2009 Aralık Anneleri

bendede o ritmik hareket var kasığımda kalp desem olmaz kalp daha hızlı atar sanırım o atan kendi damarımız falan

ewt cnm geçmişi okuymdım hoşgeldn
gezerın carrefourdan 9,90 a aldım tavsıye edrım

çok güzel güle güle kullan.carrefourda bize çok uzak baklm umarım yolum düşer buaralar

ben çıkıyorum eve gidip çorba yapayım
bugun beşiktaş maçı var eşim iftar yapıp hemen çıkacak stada gdecek
o yuzden herşey hazır olmalı vaktınde öpuldunuz
bu arada yarın merak etmeyın benı dışarlarda olacagım

ooh iyi gezmeler pelincim opuyorumnanaktan minaya da kendine de dikkat et
eşine rica eder misin benim için de bağırsın BEŞİKTAŞIM BENİİİİİİMMMMMMMMMM turkbayragi hııııııııı stada gitmeyi özledim ben yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

Valla he :) Gidelim bizde

şekerden daha şeker anneler
bende yavaş yavaş çıkıyorum
işlerimi toparlar 17:30 gibi çıkarım.
öykümle sizi öpüyoruz iyi akşamlar diliyoruz.

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun

şekerden daha şeker anneler
bende yavaş yavaş çıkıyorum
işlerimi toparlar 17:30 gibi çıkarım.
öykümle sizi öpüyoruz iyi akşamlar diliyoruz.

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun

senin de mübarek olsun canım :Saruboceq:
bu akşam tüm hamilelere :CüvCüv:, tüm hamile kalmak isteyenlere:CüvCüv:, selzedelere mafoldumben ve askerlerimize turkbayragi dua etmeyi unutmayın olur mu kızlar

ben de ufaktan kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan

canlarım bende kocamı bekliyorum bakırköye gideceğiz beni işten alacak birazdan gelir çıkarız kadir geceniz mübarek olsun hepinize evet kızlar selzedelere askerlere hamilelere ve özellikle hamile kalmak isteyenlere dualarımızı unutmayalım Allah bize de sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin inşallah miniciklerimiz sağlıklı olarak kucağımıza gelsin byeeeee:gitme:

rica ederim fatmacım bernanın yaptığını unutmuş olabilirsin
valla teyzesi doğduğundada böyle yaparsa yandıkki ne yandık

senin minik oğlun nasıl bakalım?

teyzesi benm minik oğlum çok şükür iyimiş.ama korkuttu beni kığır kıpır olan bebek 2 gündür hafifleyince hareketleri stres olmuştum kalbini duydum bugün tahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…