hoşbulduk cnnm saollkaydirigubbakcemile5
bnde dedim kimse görmüo beni bugün yazıom yazıom cvp veren yok bana kaydirigubbakcemile3
ayyy ne kadar tatlı bu kıbrısda satılıyor sanırım sadece
bebegın gule gule kullansın canım saglıkla
cnm bn 27 haftalık ama cuma günü kontrol vardı 1034 gr olmş kızım çok çabuk büyüyorlar bu haftadan sonra doğanların yaşama şansı çok yüksek üzülme sen içini rahat tut tamam:teselli:
ben 4 kilo almışım arzucum aburcubur hamurişi ve tatlıyı kesrsen düzene girer kilon ben yemiyorum onları çok cnm istertse biraz yiyorum işte ama kilo alımım düzgün gdio şimdilik bu aydan sonra çünküğ ne yaposak boşa kilo hızla alıcaz delikafadulden gelsin 60 lar 70ler 80ler delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
doktor 1034gr olmuşl dedi bn öyle anladım yani eşimde dioki saçmalama 1300 dedi dio :1shoklmamıştır o kadar dimi tereddütte kaldık a034 diom bbnn ama fisfisfis
arzucum bak şimdi neden moralini bozuyorsunki araştır bak nette biraz son aylarda kansızlık çok çok normal bişey hemen hemen herkese oluyor bnm dayımın kızı kanı hep normaldi son ayında hastaneye kaldırdık bi anda kansızlıktan kan nakli yapıldı korkulcak bişey deilk bu kan şuruplarına başlarsın olmadı kan verilir allah dermansız dertler vermesin bi tanem üzülme bak bebiş sağlıklı sen sağlıklı oohhh daha ne olsun be gülüm şükür halimize neler okuyoruz neler duyuyoruz dimi hadi toparla kendini bakem yok öle salıvermek üzümek falankızlar sonuçlarımı öğrendim..
şeker> normalmiş
idrar> normalmiş
hormon(troid)> normalmiş
hemoglabin> malesef baya düşükmüş
kan hapına devam et dedi.. ediyorum dedim, 2 ye çıkaralım günde dedi, bende zaten bir ay önceki kontrolümde 2 ye çıkarmıştınız dedim.. ikiye çıkardığımız halde mi böyle dedi.. hımmm dedi.. eee başka da bişey demedi.. başka ilaç vereyim yada şunu ye bunu ye gibi birşey demedi.. bebeğimde düşük olmasın doğduğunda kan değerleri yaa..mafoldumben moralim çok bozuldu.. ailecek kan dedinmi bize birşeyler oluyo, malum babamı kan kanserinden lösemiden kaybettim. kan dedin mi tepe tüyümüz ters dönüyor.. annecim şimdi arar, noldu sonuç diye söylesem üzülecek.. söylemiyim bari.. korkuyoruz artık bu tarz şeylerden..
ayy çok kötüğ yaa sinir oluyorum bdnede öle olunca bazen yazıom yazıom yolla diom pat gidio sayfa kaydirigubbakcemile3yaa canım ınternette sorun var bende
yazıyorum gıtmıyor fılan sayfa yenılenemıyor:bbo:
amiiiiin tatlışım saol opuyorumnanaktanGule gule kullansin insallah:)
canım maaşallah sana ya, benden 2-3 hafta öndesin ve sadece 4 kilo mu aldın.. Ay Allah nazardan korusun vallahiben tam tamına 12 kilo.. bir kilo bebeğin, 500 gr suyu ve plesantası, 1 kilo göğüsler olsa sen kendin hiç kilo almamışın.. ya bunu nasıl beceriyosunuz anlamıyorum.. utanıyorum resmen yaa.. rezalet bu yaaa.. çok imrendim sana.. sen hala seksi bir hatunsundur..
cok efkar yaptım hadı ıcelım guzelleselımmmm:içelim:
kızlarrr hadı bardaklar suyla dolsun
meral felan n erde bugun burası pek sessız gıbı :uhm:
kızlar ben göbişimi ekledim Arzucum ama üzme kendini ve aklına kötü şeyler getirme bak bende 2 ye çıkardım ilacı tekrar ölçtürmeye korkuyorum biliyorum gene düşük çünkü çok çabuk yoruluyorum Allah başka dert vermesin
canım benim sen ilgisiz mi kaldın ah kıyamam hamilelik alınganlığımı yapıyon sen yerim ben seni :))))))))Şeniz
Ne bicim bilgi islemciniz var dunurcum
bağlantı gitti
canım benim sen ilgisiz mi kaldın ah kıyamam hamilelik alınganlığımı yapıyon sen yerim ben seni :))))))))Şeniz
teşekkür ederim moral verdiğiniz için canlarımm.. Işte artık o kadar şeyden sonra biraz hassas oldum bu konuda.. Haklısınız tabi, allah beterlerinden korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?