2009 Aralık Anneleri

ayyy ne kadar tatlı bu kıbrısda satılıyor sanırım sadece
bebegın gule gule kullansın canım saglıkla

türkiyedede varmış cnm biraz fiyat farkı varmış sanırım ama öznur almış mesela şu topitos olanın beyazını chiccoo dan aldım demişti yanlış hatırlamıyorsam ama çok kullanışlı bn büyük boy aldım 3-4 yaşına kadar kullanabilrim
yumuşacık ve sıcacık tutuyo

canım maaşallah sana ya, benden 2-3 hafta öndesin ve sadece 4 kilo mu aldın.. Ay Allah nazardan korusun vallahi ben tam tamına 12 kilo.. bir kilo bebeğin, 500 gr suyu ve plesantası, 1 kilo göğüsler olsa sen kendin hiç kilo almamışın.. ya bunu nasıl beceriyosunuz anlamıyorum.. utanıyorum resmen yaa.. rezalet bu yaaa.. çok imrendim sana.. sen hala seksi bir hatunsundur..

arzucum bak şimdi neden moralini bozuyorsunki araştır bak nette biraz son aylarda kansızlık çok çok normal bişey hemen hemen herkese oluyor bnm dayımın kızı kanı hep normaldi son ayında hastaneye kaldırdık bi anda kansızlıktan kan nakli yapıldı korkulcak bişey deilk bu kan şuruplarına başlarsın olmadı kan verilir allah dermansız dertler vermesin bi tanem üzülme bak bebiş sağlıklı sen sağlıklı oohhh daha ne olsun be gülüm şükür halimize neler okuyoruz neler duyuyoruz dimi hadi toparla kendini bakem yok öle salıvermek üzümek falan lmaz:

yaa canım ınternette sorun var bende
yazıyorum gıtmıyor fılan sayfa yenılenemıyor:bbo:
ayy çok kötüğ yaa sinir oluyorum bdnede öle olunca bazen yazıom yazıom yolla diom pat gidio sayfa kaydirigubbakcemile3

Gule gule kullansin insallah:)
amiiiiin tatlışım saol opuyorumnanaktan

valla bnde anlamadımki aslında çok çabuk kilo alırım ben birde sigarayı bıraktım yani düşün artık ve bn bütün gün evde kös kös oturan biriyim hareket sıfır yani hava o kadar sıcakki çıkamıyorum o yüzden tek gezdiğim yer süpermarketler göğüs 1 kilo dionda yoktur kı< o kadar kaydirigubbakcemile3 küçükler kalçam çıktı biraz göbüş büyüo işte bi de ama hala pantolanlarım falan oluyo üstüme yani bünye hormanlar heralde inan dikkat falanda etmiyorum sadece hamur ve tatlı yemiyorum o kadar kaydirigubbakcemile2

bende tamı tamına 11 kılo aldım boyum uzun dıye herkes gostermıyosun dıyo ama ben cok rahatsızım
umarım kalan zamanda daha fazla almam almayızzzzlmaz:

teşekkür ederim moral verdiğiniz için canlarımm.. işte artık o kadar şeyden sonra biraz hassas oldum bu konuda.. haklısınız tabi, Allah beterlerinden korusun..

cok efkar yaptım hadı ıcelım guzelleselımmmm:içelim:
kızlarrr hadı bardaklar suyla dolsun
meral felan n erde bugun burası pek sessız gıbı :uhm:

kızlar ben göbişimi ekledim Arzucum ama üzme kendini ve aklına kötü şeyler getirme bak bende 2 ye çıkardım ilacı tekrar ölçtürmeye korkuyorum biliyorum gene düşük çünkü çok çabuk yoruluyorum Allah başka dert vermesin

cok efkar yaptım hadı ıcelım guzelleselımmmm:içelim:
kızlarrr hadı bardaklar suyla dolsun
meral felan n erde bugun burası pek sessız gıbı :uhm:

canım benim sen ilgisiz mi kaldın ah kıyamam hamilelik alınganlığımı yapıyon sen yerim ben seni :))))))))Şeniz

Arzucum moral bozmak yok
bi problem olsa doktor söylerdi mutlaka
sen ilaçlarını düzenli kullan bide kendi yediklerine dikkat et bende de oldum olası var kansızlık söylemiştim daha öncede
hamileliğimden önce ben baya bi baktım kendime pekmez içiyordum her akşam yatmadan 1 fincan
ıvır zıvır yiyeceğine böyle faydalı şeyler tüket.
Bide kırmızı eti haftada bir mutlaka ye
eminim hepsini biliyosun sende ama uygulamaya başla hemen

masallah sende pek kılo almamıssın canım

Ne bicim bilgi islemciniz var dunurcum

şöyle izah edeyim kendisi internet olmasa daha az sorun dolayısıyla daha mutlu bir işyeri olacağımızı düşünen bir bilgiişlemci...:mymeka: sen anla işte :çok üzgünüm:

baharla konuşan olmuş mu bu arada? o sorunun cevabını kaçırdım ben :çok üzgünüm:

arzuuuuuu :mymeka: annenin kan değerleri düşükse bebeğin kan değeri düşük doğar diye bi şey yok ki annem sen niye stress arıyosun kendine mafoldumben

teşekkür ederim moral verdiğiniz için canlarımm.. Işte artık o kadar şeyden sonra biraz hassas oldum bu konuda.. Haklısınız tabi, allah beterlerinden korusun..

cnm bnm kansızlıkta kafaya takılacak bişey yok ki bebğin senin kanını aldıpğı için sende kansızlık çıkıyor bendede vardı 2 tane i.içyordum kan şurubu şimdi bire taneye düşürdü doktor.ilaçla hemen düzeliyor biraz pekmez ,siyah üzüm ve kırmızı et yersen de zaten kansızlığın biteer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…