masallah sende pek kılo almamıssın canım
maşallah sende almamışsın kilo çok tatlı olmuşsun tulumla :1hug:Şenizkızlar ben göbişimi ekledim Arzucum ama üzme kendini ve aklına kötü şeyler getirme bak bende 2 ye çıkardım ilacı tekrar ölçtürmeye korkuyorum biliyorum gene düşük çünkü çok çabuk yoruluyorum Allah başka dert vermesin
bugun ınternette sorun var sanırım turkıye genelışakkıdı
benımkıde cok kötü yawwww:bbo:
yok ben almak istiyorum alamıyorum ( hepimizin derdi ayrı ) ilk ay 50ydim şimdi 53 oldum ama bebiş iyi çok şükür
maşallah sende almamışsın kilo çok tatlı olmuşsun tulumla :1hug:Şeniz
bnm güzel netim uydudan bağlanıom ben
sağol canım a.s.
Uyku bastirdi beni :bbo:
sağol canım a.s.
kaz tüyü yorgan yastığı ne kadara aldın bide boyutu ne bnde alıcam ama sonra 1 yaşına kadar yastık kullanmayıu tavsiye etmiyolar kusup boğulma tehlikesi oluyor die
bu kaz tüyü olanlar çok iyiymiş kesinlikle terletmiyormuş 40 ytl die duymuştıum sadece yastığın fiyatını sen kaça aldın cnm :sm_confused:
oofff çok sıcak oldu ya ceryanda yapmıo açık her yer :bbo:
Türkiye nasıl kızlar serinledimi biraz
Karnimda acikti benim
serinledi serinledi , anacııım serinlemek de laf mı sel götürdü ayol burayı
oofff çok sıcak oldu ya ceryanda yapmıo açık her yer :bbo:
türkiye nasıl kızlar serinledimi biraz
kaz tüyü yorgan yastığı ne kadara aldın bide boyutu ne bnde alıcam ama sonra 1 yaşına kadar yastık kullanmayıu tavsiye etmiyolar kusup boğulma tehlikesi oluyor die
bu kaz tüyü olanlar çok iyiymiş kesinlikle terletmiyormuş 40 ytl die duymuştıum sadece yastığın fiyatını sen kaça aldın cnm :sm_confused:
hem terletmiyormuş canım hemde yorganda boğulma tehlikesi yokmuş fiyatını hatırlamıyorum ki tatlım biz hepsini bir yerden aldık annemdeler bakarım üzerinde yazıyorsa haber veririm
bugun ınternette sorun var sanırım turkıye genelışakkıdı
benımkıde cok kötü yawwww:bbo:
Uyku bastirdi beni :bbo:
yok ben almak istiyorum alamıyorum ( hepimizin derdi ayrı ) ilk ay 50ydim şimdi 53 oldum ama bebiş iyi çok şükür
Karnimda acikti benim
söylemesı ayıp bir uyumuşum
söylemesı ayıp bir uyumuşum
arzu takma kafana cnm ya Allah beterınden saklasın haplarla duzelecek şey bunlar
canan battanıye deme bana aglıyacagım
bu arada senınkıler hayırlı olsun
benım arkadasa kıbrıs uçuşu vermemişler şuan yok listede
oraya uçacak uyuz olmayan bir kabın memuru lazım ki aldıralım
bakalım belki denk gelir uçan kızlardan ben alırım dıyen
çocuk için yastık ewt önermıyolar ama sonrası için ikeanın yenı katalogunda gördum
yorgan ve yastık 29 tl ye inmiş kuş tuyu birara gidip alayım dedım önumuzdekı yıllarda kesın lazım olur ve normalde pahalı çok
bu saate kadar iyiydi sonradan cozdu benimki
benim hiç açılmadı ki :sinifsinif:
o zaman dert arıyosun sen :mymeka: yerimseniben sırnaşık şey kızım ne güzel işte allaha bin şükür bebiş iyi sen 6 ayda 3 kilo almışın daha ne istiyosun neeeeeeeeeaaaaaaaa mafoldumben
benim deeeeeeee mafoldumben üstelik bi de nazar değdirdim kendime mafoldumben akıntım olmuyo dedim ya akannehir coooooooort şeklinde bir akıntı noluyoz falan oldum resmen :1shok:
ooooooh yarasın 10 dakikası benimdi ver bakem hemen dinlenme duygumu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?