bu aralar gece yattığımda sanki nefesim yetmiyor gibi geliyor zor nefes alıyorum yda nefes alıp verirken yoruluyorum :) size de oluyor mu?
günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinizi kocaman öpüyorummmmmm opuyorumnanaktan
dünürcüm günaydın canım naber nasılsın? gelinim nasıl? emmingiller nasıllar? bizi soracak olursanız eyiyiz kafamçokkarıştı asker mektubu kibinnnnnnnn lülülülülülü
bu aralar gece yattığımda sanki nefesim yetmiyor gibi geliyor zor nefes alıyorum yda nefes alıp verirken yoruluyorum :) size de oluyor mu?
günaydın yılın en tatlı anne adaylarıopuyorumnanaktan
günaydın herkese...biz cumartesi kontrole gittik..1345 gr olmusuz..amanda amanda
iyiyiz tatlım büyüyoruz işte
risk oluşmasın diye de erken izne çıkarabilir seni doktorun ki hiç fena da olmaz... yeter ki senden haber alabilelim opuyorumnanaktan keşke ben de izne çıksam artık o kadar zor geliyor ki :1no2: kendime hakim olamıyorum çünkü dilim bir karış çıkmış halde yakalıyorum kendimi bir bakmışım hamilelik öncesi tempoda yürüyorum, çalışıyorum, konuşuyorum ve canıma okunuyor haliyle mafoldumben
biz canımızın kıymetini bilemiyoruz zorunlu evde oturursak biliriz belki :1rolleyes:
asker selaaaam çakkkkkk turkbayragi ama hazrolda bekleme çünkü daha aralık ayının gelmesi lazım o çantayı kullanman içinnnnn şakkıdı
Gunaydin Baharcim hosgeldin. Isyerinde otururken mutlaka ayaginin altina tabure filan uzat ayaklarini.
günaydın burcucumm hoşbuldukkk
koydum valla hemen yayıldım oturuyorum
İyi gelinin uyku duzeni sasirdi valla gecenin ucunde bidir bidir donup duruyor uyutmuyor insani dunur . Bu arada bugun gorcem bakalim kizimi :)
bilge gerçekten evde olmak süper. bunu çalışan daha ii anlar. sağlığımız açısından da ii. eğer durumunuz mümkünse çıkın 32. haftada. ben biran önce çıkmak istiyorum. bakalım dr ne diyecek.
aynenn sana katılıyorum bilge
dün akşam eve zor gittim resmen
bütün gün fazla ayakta kalmaktan zor yürüyordum kasık ağrısından yemek bile hazırlayamadım yorgunluktan çok zorlanıyorum ben artık.
kızlar ayaklarınızda yoğun şişme varsa ödem gibi. akıntınız arttıysa karnınız davul gibi gerildiyse ara ara baş dönmeleriniz varsa ihmal etmeyin dr a gidin hemen. benim bu şikayetlerimin hepsi erken doğum riski belirtisiymiş ki benim bunlar 1 günde oldu. şuan iyiysem eşimin inadı yüzünden iyiyiz. ben doktoru aramamakla kararlıydım eşim çok ısrar edince aradım nolur sizde ihmal etmeyin...
günaydın herkese...biz cumartesi kontrole gittik..1345 gr olmusuz..amanda amanda
Gunaydin Baharcim hosgeldin. Isyerinde otururken mutlaka ayaginin altina tabure filan uzat ayaklarini.
İyi gelinin uyku duzeni sasirdi valla gecenin ucunde bidir bidir donup duruyor uyutmuyor insani dunur . Bu arada bugun gorcem bakalim kizimi :)
maaşallah canım bebişe...
günaydın kızlar nasılsınız bklm .baharcım hoşgeldinnnnnnnn.
canım günaydınnnn biz iyiyiz oğluşunla sen nasılsınız opuyorumnanaktan
ben acıktım sütümü şimdiden içicem kızlar sizler de yavaştan hazırlayın sütünüzü yoğurdunuzu cokacimcoook
iyiyiz cnmcmmm.sana şimdiden afiyet olsun ben daha yeni kahvaltımı yapıp kan şurubumu içtim o yüzden şimdi süt içemem en az 1-2 saat geçmeli.bebişine ilik kemik olsun cnm afiyet olsun
sağolasın canım :hulya: ben sabah 7de kahvaltı edip vitaminimi içiyorum bu saate tabii aç kurt gibi oluyorum cokacimcoook
ya kızlar siz de ilk 3 ayı tekrar yaşıyor gibi hissediyor musunuz... midem çok çabuk bulanıyor... karnım acıktığında mutlaka kusmaya varan bulantı yaşıyorum, çok yorgunum, çok halsizim ve sürekli uykum var erkenden uyuyakalıyorum :kedi: sanki ilk üç ay geri geldi akannehir
tesekkürler canım..zaman ne cabuk büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?