hiç uyumadım bilge, karnım davul gibi şişti.. dün akşam çok sarımsaklı bir yemek yedik, üstüne 2-3 tane elma, üstüne bayramda yaptığım pasta filan derkene karnım oldu davul..mafoldumben eşime yemiycem diyorum.. e yemek yapıp hazırlayıncada yiyiveriyorum.. kendi çapında mutfağa geçip bişeyler yese nolur sanki.. gece ağlayacaktım nerdeyse, üstüne birde zaten karnım iyice büyüdüğü düşünülürse.. gece benim için kabus gibiydi.. ilk kez bu kadar rahatsız oldum.. belkide bu daha başlangıçmafoldumben
:teselli: kıyamam banada oluyo sıksık çk ii anlıom ne halde olduğunu-tatlicadiarzu-hiç uyumadım bilge, karnım davul gibi şişti.. dün akşam çok sarımsaklı bir yemek yedik, üstüne 2-3 tane elma, üstüne bayramda yaptığım pasta filan derkene karnım oldu davul..mafoldumben eşime yemiycem diyorum.. e yemek yapıp hazırlayıncada yiyiveriyorum.. kendi çapında mutfağa geçip bişeyler yese nolur sanki.. gece ağlayacaktım nerdeyse, üstüne birde zaten karnım iyice büyüdüğü düşünülürse.. gece benim için kabus gibiydi.. ilk kez bu kadar rahatsız oldum.. belkide bu daha başlangıçmafoldumben
şurubun tadını sevmezse yine tükürür yine tükürür bence şakkıdı hem çoğu bebek belli bir markanın belli bir modeline alışıyor emzikte, başka marka başka model almıyor ağzına dolayısıyla bunu da kabul etmeyebilir :ecrin_bebek:
hahahah çok uyuzum yaaaaa :jeyyar:
canan bu arada doğumgünüme geri sayıyorsun yahu sırnaşık şey
Beren benimde listemdeydi :) Isminle guzel yasasin Baharcim
dün akşam bir bara gittim çok yakın bir arkadaşımızın stand up gösterisi vardı. tabi en güzeli artık sigara içilmiyor olması barlarda :)) başlamadan önce müzik yüksek sesliydi tabi kzıım önce baya vurdu artık mutlumuydu rahatsızmıydı bilemicem. sonra gökhan başlayınca tabi 2 buçuk saat ben koptum gül gül karnım acıdı. kızım vurmayı kesti daha yeni ufak ufak kıpırdıyo yorulmuşmudur sizce?napmış olabilirim sizce ben kızıma :)) yan etksi ağır oldu sanırım
klava: pozitif olsana biraz kız sen
hem emzik 6 aydan sonrası için severler bnce ya zaten şurupleı reçel gibi oluyo kaydirigubbakcemile3 onlar bayıla bayıla emerler denemek lazım :1closedeyes:
kız ne doğum günü kocişimden ayrılcam 4-5ay uzak kalcaz dertliyim zaten içim içimi yiyooo :gitme::gitme::gitme:
günaydın fatma iyiyiz sen nasılsınn
Tesekkur ederim dunurcum :) Yok cok sukur dinlencem bugun cok calismicam valla
Kızlar günaydın 28+1 günlük olduk bugün ama bebeğimde 2 gündür hareketleri iyice azaldı haftaya cuma dr.gidicem lütfen duae edin kızlar nabarsam yapayım hareket etmiyoo çok korkuyorum kızlar
bende çok iim cnm bugün 7 ayımız bitiyorrrrrr.büyüdü oğluşum artık.ctesi kontrolümüz var bklm durumlara nasıl.senin oğlun nasıl annesi tekmeler devammı.
Kızlar günaydın 28+1 günlük olduk bugün ama bebeğimde 2 gündür hareketleri iyice azaldı haftaya cuma dr.gidicem lütfen duae edin kızlar nabarsam yapayım hareket etmiyoo çok korkuyorum kızlar
günaydın iyiyiz cnm sen nasılsın. bu bebek arkadaşımın yeğeni ama maşallahı var :) bende kaçırmıyım dedim :))günaydın güzel anneler nasılsınız bklmmmm.
günde en az 10 kere hareket ederse sorun yok dedi dr. 10 tane sayıyormusun? senin stresinden açlığından yorgunluğundan etkilenir dedi bende hareket etmiyor die iice gerilmiştim belki seninde öledir ama gene de ihmale gelmez neyse yarın gidiyormuşsun dra korkma bişey olmaz içini ferah tut.Kızlar günaydın 28+1 günlük olduk bugün ama bebeğimde 2 gündür hareketleri iyice azaldı haftaya cuma dr.gidicem lütfen duae edin kızlar nabarsam yapayım hareket etmiyoo çok korkuyorum kızlar
Sanirim bu pisicikler beni buluyor valla ya . Yolda buldum suna bakar misiniz :)
http://img231.imageshack.us/img231/6273/resim016x.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/2798/resim021d.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/883/resim032f.jpg
günaydın kızlarrrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?