2009 Aralık Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinizi kocaman öpüyorummmmmm opuyorumnanaktan

Gunaydin Baharcim hosgeldin. Isyerinde otururken mutlaka ayaginin altina tabure filan uzat ayaklarini.

dünürcüm günaydın canım naber nasılsın? gelinim nasıl? emmingiller nasıllar? bizi soracak olursanız eyiyiz kafamçokkarıştı asker mektubu kibinnnnnnnn lülülülülülü

İyi gelinin uyku duzeni sasirdi valla gecenin ucunde bidir bidir donup duruyor uyutmuyor insani dunur . Bu arada bugun gorcem bakalim kizimi :)

günaydın yılın en tatlı anne adaylarıopuyorumnanaktan

günaydın canımmmm

bu aralar gece yattığımda sanki nefesim yetmiyor gibi geliyor zor nefes alıyorum yda nefes alıp verirken yoruluyorum :) size de oluyor mu?

sırtüstü yattığında bebiş ana damarlara baskı yapıp nefes darlığına neden olurmuş baharcım dr öyle demişti

günaydın herkese...biz cumartesi kontrole gittik..1345 gr olmusuz..amanda amanda

günaydın maşallah size annesi

bilge gerçekten evde olmak süper. bunu çalışan daha ii anlar. sağlığımız açısından da ii. eğer durumunuz mümkünse çıkın 32. haftada. ben biran önce çıkmak istiyorum. bakalım dr ne diyecek.

aynenn sana katılıyorum bilge
dün akşam eve zor gittim resmen
bütün gün fazla ayakta kalmaktan zor yürüyordum kasık ağrısından yemek bile hazırlayamadım yorgunluktan çok zorlanıyorum ben artık.

kızlar ayaklarınızda yoğun şişme varsa ödem gibi. akıntınız arttıysa karnınız davul gibi gerildiyse ara ara baş dönmeleriniz varsa ihmal etmeyin dr a gidin hemen. benim bu şikayetlerimin hepsi erken doğum riski belirtisiymiş ki benim bunlar 1 günde oldu. şuan iyiysem eşimin inadı yüzünden iyiyiz. ben doktoru aramamakla kararlıydım eşim çok ısrar edince aradım nolur sizde ihmal etmeyin...

İyi gelinin uyku duzeni sasirdi valla gecenin ucunde bidir bidir donup duruyor uyutmuyor insani dunur . Bu arada bugun gorcem bakalim kizimi :)

hasret giderceksiniz yani anacık kızcık kaydirigubbakcemile5 bizim taaaaaaaa ekim başı yaaa :sinifsinif:
sen esas damadını görecektin dün gece 90 dakika ya tribün show yaptı ya sahada futbol oynadı sıpa kaydirigubbakcemile3 hadi artık uyuycaz diyince biraz sakinleyebildi gece de baygın uyudu opuyorumnanaktan

sen dinlenmek istiyorum dersen "çık" diyecek ne diyecek baharcım

keşke devlete dairesinde çalışsaydım diyorum öznur bi heyet raporu dayıyo millet aylarca oooooooooh mafoldumben

allah eşinden razı olsun bahar :Saruboceq: benim eşim de der "koca sözü dinlemek lazım" diye valla bugüne kadar her konuda haklı çıktı adam o yüzden şimdi bir şey söylediğinde ikiletmiyorum ben artık :kedi:

aa ne güzel demek kızını görceksin... insan nasılda sabırsızlanıyor o cihazdanda olsa görebilmek için, doğunca napcaz bilmiyorum... Şenizheralde kucaklarımızdan bırakmayız inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız bklm .baharcım hoşgeldinnnnnnnn.

canım günaydınnnn biz iyiyiz oğluşunla sen nasılsınız opuyorumnanaktan
ben acıktım sütümü şimdiden içicem kızlar sizler de yavaştan hazırlayın sütünüzü yoğurdunuzu cokacimcoook

canım günaydınnnn biz iyiyiz oğluşunla sen nasılsınız opuyorumnanaktan
ben acıktım sütümü şimdiden içicem kızlar sizler de yavaştan hazırlayın sütünüzü yoğurdunuzu cokacimcoook

iyiyiz cnmcmmm.sana şimdiden afiyet olsun ben daha yeni kahvaltımı yapıp kan şurubumu içtim o yüzden şimdi süt içemem en az 1-2 saat geçmeli.bebişine ilik kemik olsun cnm afiyet olsun

iyiyiz cnmcmmm.sana şimdiden afiyet olsun ben daha yeni kahvaltımı yapıp kan şurubumu içtim o yüzden şimdi süt içemem en az 1-2 saat geçmeli.bebişine ilik kemik olsun cnm afiyet olsun

sağolasın canım :hulya: ben sabah 7de kahvaltı edip vitaminimi içiyorum bu saate tabii aç kurt gibi oluyorum cokacimcoook
ya kızlar siz de ilk 3 ayı tekrar yaşıyor gibi hissediyor musunuz... midem çok çabuk bulanıyor... karnım acıktığında mutlaka kusmaya varan bulantı yaşıyorum, çok yorgunum, çok halsizim ve sürekli uykum var erkenden uyuyakalıyorum :kedi: sanki ilk üç ay geri geldi akannehir

bende pek yok cnm o belirtiler ben sadece işten eve gittiğimde eşim gelene kadar uyuya kalıyorum yarım saat kadar tv izlerken.sonra yine herzamanki gibi 12 de yatıyoruz sabahta 7 buçukta uyanıyorum.arkadaşlar bol bol uyu bak bebk doğunca uyuyamıyacaksın diyorlar ama ben şimdiden gece uyuyamıyom ki zaten.saat başı kalkıyom tuvalete gidiyorum .hiç deliksiz uyuyamıyorum

walla dr gelışımı iyi dedi ama bende aşırı kılo yok suana kadar 9 kılo aldım..ayaklarda ödemın aşırısı iyi değil arkadaslar akıntı lökore tarzı olur bu normal nefes alışlarda artmada bebegın büyümesınden rahmın bası yapmasıyla alakalı ben 37 hafta ya kadar calışmak istiyorum bebegın bana dogum sonu daha cok ihtiyacı olcak offf aslında 2 yıl izin vermelı devlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…