2009 Aralık Anneleri

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğar inş opuyorumnanaktan
arkadaşlar antalyadan hiç hamiş yokmu bi benmi varımakannehir
olmamı yaff ben varım kıbrıstan yakın sayılırız bak 70 km var aramızda yaa kimdi biri antalyada ama hatırlayamadım şimdi CADIARZU
bu arada ben kime yastık yorgan fiyatı verecektim unuttum ama baktım üzerlerinde fiyat yazmıyor sadece barkod var ama ben havuzlu handan aldım orası bayağı farklı fiyat bakımından
bana bana bana vercektin kaydirigubbakcemile3
anladım cnm türkiyeye gittiğimde bakayım ozmn ben bi araştırayım saolasın Şeniz

BUNADA ŞÜKÜR MEYVE GETİRİP YEMEYENLER ARKADAŞLARDA VAR ŞEKER.alkisalkisalkis

getirdiğin şey orada kuzu gibi yatarken nasıl yemez insan meral yaaaaaa :kedi: aklımda kalacağına midemde kalsın yani

BURCU NE İSTEDİ CANIN MERAK ETTİM VALLA:kedi:

al benden de o kadar
valla dünür zor bulunur bi şey değilse bize de söleeeeeeeee :1ninca:

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah.bende gündüz giremediğim zamanlarda gece girip okuyorum o zaman kimse olmuyo tabii burda.evde olduğum iiçin sürekli bil başında oturamıyorum iş güç yemek temizlik,inanın çalışan arkadaşlarım biz evdekiler dahamı çok güç sarf ediyoz ne bazen hiç oturamadan akşam olduğunu farkediyorum.çalışmak en güzeli evde olunca iş hiç bitmiyor.inşallah seneye bende atanırım bebişimde 1 yaşına gelmiş olur süper olur yaaaaa...

saol cnm benide eklemişsin evet yakı sayılırız ama ben antalyadan sormuştum cnm senin bebişin nezman geliyo bakalım

kızlar bulamazsak sonra görürsünüz sen söyleme bence cnm:)zemuszemusopuyorumnanaktanhihoyyyt

BURCU NE İSTEDİ CANIN MERAK ETTİM VALLA:kedi:

Yok simdi riske girmiyim :) Soylemiiim tatli biseyler ama

alıp geliyim mi süpürgemlen

Zuper olur :)

valla benim de canım bişey istiyordu kaç gündür sonra dün markette buldum aldım çıkmış çok sevindim canınız çekmesin söylemiyim cokacimcoook

Oyle bulunca insan cok seviniyo :)

getirdiğin şey orada kuzu gibi yatarken nasıl yemez insan meral yaaaaaa :kedi: aklımda kalacağına midemde kalsın yani

al benden de o kadar
valla dünür zor bulunur bi şey değilse bize de söleeeeeeeee :1ninca:

Yok dunur ne olur ne olmaz simdi bulunmaz filan :)

kızlar bulamazsak sonra görürsünüz sen söyleme bence cnm:)zemuszemusopuyorumnanaktanhihoyyyt

Yok solemiyorum :)

Yok simdi riske girmiyim :) Soylemiiim tatli biseyler ama

Zuper olur :)

Oyle bulunca insan cok seviniyo :)

Yok dunur ne olur ne olmaz simdi bulunmaz filan :)

Yok solemiyorum :)

özel mesaj at cokacimcoook sırnaşık şey
ya dünür ben msn kullanmıyorum ya e haliyle bernaya mail adresi vermedim, bizim şu listeyi özelden sallasana bana fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…