Selam arkadaşlarr.Nasılsınız bakalım bugün giremedim.Ben iyiyim. Geçmişi okudum biraz herkes de iyi gibi.Bir şey soracam karın çatlağınız için ne kullanıyorsunuz?Ben badem yağı kullanıyorum dr.da yeterli demişti ama 1-2 gündür kullandığım halde karnımın iki yanı soyulmaya başladı.İlk sürünce geçmiş gibi oluyor sonra yine deriler kalkıyor cildim mi kurudu yoksa oralar çatlıyor mu ben anlamadım:sinifsinif:
nehir badem yağı kıllanma yapaıo hem bişeye yaramıyor çevremde kullananlar hep çatladı ben bebek yağı ve chicco nun mammadonna seriis var çatlaklar için krem onu kullanıyorum
lierac mıydı neydi tam hatırlamıoyorum yarın yazarlar onu kullananlarda çok bebek yağı nı dene oda faydalıymış ama bünye tabi ne olacağımızı allah bilio 8 ayda çatlanıomuş genelde bizimde az kaldı -tatlicadiarzu-
diyorumya bünye meselesi bazen ne yapsanda çatlarsın sen bi dene istersen bubnları inş işe yararlar bnde çatlak kuruma falan yok henüz ama karnım yeni büyüyo 1 ay sonra kesin olur diye düşünüyorum inş çok çatlamayız :S
selam sekerler en azindan bebek yagi cildi kurutmuyo bende bebek yagi suruyom oda aklima duzerse yani fazla ustune dusmuyorum napim olacaga care yok
Tamam dunur bana uyar :O))
günaydın şekerleeeeeeeeer
güzel, mutlu, huzurlu birgün diliyorum
bilgecim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?