2009 Aralık Anneleri

teyzesi öykü iyi uyumakla meşgul tosbidik
uyansında neşemizi bulalaım değilmi ama:sm_cool:

iyiyim güzelcim oğluşum uyansın diye bekliyorum gamyoncuiremsu
yesinler onuuuuuuuucokacimcoook
uyuyan güzellikler uyansın bilgecimde neşemiz yerine gelsin değilmi:sm_cool::dance:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZZZZ hihoyyyt
günaydıııııııınnnnnnnnna.s.
günaydın güzeller sizler ve bebişleriniz nasıllar
günaydııııınnnnnnnna.s.
alla allaaaaa bi sessizlik bi bişi :hulya:

hoooooooop uyuyan anneler uyanın sabah olduuuuuuuuuuu:sm_cool::dance::teytey:

günaydıııııııııııııın
uyuyorummm bugün....
bu uykusuzluk bitirdi beni. bütün gece uyuyamıyorum bi sağa bi sola sabaha karşı dalıyorum uykuya sonrada sabah kalk kalkabilirsen tabi..

günaydınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

günaydın şekerleeeeeeeeer
güzel, mutlu, huzurlu birgün diliyorum

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZZZZ hihoyyyt

günaydın güzeller sizler ve bebişleriniz nasıllar

günaydıııııııııııııın
uyuyorummm bugün....
bu uykusuzluk bitirdi beni. bütün gece uyuyamıyorum bi sağa bi sola sabaha karşı dalıyorum uykuya sonrada sabah kalk kalkabilirsen tabi..

Gunaydinn herkese :)

valla ben 21:30 gibi uyumaya çalışıyorumki sabah daha rahat uyanayım
ama ne mümküm:sinifsinif:
kalktıktan sonrası süperim ama kızlar.
haydi canlanın biraz güzellikler:sm_cool:
günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinizi kocaman öpüyorummmmmm opuyorumnanaktan
bahaaaaaaaaaaaaaarrrrrr gelmişa.s.
hoşgeldin canikoma.s.
bizde öykümle seni kocaman öpüyoruzŞeniz
Gunaydinn herkese :)

günaydın burcuuuuuuuuuuuuuuuua.s.

evet yaaaaaa gerçi benim yer cücesi demin döndü etti sağlık haberini verdi ama yine de uyanık olsun istiyorum niyeyse :kedi:

öznuuuurrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
hehe şimdi de uyanma da görelim şakkıdı

günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinizi kocaman öpüyorummmmmm opuyorumnanaktan

baharrrrrrrrrrr :1hug: hoşgeldin canım nasılsın? kuzun nasıl? anlat hemen nasıl geçti neler yaptın a.s.

hoşbulduk bilgecim.
hiçbişey yapmadım hep yattım ve fena alışmışım yatmaya bugün zor geldimm. çanağı büyütüyorum senin anlayacağın :)) ara ara ağrılarım oluyor ufak ufak girip çıkıyor. pazartesi doktorumla görüştüm tekrar. 28 inde kontrolüm var muayene olucam. risk devamsa izne çıkıyorum. izni hep istekli istiyordum ama şimdi korkuyorum :) hayırlısı artık. bu arada hastane çantam hazır :)) hazır asker durumunda bekliyorum. sen nasılsın oğluşun nasıl iyisiniz inşallah....

günaydın herkese...biz cumartesi kontrole gittik..1345 gr olmusuz..amanda amanda

iyiyiz tatlım büyüyoruz işte
risk oluşmasın diye de erken izne çıkarabilir seni doktorun ki hiç fena da olmaz... yeter ki senden haber alabilelim opuyorumnanaktan keşke ben de izne çıksam artık o kadar zor geliyor ki :1no2: kendime hakim olamıyorum çünkü dilim bir karış çıkmış halde yakalıyorum kendimi bir bakmışım hamilelik öncesi tempoda yürüyorum, çalışıyorum, konuşuyorum ve canıma okunuyor haliyle mafoldumben
biz canımızın kıymetini bilemiyoruz zorunlu evde oturursak biliriz belki :1rolleyes:
asker selaaaam çakkkkkk turkbayragi ama hazrolda bekleme çünkü daha aralık ayının gelmesi lazım o çantayı kullanman içinnnnn şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…