2009 Aralık Anneleri

bende çok heyecanlıyım o kadarr heyecanlıyım ki günü bekleyemeden doğururum die korkuyorum kaydirigubbakcemile3

sadece sen mi bizi de korkuttun ya bekleyemeden doğurursun diye :roflol:
allaha çok şükür bak şimdi gülerek anabiliyoruz yerimseniben

:roflol:al benden de o kadar, benim 3. hastanem, 3. doktorum.. dün akşam eşime, aşkım sana bişey söyliycem dedim, o arada bişeye daldım, o dadan koşa koşa geldi, doktorumu değişceksin dedi:1shok: :roflol:

sırnaşık şey

yarın yola çıkacagız kızlar benım biraz toparlanmam lazım
gelirim yıne

yol dedi yaaaaaaaaaa :1shok:

kıslar sırası ve alakası olmadığını biliyorum ama, şu tickerı değiştireyim demiştim akşam, 3 ünü de denedim hala da olmuyo

hayatım başında sonunda tırnak falan olmadan http ile başlayacak .jpg gibi bir uzantıyla bitecek... benimki http://www.i-am-pregnant.com/countdown/_foot/1261641600.jpg mesela

ay cnm çok güzel haberler kızımız kocam olmuş .doktorunda çok ilgiliymiş maşallah herşeyi anlatmış bklm benmde 26 sında kontrolüm var ne diyecek hiöç doğumdan konuşmadık daha kendisiyle sadecxe ben normal doğum istediğimi söylemiştim.

hakikaten di mi fatma 6 saat ne demek yahu akannehir

bravoooo pelincimm :mymeka: gez sen gez. beni unuttun galiba. o kadar hareketin yürümenin ardında neler olduğunu. acık otur kıçının üstüne. lmaz:

[

bak pelincimmm görüyormusun tek ben değilim böyle düşünen .daha dişkkatli ol artık 7. ay bitecek nerdeyse 8 e gireceğiz.dikkat etmemiz lazım

canım günaydın inşallah güzel bir gün olur meralcim
biz idare ediyoruz kuzunla sen napıyosunuz?? sengözlerimebaksanab
kuzucumda bende çok şükür iyiyiz tatlım:dance:hihoyyyt

burcu gözün aydın canım
allahım nazarlardan saklasın eylül'ü
doktorlarımızın uyarılarına uymak lazım artık
sıcak su torbası hiç aklıma gelmezdi. iyi fikirbuyrunnnnnnnnn

yarın yola çıkacagız kızlar benım biraz toparlanmam lazım
gelirim yıne

kız gene nereye yolculuk:uhm:

Aldigim diger bilgilerini de soyleyim . Gogus kremine 8.ayda baslamalisin dedi. Sonra bazen gogus ucu cikmaz annenin yara olur dedi bebedor mu bilmiyorum ama 5-6 milyona gogus ucu cikartici var dedi ondan at cantana ne olur ne olmaz dedi. İlk basta goguslerin yara olursa bi daha zor duzelir dedi. Eger canin acirsa gogus ucu kalkani varmis ondan alirsin dedi . Sizinde aklinizda olsun . Baktim biri 5-6 milyon digerini de oyle 6-7 milyon civarinda . İlla super kalitelisini alman gerekmiyor dedi.

herhangi bir krem önerdimi burcu

Günaydıın kızlar. bugün anca ayılıp girdim valla. burcucum güzel haberlerini okudum. gözün aydın inşallah Rabbim hepimize kolay doğum nasip eder.

günaydın kızlar nasılsınz biz oğlumla iyiyiz ama burda hava kapalı yağmur yağacak gibi içim karardı

meral ya çok komik oturdum göbeğimi izliyorum. bir sağa gidiyor bir sola :)) içim bir tuhaf oldu yaaa.. deli kızım bana çeksin dediydim ama bu kadar da değil yaww. ben bile bu kadar oynak değilim. kaydirigubbakcemile3
aman aman maşallah maşallah
kuduruk kız seni
yesin onu teyzesiopuyorumnanaktan
günaydın kızlarr nasılsınız baklım güzel anneciklerrrrrr

neriman günaydın
biz iyiyiz ya siz:içelim:

Günaydıın kızlar. bugün anca ayılıp girdim valla. burcucum güzel haberlerini okudum. gözün aydın inşallah Rabbim hepimize kolay doğum nasip eder.
günaydıııııııınnnnnnnnnhihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınz biz oğlumla iyiyiz ama burda hava kapalı yağmur yağacak gibi içim karardı

günaydıııııııııınnnnnnnnnnhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…