2009 Aralık Anneleri

hehe dünürüm benim yaaaaa nasıl da bilir dünürünü kaydirigubbakcemile5 tam da ben özelden derken şakkıdı
hııııııı yok çekmedi canım dünür valla :1no2: yakın zamanda şeker yüklemesine gircem ya korku dağları bekliyo hiç tatlıyla aram yok bu ara naniknanik

söyle yaaaaaaaaa

inşallah cnm
senin için hayırlısı ne ise öyle olsun

kafamçokkarıştı
buluruz be güzelim baksana markete yollayacak adam aradığına göre bulunur bir şey o :hulya:
evet yaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy bu da mı hamilelik hormonları yüzünden acayip meraklıyız
aaaaay evet yaaaaaaaa hamileleik hormonlarına bağlar olduk herşeyi

mafoldumben ya bana
dünür dayanışması hı
küstüm işte:sinifsinif:
Nincaya bak yusuf yusuf......
:roflol:

Hhahah merakli melahat ya :) Markette degil ki o . Du sana da yaziom ozelden :) Hey allam ya ceksin caninda gor sen

meralcim şu an bulunduğun yerde bulamayabilirsin ısrar etme derim yerimseniben

kızlar ya dün kan tahlili yaptırdım kanım 10.8 düşük dimi ilaç da günde 1 iiçiyorum doktora gidince baklaım ne diicek

yaaaaaaaaaa neymiş şu ipucu verin bari ay ya çatlarsak meraktan zaten göbiş kaşınıyo bak şimdi çatlarım kremde yok yanımda

antalyalı arkadaşlar gittiğiniz hastanelerin ismini yazarmısınız rica etsem ben yaşam hastanesine gidiyorum alp beye bu konuda bilgi almak istiyorum acaba başka giden varmı benim doktora doğumuda orda yapmayı düşünüyorum çünkü oy üzden sizlerinde fikirlerini almak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…