2009 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar bende geçmişi biraz okuyup geldim. şu hareket konusunda da burcuya katılıyorum. bebekler evdeyken çok daha fazla hareketli oluyorlar nedendir acabaa?

Sanirim dinlendigimiz icin . Tabi ne kadar stres olmamaya calissak bile isteyken bu mumkun olmuyor . Bence bunla alakali .

Dunur bence super fikir :lepi:

ya akşamları yemek yememek için ne yapabilirim kızlar ya, yediğim şeylerin acısını ertesi gün akşam bile çekiyorum.. bi midem yanıyo bir bulanıyo bi yandan patlıycak karnımmafoldumbenhiç tadım tuzum yok

midem çok şiş benim
yoğurt ve süte yer kalmadı:kedi:
öğlen yemeğinde yoğurdumuzu yeriz artıkbuyrunnnnnnnnn

tamam bakalım bu seferlik böyle olsun laelaelaelaelae

günaydın arkadaşlar bende geçmişi biraz okuyup geldim. şu hareket konusunda da burcuya katılıyorum. bebekler evdeyken çok daha fazla hareketli oluyorlar nedendir acabaa?

Sanirim dinlendigimiz icin . Tabi ne kadar stres olmamaya calissak bile isteyken bu mumkun olmuyor . Bence bunla alakali .

benim oğluş biraz ters galiba... evde benimle birlikte mayışıyor işyerinde daha hareketli benim sıpa sırnaşık şey

Dunur bence super fikir :lepi:

senden başka süper bulan yok :roflol:

meralcim ben çok istiyordum da eşim mırın kırın ediyodu en sonunda alıştı :)))
ne güzel isim neyini beğenmiyorsayerimseniben
alıştırdın dimi adamı sengözlerimebaksanab valla bu hatun kısmından korksunlar.
dediğimizi yaptırıyoruzkaydirigubbakcemile3

az baharatlı yemekleri tercih et canım.
çok yeme az ve sık yemek yemeği alışkanlık haline getir.
yanma olduğunda maden suyu iç rahatlatır seni

Selam arkadaşlarr nasılsınızz? Ben çok iyiyim ve mutluyum dünkü dr.randevumuzda oğlumun da iyi olduğunu öğrendikten sonra,suyumuz da azdı normal olmuş artıkzemuszemus
Sağol BıLGE'cimmopuyorumnanaktan Maş. valla ya ilk kez böyle fotoları oldu oğlumun öyle hoşuma gitti ki elimden düşürmedimm.ısteyenler bkz.profilim
FATMA ne yaptın gidebildin mi Özdilek'e?
Tetanoz aşısının 2.dozu için sağlık ocağına gidecez eşim birazdan almaya gelecek.Tekrar gelirim görş. kızlarra.s.

günaydın kızlar biz de geldik.bir kaç eşya kaldı vitrin falan yerleşcek, ben ev taşıdım ya valla hiç içimden gelmiyor.öyle oturdum pc başına.alyam da kıpır kıpır çıkıcak gibi göbeğimden :))

yemek yememek gibi bir şey yok arzucum o seçeneği çıkar aklından :umursamaz: abur cuburu kesmek için sakız çiğneyebilirsin su içebilirsin örgü örebilirsin elini ya da ağzını oyalarsan ve kendini o işe kaptırırsan yemek aklına gelmeyecektir bence sositososito

bahar hayırlı olsun bebişin işmi.. BEREN.. Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürlü etsin inşallah..
sağol cnmm aminnnn :Saruboceq:

canım gözünaydın çok sevindim bu arada oğlun da çok yakışıklı çıkmış maşallah

ne güzel isim neyini beğenmiyorsayerimseniben
alıştırdın dimi adamı sengözlerimebaksanab valla bu hatun kısmından korksunlar.
dediğimizi yaptırıyoruzkaydirigubbakcemile3
ben bişey yapmadım :umursamaz: sonradan beğendi :))

daha ne fotoğraflar çekiceksiniz hayırlısıyla hepimiz çekicez inşallah kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım görüşürüzzzz yerimseniben

hoşgeldinizzz boşveeeer bırak dağınık kalsın şakkıdı

selam canım
gözün aydın
ne güzel oğluşunun sağlıklı haberlerini almışsın
darısı bizimde başımıza bakalım.
haftaya cumada ben gideceğim kısmetse.

fotolarınıza bakayım bakalım

günaydın
allah yardımcın olsun
yorma kendini dinlen biraz tabi.,
kuzuna da maşallah

Sadece benm bulmam yeterli degil mi dunur kötükedihüso

merhaba hanımlar
bugün pek keyfim yok neden derseniz bende bilmiyom:sm_confused: birazdan aşıya gideceğim 2.doz için öğleden sonrada misafirim var bugün yoğunum yani
bu arada sizin bebişleride hıçkırık tutuyormu?kaydirigubbakcemile3benimki bu sabah bayağı hıçkırdı yavrum akciğerleri büyüyor ya ondan olurmuş
neyse öptüm herkesi byeee

sağol cnmm aminnnn :Saruboceq:

canım gözünaydın çok sevindim bu arada oğlun da çok yakışıklı çıkmış maşallah

ben bişey yapmadım :umursamaz: sonradan beğendi :))

Çok sağolun arkadaşlarr:asigim: İnşş. hepimiz ne güzel fotolar çektirecez daha evett kucaklarımızdaa:asigim: Sizler de gzel haberlerle dönersiniz inş.Meral'cimm:)
Ben çıkıyorum gideem aşı olam da gelem:sinifsinif: Görüşürüüzza.s.

Sadece benm bulmam yeterli degil mi dunur kötükedihüso

yazarken de dedim kendi kendime "gerçi benim için geçerli ve yeterli olan senin bulman" yazayım diye sonra tembellik ettim sen de az kapris yapmıyosun he dünür :mymeka: Eylül'e kötü örnek olma sonra Umut'u üzerse ikimiz de üzülürüz biliyosun :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…