2009 Aralık Anneleri

yaaaaaaaaaa neymiş şu ipucu verin bari ay ya çatlarsak meraktan zaten göbiş kaşınıyo bak şimdi çatlarım kremde yok yanımda

sırnaşık şey işten çıkmana yakın söylesinler bari de canın çekerse çıkışta gidip yiyebilesin yerimseniben açıktan söylemesinler küçük şehirlerde yoksa günaha girmeyelim kaydirigubbakcemile3

yok cnm çalışmıyorum ben sen hangi doktora gidiyosun kntrllerine cnm

canım ben andevada hicran hanıma gidiyorum büyük ihtimalle doğumda orada olacak bakalım ama alp beyin adını çok duydum iyi bir dr muş dediler ama benim eşim cins olunca bayan doktoır diye inat etti oyüzden hizran hanıma gidiyorum ama çok memnunum

Merhaba kızlaar. bende bugün anca vakit bulup girebildim. birkaç sayfa okudum ama hızlı ilerlemişsiniz. inşallah herkes iyidir.

Benim de vuruyor onu araştırcaktım ki sen yazmışsın. Ayrıca benim vurmak dışında aşağıda ritmik hareket oluyor. Doktor hıçkırık olabilir dedi ama bu kadar uzun olur mu anlayamadım. Kalp atışı kadar hızlı da diil.

anladım cnm çok teşekkür ederim cvbn için bende öneriyle gitmiştim o dktra bende memnunum işinde çok bilgili bi insan ama işte insan yinede emin olmak istiyo doğumuda orda yapmak isteyince ..

selma kızlar ben geldim bugün çok yoğundum giremedim hiç bi okuyayaım bklm neler yazmışınız.bu arada beniim kıpır kıpır olan opğlum 2 gündür çok yavaş ve hareketsidi korkuttu beni sağlık ocağına gittim az önce kalbini dinledim ve rahatladım 145 atıyordu.iki gündür uyku girmedi gözüme çok korkuttu beni vardı aslında hareket ama hafif normalde dans ediyordu içimde.olur öyle arada dedi hemşirem korkma dedi.içim rahatladı

selam fatmaaaaaaaaaa

ay cnm o bende de oldu ve ben artık en sonunda dedimki oğlıum bak ben artık korkmaya başladım ne olur bi tepki verdiye ve ne oldu billiyomusun anında bir tekme çok şaşırdım ondan sonra başladı hareketler ama eskisinden daha az:)

burcu bilge canım çekmedi

benim de öyle neyse merakları deşmeyelim gayrı :hulya:

canım benim allah bir daha korkutmasın ama vaktin olup burayı okusan zaten işi çözerdin büyüdükçe hareket seyrekleşiyormuş yer kalmadı artık bebelere malum :CüvCüv:

iyiyiz canım sen nasılsın???[/QUOTE]

bizde iyiyiz çook şükür canım. aldığım kilolara takıyorum yine ara ara o kadar. kardeşimin düğünü vaaar iki hafta sonra ve hiçbirşey almadım. hamile kıyafetleri çoook pahalı diyorum ona o kadar para vereceğime bebişime birşeyler alırım. ama sonrada diyorum paçoz paçoz mutsuz olucaaam. aldığım elbise bir daha işime yaramıcak belkideee. oooff ne yapıcam bilmiyorum. elimde birkaç çeşit elbise var ama hala karar veremedim işte. alsammı onlarımı giyseeem... napsaaam..

selam fatmaaaaaaaaaa
slm cnm listen ne durumda ekleyebildinmiii adresleri telleriii olunca banada atmayı unutmaa.öykü hnm nasıl .

evet daha az ve hafif oldu normalde çok kuvvetli ve çok sıktı hiç durmuyordu.şimdi ise hafif hafif dokunuyor gibi ve az korktum çok

aslında okudum ama nebileyim yinede bukadar azalınca korktum

Hosgeldin Fatma . Bu cocuklar bizi psikopata bagladi valla

haklısın kim olsa korkardı tatlım ne kadar okusan da bizler "amaaan" diyebilecek tiplerden değiliz :kedi:

listeyi berna yapıyodu diye hatırlıyorum fatmacım fisfisfis

iyiyiz canım sen nasılsın???

bizde iyiyiz çook şükür canım. aldığım kilolara takıyorum yine ara ara o kadar. kardeşimin düğünü vaaar iki hafta sonra ve hiçbirşey almadım. hamile kıyafetleri çoook pahalı diyorum ona o kadar para vereceğime bebişime birşeyler alırım. ama sonrada diyorum paçoz paçoz mutsuz olucaaam. aldığım elbise bir daha işime yaramıcak belkideee. oooff ne yapıcam bilmiyorum. elimde birkaç çeşit elbise var ama hala karar veremedim işte. alsammı onlarımı giyseeem... napsaaam..[/QUOTE]

cnm valla nedesem ki düğünde kardeşinin düğünü .hem hamileyken hem normalde giyebileceğin bir kıyafet alsan olmazmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…