Ben de bir süredir kilo alıp ağırlaştığımı hissediyorum dr.a gimekten korkuyorum kiloma takıyor sonra:gitme:
Ramazan beni kötü etkiledi onu anladım sanki oruç tutan benmişim gibi çok yemek görünce çok yiyorum üstüne de tatlımafoldumben Dayaanamıyorum ki görünce.Normalde aslında evde yalnız olunca eşimle öyle çok çok yemek yemeyiz.Dr. bana tatlıdan uzak dur demişti ben de tatlıyla aram yokki zaten demiştim nerden bileyim aramın sonradan iyi olacağını:bbo:
Ben de bir süredir kilo alıp ağırlaştığımı hissediyorum dr.a gimekten korkuyorum kiloma takıyor sonra:gitme:
Ramazan beni kötü etkiledi onu anladım sanki oruç tutan benmişim gibi çok yemek görünce çok yiyorum üstüne de tatlımafoldumben Dayaanamıyorum ki görünce.Normalde aslında evde yalnız olunca eşimle öyle çok çok yemek yemeyiz.Dr. bana tatlıdan uzak dur demişti ben de tatlıyla aram yokki zaten demiştim nerden bileyim aramın sonradan iyi olacağını:bbo:
ama senin değil ki Efe'nin tatlıyla arası iyi annesiiiiiiiiiii naniknanik
ben de çok dikkat ediyordum (bende hep gizli şeker riski var çünkü) bilinçaltımı da programladım herhalde hiç canım istemiyordu fakat son 2 aydır falan var ya şekerpancarı bulsam kemirecek durumdayım o kadar vahim :sinifsinif:
bilge o zaman dediler bana gel koca karı var çekiyor bi parmaklasın düzelir ama bayılan oluyormuş dediler :))) yada ameliyat dediler istanbulda bir doktor yapıcaktı ama ben korkuma vazgeçtim ameliyattan şimdide çekiyorum.
ya siz hepiniz evdeyken ben işe gelcem benim canım sıkılır yaaa(((((((((( napcam ben sizsiz? bende çalışcam o zaman ........
vücüdumuzun şekere ihtiyacı var ki canımız istiyor demi kaydirigubbakcemile3
ama senin değil ki Efe'nin tatlıyla arası iyi annesiiiiiiiiiii naniknanik
ben de çok dikkat ediyordum (bende hep gizli şeker riski var çünkü) bilinçaltımı da programladım herhalde hiç canım istemiyordu fakat son 2 aydır falan var ya şekerpancarı bulsam kemirecek durumdayım o kadar vahim :sinifsinif:
sorma yaa bende de öle valla. çok canım istiyor hergün tatlıyı. yemeden de duramıyorum. şeker çıksaydı kafayı yerdim herhalde.
vücüdumuzun şekere ihtiyacı var ki canımız istiyor demi kaydirigubbakcemile3
Benim Efe'min arası herşeyle iyi sanırımkaydirigubbakcemile3 Ne görse canı istiyor tatlı,tuzlu,acı farketmiyor-tatlicadiarzu-
Ben sadece sütlü tatlıları severdim şerbetlileri içim almazdı ama şimdi herşeyi alıyor yaaakannehir
valla bu kadar fok boğazlığın tüm sorumluluğu şu el kadar bebelerde olamaz be canım :sinifsinif: bence bizim içimizde vardı da toplumsal baskı (aman kilo almıyım, selülit ıt bıt) nedeniyle tutuyoduk şimdi "hamileyim dizginleyemem dizginlememeliyim" diyerekten her şeyi sever olduk :roflol:
valla bu kadar fok boğazlığın tüm sorumluluğu şu el kadar bebelerde olamaz be canım :sinifsinif: bence bizim içimizde vardı da toplumsal baskı (aman kilo almıyım, selülit ıt bıt) nedeniyle tutuyoduk şimdi "hamileyim dizginleyemem dizginlememeliyim" diyerekten her şeyi sever olduk :roflol:
Off cok yoruldum be . Doktora gidicem 2 de cikcam die deli gibi calistim
kızlar ben yemeğe çıkıyorum yavaş yavaş. yemekhane biraaz uzak anca giderim.
herkese afiyet olsunnn opuyorumnanaktan
Arkadaşlarr bu arada Berna yok kaç gündür nerde acaba biliyor musunuz merak ettim de?
Ben çıkayım canlar acıktık biz yiyelim güzelleşelim geliriz tekrar.Görüşürüz yinee
%100 kakao yağı yazanlardan al yalnız güneş yağı niyetine de yapıyorlar ya kakao yağı, başka şeylerle karışık falan
bitti mi bari dünür sengözlerimebaksanab çok yorma kendini ama :1no2: ben de bugün 3 gibi kaçıcam galiba şakkıdı
Selam arkadaşlarr.Nasılsınız bakalım bugün giremedim.Ben iyiyim. Geçmişi okudum biraz herkes de iyi gibi.Bir şey soracam karın çatlağınız için ne kullanıyorsunuz?Ben badem yağı kullanıyorum dr.da yeterli demişti ama 1-2 gündür kullandığım halde karnımın iki yanı soyulmaya başladı.İlk sürünce geçmiş gibi oluyor sonra yine deriler kalkıyor cildim mi kurudu yoksa oralar çatlıyor mu ben anlamadım:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?