haklısın kim olsa korkardı tatlım ne kadar okusan da bizler "amaaan" diyebilecek tiplerden değiliz :kedi:
listeyi berna yapıyodu diye hatırlıyorum fatmacım fisfisfis
Hosgeldin Fatma . Bu cocuklar bizi psikopata bagladi valla
cnm valla nedesem ki düğünde kardeşinin düğünü .hem hamileyken hem normalde giyebileceğin bir kıyafet alsan olmazmı.
bende senin terlikleri söylüyodum burcuya:))
bulabilirmiyim kiii bilmiyorum. bu akşam bi dolaşıcam bakalım. çok pahalı burda hamile elbiseleri falan. inşallah uygun fiyata birşey bulabilirim. görümcemin bir elbisesi var hiç giymemiş onu denedim. beğendi herkes ama ne bileyim işteee. bi diyorum giy gitsin bu halinle daha ne kadar güzel olabilirsinki sonrada vaz geçiyorum işte. bunalıma girdim galiba.
cnm valla nedesem ki düğünde kardeşinin düğünü .hem hamileyken hem normalde giyebileceğin bir kıyafet alsan olmazmı.
slm cnm listen ne durumda ekleyebildinmiii adresleri telleriii olunca banada atmayı unutmaa.öykü hnm nasıl .
evet daha az ve hafif oldu normalde çok kuvvetli ve çok sıktı hiç durmuyordu.şimdi ise hafif hafif dokunuyor gibi ve az korktum çok
aslında okudum ama nebileyim yinede bukadar azalınca korktum
kalp kalbe karsıymış :)
güzel olduysa onu giy cnm.dediğin gibi hamile elb,iseleri çok pahalı ben bir tişört ve kot etek aldım 120 tl para ödedim
bu kadar oluyor annemlere geldım ekleyeyım dıye :)
pelincim hastane için mi terliklerinnnn çok şirinmiş. Bende öyle bişey alırım.
Benim de vuruyor onu araştırcaktım ki sen yazmışsın. Ayrıca benim vurmak dışında aşağıda ritmik hareket oluyor. Doktor hıçkırık olabilir dedi ama bu kadar uzun olur mu anlayamadım. Kalp atışı kadar hızlı da diil.
fatmacım listeyi ben yapmıyorum berna yapıcaktı tatlım.
öyküm iyi tayzesi tekmelerine devam
maşallah öykü kızmızaaa.aman aman tekmelesin.tekmeler durunca insan kötü oluyor.evet meralcim bilge hatırlarttı bernanın yaptığını kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?