ayy canım çok sevinirim uygun bulursam alırım hem gitmişken türkiyeye Şenizhem terletmiyormuş canım hemde yorganda boğulma tehlikesi yokmuş fiyatını hatırlamıyorum ki tatlım biz hepsini bir yerden aldık annemdeler bakarım üzerinde yazıyorsa haber veririm
söylemesı ayıp bir uyumuşum
arzu takma kafana cnm ya Allah beterınden saklasın haplarla duzelecek şey bunlar
canan battanıye deme bana aglıyacagım
bu arada senınkıler hayırlı olsun
benım arkadasa kıbrıs uçuşu vermemişler şuan yok listede
oraya uçacak uyuz olmayan bir kabın memuru lazım ki aldıralım
bakalım belki denk gelir uçan kızlardan ben alırım dıyen
çocuk için yastık ewt önermıyolar ama sonrası için ikeanın yenı katalogunda gördum
yorgan ve yastık 29 tl ye inmiş kuş tuyu birara gidip alayım dedım önumuzdekı yıllarda kesın lazım olur ve normalde pahalı çok
kız allah seni söleseydinya daha önce ben cuma gittim bak girneye kendime alırken sanada alır yollardım nolcak ki inş denk gelir de alırsın cnm ya ben gitcek olursam haber vereyim sana istersen aldırmak istersen türkiyede baktınmı hiç öznur uyguna almıştı 29 tl demişti burda 25 küçükler büyükler 35 se 40 falandır orda heralde :bbo:
araştırmak lazım cnm ya
bu kuş tüyü dio kaz tüyümü normal kuyşmu anlamadım kafamçokkarıştı
teşekkür ederim moral verdiğiniz için canlarımm.. işte artık o kadar şeyden sonra biraz hassas oldum bu konuda.. haklısınız tabi, Allah beterlerinden korusun..
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
prettybaby, 183621, bhcg, bkaban, burcumurat, b_i_o, ewdal, fms, GOKDENİZZ, hazan007, ningo07, oznurss+, serinus
pişşşt uyuyomu herkessskaydirigubbakcemile
yok ben almak istiyorum alamıyorum ( hepimizin derdi ayrı ) ilk ay 50ydim şimdi 53 oldum ama bebiş iyi çok şükür
söylemesı ayıp bir uyumuşum
arzu takma kafana cnm ya Allah beterınden saklasın haplarla duzelecek şey bunlar
canan battanıye deme bana aglıyacagım
bu arada senınkıler hayırlı olsun
benım arkadasa kıbrıs uçuşu vermemişler şuan yok listede
oraya uçacak uyuz olmayan bir kabın memuru lazım ki aldıralım
bakalım belki denk gelir uçan kızlardan ben alırım dıyen
çocuk için yastık ewt önermıyolar ama sonrası için ikeanın yenı katalogunda gördum
yorgan ve yastık 29 tl ye inmiş kuş tuyu birara gidip alayım dedım önumuzdekı yıllarda kesın lazım olur ve normalde pahalı çok
maşallah 3 kilo nekadar az almışssın bebiş sağlıklıysa gerek yok zaten fazla kiloya.
oh yarsın kızınada sanada cnm.bizim içinde uyusasydın.ya kızlar şimdi hiç yastık koymayacakmıyız bebeğe düzmü yatacak ve nezaman kadar öyle yatacak..
Yarasin Minaya :)
Gerci son zamanlarda olcakmis surekli
KIZLAR ROLL-ON YADA STİCK KULLANMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ??? BEN KULLANIYORUM, ACABA SÜT BEZLERİNE FİLAN GEÇER Mİ? DOKTORA SORCAKTIM UNUTTUM HERZAMAN Kİ GİBİ.:mymeka:
KIZLAR ROLL-ON YADA STİCK KULLANMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ??? BEN KULLANIYORUM, ACABA SÜT BEZLERİNE FİLAN GEÇER Mİ? DOKTORA SORCAKTIM UNUTTUM HERZAMAN Kİ GİBİ.:mymeka:
ayy canım çok sevinirim uygun bulursam alırım hem gitmişken türkiyeye Şeniz
kız allah seni söleseydinya daha önce ben cuma gittim bak girneye kendime alırken sanada alır yollardım nolcak ki inş denk gelir de alırsın cnm ya ben gitcek olursam haber vereyim sana istersen aldırmak istersen türkiyede baktınmı hiç öznur uyguna almıştı 29 tl demişti burda 25 küçükler büyükler 35 se 40 falandır orda heralde :bbo:
araştırmak lazım cnm ya
bu kuş tüyü dio kaz tüyümü normal kuyşmu anlamadım kafamçokkarıştı
55-60 diyor benım istediğim buyuklere
ekım ayı uçuş listesi bu hafta belli olur eger giden tnıdık olmazsa senınde yolun duşerse
haber veririsin sana zahmet o zaman sen 4unde geliyordun dımı turkıyeye saat kaç uçuşu vede izmiremı ıneceksın
bilmem ne tur kuş gittiğimde bakarım ekımde gelecekmış urun zaten
selam kızlar nasılsınız ya rüyamda çok saçma bişey gördüm rüyamda falcı bir kadın karnıma elini dayamış sen kızın olcak sanıyosun ama yanılıyosunuz senin oğlun olcak dedi..kaydirigubbakcemile3 ya acaba erkekmi benim bebek..
