2009 Aralık Anneleri

DoĞru dıyorsunuz arkadaŞlar ne bıleyım ben ben arkadaŞın yalancısıyım ama h,ıÇ yara olmamıŞ gÖĞsı ve Çokta kÜÇÜk gÖĞÜs uzu vardı.onda yaŞlıar sÖylemıŞ nbenden ssÖylemesı yanı

huyu sana benzer belki baharcım yerimseniben hem nolursa olsun suyun içinde ve bir aletle görüyoruz bence çıktığında daha farklı görünecekler akannehir

e doktor kafa bulaymış senle :roflol: allahııııııım çok az kaldı galiba kızlar yaaaaaaa delikafadulden

neyse gerçi bana ne oluyo ki ben daha bugün 27. haftaya başlıyorum siz düşünün :umursamaz: naniknanik

Gorcem dunur seni de :O) Yaklasiyo yaklasiyo valla .

evet öznur canım endişelenme, kıpır kıpır dönüp duruyorlar, meral etme sakın.. gerçi insanın elşinde olmuyor biliyorum ama, bunun doğal olduğunu kabullen yeter canım.. hatta geçen nerde okudum ya ben,,, kordon bile dolansa boynuna bişey olmuyormuş, birçok bebek kordonuna düğüm atmış bişekilde doğuyormuş.. düşün kordonu düğüm düğüm yapanlar varmışkaydirigubbakcemile3

Gorcem dunur seni de :O) Yaklasiyo yaklasiyo valla .

hayır yaaaaaaa benim daha çoooook vaktim var rahat rahat odasını da yapıcam ihtiyaçları da tamamlıycam sonracığıma keyfini de sürcem sonra miadı dolmuş olcak benimkinin alla alla :sinifsinif:

düşünsenize aynı gün hepimiz doğuruyormuşuz aman allahım ne güzel olur yaaa :))

baharrrrrrrrr miadı dolanlar için evet de benimki gibi minikler nolcak cicim :1shok:

sağol cnm bu bilgiler içinnn

düşünsenize aynı gün hepimiz doğuruyormuşuz aman allahım ne güzel olur yaaa :))

bence ayrı günlerde olsun ki birbirimizi arayıp sorabilelim.. telleri kaydettiniz demi kızlar, ben eşime tembih ettim.. ben doğumdayken filan arkadaşlarım ararsa lütfen konuş dedim.. anneme de tembih ettim.. forumdaki arkadaşlarımın adlarının sonunda KK var anlarsın ararlarken dedim..

örnek bilge KK, bahar KK, meral KK, burcu KK, berna KK, gibi
şutarafagitti

Tabi tabi dunurcum bende oyle diyodum 27.haftada dahaaa coook var diye . Adam bana tarih verdi 37.Haftam 17 Kasimda basliyormus . Genelde 2-3 hafta erken gelir zaten dedi . 17 Kasima ne kaldi burda dusununce. O kadar cok isim var ki yapilcak. 1 Kasima kadar bitirmem lazim . Tabi 17 kasimda dogurcan diye bisey yok ama 17 Kasimdan sonra beklemeye baslicaz dedi.

aramızda en fazla 2-3 hafta var bişey olmaz sen yetişirsin bize kaydirigubbakcemile3

Dogumhaneden 3G ile baglaniriz birbirimize kaydirigubbakcemile3

harikasın burcuuuu :lepi:

ben herşeyi kafaya takar oldum son günlerde 2 gündürde çok hareketli kızım gece bile her uyandığımda hareketli oluyo.. ona taktım şimdide bi sorunmu var acaba diye :bbo:

bende de öle yazıyorr :)))

aramızda en fazla 2-3 hafta var bişey olmaz sen yetişirsin bize kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden hayııııııırrrrrrrrr benim daha çok vaaaaaaaaar daha çoooooookkkkkkk vvvaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr :dilcikar: :dilcikar:

bi kere 40 haftam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24 aralıkta dolcak... 37den itibaren bekleyeceksek bu aralık başı yapar, zaten de 24ünü beklemez en geç ortasında doğar demişlerdir... benim de içimden hep nedense 12 aralık geçiyor görürsünüz 12 aralıkta doğurcam ben şakkıdı
ona da dünya kadar zaman var işte :dilcikar:

aaaaaa tablomuza annelerin bebeklerinin geliş tarihi tahminini ekleyelim miiiiiii :sm_cool: bakalım kaçımız tutturabilcez akannehir sezaryenler sayılmaz yalnız şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…