2009 Aralık Anneleri

cümlemize arkadaşım kaydirigubbakcemile3 fındık ve kakaoyu değiştirerek kullanıyorum ben kısmetse pasta gibi bi oğlum olacak naniknanik

Bitti sayilir dunurcum. İslerimi toparliyim da aramasinlar beni muayenede. Sİnir oluyorum oyle olunca. Yolda giderken filan yada donerken miyk miyk filan bole .

aramasınlar tabii ya da al sessize arasınlar ulaşamasınlar :mymeka: yani insana hiç bir zaman hiç bir yerde huzur verilmez mi yaaaa

ben lierac paris ti galiba onu kullanıyorum sadece daha birşey olmadı chicco nun varmış ona da iyi diyorlar

valla arkadaşlar yağ elbette önemli ama suyu da ihmal etmemek lazım yerimseniben demişken haydi içelimmmmmmmmmmmm :içelim: banyodan çıkar çıkmaz kurulanmadan sürüyorum ben nemi de hapsediyorum kendimce alkisalkisalkis

akşamları günün gazı falan herhalde ben de 9 aylık gibi oluyorum, sabah 6 akşam 9 aylığım ben :CüvCüv:

selam kızlar
bizde kkzımla yemeğimizi yiyip geldik
bilge gibi bende bugün dipsiz kuyu gibiyim
ne yersem yiyeyim doymuyorum
allahım ne olacak benim sonum

meral yaaaaaaaaa mafoldumben ben hala açım yaaaaa :1no2:

allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da tüm isteyenlere de :Saruboceq:

Bende yemegimi yedim geldim . Biraz isim var yazamam sanirim bir daha sonrada doktoruma gidicem . Yarin gorusuruz .

görüşürüz dünürcüm selam söyle gelinime artık nasılsa dinleyip anlıyorlar söylenenleri kaydirigubbakcemile5

MERHABALAR HERKESE

Ben tetanoz aşısı olmadım. ilk hamileliğimde de olmamıştım. Şu anki doktorum da lafını etmedi hiç. neye göre öneriyorlar anlamadım.

olduğun tetanoz aşının üzerinden 10 yıl geçmediyse olmana gerek yok demişti doktorum benim geçti ama vücudumdaki antikorlar yeterli göründüğü için bir tek doz olacakmışım 28. haftada... ama başkaları 2 hatta 3 doz olabiliyor akannehir

aynı sorunları bende yasadım ben sütü cok içiyordum oysa..ama fosfor almak fazlasıyşla krampa sebeb oluyormuş..dr bana calsıyum d3 verdı bi kaç gün kullandım ama zor içmesi bende yogurt tüketiyorum..

ben de ben deeeeeeee..eve gitmek ve uyumak istiyorummm..akşama 17 de 2 provam var yaa..inşallah hemen işleri biterde erken çıkarım bugünn...ağzım yırtılacak esnemekten
:teselli: Canım beniim.Kolay gelsin sana.Ben dayanamam uyurum birazdan sanırsamakannehir
olur canım önemli olan 1 ncıden 1 ay sonra mdozu tekrarlamak..3ncu dozunuda lohusayken olcaksın..

Sağol canım.Tam aynı gün olmak gerekir mi diye düşünmüştüm.Bayramdan sonraya kalsın eşim oruçlu oruçlu uğraşmasın yine beni götürmeye işten izin alıp.Sağlık ocağı çok ters yerde bize.

merhaba kızlarrr
haydi uykuyaaaaaaaaa malum alışkanlıklarım var benim bu saatlerde uyumam lazım :))
ayy ben çokk zor adapte olucam galiba çalışmaya (

aaaaaaa uykucular hadi bilge ofis jimnastiği yaptır şunlara uyansınlar 45 dakika amuda kalkılacak ama duvara dayanmak yok

mirmirmirmir hıııııı biri bi şey mi dediiii :1no2:

:teselli: Canım beniim.Kolay gelsin sana.Ben dayanamam uyurum birazdan sanırsamakannehir

biz burda sandalye tepesinde popo çürütürken uyursun ha :mymeka:

melike gel ofis jimnastiği olarak nehir paralıycaz bugün sırnaşık şey :roflol:

hııııııııı neyse çok yoruldummm ve bi de açımmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

Yaa dün akşam msn i açarkene yeni sürümünü yükle falan gibi bi yazı geldi tamam demeden açmadı msn i 2saatte yükledi ama o da açılır açılmaz kapandı hep ben de sildim tekrar eskisini yükliyim diye ama kaldıramadım bilgisayardan kaldır a tıklıyorum kaldırmıyor yinede.Şimdi ne eskisi ne yenisi var naptım ben yaa:sinifsinif:

Kızlar benimde çok uykum vaaaar öyle işler bana ben onlara bakıyorum ekimin 15inde izine ayrılıyorum yani şafak:30 hayırlısıyla sonra bol yürüyüş saki sakin ve dinlenicem uyucam bi atlatsak bu günleri

:roflol: Ayy yazarken de dedim nispet yapar gibi mi oldu diye ama naaapiim elimde fırsat varkenn hem bak tek uyumayı düşünen ben değilimkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

canım illa sağlik ocagı nda olcan diye bişey yok tetanoz aşısı hastanelerdede var..acillerde..özel hastanelerde dahı var..ben ımde tetanoz aşı günüm gelmişti özel hastanenın acılıne gidip konustum vurdular..

