günaydın kızlarrrr nasılsınız
Hemşirem gelsin kalp atışını dinlemek için gidicem ama tık yok kızlar çok üzülüyorum
allahm bittim gözlere bak maşallah ya nazar değmesin Şeniz
bnde türkiye yolcusuyum ogün bilgecimyorulmuştur uyuyodur annesi mirmirmirmir benimki de bayramın son günü arada dönüyor hissediyorum ama o kadar vurmadı bir kez bile sonra akşam 10 buçuk gibi bir başladı dün gece 1e kadar neredeyse aralıksız vurdu akannehir dengesiz mi olacak nedir bu benim bebe fisfisfis
pozitifim işte emziğe gerek yok benim oğluşum kaşıkla içer şurubunu koçlar gibi diyom kötü bi şey mi diyom şakkıdı
benim doğumgünüm yerimseniben 4 ekim yani şakkıdı
tatlı bişiler ye sırt üstü yat bekle bakalım genelde bunu söylüyorlarKızlar günaydın 28+1 günlük olduk bugün ama bebeğimde 2 gündür hareketleri iyice azaldı haftaya cuma dr.gidicem lütfen duae edin kızlar nabarsam yapayım hareket etmiyoo çok korkuyorum kızlar
ama ama bu pisi diiiiiiiiiiiiilllllll kirpiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden süpermiş dünürcüm yaaaaaa üstelik de Beşiktaşlı turkbayragi
günaydınnn yerimseniben iyidir sen nasılsın
Hemşirem gelsin kalp atışını dinlemek için gidicem ama tık yok kızlar çok üzülüyorum
günaydın kızlarrrr nasılsınız
günaydınnnnn cnmmmm nasılsınız bklmm
üzme kendini cnm sitres yapmaaa.bilgenin dediği gibi soluna yat çikolata ye birde tmm cnmmm
günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın
ama ama bu pisi diiiiiiiiiiiiilllllll kirpiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden süpermiş dünürcüm yaaaaaa üstelik de Beşiktaşlı turkbayragi
günaydınnn yerimseniben iyidir sen nasılsın
günaydınlaaaarr
okullarda açıldı bugün hepimize hayırlı olsun.....
tabi sabahki trafikte fenaydı.
nasılsınız bakalım..
bahaar kızına isim bulmuşsun sonunda hayırlı olsun ismi ile yaşasın kuzucuk.
günaydınlaaaarr
nasılsınız bakalım..
allahm bittim gözlere bak maşallah ya nazar değmesin Şeniz
bnde türkiye yolcusuyum ogün bilgecim
tatlı bişiler ye sırt üstü yat bekle bakalım genelde bunu söylüyorlar
ama bilgenin de dediği gibi haftaya cumayı bekleme git göster hemen ne olur ne olmaz allah korusun
Cok tatli yaw 10 gunluk biberonla besleniyor :)
bende iyiyim sağolun canlarım benimm :1hug:
biraz midem bulanıyor o kadar başka sorunum yok allaha şükür tabi bide uyku problemim var kaydirigubbakcemile3
sırt üstü değil tatlım... o zaman ana damarlarına bebek baskı yaptığı için kan akışın yavaşlıyormuş sol yanına yattığında en kısa sürede bebeğe kan ulaşıyormuş yerimseniben
senin yolculuk günün benim doğum günüm işte canancım onu diyorum... senin için çok zor ama işte bak evlat uğruna şimdiden katlanmaya başladık bazı şeylere... allah sabır versin tez zamanda da kavuştursun bebişinle babasını :1hug:
o biberonu sonra eylüle vermiycen di mi dünür laelaelaelaelae
uyku yetmemesi mi uyuyamamak mı mirmirmirmir
sırt üstü değil tatlım... o zaman ana damarlarına bebek baskı yaptığı için kan akışın yavaşlıyormuş sol yanına yattığında en kısa sürede bebeğe kan ulaşıyormuş yerimseniben
senin yolculuk günün benim doğum günüm işte canancım onu diyorum... senin için çok zor ama işte bak evlat uğruna şimdiden katlanmaya başladık bazı şeylere... allah sabır versin tez zamanda da kavuştursun bebişinle babasını :1hug:
o biberonu sonra eylüle vermiycen di mi dünür laelaelaelaelae
uyku yetmemesi mi uyuyamamak mı mirmirmirmir
günaydınlaaaarr
nasılsınız bakalım..
hey millet biz geldik
öykümle biz geldik:sm_cool::dance:
nasılsınız keyifler yerindedir umarım.
geçmiş olan bayramınızı en içten dikelrimizle kutlarıza.s.
dün eşimle öyküye mobilyasını aldık teyzeleri
inşallah sağlıcakla iyi günlerde kullanırız:lepi:
yeni havadisler varmı;? Umarım hepiniz güzel bir bayram geçrmişsinizdir.:asigim:
hey millet biz geldik
yeni havadisler varmı;? Umarım hepiniz güzel bir bayram geçrmişsinizdir.:asigim:
günaydınlaaaarr
nasılsınız bakalım..
Hhahah yok dunur ayri biberonlari . Tabi mamalari ne olcak bilmem . Ilerde eminim ki Eylul Sabunun mamalarindan asircak :)
hey millet biz geldik
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/315126-karin-catlagina-yeni-cozum.html
kizlar şu konuya baksanıza çatlakları geçmiş doğumdan sonra :=))
amin canımgünaydın cnm hoşgeldiniz.iyisinizdir inşallah.
hoşgeldiniz.öykünün mobilyalarıda hayırlı olsun sağlıkla kullanmak nasip olsun.bizde güzel bayram geçirdik cnm bnmmm.ama yorgunluk var hala üstümdee
var var olmaz mı kızıma isim bulduk onu geç karar verdik :)))) beren olucak nasipse
günaydınnnnnnn biz iyiyiz sen nasılsın öznur kaydirigubbakcemile5
:)))))) orası kesin bizim sülalede de köpekle aynı kaptan yiyen çoktur ben de bi köpek alsam da oğlanla birlikte büyütsem mi acaba akannehir sırnaşık şey
meraaaaaaal kaydirigubbakcemile5 günaydın hoşgeldiniz nabersiniz bakalım sengözlerimebaksanab mobilyalarınızı sağlıkla kullanın şekerim zemuszemus
hoşbulduk bilgecimŞeniz
çok şükür dün mobilya işini hallettim.
1 ay sonrasına gelecekmiş.
inşallah hepimiz iyi günlerde sağlıcakla kullanırız canım:Saruboceq:
SÜT / YOĞURT SAATİ :içelim: cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?