günaydın arkadaşlar bende geçmişi biraz okuyup geldim. şu hareket konusunda da burcuya katılıyorum. bebekler evdeyken çok daha fazla hareketli oluyorlar nedendir acabaa?
günaydınnnnnnn biz iyiyiz sen nasılsın öznur kaydirigubbakcemile5
:)))))) orası kesin bizim sülalede de köpekle aynı kaptan yiyen çoktur ben de bi köpek alsam da oğlanla birlikte büyütsem mi acaba akannehir sırnaşık şey
meraaaaaaal kaydirigubbakcemile5 günaydın hoşgeldiniz nabersiniz bakalım sengözlerimebaksanab mobilyalarınızı sağlıkla kullanın şekerim zemuszemus
SÜT / YOĞURT SAATİ :içelim: cokacimcoook
meralcim ben çok istiyordum da eşim mırın kırın ediyodu en sonunda alıştı :)))
midem çok şiş benim
yoğurt ve süte yer kalmadı:kedi:
öğlen yemeğinde yoğurdumuzu yeriz artıkbuyrunnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar bende geçmişi biraz okuyup geldim. şu hareket konusunda da burcuya katılıyorum. bebekler evdeyken çok daha fazla hareketli oluyorlar nedendir acabaa?
Sanirim dinlendigimiz icin . Tabi ne kadar stres olmamaya calissak bile isteyken bu mumkun olmuyor . Bence bunla alakali .
Dunur bence super fikir :lepi:
ne güzel isim neyini beğenmiyorsayerimsenibenmeralcim ben çok istiyordum da eşim mırın kırın ediyodu en sonunda alıştı :)))
ya akşamları yemek yememek için ne yapabilirim kızlar ya, yediğim şeylerin acısını ertesi gün akşam bile çekiyorum.. bi midem yanıyo bir bulanıyo bi yandan patlıycak karnımmafoldumbenhiç tadım tuzum yok
ya akşamları yemek yememek için ne yapabilirim kızlar ya, yediğim şeylerin acısını ertesi gün akşam bile çekiyorum.. bi midem yanıyo bir bulanıyo bi yandan patlıycak karnımmafoldumbenhiç tadım tuzum yok
sağol cnmm aminnnn :Saruboceq:bahar hayırlı olsun bebişin işmi.. BEREN.. Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürlü etsin inşallah..
canım gözünaydın çok sevindim bu arada oğlun da çok yakışıklı çıkmış maşallahSelam arkadaşlarr nasılsınızz? Ben çok iyiyim ve mutluyum dünkü dr.randevumuzda oğlumun da iyi olduğunu öğrendikten sonra,suyumuz da azdı normal olmuş artıkzemuszemus
Sağol BİLGE'cimmopuyorumnanaktan Maş. valla ya ilk kez böyle fotoları oldu oğlumun öyle hoşuma gitti ki elimden düşürmedimm.İsteyenler bkz.profilim
FATMA ne yaptın gidebildin mi Özdilek'e?
Tetanoz aşısının 2.dozu için sağlık ocağına gidecez eşim birazdan almaya gelecek.Tekrar gelirim görş. kızlarra.s.
ben bişey yapmadım :umursamaz: sonradan beğendi :))ne güzel isim neyini beğenmiyorsayerimseniben
alıştırdın dimi adamı sengözlerimebaksanab valla bu hatun kısmından korksunlar.
dediğimizi yaptırıyoruzkaydirigubbakcemile3
Selam arkadaşlarr nasılsınızz? Ben çok iyiyim ve mutluyum dünkü dr.randevumuzda oğlumun da iyi olduğunu öğrendikten sonra,suyumuz da azdı normal olmuş artıkzemuszemus
Sağol BİLGE'cimmopuyorumnanaktan Maş. valla ya ilk kez böyle fotoları oldu oğlumun öyle hoşuma gitti ki elimden düşürmedimm.İsteyenler bkz.profilim
Tetanoz aşısının 2.dozu için sağlık ocağına gidecez eşim birazdan almaya gelecek.Tekrar gelirim görş. kızlarra.s.
günaydın kızlar biz de geldik.bir kaç eşya kaldı vitrin falan yerleşcek, ben ev taşıdım ya valla hiç içimden gelmiyor.öyle oturdum pc başına.alyam da kıpır kıpır çıkıcak gibi göbeğimden :))
selam canımSelam arkadaşlarr nasılsınızz? Ben çok iyiyim ve mutluyum dünkü dr.randevumuzda oğlumun da iyi olduğunu öğrendikten sonra,suyumuz da azdı normal olmuş artıkzemuszemus
günaydın kızlar biz de geldik.bir kaç eşya kaldı vitrin falan yerleşcek, ben ev taşıdım ya valla hiç içimden gelmiyor.öyle oturdum pc başına.alyam da kıpır kıpır çıkıcak gibi göbeğimden :))
tamam bakalım bu seferlik böyle olsun laelaelaelaelae
benim oğluş biraz ters galiba... evde benimle birlikte mayışıyor işyerinde daha hareketli benim sıpa sırnaşık şey
senden başka süper bulan yok :roflol:
ben bişey yapmadım :umursamaz: sonradan beğendi :))
sağol cnmm aminnnn :Saruboceq:
canım gözünaydın çok sevindim bu arada oğlun da çok yakışıklı çıkmış maşallah
ben bişey yapmadım :umursamaz: sonradan beğendi :))
daha ne fotoğraflar çekiceksiniz hayırlısıylahepimiz çekicez inşallah kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım görüşürüzzzz yerimseniben
hoşgeldinizzz boşveeeer bırak dağınık kalsın şakkıdı
selam canım
gözün aydın
ne güzel oğluşunun sağlıklı haberlerini almışsın
darısı bizimde başımıza bakalım.
haftaya cumada ben gideceğim kısmetse.
fotolarınıza bakayım bakalım
günaydın
allah yardımcın olsun
yorma kendini dinlen biraz tabi.,
kuzuna da maşallah
allahın işi işte di mi kaydirigubbakcemile3 ya da kafaya "tesadüfen" bir şey düşmesi suretiyle ikna akannehir
Sadece benm bulmam yeterli degil mi dunur kötükedihüso
sengözlerimebaksanab hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?