sevgili anneler hızınıza yetişemiyorum. sayfa sürekli ilerliyor, nerde kalmıştım şeklinde bende.:roflol:
ben aktardan aldım kakao yağı, adam koca göbüşü görünce çatlaklar için istiyorsan parça kakao yağı olur dedi, tereyağı gibi parça parça beyaz bişey, bir kapla sıcak suyun içine koyunca eriyor.
ben kakao yağı ile susam yağını karıştırdım, ender saraç öyle demişti.:1rolleyes:
bol çatlaksız günler:roflol:
cümlemize arkadaşım kaydirigubbakcemile3 fındık ve kakaoyu değiştirerek kullanıyorum ben kısmetse pasta gibi bi oğlum olacak naniknanik
Bitti sayilir dunurcum. İslerimi toparliyim da aramasinlar beni muayenede. Sİnir oluyorum oyle olunca. Yolda giderken filan yada donerken miyk miyk filan bole .
aramasınlar tabii ya da al sessize arasınlar ulaşamasınlar :mymeka: yani insana hiç bir zaman hiç bir yerde huzur verilmez mi yaaaa
yemekten döndük biz.bir naktım birsürü yazmışsınız onuokudum anca.bende de bir yağ karışımı önermişlerdi herşey var hemen hemen içinde susam yağı ,kakao,badem zeytin ve birsürü yağ ismi yazıyordu tam hatırlamıyorum hamilelere özel yapılmış üsünde hamile göbeğide var.onu kullanıyorum şimdilik yok bi terslik.4 aylıkken düzenli kullanıyordum bu aylarda saldım biraz ya unutuyorum sürmeyi umarım çatlamayız.
ben lierac paris ti galiba onu kullanıyorum sadece daha birşey olmadı chicco nun varmış ona da iyi diyorlar
valla arkadaşlar yağ elbette önemli ama suyu da ihmal etmemek lazım yerimseniben demişken haydi içelimmmmmmmmmmmm :içelim: banyodan çıkar çıkmaz kurulanmadan sürüyorum ben nemi de hapsediyorum kendimce alkisalkisalkis
akşamları benimmm karnım çok geriliyor..neden anlamadımm bu arada göbek deliğim de giderek kayboluyoo:))))dr. um bana çatlak için "clinic" in bi yağını önermişti hala onu kullanıyorumm ..iğrenç kokuyoo ama napayım çatlaktan iyidir..gerçi bu aylarda çatlıyoo di mi
akşamları günün gazı falan herhalde ben de 9 aylık gibi oluyorum, sabah 6 akşam 9 aylığım ben :CüvCüv:
selam kızlar
bizde kkzımla yemeğimizi yiyip geldik
bilge gibi bende bugün dipsiz kuyu gibiyim
ne yersem yiyeyim doymuyorum
allahım ne olacak benim sonum
meral yaaaaaaaaa mafoldumben ben hala açım yaaaaa :1no2:
kızlar kızlarrr kızlarrrr çok mutluyum bennn doktordan gelıyorum bebısımı gordummm 3 cm olmus kuzum benım...hareket edıyooooo.....kalbı pıt pıt atıyooo ....annesının kuzusuuuu çok mutluyum cooook....sizede haber vereyım dedım....ınsallah bu sefer hersey yolunda gıdecekkkk inşallah
allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da tüm isteyenlere de :Saruboceq:
Bende yemegimi yedim geldim . Biraz isim var yazamam sanirim bir daha sonrada doktoruma gidicem . Yarin gorusuruz .
görüşürüz dünürcüm selam söyle gelinime artık nasılsa dinleyip anlıyorlar söylenenleri kaydirigubbakcemile5
MERHABALAR HERKESE
Ben tetanoz aşısı olmadım. ilk hamileliğimde de olmamıştım. Şu anki doktorum da lafını etmedi hiç. neye göre öneriyorlar anlamadım.
olduğun tetanoz aşının üzerinden 10 yıl geçmediyse olmana gerek yok demişti doktorum benim geçti ama vücudumdaki antikorlar yeterli göründüğü için bir tek doz olacakmışım 28. haftada... ama başkaları 2 hatta 3 doz olabiliyor akannehir