2009 Aralık Anneleri

günaydınnn herkeseee.
daha anca gelebildim çok fena trafik var bugün. sanırım okul başladı die. benim müdür gelmiş ben gelmeden ben daha yeni geliyorum lükse bak yaa utanmam lazım demi bu durumda :kedi:

Ebrucum biraz gözünü karartmak gerekiyor çünkü sonu yok... her şeyin daha güzeli her an karşına çıkabilir bir şeyi gördüğünde bebeğini içinde hayal edebiliyorsan o alınmalı diye düşünüyorum... kıyafet zaten gelir, sen iki tane hastane çıkış takımı ile port bebe cinsi bir şeyini hazır et, evde de yatacak ve yıkanacak yeri olsun gerisini halledersin yerimseniben ama şunu da düşün tam karakışta doğurcaz el kadar bebecikle çarşı pazar yapamazsın ve o zaman da ihtiyaçları senden başkaları gidip alıp getirir... eeeeeee nerde kaldı senin didiklemelerin? getirilen şeyi sevsen de sevmesen de kullanmak zorunda kalırsın onun için kendini kasmadan çık çarşıya ihtiyaç listesindekilerden gördüklerin arasından en hoşuna gideni al evine ve keyfini sür şakkıdı
bazı ihtiyaçlarını erteleyebilirsin, travel sistem pusetlerdeki ana kucakları 10 aya kadar oto koltuğu olarak kullanılabiliyormuş mesela yerimseniben biberon derdine düşmeye gerek yok örneğin umarım en az ilk 6 ay sadece biz besleyeceğiz bebişlerimizi :CüvCüv:
zorunluluk değil keyif olarak bak vitrinlere görürsün eve elin kolun dolu döneceksin :tomato:

oyyyyyyyy maşallah kuzuna canım sorun kalmamasına çok sevindim kaydirigubbakcemile5

burada o yaptırımlar olsa buradakiler de o kadar kolay cesaret edemez de... para insani değerlerin ötesine geçmiş olduğu için gönül rahatlığıyla sezaryen diyorlar ve de yapıyorlar... güzelce kılıfına da uyduruyorlar, "yok çatı dar" "aman kilo çok" "aaaaa bu göbekle olmaz" gibi rapora "geçerli" gerekçeler ekleyip kendilerini legalize ediyorlar :mymeka: ama devlet de devlet olup denetlemediği için kimi kime şikayet edeceksin maalesef bu ülke böyle mafoldumben e 9 ay tümüyle güvendiğin doktorun bu hassas döneminde sezaryenin "zorunlu" olduğunu söylediğinde de inanıyorsun veya inanmasan bile olası riski almakta zorlanıyorsun... iğrenç bir sarmal içindeyiz yani... ben de normal doğum istiyorum (zaten de adı üzerinde işte normali / olması gerekeni bu) ama doktorum "kıymetli bebek" olduğu için sezaryene daha sıcak baktığını söylüyor ve ben biliyorum ki eninde sonunda onun dediği olacak çünkü teoride en doğrusunu o biliyor :1no2:

günaydın bilge :1hug:

günaydın canancım :1hug:

günaydınnn herkeseee.
daha anca gelebildim çok fena trafik var bugün. sanırım okul başladı die. benim müdür gelmiş ben gelmeden ben daha yeni geliyorum lükse bak yaa utanmam lazım demi bu durumda :kedi:

hoşgeldinnnn günaydın a.s. napalım canım yollar kalabalık işte bu sabah okulları açanlar utansın boşveeeeeeer kaç senede kaç kez oldu geç kalman lülülülülülü

günaydın canım :1hug: tatsız mısın bakim sengözlerimebaksanab

keyifli bir gün geçirmek dileğiyle günaydınnnnnn
işe gelenler bugün hiç iş çıkmasın evde olanlar keyfinizi hiçbir şey bozamasınnnnnnnn hihoyyyt

Gunaydin dunurcum . Dun acil ciktim iyi aksamlar diyemedim

günaydınnn herkeseee.

Gunaydinlar Bahar . Bugun trafik cok kotu burda da .

Gunaydin

günaydınnnnnnnnnnn

Gunaydin

çok nadirdir bilgecim idare etsin zemuszemus

aynen öyle baharcım biraz da bizi idare etsinler artık şakkıdı

Gunaydin dunurcum . Dun acil ciktim iyi aksamlar diyemedim

günaydın dünürcüm bağlantın kötüydü işin çoktu anlayışlıdır dünürün merak etme sen :teselli: nasılsın bakayım? ağrı sancı var mı? sengözlerimebaksanab

hiç uyumadım bilge, karnım davul gibi şişti.. dün akşam çok sarımsaklı bir yemek yedik, üstüne 2-3 tane elma, üstüne bayramda yaptığım pasta filan derkene karnım oldu davul..mafoldumben eşime yemiycem diyorum.. e yemek yapıp hazırlayıncada yiyiveriyorum.. kendi çapında mutfağa geçip bişeyler yese nolur sanki.. gece ağlayacaktım nerdeyse, üstüne birde zaten karnım iyice büyüdüğü düşünülürse.. gece benim için kabus gibiydi.. ilk kez bu kadar rahatsız oldum.. belkide bu daha başlangıçmafoldumben

şurubun tadını sevmezse yine tükürür yine tükürür bence şakkıdı hem çoğu bebek belli bir markanın belli bir modeline alışıyor emzikte, başka marka başka model almıyor ağzına dolayısıyla bunu da kabul etmeyebilir :ecrin_bebek:

hahahah çok uyuzum yaaaaa :jeyyar:

canan bu arada doğumgünüme geri sayıyorsun yahu sırnaşık şey

Tesekkur ederim dunurcum :) Yok cok sukur dinlencem bugun cok calismicam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…