yazarken de dedim kendi kendime "gerçi benim için geçerli ve yeterli olan senin bulman" yazayım diye sonra tembellik ettimsen de az kapris yapmıyosun he dünür :mymeka: Eylül'e kötü örnek olma sonra Umut'u üzerse ikimiz de üzülürüz biliyosun :1no2:
:jeyyar: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
Yapmaz benim kizim oyle seyler dunur. :mymeka:
Gecen gun bana diyodun ne oluyo burda dunurklava:
Gecen gun bana diyodun ne oluyo burda dunurklava:
öğrenmezse yapmaz tabii dünürcüm o bi melek
eeeeeeee şey :kedi: hiiiççççççççç :sinifsinif:
Selam arkadaşlarr nasılsınızz? Ben çok iyiyim ve mutluyum dünkü dr.randevumuzda oğlumun da iyi olduğunu öğrendikten sonra,suyumuz da azdı normal olmuş artıkzemuszemus
Sağol BİLGE'cimmopuyorumnanaktan Maş. valla ya ilk kez böyle fotoları oldu oğlumun öyle hoşuma gitti ki elimden düşürmedimm.İsteyenler bkz.profilim
FATMA ne yaptın gidebildin mi Özdilek'e?
Tetanoz aşısının 2.dozu için sağlık ocağına gidecez eşim birazdan almaya gelecek.Tekrar gelirim görş. kızlarra.s.
çok yoırma kerndini zaten cnm boşver yavaş yavaş yerleştirirsingünaydın kızlar biz de geldik.bir kaç eşya kaldı vitrin falan yerleşcek, ben ev taşıdım ya valla hiç içimden gelmiyor.öyle oturdum pc başına.alyam da kıpır kıpır çıkıcak gibi göbeğimden :))
benimkide hıçkırıyor cnm ara ara hatta ben onları kalp atışı sanımıştım dedim niye bukadar yavaş demiştim çünkü kalbi 140-150 atması lazım o daha yavaş ama aynı tempoda atıyor.hıçkırık olduğunu bilmiyordumda tecrübeliler söyledi.büyüsün ciğerleri bebişlerimizinn.merhaba hanımlar
bugün pek keyfim yok neden derseniz bende bilmiyom:sm_confused: birazdan aşıya gideceğim 2.doz için öğleden sonrada misafirim var bugün yoğunum yani
bu arada sizin bebişleride hıçkırık tutuyormu?kaydirigubbakcemile3benimki bu sabah bayağı hıçkırdı yavrum akciğerleri büyüyor ya ondan olurmuş
neyse öptüm herkesi byeee
Önceki saayfalarda belirtmiştim salı günü nöbet dün işakşam misafir bugün yine iş evde olmak yokkki kızlar hep çalışıyoruz ...inş.sebep budur umarım başka bişi yoktur kızlardua edin neolur inanın çok korkuyorum bşde bunun üstüne dişim ve boğazlarım şişti oooooooooofffff
dünürcüm dün sordum da bağlantın gitti diyemedin bi şey sen haftasonu mothercare'e baktın mı patik?
öğrenmezse yapmaz tabii dünürcüm o bi melek
eeeeeeee şey :kedi: hiiiççççççççç :sinifsinif:
Lafta sokarmis
klava:
kızlar ya evdalı çok merak ettim tsanıyon yok dimi ona ulaşabilecek biri bence o doğum yaptı yoksa girerdi mutlaka azda olsa. umarım sağlıklıdır bebişi de kendiside.dualarımmız onunla
ayy siz bugün iki dünür nie bu kadar gerginsiniz yawww CADIARZU
sakin olun bakimmm :1hug:
Lafta sokarmis
klava:
kızlaaaaar... albüme aldıklarımın resmini koydumm
Yok dunurum gidemedim bakirkoye. Tek basima gitmeye niyeyse yemedi bu sefer.
kızlar ya evdalı çok merak ettim tsanıyon yok dimi ona ulaşabilecek biri bence o doğum yaptı yoksa girerdi mutlaka azda olsa. umarım sağlıklıdır bebişi de kendiside.dualarımmız onunla
ay kızlar alemsiniz ya çok tatlısınız..kaydirigubbakcemile3
arzuuuuu çok şık cnmm güle güle giysin kıyafetlerini inş
:roflol:allahtan sizler canlısınızdabotoks yaptırdım ben benimki ondan laelaelaelaelae
alışverişe çıksak dünür gezsek sonravar yaaaaaa ooooof ulen offfff mafoldumben
güle güle kullansın kuzun... hemen bakıyorum
niye ki? sırnaşık şey bitti güzelim özgürlük günleri gayrı hep yanımıza insan gerek :1no2:
bence hastanede tutuyorlar fatma ama doğum yapmadı, hastanede olduğu için giremiyor sadece yerimseniben hemşire miydi yanlış mı hatırlıyorum akannehir
a.s. stand up ücretleri için havale numarasını birazdan vericez arzu şakkıdı
:roflol:allahtan sizler canlısınızdamaaşallah tabii.. kendime geldim vallahi..
arzuuuuu çok şık cnmm güle güle giysin kıyafetlerini inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?