2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlarr.Nasılsınız bakalım bugün giremedim.Ben iyiyim. Geçmişi okudum biraz herkes de iyi gibi.Bir şey soracam karın çatlağınız için ne kullanıyorsunuz?Ben badem yağı kullanıyorum dr.da yeterli demişti ama 1-2 gündür kullandığım halde karnımın iki yanı soyulmaya başladı.ılk sürünce geçmiş gibi oluyor sonra yine deriler kalkıyor cildim mi kurudu yoksa oralar çatlıyor mu ben anlamadım:sinifsinif:

herkes kayıp kadir gecesi malum +maç var bi de herkes dağılmış :1rolleyes:

off sıkıldım eşimde maça gitti :bbo:

nehir badem yağı kıllanma yapaıo hem bişeye yaramıyor çevremde kullananlar hep çatladı ben bebek yağı ve chicco nun mammadonna seriis var çatlaklar için krem onu kullanıyorum
lierac mıydı neydi tam hatırlamıoyorum yarın yazarlar onu kullananlarda çok bebek yağı nı dene oda faydalıymış ama bünye tabi ne olacağımızı allah bilio 8 ayda çatlanıomuş genelde bizimde az kaldı -tatlicadiarzu-

Canım zaten bebe yağı kullanıyordum o da kuruttu cildimi bende 2haftadır falan badem yağı kullanmaya başlamıştım.İyi gelmişti hatta ama işte 1-2 gündür soyulmaya başladı cildim.Dr.da badem yağı yada bebe yağı kullan demişti zaten.Ablam da badem yağı kullanmış hep ama hiç çatlamamış ama benim karnım gerildikçe kuruyor sanırım :gitme:

diyorumya bünye meselesi bazen ne yapsanda çatlarsın sen bi dene istersen bubnları inş işe yararlar bnde çatlak kuruma falan yok henüz ama karnım yeni büyüyo 1 ay sonra kesin olur diye düşünüyorum inş çok çatlamayız :S

selam sekerler en azindan bebek yagi cildi kurutmuyo bende bebek yagi suruyom oda aklima duzerse yani fazla ustune dusmuyorum napim olacaga care yok

Evet benim dr.um da öyle dedi bünye meselesi beyaz tenlilerin cilt altı yağ tabakası ince olduğundan çatlamaya daha müsait o yüzden sen de daha müsaitsin ama annen falan da çatlamadıysa çatlamazsın falan dedi ablam annem de hiç yok çatlak.Bende de kuruma var işte bilmiyorum çatlağa dönüşürmü?? Benim de karnım öyle çok değil aslında kimse altı aylık olduğunu tahmin etmiyor ama kurudu işte ben de anlamadım.Cildim de kuru değil karmadır aslında:bbo:

selam sekerler en azindan bebek yagi cildi kurutmuyo bende bebek yagi suruyom oda aklima duzerse yani fazla ustune dusmuyorum napim olacaga care yok

Haklısın valla badem yağını srmüştüm bari bir de yatmadan bebe yağımı da süreyim belki ikisi daha çok etki eder-tatlicadiarzu-

ben ilk aydan itibaren badem yağı sürdüm her gece yatarken hiç çatlağım yok ama yağdan mı yapı meselesi mi bilmiyorum annemde var ama bende olmadı

AA ablam yarın cildiyeye gidecek ona söyleyeyim de sorsun kaydirigubbakcemile5bakalım bir de cildiyecinin fikrini alalım.Güzel bir şey söylerse sizlerle paylaşırım

selam nehir;listeyle sen ve hayat ilgileniyorsunuz galiba.oğluşumun adı Ekim Aras olacak kısmetse.listeye ekleyebilir misin bizi de.iyi geceler...

Tamam dunur bana uyar :O))

yaaaaaaa gördün mü dün akşam inönüyü neydi o yaaaaaaaa turkbayragi peeee gözlerim doldu inönüye gitmem lazım benimmmmm :sinifsinif:

günaydın şekerleeeeeeeeer
güzel, mutlu, huzurlu birgün diliyorum

günaydın meralcim Şeniz nabersin öykü nasıl sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…