2009 Aralık Anneleri

ewdal en son ayın 21'inde erken doğum için hastane araştırmış forumlarda... doğum için ankaraya gelmeye karar vermişler hacettepe ya da güven'i düşünüyormuş ama güvenin ücretleri çok yüksek olduğundan şimdi hacettepeyi araştırıyormuş
bu 3 günde de doğum yapmamıştır inşallah bekler bebişi :Saruboceq:

saol cnm iyi fikir bende pazartesi yada salı gidiyim şimdi şekeri kesiyim dediğin doğru sonra panik olmaktansa...geç kalmam herhalde olmadı bi ara doktoru da arayıp sorabilirim...

rica ederim yerimseniben anlat doktoruna ucunu kaçırdım bayramda gereksiz sonuç çıksın istemiyorum kaç günde normale döner diye sor bakalım belki de farklı bir şey söyler seninki o zaman ben benimkini tepelerim kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.a.s.

Kızlar minik kelebekten haber varmı? bakıyorum pc ye girmemiş en son yazdığından beri..Allahım bebişinin ve onun yardımcı olsun..iyi haberlerle dönsün

yok mediha :çok üzgünüm: inşallah her şey tüm hamileler için yolunda gider :Saruboceq:

bu arada tekrar kontrol ettim ewdal en son Dün 23:34 'te girmiş sisteme... demek ki halen doğurmadı çok şükür :Saruboceq:

Selam Kızlar, bayram geçti ama yinede kutlu olsun. Bende baya zamandır girmiyordum foruma.
Bebeğe oda takımı almaya karar verdim ama nereden alayım konusunda ve fiyatlar konusunda fikir istiyorum. Siz aldınız mı, araştırdınız mı?

Kızlar Şımdı ben 27 bıtıp 28. Haftaya mı gırıyorum??? Bır de kaÇıncı aydayım.. Bunu bır tÜrlÜ ÇÖzemıyorum

Kızlar şimdi bebeşimin kalp atışını dinlemekten geldim çok iyi dedi hemşire içim rqahatladı bana yorum yaza arkadaşlara tker teker teşekkür ediyorum...hepiniz saolun iyiki varsınız

Bilge bu "dokuz ay güvendiğin doktorun" bölümü var ya benim de elimi kolumu bağlayan o işte. Benimki bir de 3 senelik doktorum ve insan olarak kendisini gerçekten çok severim.
Son derece ilgili para düşkünü bir doktorda değil yani.
Diyorum ya ben de işin teorik yanını çok iyi biliyorum ama aması var işte.
İllaki sezeryan da demiyor zaten ama yaklaşımı bu yönde işte.
Neyse bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim.

Bu arada herkese merhabalar öğlen arasında geldim yatıp biraz popomu dinlendirmek yerine duramadım bakayım bizim kızlar ne yapıyor dedim.
Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Birazcık bakınıp bir şeyler yiyeyim ben de.

kızlar şimdi bebeşimin kalp atışını dinlemekten geldim çok iyi dedi hemşire içim rqahatladı bana yorum yaza arkadaşlara tker teker teşekkür ediyorum...hepiniz saolun iyiki varsınız

bak cnm demiştim sana benimde aynısı olmuştu.bak şimdi sitresin kalkacak ya bugün başlayacak hareketlenmeye.

10 gunlukler ebru . Umarim yuva bulurum

gerçekten burcu çok tatlılar inşallah bulursun yuva cnmmm

Kızlar Şİmdİ ben 27 bİtİp 28. Haftaya mı gİrİyorum??? Bİr de kaÇıncı aydayım.. Bunu bİr tÜrlÜ ÇÖzemİyorum

aynen dolu dolu 26 dasın ıkı gun sonra 27 ye gıreceksın
ay olarak 6 bucuk ewet hatta dr kalsa 6 aylık aslında ay hesabında gercekten 6 oluuyo ama
bız 28 dedıkmı 7 sayıyoruz

bu arada herkese selamlar nasılsıznı
bogazım sısmıs nane lımon kaynattım bıde dr mınoset werdı
baska yapacak bıs eyok:sinifsinif:

aynen dolu dolu 26 dasın ıkı gun sonra 27 ye gıreceksın
ay olarak 6 bucuk ewet hatta dr kalsa 6 aylık aslında ay hesabında gercekten 6 oluuyo ama
bız 28 dedıkmı 7 sayıyoruz

cnm senin dediğin doğru ay hesabına göre yaparsak doğum hesabını 36 haftada bitiyo gebelik süreci eskiden böle hesaplıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…