:tomato::roflol:allahın işi işte di mi kaydirigubbakcemile3 ya da kafaya "tesadüfen" bir şey düşmesi suretiyle ikna akannehir
amin canım inşallah bizde kızımızın sağlıklı haberlerini alırızÇok sağolun arkadaşlarr:asigim: İnşş. hepimiz ne güzel fotolar çektirecez daha evett kucaklarımızdaa:asigim: Sizler de gzel haberlerle dönersiniz inş.Meral'cimm:)
Ben çıkıyorum gideem aşı olam da gelem:sinifsinif: Görüşürüüzza.s.
dikkaaaaaaaat et kendineÖnceki saayfalarda belirtmiştim salı günü nöbet dün işakşam misafir bugün yine iş evde olmak yokkki kızlar hep çalışıyoruz ...inş.sebep budur umarım başka bişi yoktur kızlardua edin neolur inanın çok korkuyorum bşde bunun üstüne dişim ve boğazlarım şişti oooooooooofffff
eeeeeeee şey :kedi: hiiiççççççççç :sinifsinif:
evdal a noldu yaa ben bilmiyorum
:tomato::roflol:
dünürler yapmayın böyle
doğru hatırlıyorsam açılması başlamıştı baharcım
merhabalar............ben yeni kalktım baya uyumuşum biraz kırgınlık varda.hemen de neti açtım bayadır girmemiştim.nasılsıız ne var ne yok bakalım.ben de bugün 2. doz tetenozu yaptırcam.doktora da şu sıralar gitmem gerekiyor.şeker yüklemesi için,bişi sorcam kızlar malum bayramdıya fazla şeker yemiş olabilirim sonuçları etkilermi sizce?
yaaaaaaaa fisfisfis
inş iidir
yemeğe gidiyoruzzzzz hepinize afiyet bal şeker olsunnn
geçmezzzz:mymeka:biraz sataşmadan gün geçer mi meralcim yaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
şimdiden geçmiş olsun tatlımmerhabalar............ben yeni kalktım baya uyumuşum biraz kırgınlık varda.hemen de neti açtım bayadır girmemiştim.nasılsıız ne var ne yok bakalım.ben de bugün 2. doz tetenozu yaptırcam.doktora da şu sıralar gitmem gerekiyor.şeker yüklemesi için,bişi sorcam kızlar malum bayramdıya fazla şeker yemiş olabilirim sonuçları etkilermi sizce?
yemeğe gidiyoruzzzzz hepinize afiyet bal şeker olsunnn
merhaba
kesinlikle etkiler özellikle son bir haftada aldığın şeker oranı çok etkiliyor
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
geçmezzzz:mymeka:
süpersiniz valla
allah bozmasın:Saruboceq:
bizde yemeğe gidelim ufaktan ufaktan kızlar
hepimizein yavrularına ilik kemeik olsun yağ olsun
afiyet olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
ayyy o zamn ben ortalıktan şekerleri kaldırıp bir hafta sonra gidiyim tüh ya çok kötü denk geldi oğlumu da çok özledi yaaaaaaa...
Bİlge burcu dÜnÜrlerİ maŞallahınız var sİzİn yahuu.sİzİn gİbİ İİ anlaŞan dÜbnÜr varmıdır acep.:)
Önceki saayfalarda belirtmiştim salı günü nöbet dün işakşam misafir bugün yine iş evde olmak yokkki kızlar hep çalışıyoruz ...inş.sebep budur umarım başka bişi yoktur kızlardua edin neolur inanın çok korkuyorum bşde bunun üstüne dişim ve boğazlarım şişti oooooooooofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?