merhaba herkese ne güzel sayfa açılmış 2009 aralık anneleri olarak:))benim muhtemel doğum tarihim 21 aralık 2009..cuma günü rutin kontrole , cumartesi güne acill korktuğum için . dr a gittik vee bebişimin ilk kalp atışını görmüş olduk...
antalyada değilim ama bi kaç ay önce antalyada doğum yapmış bi arkadaşım var istersen onun fikrini sorabilirimarkadaşlar aranızda antalyadan olan varmı acaba hangi doktora gidiyorsunuz benim içim pek rahat değil doktor konusunda
merhaba herkese ne güzel sayfa açılmış 2009 aralık anneleri olarak:))benim muhtemel doğum tarihim 21 aralık 2009..cuma günü rutin kontrole , cumartesi güne acill korktuğum için . dr a gittik vee bebişimin ilk kalp atışını görmüş olduk...
kızlar slmlar,bikaç gündür uğrayamadım siteye.ablam geldi onunlayım hep.
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
benim dün gece çok fena bel ağrım oldu,hala devam ediyo.sırtıma yastık koyup dik oturuyorum.iyiki ablam yanımda her işimi yaptı sağolsun yoksa kalkamıyorum bile nerdeyse.
doktorumu aradım az önce bel ağrısı normal korkma ama şiddetlenirse haberleşelim dedi.bi ilaç veremem dedi..bide idrar testi yaptırmıştım bol miktarda kum çıktı kum döküyomuşumbol bol su iç,kum döküyo olmanda bel ağrısı yapabilir dedi.dinlen dedi.
benden bu kadar işte,inşallah fazla devam etmez bu ağrım.sizdede varmı bu tarz ağrılar kızlar yaa,korkuyorum..
hayırlı uğurlu olsun canım.
Merhaba minik kelebek,
ufaklıkla da ablanlada epey özlem gidermişsindir hııı
canım kum dökmene üzüldüm ama yapacak birşeyde yok sanırım.
ayaklarını sıcak tut ve bol bol su iç.
umarım biran önce dökerde kurtulursun.
benimde fena değilim. 2-3 gündür mide bulantılarım erttı. herşey kokuyor artık.
kafamçokkarıştı
bulantıya razıyımmmm...reflü basladı
sağol tatlım,evet çok iyi oldu gelmeleri hep yalnızdım burda.
inşallah biran önce dökerim kumları yaa,ağrım ondan oluyo sanırım.
canım yaa mide bulantısı çok kötüdür bende bikaç gün çektim allahtan çok uzun sürmedi yemek yapmak yemek sinirimi bozuyodu.umarım seninde fazla uzun sürmez..
antalyada değilim ama bi kaç ay önce antalyada doğum yapmış bi arkadaşım var istersen onun fikrini sorabilirim
honeybaby o sıralamayı arkadasım doğum sırasına göre yapsak daha gğzel olmazmı herkes sırasını daha güzel takip eder.ve gün geldiğinde dogum yapan arkadaaslarıda burda yazarız.olmazmı canım
herkes uyuyor mu yaaaa :) :) :)
çok sevinirim arkadaşım bana yardımcı olursan
yok canım ben uyumuyurum iş yerindeyim ama her an uyuyabilirim
günaydın kızlar hasılsınız ben kasık ağrısı dışında iyi sayılırım bu gün jelim bitti doktorum iğneye geçelim demişti ay tam 25 iğne yazmış sabah akşam vurucam ama ben iğneden nefret ediyorum çok korkuyorum mecbur bebişlerim için katlanıcam birazdan ilk iğnemi yapmaya gidicem
Çokkişi var ama neden kimse yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?