valla canım ben araştırdım internetten bebeği olan tanıdıklarıma sordum soruşturdum yatırma diolar tehlikeli diyorlar malum küçükler kusuyorlar sıksık hıçkırık tutuyor yada dönüp kalıyolar öle düzeltemiyorlar kendilerini o yüzden 1 yaşına kadar yastıksız yatırın diyorlar bebekler doğunca aylık kontrole götürdüğümz zaman doktorlarınada sorarız ona göre ha<reket ederiz artık ama bu kaz tüyü yastıklaR çok güzelmiş cnm
selam kızlar nasılsınız ya rüyamda çok saçma bişey gördüm rüyamda falcı bir kadın karnıma elini dayamış sen kızın olcak sanıyosun ama yanılıyosunuz senin oğlun olcak dedi..kaydirigubbakcemile3 ya acaba erkekmi benim bebek..
yaa artık deodorantta geçmesin ne yapacağız geçmez dimi ben stick kullanıyorum zaten bebiş olduğundan beri acayip sıcağım ııııyyyyyyyy kokacak mıyız ayol
delikafadulden delikafadulden delikafadulden koku demeyin yaaaaaa koku demeyinnnnnn :a015: :çok üzgünüm: :1shok:
bilge fatma burcu sagolun
çok yaradı bana minayı bilmem ama
ondanda çıt yok sanırım o da anam uyudu sonunda bende yatayım oldu :)
uyku mu akıntı mı fisfisfis mirmirmirmir
ben sormadım bile geçmez ya :1rolleyes: geçmez di mi :1shok: akannehir
şişttttttttt biz koku mevzusunu kapatmıştık ama
bak ustume alınıyorum yıne :)
tmm cnm gidecek olursam haber veririm sana cep tel ararım 4 ekimde gidicem türkiyeye izmire inicem ordan balıkesire geçiş bnm doktorum lefkoşada inş denk gelirde giderim bnde büyük boy aldım resimde bak 2ye katladım baya kocaman yani boyu55-60 diyor benım istediğim buyuklere
ekım ayı uçuş listesi bu hafta belli olur eger giden tnıdık olmazsa senınde yolun duşerse
haber veririsin sana zahmet o zaman sen 4unde geliyordun dımı turkıyeye saat kaç uçuşu vede izmiremı ıneceksın
bilmem ne tur kuş gittiğimde bakarım ekımde gelecekmış urun zaten
35 tl ye aldım türkiye 2ye katlamış fiyatı desene -tatlicadiarzu-
bn çok istiyodum onlardan ama burda kullanan komşular var aldık hiç kullanmadık çok saçma bişy alma sakın diolar zaten küçück bebek nasıl koyarsan öle kalıo yatakta diolar kararsızım yani bndehayrolsun cnm.ama bilinç altındandır hep bebklerle yatıp bebeklerle kalkıyoruz hep aklımızdalar ondan böyle garip rüyalar görüyoruz.enson nezaöman gittin kontrole bu saatten sonrada cinsiyeti değişmez.ayrıntılıya girdisen doğrudur ama diğer ultrasonlarda yanılan doktorlar oluyormuş.bizim komşunun son ay cinsiyeti değişmiş erkek demişle rhep kız olmuş son ayda
kaz tüyü güzel olsa gerek .peki yan yatma yastığımı alsak ki en başta yatırmak için yastıksızda kusunca genzine kaçmazmı
delikafadulden hayır olsun nasıl rüyaymış öyle o
bu haftadan sonra değiimez ama ya detaylıya gitmiştin dimi sen ayy gerçi olurmu olur allahın işine belli olmaz hayırlısı :lepi:
Her ikisi de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?