sağolasın canım :hulya: ben sabah 7de kahvaltı edip vitaminimi içiyorum bu saate tabii aç kurt gibi oluyorum cokacimcoook
ya kızlar siz de ilk 3 ayı tekrar yaşıyor gibi hissediyor musunuz... midem çok çabuk bulanıyor... karnım acıktığında mutlaka kusmaya varan bulantı yaşıyorum, çok yorgunum, çok halsizim ve sürekli uykum var erkenden uyuyakalıyorum :kedi: sanki ilk üç ay geri geldi akannehir
günaydın kızlar nasılsınız bklm .baharcım hoşgeldinnnnnnnn.
bizim karnımız acıkmaya başladı((
Oyleymis dunur zaten . Doktora ben suram agriyo buram agriyo filan diyince hamileliginin balayi bitti demisti. Artik agrili sancili dilin disarda donem basliyor demisti he tabi demistim de simdi anliyorum adami .Gun icinde otururken sorun yok ama ayagi kalkinca basliyor kasiklarim agirmaya. Sol tarafinda kamurgam resmen oyuyor . Mide bulantilarim olmaya basladi. Midem ve yemek borum deli gbi yaniyor . Aksam hele ki eve gidince sagdan sola donerken bile ay ay diye donuyorum . Oluyorum kasik agrisindan . Ha bide kuyruk sokumu agrim var.
Selam arkadaşlarr nasılsınız bizler iyiyiz.Dün gelemedim buralara özledim sizleriia.s.
Gece girdim ama bir çoğunuz yoktu.Bebe yağı karnımı kuruttu,badem yağı karnımın iki yanında soyulma yaptı onlar çatlak olur mu bilmem?Siz neler kullanıyorsunuz?Bir de ablam cildiyeye gidecek bugün ona söyledim bakalım dr.un tavsiyesi ne olacak.Farklı bir şey kullanmam gerek sanırım ama ne.
Bu arada sabah oğlumun hareketleri günüme neşe kattıopuyorumnanaktan Ben konuştukca yada rastlantydı bilemiyorum öyle bir hareket etti ki 10dak. falan izledim dışardan karnım şekilden şekile girdi.Sanki dans etti içerde çok güzeldi yaaaopuyorumnanaktan
Oyleymis dunur zaten . Doktora ben suram agriyo buram agriyo filan diyince hamileliginin balayi bitti demisti. Artik agrili sancili dilin disarda donem basliyor demisti he tabi demistim de simdi anliyorum adami .Gun icinde otururken sorun yok ama ayagi kalkinca basliyor kasiklarim agirmaya. Sol tarafinda kamurgam resmen oyuyor . Mide bulantilarim olmaya basladi. Midem ve yemek borum deli gbi yaniyor . Aksam hele ki eve gidince sagdan sola donerken bile ay ay diye donuyorum . Oluyorum kasik agrisindan . Ha bide kuyruk sokumu agrim var.
Selam arkadaşlarr nasılsınız bizler iyiyiz.Dün gelemedim buralara özledim sizleriia.s.
Gece girdim ama bir çoğunuz yoktu.Bebe yağı karnımı kuruttu,badem yağı karnımın iki yanında soyulma yaptı onlar çatlak olur mu bilmem?Siz neler kullanıyorsunuz?Bir de ablam cildiyeye gidecek bugün ona söyledim bakalım dr.un tavsiyesi ne olacak.Farklı bir şey kullanmam gerek sanırım ama ne.
Bu arada sabah oğlumun hareketleri günüme neşe kattıopuyorumnanaktan Ben konuştukca yada rastlantydı bilemiyorum öyle bir hareket etti ki 10dak. falan izledim dışardan karnım şekilden şekile girdi.Sanki dans etti içerde çok güzeldi yaaaopuyorumnanaktan
süt biraz tuttu ama en fazla on dakika daha veriyorum yine acıktım diye başlıycam :kedi:
belim ağrıyor... bir de göbek deliğimin sol yanı acıyor arada sırada sıpa ittiriyo herhalde :1rolleyes: mide bulantıları tavan, oturup kalkma zor, mide yanması coştu bir de baş ağrılarım sıklaştı mafoldumben ama allahtan tansiyon 11,5/7 sabit neredeyse şakkıdı tansiyonum yükselmeye meğilli o çok korkutuyordu beni
ben de de var burcucum kuyruk sokumum çok fena batıyor.özellikle uzun oturuşlardan sonra kalkarken feci ağrıyor.doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra da kalacağını söylüyorlar.ortopediye muayene oldum.doğumla ilgisi yok dedi.ağırlaşırsa mr çekeriz dedi. bakalım idare ediyorum şimdi...
selam canım kaydirigubbakcemile5 biz de şikayet edip duruyoruz ama allah beterinden esirgesin normal bu kadar şikayetimizin olması kolay mı mucize büyütüyoruz :CüvCüv:
ben karnıma fındık veya kakao yağı sürüyorum... gün aşırı sürüyorum ama kaşıntı arttı herhalde artık her gece sürmem gerekecek :kedi:
canım geçmişe çok bakamadım ama biri sana chicco nun çatlak kremlerini önermiş. ben ilk aylardan beri kullanıyorum çok memnunum. çatlayan biyerim olmadı daha alerjik bir durumuda yok zaten
aman sagimiz solumuz agrisinda tansiyon oynamasin. Bu arada benimde gobek deligim agriyo sengözlerimebaksanab
ben 10 yıl önce düşmüştüm kuyruk sokumum kaydı ve çatladı. 10 yıldırda kayık :)) 3. aydan beri o kuyruk sokumu ağrısını fena halde yaşıyorum. sırt üstü yatarsam 5 dk sonra anca kalkabiliyorum. ne kadar zoor olduğunu bilirim. benim durumumda olan var mı bilmiyorum ama bu durumda olanlara pek normal doğum yaptırmıyorlar.
sanırım artık başlıyoruz ağırlaşmaya ben kabul etmek istemiyorum yaaa. iyiyiz biz iyiyiz :)))))))
sanırım artık başlıyoruz ağırlaşmaya ben kabul etmek istemiyorum yaaa. iyiyiz biz iyiyiz :)))))))
Evet canım mucizelerimiz var gerçekten Allaha şükrettim dün dua ederken bizlere bunları yaşattığı için.Herkese yaşatması için:Saruboceq:
Dün gece aradım ben de kakao yağı sanırım en faydalısı açıklamalardan öyle geldi bana direk çatlak için falan yazıyor badem yağı kıllanma yapabilirmiş.Sanırım ben de kakao yağını bir deniyecem.
Chicco yu da önerdiler canım evet işte kararsızım öncelikle doğal şeylerden yararlanmak istiyorum.Dr.da öyle demişti de doğal yağlar sür diye.Olmadı yine alırım chicco falan.Hem doğal hem daha ucuzkaydirigubbakcemile3
Bende kabullenmek istemiyorum
37.haftaya kadar da çalışmak istiyorum çalışamazsın dediklerindede kızıyorum
ama galiba öyle olacak baksana hepimiz döküldük şimdiden
%100 kakao yağı yazanlardan al yalnız güneş yağı niyetine de yapıyorlar ya kakao yağı, başka şeylerle karışık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?