bende çok heyecanlıyım o kadarr heyecanlıyım ki günü bekleyemeden doğururum die korkuyorum kaydirigubbakcemile3
bende çok heyecanlıyım o kadarr heyecanlıyım ki günü bekleyemeden doğururum die korkuyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol:al benden de o kadar, benim 3. hastanem, 3. doktorum.. dün akşam eşime, aşkım sana bişey söyliycem dedim, o arada bişeye daldım, o dadan koşa koşa geldi, doktorumu değişceksin dedi:1shok: :roflol:
yarın yola çıkacagız kızlar benım biraz toparlanmam lazım
gelirim yıne
kıslar sırası ve alakası olmadığını biliyorum ama, şu tickerı değiştireyim demiştim akşam, 3 ünü de denedim hala da olmuyo
Herkeslere gunaydinlar :) Dun gittim gordum kizimi . 1200 olmus kocaman olmus valla .Suyu plesantasi gayet normal dedi doktor . Dogum hakkinda bol bol bilgi verdi . Gorunen normal dogum dedi . Daha donmemis ama bakalim artik :) 1 Kasima kadar alisveris kismini bitir yavas yavas artik agirlasiyorsun dedi. Sancilarin olcak kasiklarin agricak miden yancak ayaklarin agricak filan bi suru sey saydi valla :) Hastanede yanima almam gerekenleri filan soyledi. Dogum sonrasi bi sitma gelcek dedi sicak su torbasi al ayaklarina koyariz dedi sizinde aklinizda olsun :)
hakikaten di mi fatma 6 saat ne demek yahu akannehir
bravoooo pelincimm :mymeka: gez sen gez. beni unuttun galiba. o kadar hareketin yürümenin ardında neler olduğunu. acık otur kıçının üstüne.lmaz:
[
:) ben eskıden çalışıyordum
sanırım evde oturmak yaramadı 7 ay dışarlarda geçti
ayy ama fatma öyle deme Allah razı olsun varya çarşıda kım görse otur abla sen su getireyımmı acıktıysanız yemek söyleyelım gelsin dukkana şeklindeydı
tranwayda oturacak yer verdıler vapurdada öyle ayy pek bir hoşuma gitti sagolsunlar
3 gün mü? arife günü çalışıyo musunnnnn :sinifsinif:
kuzucumda bende çok şükür iyiyiz tatlım:dance:hihoyyytcanım günaydın inşallah güzel bir gün olur meralcim
biz idare ediyoruz kuzunla sen napıyosunuz?? sengözlerimebaksanab
burcu gözün aydın canımHerkeslere gunaydinlar :) Dun gittim gordum kizimi . 1200 olmus kocaman olmus valla .Suyu plesantasi gayet normal dedi doktor . Dogum hakkinda bol bol bilgi verdi . Gorunen normal dogum dedi . Daha donmemis ama bakalim artik :) 1 Kasima kadar alisveris kismini bitir yavas yavas artik agirlasiyorsun dedi. Sancilarin olcak kasiklarin agricak miden yancak ayaklarin agricak filan bi suru sey saydi valla :) Hastanede yanima almam gerekenleri filan soyledi. Dogum sonrasi bi sitma gelcek dedi sicak su torbasi al ayaklarina koyariz dedi sizinde aklinizda olsun :)
yarın yola çıkacagız kızlar benım biraz toparlanmam lazım
gelirim yıne
yasakkelimebaharcım söyle kızına gelmek için acele etmesin
Aldigim diger bilgilerini de soyleyim . Gogus kremine 8.ayda baslamalisin dedi. Sonra bazen gogus ucu cikmaz annenin yara olur dedi bebedor mu bilmiyorum ama 5-6 milyona gogus ucu cikartici var dedi ondan at cantana ne olur ne olmaz dedi. İlk basta goguslerin yara olursa bi daha zor duzelir dedi. Eger canin acirsa gogus ucu kalkani varmis ondan alirsin dedi . Sizinde aklinizda olsun . Baktim biri 5-6 milyon digerini de oyle 6-7 milyon civarinda . İlla super kalitelisini alman gerekmiyor dedi.
herhangi bir krem önerdimi burcu
günaydın kızlarr nasılsınız baklım güzel anneciklerrrrrr
günaydın iyiiyz cnm sen nasılsın
aman aman maşallah maşallahmeral ya çok komik oturdum göbeğimi izliyorum. bir sağa gidiyor bir sola :)) içim bir tuhaf oldu yaaa.. deli kızım bana çeksin dediydim ama bu kadar da değil yaww. ben bile bu kadar oynak değilim. kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr nasılsınız baklım güzel anneciklerrrrrr
günaydın kızlar nasılsınz biz oğlumla iyiyiz ama burda hava kapalı yağmur yağacak gibi içim karardı
günaydıııııııınnnnnnnnnhihoyyytGünaydıın kızlar. bugün anca ayılıp girdim valla. burcucum güzel haberlerini okudum. gözün aydın inşallah Rabbim hepimize kolay doğum nasip eder.
günaydın kızlar nasılsınz biz oğlumla iyiyiz ama burda hava kapalı yağmur yağacak gibi içim karardı
bende iyiyim baharcım ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bütün vücudum ağrıyor sanki yıllık iznim var onu kullanayım diyorum ama vermiyor iş yeri bilmiyorum ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?