evet üniversiteler iyiiymiş. Dediğin gibi her geçen gün için şükür ediyoruz artık. Dediğin gibi ne kaar geç olursa o kadar iyi.

Konuşuyorum zaten.. İnşallah canım..

Evet canım ya. sağlsağlam doğsunda bakımına razıyım.

Ayrıca domtorum artık doğum sevyesine gelinceye kadara açıklığım artsada 1-2 hafta o şekjilde bekletebilriz dei doktor ..bu da bana moral oldu. artık hesap yapar olduk. 2 hafta öyle 2-3 hafta da böyle beklese 5 hafat olur o da bize yeter inşallah..

kızlar bu arada meyve konusunda hiçbirinizin sesi çıkmadı yine??????? sengözlerimebaksanab

merhabalarrr teyzelerri :ecrin_bebek:bız geldık kızımla
umarım herkesın haftasonu guzel gecmıstırrkaydirigubbakcemile2
bız cok yorgunuzzz cunku kızımın odasına fılan bosalttık
yarında pakpen taktırıyoruzz offf cok fecı evın haliii:gitme:
EWDAL canım ıns.bebegın bekledıgınden daha uzun sure kalır senınle
dualarım ıkınız ıcın

Akşam gelecek annem. Tabi ki gelişmelerden haberdar ederim sizleri.. Teşekkürler

canım benim moralini yüksek tut Allah'ın izniyle yaşar miniciğin dr un da öyle söylemiş hem belki daha fazla açılmaz dualarımız seninle sende hiç kalkma yerinden anneciğin sana kraliçeler gibi bakar a.s.

İnşallah açılmaz canım. Umutla bekliyoruz işte. Ama moralim gerçekten iyi.. rahatladım biraz.

canım çok geçmiş olsun tekrar
iyi yapmışsın anneni çağırmakla tuvalet hariç kalkma nekadar geciktirirsen doğumu okadar iyi.
İnşallah herşey sorunsuz olur cnm dikkat et kendine..

Çok sağol canım.. Bu aşamdan sonrsa riske atmam artık bebeğimi. Sıkacağım dişimi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…