Bilge nasıl yani yaaa. Bir günde her şeyini alabildiniz mi maaşallah.
Ben haftalardır dolanıyorum. Doğru dürüst bir şey alamadım karar veripte.
Birkaç bady, birkaç tulum bir de thicobadan meşhur bebek çantası.
Haa bir de aynı yerden üç minicik çorap. Çoook tatlılar ama yaa gidip gelip öpüyorum onları. Saatlerce süren puset, oto koltuğu ve park yatak alma operasyonu da benim kararsızlığım yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı.
Ben beğenip alana kadar bu çocuk doğar da büyür vallaha.
He bir de oda yapmıyorum şu anda düşünün yani. Odasına hiç karar veremezdim kesin.
Ayyy avatarıma bakınnndelikafadulden
Dr.a gittik geldik teyzelerii.Oğlum maşallah çook iyiSuyuyla ilgili hiç bir sıkıntımız da kalmamış çok şükür.Hem de kocaman olmuş artık 1200gr. ve 35 cm miniğimm:asigim puyorumnanaktan
2 tane fotomuz var hemm onları da profilime ekledim bakın yavruşumaaopuyorumnanaktan
insallah normal dogurursun maviege! ben de normal doguracagim. sezaryan olmam icin ya benim ya da bebegin hayatinin tehlikede olmasi lazim, baska yolu yok. zaten doktorum da oldursen sezaryan yapmaz.
ister tup bebek, ister normal bebek ister bez bebek:) olsun en sagliklisi normal dogumdur zaten. dunya'da turkiye'den baska hicbir ulkede doktor hastasini ortada hicbir neden yokken sezaryana tesvik etmiyor. bir tek turkiye'de var bu doktorlar. inanilir gibi degil.
ben amerika'da yasiyorum ve cevrem tup bebek yapan kadinlarla dolu. tek bir tanesinin sezaryan yaptigini biliyorum o da ikiz diye. geri kalan herkesin normal. bazen burdaki arkadaslara turkiye'de ne kadar siklikla sezaryan yapildigini anlatiyorum hayretle dinliyorlar. bu konuda annenin bilincli ve bilgili olmasi lazim. anne bilgili olursa doktor hicbirseyi dayatamaz.
burda doktor annenin istegi disinda sezaryan yaptirmaya kalkisirsa diplomasini elinden alirlar, hapis yatar, tazminat oder, hayati biter. ama turkiye dedigim gibi, inanilir gibi degil...
sezaryanin normal dogumdan her acidan daha riskli oldugu dusunulurse doktorunun bunu soylemesi cok celiskili olmus. tam olarak ne gibi bir riske atiyorsun normal dogum yaparak? bunu da bir sorsaydin canim. bir de sezaryan konusulunca hep bebege "alalim" derler. sanki ben aliyor, kas aliyor mubarekler. bebek bu, bebek dogar, alinmaz.
tabii doktora kalsa sezaryan yapmak isteyecek. zamani belli saati belli, geceyarisi ya da istemedigi bir gun evinden cikmak zorunda kalmayacak, tik tik 2 kesik at iki dikis at oldu bitti. zahmet yok emek yok. ote yandan normal dogumda kac saat hastanin basinda duracagi belli degil. tabii sezaryan yapalim der. fazladan alacagi para da cabasi.
günaydın bilge :1hug:
günaydınnn herkeseee.
daha anca gelebildim çok fena trafik var bugün. sanırım okul başladı die. benim müdür gelmiş ben gelmeden ben daha yeni geliyorum lükse bak yaa utanmam lazım demi bu durumda :kedi:
günaydın..
keyifli bir gün geçirmek dileğiyle günaydınnnnnn
işe gelenler bugün hiç iş çıkmasın evde olanlar keyfinizi hiçbir şey bozamasınnnnnnnn hihoyyyt
günaydınnn herkeseee.
daha anca gelebildim çok fena trafik var bugün. sanırım okul başladı die. benim müdür gelmiş ben gelmeden ben daha yeni geliyorum lükse bak yaa utanmam lazım demi bu durumda :kedi:
günaydın..
günaydınnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnn
çok nadirdir bilgecim idare etsin zemuszemus
Gunaydin dunurcum . Dun acil ciktim iyi aksamlar diyemedim
https://www.e-bebek.com/saglik_gerecleri/diger/numimed_ilac_emzigi_6_18_ay/XYZ-7095/urun_yorumlari
kızlar bakın ilaç emziği yeni duydum almak isteyen varsa :)
kızıma isim bulduk ensonunda beren koyucazzz umarım gene değişmez ama buna ısındık sanırım :lepi:
hadi hayırlı olsun bakalım ismiyle yaşar inş kaydirigubbakcemile2kızıma isim bulduk ensonunda beren koyucazzz umarım gene değişmez ama buna ısındık sanırım :lepi:
harika bişey zamanı gelince alırız
hoşgeldinnnn günaydın a.s. napalım canım yollar kalabalık işte bu sabah okulları açanlar utansın boşveeeeeeer kaç senede kaç kez oldu geç kalman lülülülülülü
günaydın canım :1hug: tatsız mısın bakim sengözlerimebaksanab
https://www.e-bebek.com/saglik_gerecleri/diger/numimed_ilac_emzigi_6_18_ay/XYZ-7095/urun_yorumlari
kızlar bakın ilaç emziği yeni duydum almak isteyen varsa :)
sağol bitanemmm aminnnnnnnnadıyla çok yaşasın baharcımberen güzel isim zemuszemus
hadi hayırlı olsun bakalım ismiyle yaşar inş kaydirigubbakcemile2
aminnnnn cnmmmmmmm:Saruboceq:
çok hoşuma gitti ya çok faydalı bişy gibi geldi
aynen öyle baharcım biraz da bizi idare etsinler artık şakkıdı
günaydın dünürcüm bağlantın kötüydü işin çoktu anlayışlıdır dünürün merak etme sen :teselli: nasılsın bakayım? ağrı sancı var mı? sengözlerimebaksanab
kızıma isim bulduk ensonunda beren koyucazzz umarım gene değişmez ama buna ısındık sanırım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?