2009 Aralık Anneleri

allahın işi işte di mi kaydirigubbakcemile3 ya da kafaya "tesadüfen" bir şey düşmesi suretiyle ikna akannehir
:tomato::roflol:
amin canım inşallah bizde kızımızın sağlıklı haberlerini alırız
dikkaaaaaaaat et kendine

eeeeeeee şey :kedi: hiiiççççççççç :sinifsinif:

dünürler yapmayın böyle

merhabalar............ben yeni kalktım baya uyumuşum biraz kırgınlık varda.hemen de neti açtım bayadır girmemiştim.nasılsıız ne var ne yok bakalım.ben de bugün 2. doz tetenozu yaptırcam.doktora da şu sıralar gitmem gerekiyor.şeker yüklemesi için,bişi sorcam kızlar malum bayramdıya fazla şeker yemiş olabilirim sonuçları etkilermi sizce?

merhaba
kesinlikle etkiler özellikle son bir haftada aldığın şeker oranı çok etkiliyor

biraz sataşmadan gün geçer mi meralcim yaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
geçmezzzz:mymeka:
süpersiniz valla
allah bozmasın:Saruboceq:
şimdiden geçmiş olsun tatlım
şeker konusunda yorum yapamıycam ama:kedi:
yemeğe gidiyoruzzzzz hepinize afiyet bal şeker olsunnn

afiyet olsun sana ve beren'ecokacimcoook

bizde yemeğe gidelim ufaktan ufaktan kızlar
hepimizein yavrularına ilik kemeik olsun yağ olsun
afiyet olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn

Bılge burcu dÜnÜrlerı maŞallahınız var sızın yahuu.sızın gıbı ıı anlaŞan dÜbnÜr varmıdır acep.:)

geçmezzzz:mymeka:
süpersiniz valla
allah bozmasın:Saruboceq:

amin canım :Saruboceq: allah herkese benimki gibi dünür versin :CüvCüv:

bizde yemeğe gidelim ufaktan ufaktan kızlar
hepimizein yavrularına ilik kemeik olsun yağ olsun
afiyet olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn

afiyet olsunnnnnnnnn bebeğe ilik kemik olsun güç kuvvet olsunnn

ayyy o zamn ben ortalıktan şekerleri kaldırıp bir hafta sonra gidiyim tüh ya çok kötü denk geldi oğlumu da çok özledi yaaaaaaa...

bir hafta değilse bile birkaç gün kes şekeri gereksiz yere hem korkma hem de boş yere diyete falan almasınlar seni... ben de kestim artık yemiyorum şekerli şeyleri :sinifsinif: haftaya benim de şeker yüklemem var çünkü akannehir

Bİlge burcu dÜnÜrlerİ maŞallahınız var sİzİn yahuu.sİzİn gİbİ İİ anlaŞan dÜbnÜr varmıdır acep.:)

allah herkese nasip etsin fatmacım :Saruboceq: meralle bahar olacaktı da kuzusunun bahara oyun ettiği ortaya çıktı kaydirigubbakcemile3

Sakın kötü şeyler çagırma nasıl düşünürsen o gelir..Devamlı iyi şeyler düşün bacım.Ramazanda da nasıl oruç tutmadan durucam dedin ama bak koskoca ay geçiverdi. Evham yok sakın ama sakın herşeyi iyi düşün iyi olsun.Allah alacagımız nefesi sayılı vermiş onların acılarını göstermeden kucagımıza almayı nasip etsin...Sakın ama sakın kötü şeyleri düşünme ve çagırma canım..Buradaki annelerin çoğunluğu çalışıyor ve inan aynı sorunları paylaşıyoruz. Önemli olan pozitif olucaz bebişi düşün mutlu ol o sana mutlaka ses verecektir. Sebn karamsar olursan oda sessiz sessiz oturur.Annesi ogluşu üzme bakim...

Kızlar minik kelebekten haber varmı? bakıyorum pc ye girmemiş en son yazdığından beri..Allahım bebişinin ve onun yardımcı olsun..iyi haberlerle dönsün

bir hafta değilse bile birkaç gün kes şekeri gereksiz yere hem korkma hem de boş yere diyete falan almasınlar seni... ben de kestim artık yemiyorum şekerli şeyleri :sinifsinif: haftaya benim de şeker yüklemem var
saol cnm iyi fikir bende pazartesi yada salı gidiyim şimdi şekeri kesiyim dediğin doğru sonra panik olmaktansa...geç kalmam herhalde olmadı bi ara doktoru da arayıp sorabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…