patrona selam söyle ankaradan bi arkadaş arife günü çalışmayacağımı söyledi de o anlar canım şakkıdı
Aldigim diger bilgilerini de soyleyim . Gogus kremine 8.ayda baslamalisin dedi. Sonra bazen gogus ucu cikmaz annenin yara olur dedi bebedor mu bilmiyorum ama 5-6 milyona gogus ucu cikartici var dedi ondan at cantana ne olur ne olmaz dedi. İlk basta goguslerin yara olursa bi daha zor duzelir dedi. Eger canin acirsa gogus ucu kalkani varmis ondan alirsin dedi . Sizinde aklinizda olsun . Baktim biri 5-6 milyon digerini de oyle 6-7 milyon civarinda . İlla super kalitelisini alman gerekmiyor dedi.
günaydın kızlarr nasılsınız baklım güzel anneciklerrrrrr
Kesinlikle iyice yaklasti. Sanki artik boyle olkcamis gibi geliyordu bana . Ne bilim ilkokul zamani filan direk dogururum filan gibi :) Ama artik doktor doguma hazirlaniyor vucudun filan diyince tirs tirs valla ya
SÜT YOĞURT SAATİ HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :içelim:
fatma ya soğan kokar bebek sonra tamamen bırakmasın memeyi. bak o zaman hiç yara olmaz kaydirigubbakcemile3
evet kızlar çok kötü oluyormuş bu yara .inşallah olmaz cnm bizlerde.size bir kocakarı şeyi söyleyeyim bi arkadaş yapmış ve yara olmamış banda tavsiye etti.istersen yaparsın diye .kuru soğanı bebeği daha hiç emzirmeden önce göğüs ucunua sürüyormuşsun sonra sütünle mem ucunu silip ondan sonras emziriyormuşsun. hiç yara olmamış çok krem kullanıpta hala yara olanlarda var. bilmiyorum ama ben deneyeceğim bişey olmaz kurusoğandan denemekte fayda var.
ay kızlar gerçekten çok az kaldı bir yuandan heyecan bir yuandan korku var bende umarım herşey yolunda giderrr. zamanında ve sağlıkla gelri kuzxucujklarımız.zeten benim oğlumun yeri iice daraldı sanırım geçen hafta dans ediyordu ve çok küvvetli tekmeliyordu şimdi ise sadece süzülüyor hafif hafif dokunuyor.
[
evet kızlar çok kötü oluyormuş bu yara .inşallah olmaz cnm bizlerde.size bir kocakarı şeyi söyleyeyim bi arkadaş yapmış ve yara olmamış banda tavsiye etti.istersen yaparsın diye .kuru soğanı bebeği daha hiç emzirmeden önce göğüs ucunua sürüyormuşsun sonra sütünle mem ucunu silip ondan sonras emziriyormuşsun. hiç yara olmamış çok krem kullanıpta hala yara olanlarda var. bilmiyorum ama ben deneyeceğim bişey olmaz kurusoğandan denemekte fayda var.
canım gögüs ucu olmayanlar 8 aydan itibaren gögüs ucu egzersızi yapmalılar..fazla uyarmadan ve sıkmadan bu aylarda sütde gelebilir normal..gögüs ucu yaralarının en büyük sebebi bebeğin memeyi etkın emmemesidir..gögüs ucunu agzında gevelemesınden kaynaklı olur.bunun için etkın bir şekilde bebegın dudakları dısarda kalcak şekilde memeyi tam kavratmak gerekiyor..ben soganı hiç duymadım..sadece bizim önerdigimiz emzirmeden önce ve sonra sütten bir mıktar parmak arasına alınır krem gibi gögüse sürürmesidir..:CüvCüv:
ben içtim sütümü cokacimcoook
alkisalkisalkis sositososito
fatma ya soğan kokar bebek sonra tamamen bırakmasın memeyi. bak o zaman hiç yara olmaz kaydirigubbakcemile3
valla doğru diyorsun ozamn silipte vereceğiz herhalde ay ne bilym ben bir arkadaşımm anlattı bende onun yalancısıyım
kızlar kan yapıcı olarak, hap mı şurup mu kullanıyorsunuz?? sanki şuruplar daha etkili olur gibime gelyor, benim haplar şimdiye kadar pek bir işe yaramadı
kızlar kan yapıcı olarak, hap mı şurup mu kullanıyorsunuz?? sanki şuruplar daha etkili olur gibime gelyor, benim haplar şimdiye kadar pek bir işe yaramadı
soğan kokusundan bebek memeyi almamıştır da ondan yara olmamıştır o :roflol:
ay kızlar gerçekten çok az kaldı bir yuandan heyecan bir yuandan korku var bende umarım herşey yolunda giderrr. zamanında ve sağlıkla gelri kuzxucujklarımız.zeten benim oğlumun yeri iice daraldı sanırım geçen hafta dans ediyordu ve çok küvvetli tekmeliyordu şimdi ise sadece süzülüyor hafif hafif dokunuyor.
evet cnm sen daha ii bilirisinnn hemşire olan sensin.beni,m eskiden hiç ucum yoktu ama hamile olunca ucuda çıktı rengide karardı alır herhalde bebek artık gibi geliyor bana nekadar ucu olması gerekiyorki çok büyük değil ama var yinede ucu
bu arada kızlar...
kızım aynı babası bana hiç benzemiyor :)) acık alır anneden de demi? yok anam aynı babası. neyseki kocama aşık olduğum için bir sakıncası yok ama en çok acıyı çeken ben yani neyseee...
4 boyutlu resimlerini koyacaktım ama kzıım eşinin arkasına yüzünün yarısını saklamış ve hep uyudu kaldıramadık. yarım saat sonra gidincede ekrana poposunu dayadı al anne sana der gibi sıpam :) sonra tekrar gidicez. inşalah sizede göstericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?