2009 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız ya rüyamda çok saçma bişey gördüm rüyamda falcı bir kadın karnıma elini dayamış sen kızın olcak sanıyosun ama yanılıyosunuz senin oğlun olcak dedi..kaydirigubbakcemile3 ya acaba erkekmi benim bebek..

teşekkür ederim moral verdiğiniz için canlarımm.. işte artık o kadar şeyden sonra biraz hassas oldum bu konuda.. haklısınız tabi, Allah beterlerinden korusun..

yok ben almak istiyorum alamıyorum ( hepimizin derdi ayrı ) ilk ay 50ydim şimdi 53 oldum ama bebiş iyi çok şükür

maşallah 3 kilo nekadar az almışssın bebiş sağlıklıysa gerek yok zaten fazla kiloya.

oh yarsın kızınada sanada cnm.bizim içinde uyusasydın.ya kızlar şimdi hiç yastık koymayacakmıyız bebeğe düzmü yatacak ve nezaman kadar öyle yatacak..

KIZLAR ROLL-ON YADA STıCK KULLANMAYA DEVAM EDıYORMUSUNUZ??? BEN KULLANIYORUM, ACABA SÜT BEZLERıNE FıLAN GEÇER Mı? DOKTORA SORCAKTIM UNUTTUM HERZAMAN Kı GıBı.:mymeka:

valla canım ben araştırdım internetten bebeği olan tanıdıklarıma sordum soruşturdum yatırma diolar tehlikeli diyorlar malum küçükler kusuyorlar sıksık hıçkırık tutuyor yada dönüp kalıyolar öle düzeltemiyorlar kendilerini o yüzden 1 yaşına kadar yastıksız yatırın diyorlar bebekler doğunca aylık kontrole götürdüğümz zaman doktorlarınada sorarız ona göre ha<reket ederiz artık ama bu kaz tüyü yastıklaR çok güzelmiş cnm

Yarasin Minaya :)

Gerci son zamanlarda olcakmis surekli

uyku mu akıntı mı fisfisfis mirmirmirmir

KIZLAR ROLL-ON YADA STİCK KULLANMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ??? BEN KULLANIYORUM, ACABA SÜT BEZLERİNE FİLAN GEÇER Mİ? DOKTORA SORCAKTIM UNUTTUM HERZAMAN Kİ GİBİ.:mymeka:

ben sormadım bile geçmez ya :1rolleyes: geçmez di mi :1shok: akannehir

yaa artık deodorantta geçmesin ne yapacağız geçmez dimi ben stick kullanıyorum zaten bebiş olduğundan beri acayip sıcağım ııııyyyyyyyy kokacak mıyız ayol

hayrolsun cnm.ama bilinç altındandır hep bebklerle yatıp bebeklerle kalkıyoruz hep aklımızdalar ondan böyle garip rüyalar görüyoruz.enson nezaöman gittin kontrole bu saatten sonrada cinsiyeti değişmez.ayrıntılıya girdisen doğrudur ama diğer ultrasonlarda yanılan doktorlar oluyormuş.bizim komşunun son ay cinsiyeti değişmiş erkek demişle rhep kız olmuş son ayda

kaz tüyü güzel olsa gerek .peki yan yatma yastığımı alsak ki en başta yatırmak için yastıksızda kusunca genzine kaçmazmı

hayır olsun sen son ne zaman gttınkı doktora şüphe gerçekten varmı içinde

bilge fatma burcu sagolun
çok yaradı bana minayı bilmem ama
ondanda çıt yok sanırım o da anam uyudu sonunda bende yatayım oldu :)

yaa artık deodorantta geçmesin ne yapacağız geçmez dimi ben stick kullanıyorum zaten bebiş olduğundan beri acayip sıcağım ııııyyyyyyyy kokacak mıyız ayol

delikafadulden delikafadulden delikafadulden koku demeyin yaaaaaa koku demeyinnnnnn :a015: :çok üzgünüm: :1shok:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden koku demeyin yaaaaaa koku demeyinnnnnn :a015: :çok üzgünüm: :1shok:

şişttttttttt biz koku mevzusunu kapatmıştık ama
bak ustume alınıyorum yıne :)

bilge fatma burcu sagolun
çok yaradı bana minayı bilmem ama
ondanda çıt yok sanırım o da anam uyudu sonunda bende yatayım oldu :)

valla benim oğlan da tam ters... aksi bi çocuk olcak korkarım işe geldiğimde kıpır kıpır evde yatarken hiiiiiiç öyle hareketsiz keyif keyif takılıyo :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…