2009 Aralık Anneleri

:teselli: kıyamam ben sana... soda falan içseydin ya güzelcim fisfisfis valla ben de öyleyim "yemiycem" diyorum önüme gelince dalıyorum tabak bitince "aaaa yemeyecektim ben" oluyorum :kedi:

dün akşam bir bara gittim çok yakın bir arkadaşımızın stand up gösterisi vardı. tabi en güzeli artık sigara içilmiyor olması barlarda :)) başlamadan önce müzik yüksek sesliydi tabi kzıım önce baya vurdu artık mutlumuydu rahatsızmıydı bilemicem. sonra gökhan başlayınca tabi 2 buçuk saat ben koptum gül gül karnım acıdı. kızım vurmayı kesti daha yeni ufak ufak kıpırdıyo yorulmuşmudur sizce?napmış olabilirim sizce ben kızıma :)) yan etksi ağır oldu sanırım

:teselli: kıyamam banada oluyo sıksık çk ii anlıom ne halde olduğunu-tatlicadiarzu-
klava: pozitif olsana biraz kız sen
hem emzik 6 aydan sonrası için severler bnce ya zaten şurupleı reçel gibi oluyo kaydirigubbakcemile3 onlar bayıla bayıla emerler denemek lazım :1closedeyes:

kız ne doğum günü kocişimden ayrılcam 4-5ay uzak kalcaz dertliyim zaten içim içimi yiyooo :gitme::gitme::gitme:

yorulmuştur uyuyodur annesi mirmirmirmir benimki de bayramın son günü arada dönüyor hissediyorum ama o kadar vurmadı bir kez bile sonra akşam 10 buçuk gibi bir başladı dün gece 1e kadar neredeyse aralıksız vurdu akannehir dengesiz mi olacak nedir bu benim bebe fisfisfis

pozitifim işte emziğe gerek yok benim oğluşum kaşıkla içer şurubunu koçlar gibi diyom kötü bi şey mi diyom şakkıdı
benim doğumgünüm yerimseniben 4 ekim yani şakkıdı

Kızlar günaydın 28+1 günlük olduk bugün ama bebeğimde 2 gündür hareketleri iyice azaldı haftaya cuma dr.gidicem lütfen duae edin kızlar nabarsam yapayım hareket etmiyoo çok korkuyorum kızlar

Tesekkur ederim dunurcum :) Yok cok sukur dinlencem bugun cok calismicam valla

çalışma tabii ya kaydirigubbakcemile5 senin yerine ben çalışıyorum ve gerim gerim geriliyorum zaten hali hazırda
bir iki can alayım gelirim ben kötükedihüso

Kızlar günaydın 28+1 günlük olduk bugün ama bebeğimde 2 gündür hareketleri iyice azaldı haftaya cuma dr.gidicem lütfen duae edin kızlar nabarsam yapayım hareket etmiyoo çok korkuyorum kızlar

benimde geçenlerde2 gün kımıldaması çok azdı senin gibi çok korktum sağlık ocağına gidip kalp atışlarını duydum normöaldi.daha sonra eski hareketlerine geri döndü.birazda biz sıkıntı yaptığımız için oluyor.yorulduysan birde ondan sıkma canını .sağlık ocağın yakınsa bi git kalbini dinle rahatlarsın cnm

bende çok iim cnm bugün 7 ayımız bitiyorrrrrr.büyüdü oğluşum artık.ctesi kontrolümüz var bklm durumlara nasıl.senin oğlun nasıl annesi tekmeler devammı.

devam teyzesi devam sabahtan beri coşmuştu arada bir hapşurdum korktu durdu kuzum kaydirigubbakcemile3 şimdi yine cesaret etmeye başladı

haftaya cumaya kadar niye bekliyorsun ki??? madem böyle bir sıkıntı var hemen şimdi kalkıp gitmen gerekiyor allah korusun bir terslik varsa bile erken bir müdahaleyle çözülebilecekken haftaya cumaya kadar bekleyerek kendine de bebeğe de hiç şans tanımamış oluyorsun allah aşkına dağ başındakiler gibi yapmayın ya... bırakın doktor evham yapmışsın desin evham başa gelecek bir sıkıntıdan daha iyi değil mi!!!

günaydın güzel anneler nasılsınız bklmmmm.
günaydın iyiyiz cnm sen nasılsın. bu bebek arkadaşımın yeğeni ama maşallahı var :) bende kaçırmıyım dedim :))

günde en az 10 kere hareket ederse sorun yok dedi dr. 10 tane sayıyormusun? senin stresinden açlığından yorgunluğundan etkilenir dedi bende hareket etmiyor die iice gerilmiştim belki seninde öledir ama gene de ihmale gelmez neyse yarın gidiyormuşsun dra korkma bişey olmaz içini ferah tut.

ama ama bu pisi diiiiiiiiiiiiilllllll kirpiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden süpermiş dünürcüm yaaaaaa üstelik de Beşiktaşlı turkbayragi

günaydın kızlarrrr nasılsınız

günaydınnn yerimseniben iyidir sen nasılsın

Hemşirem gelsin kalp atışını dinlemek için gidicem ama tık yok kızlar çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…