2009 Aralık Anneleri

hoşgeldin canım,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah bebişlerimizi..

hayırlı uğurlu olsun canım.

Merhaba minik kelebek,
ufaklıkla da ablanlada epey özlem gidermişsindir hııı
canım kum dökmene üzüldüm ama yapacak birşeyde yok sanırım.
ayaklarını sıcak tut ve bol bol su iç.
umarım biran önce dökerde kurtulursun.
benimde fena değilim. 2-3 gündür mide bulantılarım erttı. herşey kokuyor artık.
kafamçokkarıştı

sağol tatlım,evet çok iyi oldu gelmeleri hep yalnızdım burda.
inşallah biran önce dökerim kumları yaa,ağrım ondan oluyo sanırım.
canım yaa mide bulantısı çok kötüdür bende bikaç gün çektim allahtan çok uzun sürmedi yemek yapmak yemek sinirimi bozuyodu.umarım seninde fazla uzun sürmez..

çoooooooooook fenayım çoooooooook
ama allahtan hiç kumadım

honeybaby o sıralamayı arkadasım doğum sırasına göre yapsak daha gğzel olmazmı herkes sırasını daha güzel takip eder.ve gün geldiğinde dogum yapan arkadaaslarıda burda yazarız.olmazmı canım

bence de. iyi fikir.alkisalkisalkis

Ben de vuruluyorum canım sıkma canını. Ben de hayatımda ya 1 ya 2 vurulmuşumdur. Nefret bir durum. Dün gördüm morarmış ne zaman olduysa. Canımız için canımız yanıyor, sabırlar diliyorum. Herşey yolunda gitsin inşallah ta... Çok zormuş çoooook.

Çokkişi var ama neden kimse yazmıyor

merhaba canım,
kendi adıma yazıyorum o kadar keyifsizimki elimi oynatacak halim yok.
çalışan biri için ne zor bir durum anlatamam.
bugünlerde geçecek biliyorum ama birkaç gündür inanılmaz keyifsizim. midemde herşey sanki ayaklanmış isyanda...

kızlar ben geldim...nasılsınız???ben gecen cuma değerlerime bakılmıştı 26 çıkmıştı zatn müjdeyi burada vermiştim..dünde 2 katı arttımı diye bakıldı 49.6 çıktı..halbuki 52 olması lazım demişlerdi,..şimdide biriki sayıdan bişi olmaz dediler.normal gebelik bu dediler...haftayada keseyi görüsünüz perşembe günü dediler..nekadar çabuk ilerliyor herşey...sizin değerler nasıldı???

merhaba aralık anneleri bir uğrayayım topiğinize dedim benim oğlanda 25 aralık doğumlu.şimdi ne kadar heyecanlısınızdır ne kadar değişik duygular yaşıyorsunuz.geçen sene bu vakitler aklıma geldide.size güzel paylaşımlar mutlu ve güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle.inşallah allahım kucağınıza almayı o günleri görmeyide nasip etsin.

BHCG merak ettim ne için iğne vurunuyorsun.bende hmileliğim boyunca iğn vurundum kan pıhtılaşmaı vardı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…