:roflol::roflol::roflol:

CADIARZU Onu bilmiyordum ben.Dr. hastanede olduunu söylemedi zaten .sağlık ocağına kayıt yaptırın aile hekimliğinin bir uygulaması bu,kayıtla da tetanoz aşısı yapacaklar sana dedi.Ben de öyle gittim yaniyerimseniben

:roflol: Ayy yazarken de dedim nispet yapar gibi mi oldu diye ama naaapiim elimde fırsat varkenn hem bak tek uyumayı düşünen ben değilimkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

ama elimin altında olan sendin :jeyyar: geliyoooooooo :mymeka:

:roflol: :roflol: ayılırız belkim bahaneyle naniknanik

Teker teker gelin heee hamileliğe yakışmaz topluca saldırmayınlülülülülülükaydirigubbakcemile3 Ya da gelin yaa kapı gibi oğlum var beni korur oodelikafadulden

aynı sorunları bende yasadım ben sütü cok içiyordum oysa..ama fosfor almak fazlasıyşla krampa sebeb oluyormuş..dr bana calsıyum d3 verdı bi kaç gün kullandım ama zor içmesi bende yogurt tüketiyorum..

kalsiyum yeterince aldığımı sanıyorum. ben de kalsiyum magnezyum dengesizliğinden olur diye duymuştum. cuma kontrolüm var. hem şeker ölçüm sonuçlarımı göstericem doktora. 2 haftadır şeker ölçüm cihazı ile günde 3 öğün şekerimi ölçüyorum. diyetisyenim sonuçlar iyi dedi. bakalım doktorum ne diyecek? diyetle kontrol altına aldık gibi görünüyor..

Bir de Cuma akşamı memlekete gidiyorum uçakla. Cuma sabah doktordan rapor almam gerekiyor. inşallah sorun çıkmaz. yoksa biletler, planlar hepsi yatar.. zaten sorun varsa hiçbirinin önemi de kalmaz.

ama oladığını hissediyorum. Kızım kıpır kıpır maaşallah..zemuszemus

öğlen arkadaşımla oturuyorduk arı geldi. bir türlü başımdan gitmedi bende en sonunda öldürdüm hayvanı amanın sonra bir geldiler tam geldiler 6-7 tane oldular birden. sardılar etrafımı manyak şeyler. arının cenazesini almaya geldiler sanırsam :) hamile kadın bu kadar zıplatılır mı yaww. zaten durmuyo sıpa. sonunda kalktık başka yere gittik :) kalkarken millete baktımda herkes bana bakıyordu hemde yüzlerinde salakça bir gülümsemeyle. aptallar kızdım işteee ( kötükedihüso

ama elimin altında olan sendin :jeyyar: geliyoooooooo :mymeka:

:roflol: :roflol: ayılırız belkim bahaneyle naniknanik

Neyse ben kaçam barii dayak yemiim durduk yerde:1ninca:
Kız senin stickerda 25.9 haftalık hamile yazıyo 9 ne oluyokii
25.6 yazsa en fazla anlayacamkaydirigubbakcemile3

Teker teker gelin heee hamileliğe yakışmaz topluca saldırmayınlülülülülülükaydirigubbakcemile3 Ya da gelin yaa kapı gibi oğlum var beni korur oodelikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey heeeeeeee korur senin oğlun var da bizim neyimiz var bakalım :jeyyar: aaaaaaaaaa bak şuna benim de oğlum varmışşşşşşşşşş laelaelaelaelae

kaç kaç bak şimdi nası enseliycem seni

inşallah sorun yoktur ama bence de en önemlisi senin nasıl hissettiğin anne sorun yok diyorsa yoktur iki kere iki dört şakkıdı

:roflol: :roflol: aaaaarııııııı vızzzzzz vızzzzzz vızzzzzzzz
neyse bu kez kurtarmışsın da allah korusun bi tanesi soksaydı o zaman görürdüm manyak şeyler deyişini ben :1no2: bırak çevrendeki birisi öldürüversin sen niye dokunursun ki :mymeka:

ahhh canım kıyamam aynı olay bebnim başımada gelişti ama ben öldürememiştim banada çok gülüşlerdi boşveeeeeeeer biz canımızı kuraralımda gülen gülsün delikafaduldendelikafadulden önemliolancanlarımız

Neyse ben kaçam barii dayak yemiim durduk yerde:1ninca:
Kız senin stickerda 25.9 haftalık hamile yazıyo 9 ne oluyokii
25.6 yazsa en fazla anlayacamkaydirigubbakcemile3

dr hesap sistemi cicim onlar 10luk sistemde hesaplıyorlar ya... yani 25+6 = 25.9'a denk geliyor... 4 günde bir bir çeyrek atıyor haftadan ve o zaman da puzzledan bir parça daha açılıyor o yüzden bu tickerı seçtim yerimseniben bugün 26. haftamın son günü özetle şakkıdı

aaaaaaaaa tam modundasın maşallah önüne gelene çaktın bir tane :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…