2009 Aralık Anneleri

slm şekerler yemekte olanlara afiyet olsunnn..3 saatt bugün vergi dairesindeydim son saat artık çığlık atasım geldii..resmen menopozlu gibiyim ...bunalıyorum terliyorumm ..oğlum sıkıldı o durmuyoo anne acıkmtım diyee ...bi de ağırlaştım zatennn ..ne mız mız bir gündeyimmm yaaaaaaaaa

akşamları benimmm karnım çok geriliyor..neden anlamadımm bu arada göbek deliğim de giderek kayboluyoo:))))dr. um bana çatlak için "clinic" in bi yağını önermişti hala onu kullanıyorumm ..iğrenç kokuyoo ama napayım çatlaktan iyidir..gerçi bu aylarda çatlıyoo di mi

selam kızlar
bizde kkzımla yemeğimizi yiyip geldik
bilge gibi bende bugün dipsiz kuyu gibiyim
ne yersem yiyeyim doymuyorum
allahım ne olacak benim sonum

kızlar kızlarrr kızlarrrr çok mutluyum bennn doktordan gelıyorum bebısımı gordummm 3 cm olmus kuzum benım...hareket edıyooooo.....kalbı pıt pıt atıyooo ....annesının kuzusuuuu çok mutluyum cooook....sizede haber vereyım dedım....ınsallah bu sefer hersey yolunda gıdecekkkk inşallah

selam kızlar
bizde kkzımla yemeğimizi yiyip geldik
bilge gibi bende bugün dipsiz kuyu gibiyim
ne yersem yiyeyim doymuyorum
allahım ne olacak benim sonum

:)) ben her zaman öyleyimmmm:))) afiyet olsunnn bitanemmmmmmmmm

maşallah canım benimmm gözün aydınnn..çok sevindimm..inşallah herşey güzel olacakk...öpüyorummmmmmmm

Bende yemegimi yedim geldim . Biraz isim var yazamam sanirim bir daha sonrada doktoruma gidicem . Yarin gorusuruz .

Kızlar ben dr.aradım ve tetanoz olucam yarım dedi ebe ama tam vurulmuyomuydu kızlar sayi 27.haftaya girdik bugün geç değilmi

Kızlar ben dr.aradım ve tetanoz olucam yarım dedi ebe ama tam vurulmuyomuydu kızlar sayi 27.haftaya girdik bugün geç değilmi

MERHABALAR HERKESE

Ben tetanoz aşısı olmadım. ilk hamileliğimde de olmamıştım. Şu anki doktorum da lafını etmedi hiç. neye göre öneriyorlar anlamadım.

Ayy çok uykum geldi yaamirmirmirmir
Yiyipiçip uyumak istiyorum bu ne miskinli yaa bir sürü işim var halbukifisfisfis

Ben de ilk dozunu 17sinde olmuştum geçen ay 2.sini de yarın yerine bayramdan sonra olsam bir şey olmaz değil mifisfisfis

bende de bu aralar yemek borusu yanmaları başladı. bir de zaman zaman gece ayak krampları. ama çok nadir oluyor. çünkü şartladım artık kendimi uyurken gerinmiyorum. kramp girse bile hemen parmak uçlarımı yukarı doğru büküyorum. öylede geçmezse ayağıa kalkıp birkaç adım yürüyorum. şimdilik sorun yok. artmaz umarım. 2,5 ayım kaldı hayırlısıyla..

Ayy çok uykum geldi yaamirmirmirmir
Yiyipiçip uyumak istiyorum bu ne miskinli yaa bir sürü işim var halbukifisfisfis

ben de ben deeeeeeee..eve gitmek ve uyumak istiyorummm..akşama 17 de 2 provam var yaa..inşallah hemen işleri biterde erken çıkarım bugünn...ağzım yırtılacak esnemekten

aaaaaaa uykucular hadi bilge ofis jimnastiği yaptır şunlara uyansınlar 45 dakika amuda kalkılacak ama duvara dayanmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…