2009 Aralık Anneleri

ama senin değil ki Efe'nin tatlıyla arası iyi annesiiiiiiiiiii naniknanik
ben de çok dikkat ediyordum (bende hep gizli şeker riski var çünkü) bilinçaltımı da programladım herhalde hiç canım istemiyordu fakat son 2 aydır falan var ya şekerpancarı bulsam kemirecek durumdayım o kadar vahim :sinifsinif:

sorma yaa bende de öle valla. çok canım istiyor hergün tatlıyı. yemeden de duramıyorum. şeker çıksaydı kafayı yerdim herhalde.

vücüdumuzun şekere ihtiyacı var ki canımız istiyor demi kaydirigubbakcemile3

:))))))))))))) öyle tedavi mi olur be deli :roflol: ameliyatının da çok zor olduğunu duymuştum mafoldumben ay valla allah kimseye vermesin

ya siz hepiniz evdeyken ben işe gelcem benim canım sıkılır yaaa (((((((((( napcam ben sizsiz? bende çalışcam o zaman ........

ne evi ya??? kuzu kuzu çalışcaz görürsün :sinifsinif: aaaah keşke adam gibi öncesinde sonrasında iznimiz olsa ama nerdeeeeeeee mafoldumben

sorma yaa bende de öle valla. çok canım istiyor hergün tatlıyı. yemeden de duramıyorum. şeker çıksaydı kafayı yerdim herhalde.

Benim Efe'min arası herşeyle iyi sanırımkaydirigubbakcemile3 Ne görse canı istiyor tatlı,tuzlu,acı farketmiyor-tatlicadiarzu-
Ben sadece sütlü tatlıları severdim şerbetlileri içim almazdı ama şimdi herşeyi alıyor yaaakannehir

valla bu kadar fok boğazlığın tüm sorumluluğu şu el kadar bebelerde olamaz be canım :sinifsinif: bence bizim içimizde vardı da toplumsal baskı (aman kilo almıyım, selülit ıt bıt) nedeniyle tutuyoduk şimdi "hamileyim dizginleyemem dizginlememeliyim" diyerekten her şeyi sever olduk :roflol:

benim bugün doyma hissim yok korkarımmmmmmmmm delikafadulden bazen olurdu özellikle adet döneminde "dipsiz kuyu günü" derdim ben ona... ne versen lüpppppppp hem de keyifle cokacimcoook sabahtan fena değildi de son yarım saattir dünyayı yedim daha da açlıktan gözüm dönmüş durumda allahım bu bir lanet mi nedir noluyor yaaaaaaaaa :1shok:

bencedeeeeeeeeeeeeeeee işimize öyle geliyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Ay valla herşeyi bebelere yükledik.Ama mesela annem bayramda falan tatlı yaptığında koca bayram geçerdi ben tepsiden 1yada 2 dilim falan yerdim.Canım da istemezdi sevmezdim de.İşte iştah açıldıkca sınır tanımaz olduk hormonların oyunu bu naapalımmlülülülülülü

Arkadaşlarr bu arada Berna yok kaç gündür nerde acaba biliyor musunuz merak ettim de?
Ben çıkayım canlar acıktık biz yiyelim güzelleşelim geliriz tekrar.Görüşürüz yinee

kızlar ben yemeğe çıkıyorum yavaş yavaş. yemekhane biraaz uzak anca giderim.
herkese afiyet olsunnn opuyorumnanaktan

Arkadaşlarr bu arada Berna yok kaç gündür nerde acaba biliyor musunuz merak ettim de?
Ben çıkayım canlar acıktık biz yiyelim güzelleşelim geliriz tekrar.Görüşürüz yinee

afiyet olsun bebişlere ilik kemik olsunnnnnn

berna eşiyle diyarbakırda canım bu hafta izin vermişler de onlara

%100 kakao yağı yazanlardan al yalnız güneş yağı niyetine de yapıyorlar ya kakao yağı, başka şeylerle karışık falan

sevgili anneler hızınıza yetişemiyorum. sayfa sürekli ilerliyor, nerde kalmıştım şeklinde bende.:roflol:
ben aktardan aldım kakao yağı, adam koca göbüşü görünce çatlaklar için istiyorsan parça kakao yağı olur dedi, tereyağı gibi parça parça beyaz bişey, bir kapla sıcak suyun içine koyunca eriyor.
ben kakao yağı ile susam yağını karıştırdım, ender saraç öyle demişti.:1rolleyes:

bol çatlaksız günler:roflol:

bitti mi bari dünür sengözlerimebaksanab çok yorma kendini ama :1no2: ben de bugün 3 gibi kaçıcam galiba şakkıdı

Bitti sayilir dunurcum. İslerimi toparliyim da aramasinlar beni muayenede. Sİnir oluyorum oyle olunca. Yolda giderken filan yada donerken miyk miyk filan bole .

yemekten döndük biz.bir naktım birsürü yazmışsınız onuokudum anca.bende de bir yağ karışımı önermişlerdi herşey var hemen hemen içinde susam yağı ,kakao,badem zeytin ve birsürü yağ ismi yazıyordu tam hatırlamıyorum hamilelere özel yapılmış üsünde hamile göbeğide var.onu kullanıyorum şimdilik yok bi terslik.4 aylıkken düzenli kullanıyordum bu aylarda saldım biraz ya unutuyorum sürmeyi umarım çatlamayız.

ben lierac paris ti galiba onu kullanıyorum sadece daha birşey olmadı chicco nun varmış ona da iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…