2009 Aralık Anneleri

valla yüksek moral + anne bakımı + bebişle ikna konuşmaları formülüyle bence de olabildiğince gecikir... eh biz de buradan dua desteği gönderdik mi tamamdır arkadaşım kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada meyve konusunda hiçbirinizin sesi çıkmadı yine??????? sengözlerimebaksanab

Hmmm ben unutmusum bugun dunur cok acele ciktim ama soz aksam yicem tamam mi ?

Hosgeldin

cnm bn 27 haftalık ama cuma günü kontrol vardı 1034 gr olmş kızım çok çabuk büyüyorlar bu haftadan sonra doğanların yaşama şansı çok yüksek üzülme sen içini rahat tut tamam:teselli:

cnm bnde yaptırmadım daha tetanozu burda yok çünkü türkiyeye gdince yaptırcam son iki ay arka arkaya doktorum öyle yapalım sorun olmaz demişti ama ynede bi araştır sen
şeker yüklemesini cuma yaptırdım 27 haftamdayım 30 haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ben :1rolleyes:

bnde hiç aağrı kramp kasılma vs yok kızlar çok oyurunca sadece belim ağrıyo biraz o kadar bu ağrıları önemseyin artık malum 7 ay olduk hemen hemen dikkat etmemiz lazım doktor kontrolünde olmamaız şart :içelim:

canım büyüdükleri için yer dar geliyomuş o yüzden daha az ama kuvvetli hareket ederlermiş birde uyku düzenleri var onlarında bu düzeni değişmiş olabilir özellikle son ayda daha az hareket ederlermiş :kedi:

ben 4 kilo almışım arzucum aburcubur hamurişi ve tatlıyı kesrsen düzene girer kilon ben yemiyorum onları çok cnm istertse biraz yiyorum işte ama kilo alımım düzgün gdio şimdilik bu aydan sonra çünküğ ne yaposak boşa kilo hızla alıcaz delikafadulden gelsin 60 lar 70ler 80ler delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya bn cuma doktora gittimde sadece şekerime baktı benm dedim bide kanıma falan bakın die baktırmadı uyuz oldum ya kanım düşükse ya enfeksiyon vs varsa ne sinir ya türkiyeye gdince baktırcam artık tansiyonuma kiloma baktırdım zorla söyleye söyleye normal çıktılar allahtan çok şükür rabbime :Saruboceq:

doktor 1034gr olmuşl dedi bn öyle anladım yani eşimde dioki saçmalama 1300 dedi dio :1shoklmamıştır o kadar dimi tereddütte kaldık a034 diom bbnn ama fisfisfis

kızlar ev zaten sıcak oluyo bebek olduğu için kat kat giydirmeye bgerek yok isirik yaparız valla yavurucukları bn bişey giydirmeyi düşünmüyorum doğrusu altına öle rahat rahat yatsın kuzucum :1hug:
ama dışa giderken giydirmem gerekirse şu patikli altlar varya onlardan giydiririm çünkü kilotlu çorap haşlar bacaklarını çok narinler doğduklarında :kedi:

inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kolayca kollarınıza alırsınız meleklerinizi

a.s.a.s.a.s.

ammin cnm saol allah senin yavrunuada uzun ömürler versdin inş :1rolleyes:

güle güle kullansın cnm sağlıkla inş :ecrin_bebek:
bende cumartesi gittim doktora kızım 40 cm 1350 kg olmuşş
ama dr biraz kafası büyük varmı ailede koca kafalı dedi opuyorumnanaktan
ohh maşallah kuzucuk büyümüş annesi az kaldı doğuma desene :kedi:

bnde akıntı yok kızlar çok az var denize çok gittim ama ondan mı azaldı yani olmadı acaba CADIARZU
bn niveayı sevmiyorum cnm sebamed alıcam bn birde mustela varmış çok iyiymiş ama çok pahalıymış diye duydum birde almanyadan getirticem penaten di sanırım yanlış hatırşamıyorsam çok ii die duydum denicem onuda

cnm önemli olan bebeğin ii olması allahın izniyle doğar inş sen yat uzat ayaklarını dinlen bol bol stres yapmamaya çalış zararlı biliosun allah yardımıcızn olsun bizler herzaman yanınızdayız herzaman desteğiz birbirimize sen içini rahat tut dualarımız sizinle :teselli::Saruboceq:

yaa bni duyan yokmu herkes kendine dalmış :çok üzgünüm:
ne selamımız alında ne sabahımız :gitme:

kızlar sonuçlarımı öğrendim..

şeker> normalmiş
idrar> normalmiş
hormon(troid)> normalmiş
hemoglabin> malesef baya düşükmüş

kan hapına devam et dedi.. ediyorum dedim, 2 ye çıkaralım günde dedi, bende zaten bir ay önceki kontrolümde 2 ye çıkarmıştınız dedim.. ikiye çıkardığımız halde mi böyle dedi.. hımmm dedi.. eee başka da bişey demedi.. başka ilaç vereyim yada şunu ye bunu ye gibi birşey demedi.. bebeğimde düşük olmasın doğduğunda kan değerleri yaa..mafoldumben moralim çok bozuldu.. ailecek kan dedinmi bize birşeyler oluyo, malum babamı kan kanserinden lösemiden kaybettim. kan dedin mi tepe tüyümüz ters dönüyor.. annecim şimdi arar, noldu sonuç diye söylesem üzülecek.. söylemiyim bari.. korkuyoruz artık bu tarz şeylerden..

mora battaniyelerimiz pelin bak bu ayıcıklı yeni gelmiş yumuşacık bişy çok tatlı pembe ve mavi rengi var

Arzucum moralini bozcak bisey yok ki simdi . Nie bosu bosuna geriliyosun ki .Buraya da yaziyorlar neler var cevremizde onemli riskli bisey olsa doktorun zaten soylerdi.

gercekten cok guzeller ama bırazcık pahalı geldı sankı banaCADIARZU

Evet evet pahali ama guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…