2009 Aralık Anneleri

allahm bittim gözlere bak maşallah ya nazar değmesin Şeniz
bnde türkiye yolcusuyum ogün bilgecim
Kızlar günaydın 28+1 günlük olduk bugün ama bebeğimde 2 gündür hareketleri iyice azaldı haftaya cuma dr.gidicem lütfen duae edin kızlar nabarsam yapayım hareket etmiyoo çok korkuyorum kızlar
tatlı bişiler ye sırt üstü yat bekle bakalım genelde bunu söylüyorlar
ama bilgenin de dediği gibi haftaya cumayı bekleme git göster hemen ne olur ne olmaz allah korusun

ama ama bu pisi diiiiiiiiiiiiilllllll kirpiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden süpermiş dünürcüm yaaaaaa üstelik de Beşiktaşlı turkbayragi

günaydınnn yerimseniben iyidir sen nasılsın

Cok tatli yaw 10 gunluk biberonla besleniyor :)

Hemşirem gelsin kalp atışını dinlemek için gidicem ama tık yok kızlar çok üzülüyorum

Bazen Eylulde yavas hareket ediyor . Ama sunu anladim ki evde olunca cok daha fazla oynuyor sanirim dinleniyorum diye filan . Dun ise basladim hareketler daha azaldi. Cok korktugum zamanda dayiyorum klasik muzigi isyan edip oybuyor . Doktor da demisti klasik muzige cevap verir diye . Dene istersen

günaydınnnnn cnmmmm nasılsınız bklmm

üzme kendini cnm sitres yapmaaa.bilgenin dediği gibi soluna yat çikolata ye birde tmm cnmmm

günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın

ama ama bu pisi diiiiiiiiiiiiilllllll kirpiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden süpermiş dünürcüm yaaaaaa üstelik de Beşiktaşlı turkbayragi

günaydınnn yerimseniben iyidir sen nasılsın

bende iyiyim sağolun canlarım benimm :1hug:

biraz midem bulanıyor o kadar başka sorunum yok allaha şükür tabi bide uyku problemim var kaydirigubbakcemile3

günaydınlaaaarr
okullarda açıldı bugün hepimize hayırlı olsun.....
tabi sabahki trafikte fenaydı.
nasılsınız bakalım..
bahaar kızına isim bulmuşsun sonunda hayırlı olsun ismi ile yaşasın kuzucuk.

Gunaydinlar. Istanbulda zaten azcik yagmur yagsin okul acilsin ise gelebilmek mucize

sırt üstü değil tatlım... o zaman ana damarlarına bebek baskı yaptığı için kan akışın yavaşlıyormuş sol yanına yattığında en kısa sürede bebeğe kan ulaşıyormuş yerimseniben
senin yolculuk günün benim doğum günüm işte canancım onu diyorum... senin için çok zor ama işte bak evlat uğruna şimdiden katlanmaya başladık bazı şeylere... allah sabır versin tez zamanda da kavuştursun bebişinle babasını :1hug:

Cok tatli yaw 10 gunluk biberonla besleniyor :)

o biberonu sonra eylüle vermiycen di mi dünür laelaelaelaelae

bende iyiyim sağolun canlarım benimm :1hug:

biraz midem bulanıyor o kadar başka sorunum yok allaha şükür tabi bide uyku problemim var kaydirigubbakcemile3

uyku yetmemesi mi uyuyamamak mı mirmirmirmir

Hhahah yok dunur ayri biberonlari . Tabi mamalari ne olcak bilmem . Ilerde eminim ki Eylul Sabunun mamalarindan asircak :)

hey millet biz geldik
öykümle biz geldik:sm_cool::dance:
nasılsınız keyifler yerindedir umarım.
geçmiş olan bayramınızı en içten dikelrimizle kutlarıza.s.
dün eşimle öyküye mobilyasını aldık teyzeleri
inşallah sağlıcakla iyi günlerde kullanırız:lepi:
yeni havadisler varmı;? Umarım hepiniz güzel bir bayram geçrmişsinizdir.:asigim:

amin cnm sağol :1hug:

günaydın cnm hoşgeldiniz.iyisinizdir inşallah.

hoşgeldiniz.öykünün mobilyalarıda hayırlı olsun sağlıkla kullanmak nasip olsun.bizde güzel bayram geçirdik cnm bnmmm.ama yorgunluk var hala üstümdee

var var olmaz mı kızıma isim bulduk onu geç karar verdik :)))) beren olucak nasipse

günaydınnnnnnn biz iyiyiz sen nasılsın öznur kaydirigubbakcemile5

Hhahah yok dunur ayri biberonlari . Tabi mamalari ne olcak bilmem . Ilerde eminim ki Eylul Sabunun mamalarindan asircak :)

:)))))) orası kesin bizim sülalede de köpekle aynı kaptan yiyen çoktur ben de bi köpek alsam da oğlanla birlikte büyütsem mi acaba akannehir sırnaşık şey

meraaaaaaal kaydirigubbakcemile5 günaydın hoşgeldiniz nabersiniz bakalım sengözlerimebaksanab mobilyalarınızı sağlıkla kullanın şekerim zemuszemus

SÜT / YOĞURT SAATİ :içelim: cokacimcoook

amin canım
inşallah hepimiz iyi günlerde sağlıcakla kullanırız:Saruboceq:
yorgunluk var hepimizde galiba.
kurban bayramında gezemem belki diye bu bayram herkezi görmek istedim
fırsat buldukça dinlenmek gerekiyor artık ama biz ne yapıyoruz dinlenme işini hep ikinci plana atıyoruz:kedi:

var var olmaz mı kızıma isim bulduk onu geç karar verdik :)))) beren olucak nasipse

bereeeeen... rabbim ismine yaşarız sağlıklı bir kız olur inşallah.
baharcım çok beğendim isminizikaydirigubbakcemile2kim buldu peki beren isminiyerimseniben

midem çok şiş benim
yoğurt ve süte yer kalmadı:kedi:
öğlen yemeğinde yoğurdumuzu yeriz artıkbuyrunnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar bende geçmişi biraz okuyup geldim. şu hareket konusunda da burcuya katılıyorum. bebekler evdeyken çok daha fazla hareketli oluyorlar nedendir acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…