2009 Aralık Anneleri

Önceki saayfalarda belirtmiştim salı günü nöbet dün işakşam misafir bugün yine iş evde olmak yokkki kızlar hep çalışıyoruz ...inş.sebep budur umarım başka bişi yoktur kızlardua edin neolur inanın çok korkuyorum bşde bunun üstüne dişim ve boğazlarım şişti oooooooooofffff

Yapmaz benim kizim oyle seyler dunur. :mymeka:

cnm bnm gittik ama almadık çünkü dediğin gibi hiç kalamamış tek bir tane vardı .nevbreesim takımlarıda 36 tl yd,i ama çeşit çok yoktu beğenemedi eşim. yüzden alamadık. baklm artık bşaka bir yerden alacağız.2. doz ilk doz gibi ağrı yapmıyor yani nbenmki öyl olmuştu umarım seninde ağrımaz

çok yoırma kerndini zaten cnm boşver yavaş yavaş yerleştirirsin

benimkide hıçkırıyor cnm ara ara hatta ben onları kalp atışı sanımıştım dedim niye bukadar yavaş demiştim çünkü kalbi 140-150 atması lazım o daha yavaş ama aynı tempoda atıyor.hıçkırık olduğunu bilmiyordumda tecrübeliler söyledi.büyüsün ciğerleri bebişlerimizinn.

sıkma canını ama o zaten hissediyor ondan tepki vermiyor rahat ol biraz tmmm cnm herşey yolundadır korkma

kızlar ya evdalı çok merak ettim tsanıyon yok dimi ona ulaşabilecek biri bence o doğum yaptı yoksa girerdi mutlaka azda olsa. umarım sağlıklıdır bebişi de kendiside.dualarımmız onunla

kızlar ya evdalı çok merak ettim tsanıyon yok dimi ona ulaşabilecek biri bence o doğum yaptı yoksa girerdi mutlaka azda olsa. umarım sağlıklıdır bebişi de kendiside.dualarımmız onunla

evet ya ne oldu acaba??? Allah yardımcısı olsun.. umarım iyidir ikiside :Saruboceq:..

ayy siz bugün iki dünür nie bu kadar gerginsiniz yawww CADIARZU
sakin olun bakimmm :1hug:

botoks yaptırdım ben benimki ondan laelaelaelaelae

Lafta sokarmis

klava:

alışverişe çıksak dünür gezsek sonra var yaaaaaa ooooof ulen offfff mafoldumben

kızlaaaaar... albüme aldıklarımın resmini koydumm

güle güle kullansın kuzun... hemen bakıyorum

Yok dunurum gidemedim bakirkoye. Tek basima gitmeye niyeyse yemedi bu sefer.

niye ki? sırnaşık şey bitti güzelim özgürlük günleri gayrı hep yanımıza insan gerek :1no2:

bence hastanede tutuyorlar fatma ama doğum yapmadı, hastanede olduğu için giremiyor sadece yerimseniben hemşire miydi yanlış mı hatırlıyorum akannehir

ay kızlar alemsiniz ya çok tatlısınız..kaydirigubbakcemile3

a.s. stand up ücretleri için havale numarasını birazdan vericez arzu şakkıdı

arzuuuuu çok şık cnmm güle güle giysin kıyafetlerini inş

:roflol:allahtan sizler canlısınızda maaşallah tabii.. kendime geldim vallahi..

:roflol:allahtan sizler canlısınızda maaşallah tabii.. kendime geldim vallahi..

canlı akannehir var ya gözümü zor açıyorum arzu mirmirmirmir esnemekten gözümden gelen yaşın haddi var hesabı yok başım da ağrımaya başladı ama zorluyorum yoksa geçmiycek koca gün :sinifsinif:

arzuuuuu çok şık cnmm güle güle giysin kıyafetlerini inş

sağol canımm, bunların hiçbirini ben almadım, sonradan bende bir kaç şey aldım onlarıda belki çeker koyarım.. her akşam gidip odaya seviyorum o kıyafetleri.. odası gelince de 1 aysonra yani, yıkarım mis gibi yerleştiririm Allah nasip ederse..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…