Ozledim valla. Gorunce icim rahatliyor . [/Q
hiç rahatlamaz olurmusun cnm
dünyanın en güzel varlıkları
ve aşkımzın aşkalrımızla bize ait olan bir parça:asigim:
merhaba anneler ben de inşallah aralık annesi olacağım 25haf.4 günlk hamileyim.bebeğim erkekmiş.sizleri uzun zamandır takip ediyorum nihayet üye oldum.tekrar herkese merhaba rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evletler nesip etsin...
merhaba anneler ben de inşallah aralık annesi olacağım 25haf.4 günlk hamileyim.bebeğim erkekmiş.sizleri uzun zamandır takip ediyorum nihayet üye oldum.tekrar herkese merhaba rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evletler nesip etsin...
Kızlar bende uykusuzluk ve karnımda ağrı kasılmalar baladı sizdede varmı dönem dönem gelip gidiyor bu arada bebeğim 30cm ve 820 gr.kızlar çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...
yok be burcu gelın öpeyım dedı baksana :)
sorma bilge şu odaya gelen giden alınmasa aslında daha rahtolunur gibime geliyr
aynen bende öyleyim bilge, artık odada sürekli kovacaz birilerini napalım.. valla benim canım burnuma gelirse kovarım milleti kim olursa olsun yaa.. yanımda görümcemi filan bile istemem kayınvalidem filan asla istemem rahat edemem, bi müsade edin lavaboya gideyim derim açık açık.. biz zaten yabancı gibiyiz onlarla, koskoca hala olacak bana diyorki ben de bişey alyımmı eksik kaldımı???kafamçokkarıştı bende gerek yok hepsini ben ve annem aldık dedim, dayımla teyzemin oğluda alıyolar sağolsunlar dedim.. ne diyim kızlar..
kızlar bilgisayarıma format atılacak, uzun bir süre olmam bugün.. beni özleyin anacııımmm.. baaaaayyyy!!!!
benim de çatı ve rahim yapısından dolayı sezeryan dedi dr. normal çok zor olurmuş ben de bebişi düşünerek tamam hiç sorun diil dedim..benim kazım sonu arlık ilk haftası gibi gözüküyo ...
merhaba bende kısmetse aralık annesi olcam. 21 aralık son tarihim. şu mübarek kadir gecesinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... a.s
yeğenler öpsün seni bilgeciiiiiimmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
benim kız ama oğlan olsaydı tekrar polemik olmasın ama yaptırmazdım ben şöyle davullu zurnalı bir sünnet düğünü istiyorum hem yazık el kadar bebeğe geçen gün doğum vardı televizyonda dr bebeğin poposuna tokat atınca ben ağladım ayyyyyy ben nasıl bakacam buna :gitme:
offf akşam olsada evimize gitsek
yeni hamişler hoşgeldiniz a.s.
meyva saati yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
meyva saati yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yiyelim güzelleşelimmmmmmmm delikafadulden :CüvCüv: cokacimcoook :içelim:
Benim bu saatlerde pilim bitiyor ya
elma, üzüm, incirimi yedim
şimdide laf aramızda tatlı birşeyler götürdüm
kendimi çok mutlu hissettim bu kaçamakla:lepi:
meyve ye enerci topla dünürcan hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?