hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğar inş opuyorumnanaktanmerhaba anneler ben de inşallah aralık annesi olacağım 25haf.4 günlk hamileyim.bebeğim erkekmiş.sizleri uzun zamandır takip ediyorum nihayet üye oldum.tekrar herkese merhaba rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evletler nesip etsin...
olmamı yaff ben varım kıbrıstan yakın sayılırız bak 70 km var aramızda yaa kimdi biri antalyada ama hatırlayamadım şimdi CADIARZUarkadaşlar antalyadan hiç hamiş yokmu bi benmi varımakannehir
bana bana bana vercektin kaydirigubbakcemile3bu arada ben kime yastık yorgan fiyatı verecektim unuttum ama baktım üzerlerinde fiyat yazmıyor sadece barkod var ama ben havuzlu handan aldım orası bayağı farklı fiyat bakımından
benim menü zayıf sadece üzüm var :gitme:
Onu da yerimde canim bisey istiyo benim aldircak birilerini ariyom şakkıdı
BUNADA ŞÜKÜR MEYVE GETİRİP YEMEYENLER ARKADAŞLARDA VAR ŞEKER.alkisalkisalkis
BURCU NE İSTEDİ CANIN MERAK ETTİM VALLA:kedi:
arkadaşlar antalyadan hiç hamiş yokmu bi benmi varımakannehir
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğar inş opuyorumnanaktan
olmamı yaff ben varım kıbrıstan yakın sayılırız bak 70 km var aramızda yaa kimdi biri antalyada ama hatırlayamadım şimdi CADIARZU
bana bana bana vercektin kaydirigubbakcemile3
anladım cnm türkiyeye gittiğimde bakayım ozmn ben bi araştırayım saolasın Şeniz
getirdiğin şey orada kuzu gibi yatarken nasıl yemez insan meral yaaaaaa :kedi: aklımda kalacağına midemde kalsın yani
al benden de o kadar
valla dünür zor bulunur bi şey değilse bize de söleeeeeeeee :1ninca:
ben varım ben varımmm bende antalyadayımm
hoşgeldin aramıza neresindesin antalyanın bakalım
vereliniortak
BURCU NE İSTEDİ CANIN MERAK ETTİM VALLA:kedi:
alıp geliyim mi süpürgemlen
valla benim de canım bişey istiyordu kaç gündür sonra dün markette buldum aldım çıkmış çok sevindim canınız çekmesin söylemiyim cokacimcoook
getirdiğin şey orada kuzu gibi yatarken nasıl yemez insan meral yaaaaaa :kedi: aklımda kalacağına midemde kalsın yani
al benden de o kadar
valla dünür zor bulunur bi şey değilse bize de söleeeeeeeee :1ninca:
kızlar bulamazsak sonra görürsünüz sen söyleme bence cnm:)zemuszemusopuyorumnanaktanhihoyyyt
ben bahçelievlerde oturuyorum cnm merkezde sen nerdesin....
saol cnm benide eklemişsin evet yakı sayılırız ama ben antalyadan sormuştum cnm senin bebişin nezman geliyo bakalım
kızlar bulamazsak sonra görürsünüz sen söyleme bence cnm:)zemuszemusopuyorumnanaktanhihoyyyt
Benim bu saatlerde pilim bitiyor ya
buluruz be güzelim baksana markete yollayacak adam aradığına göre bulunur bir şey o :hulya:
Yok simdi riske girmiyim :) Soylemiiim tatli biseyler ama
Zuper olur :)
Oyle bulunca insan cok seviniyo :)
Yok dunur ne olur ne olmaz simdi bulunmaz filan :)
Yok solemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?