2009 Aralık Anneleri

cnm valla nedesem ki düğünde kardeşinin düğünü .hem hamileyken hem normalde giyebileceğin bir kıyafet alsan olmazmı.[/QUOTE]

bulabilirmiyim kiii bilmiyorum. bu akşam bi dolaşıcam bakalım. çok pahalı burda hamile elbiseleri falan. inşallah uygun fiyata birşey bulabilirim. görümcemin bir elbisesi var hiç giymemiş onu denedim. beğendi herkes ama ne bileyim işteee. bi diyorum giy gitsin bu halinle daha ne kadar güzel olabilirsinki sonrada vaz geçiyorum işte. bunalıma girdim galiba.

haklısın kim olsa korkardı tatlım ne kadar okusan da bizler "amaaan" diyebilecek tiplerden değiliz :kedi:

listeyi berna yapıyodu diye hatırlıyorum fatmacım fisfisfis

doğru diyorsun ya berna yapıyordu dimi kusura bakma meralcimm

Hosgeldin Fatma . Bu cocuklar bizi psikopata bagladi valla

sorma burcucum valla psikopat olduk.eşimde yazık beni teselli etmektenn .sağlıcakla doğsalar da rahatlasak

cnm valla nedesem ki düğünde kardeşinin düğünü .hem hamileyken hem normalde giyebileceğin bir kıyafet alsan olmazmı.

bulabilirmiyim kiii bilmiyorum. bu akşam bi dolaşıcam bakalım. çok pahalı burda hamile elbiseleri falan. inşallah uygun fiyata birşey bulabilirim. görümcemin bir elbisesi var hiç giymemiş onu denedim. beğendi herkes ama ne bileyim işteee. bi diyorum giy gitsin bu halinle daha ne kadar güzel olabilirsinki sonrada vaz geçiyorum işte. bunalıma girdim galiba.[/QUOTE]

güzel olduysa onu giy cnm.dediğin gibi hamile elb,iseleri çok pahalı ben bir tişört ve kot etek aldım 120 tl para ödedim

güzel olduysa onu giy cnm.dediğin gibi hamile elb,iseleri çok pahalı ben bir tişört ve kot etek aldım 120 tl para ödedim[/QUOTE]

canım seçen'in fiyatları daha iyi sanki mağazası varsa oralarda bahmanı tavsiye ederim.
Arayıncada hiçbişey bulunmaz şimdi

cnm valla nedesem ki düğünde kardeşinin düğünü .hem hamileyken hem normalde giyebileceğin bir kıyafet alsan olmazmı.

bulabilirmiyim kiii bilmiyorum. bu akşam bi dolaşıcam bakalım. çok pahalı burda hamile elbiseleri falan. inşallah uygun fiyata birşey bulabilirim. görümcemin bir elbisesi var hiç giymemiş onu denedim. beğendi herkes ama ne bileyim işteee. bi diyorum giy gitsin bu halinle daha ne kadar güzel olabilirsinki sonrada vaz geçiyorum işte. bunalıma girdim galiba.[/QUOTE]

bu halinden daha güzel olamazsın :mymeka: en güzel halindesin çuval da giysen dünyanın en güzelisin (ya da bizler de olduğumuz için en güzellerinden birisin) bulunmaz hint kumaşı da giysen en güzelsin aklından çıkarma kırmıyım kafanı :mymeka:
kumaş bir hamile pantalonu al (önümüzde 3 ay daha var) üzerine de şifon bluzlar var yarasa kol vs... hatta 1 metre şifonu sadece kol altlarından dikip boyun açtıkları modeller de var (zahmetsiz ama şık üstelik de az masraf) güzel bir saç ve makyajla çok da güzel olursun bize de resimlerini gösterirsin yerimseniben

fatmacım listeyi ben yapmıyorum berna yapıcaktı tatlım.
öyküm iyi tayzesi tekmelerine devam

güzel olduysa onu giy cnm.dediğin gibi hamile elb,iseleri çok pahalı ben bir tişört ve kot etek aldım 120 tl para ödedim

canım seçen'in fiyatları daha iyi sanki mağazası varsa oralarda bahmanı tavsiye ederim.
Arayıncada hiçbişey bulunmaz şimdi[/QUOTE]

yoook bildiğim kadarıyla canım. bu akşam bi fiyat araştırması yapalım bakalım.. kesin bulamıcaam ama içimde kalmasın en azından.

ya çok şükür tek bende olmuyormuş...
çok araştırdım ama nedenini bulamadım.dr.a sordum hiç bişey demedi.evet ritmik de denilebilir ama resmen güm güm vuruyo rahim ağzına sanki.bilgi edinirsen benimlede paylaşırmısın.:uhm:

fatmacım listeyi ben yapmıyorum berna yapıcaktı tatlım.
öyküm iyi tayzesi tekmelerine devam

maşallah öykü kızmızaaa.aman aman tekmelesin.tekmeler durunca insan kötü oluyor.evet meralcim bilge hatırlarttı bernanın yaptığını kusura bakma.

maşallah öykü kızmızaaa.aman aman tekmelesin.tekmeler durunca insan kötü oluyor.evet meralcim bilge hatırlarttı bernanın yaptığını kusura bakma.

rica ederim fatmacım bernanın yaptığını unutmuş olabilirsin
valla teyzesi doğduğundada böyle yaparsa yandıkki ne yandık

senin minik oğlun nasıl bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…