saol cnm iyi fikir bende pazartesi yada salı gidiyim şimdi şekeri kesiyim dediğin doğru sonra panik olmaktansa...geç kalmam herhalde olmadı bi ara doktoru da arayıp sorabilirim...
amin canım :Saruboceq: allah herkese benimki gibi dünür versin :CüvCüv:
afiyet olsunnnnnnnnn bebeğe ilik kemik olsun güç kuvvet olsunnn
bir hafta değilse bile birkaç gün kes şekeri gereksiz yere hem korkma hem de boş yere diyete falan almasınlar seni... ben de kestim artık yemiyorum şekerli şeyleri :sinifsinif: haftaya benim de şeker yüklemem var çünkü akannehir
allah herkese nasip etsin fatmacım :Saruboceq: meralle bahar olacaktı da kuzusunun bahara oyun ettiği ortaya çıktı kaydirigubbakcemile3
Kızlar minik kelebekten haber varmı? bakıyorum pc ye girmemiş en son yazdığından beri..Allahım bebişinin ve onun yardımcı olsun..iyi haberlerle dönsün
a.s.a.s.a.s.
Ebrucum biraz gözünü karartmak gerekiyor çünkü sonu yok... her şeyin daha güzeli her an karşına çıkabilir bir şeyi gördüğünde bebeğini içinde hayal edebiliyorsan o alınmalı diye düşünüyorum... kıyafet zaten gelir, sen iki tane hastane çıkış takımı ile port bebe cinsi bir şeyini hazır et, evde de yatacak ve yıkanacak yeri olsun gerisini halledersin yerimseniben ama şunu da düşün tam karakışta doğurcaz el kadar bebecikle çarşı pazar yapamazsın ve o zaman da ihtiyaçları senden başkaları gidip alıp getirir... eeeeeee nerde kaldı senin didiklemelerin? getirilen şeyi sevsen de sevmesen de kullanmak zorunda kalırsın onun için kendini kasmadan çık çarşıya ihtiyaç listesindekilerden gördüklerin arasından en hoşuna gideni al evine ve keyfini sür şakkıdı
bazı ihtiyaçlarını erteleyebilirsin, travel sistem pusetlerdeki ana kucakları 10 aya kadar oto koltuğu olarak kullanılabiliyormuş mesela yerimseniben biberon derdine düşmeye gerek yok örneğin umarım en az ilk 6 ay sadece biz besleyeceğiz bebişlerimizi :CüvCüv:
zorunluluk değil keyif olarak bak vitrinlere görürsün eve elin kolun dolu döneceksin :tomato:
oyyyyyyyy maşallah kuzunacanım sorun kalmamasına çok sevindim kaydirigubbakcemile5
burada o yaptırımlar olsa buradakiler de o kadar kolay cesaret edemez de... para insani değerlerin ötesine geçmiş olduğu için gönül rahatlığıyla sezaryen diyorlar ve de yapıyorlar... güzelce kılıfına da uyduruyorlar, "yok çatı dar" "aman kilo çok" "aaaaa bu göbekle olmaz" gibi rapora "geçerli" gerekçeler ekleyip kendilerini legalize ediyorlar :mymeka: ama devlet de devlet olup denetlemediği için kimi kime şikayet edeceksin maalesef bu ülke böyle mafoldumben e 9 ay tümüyle güvendiğin doktorun bu hassas döneminde sezaryenin "zorunlu" olduğunu söylediğinde de inanıyorsun veya inanmasan bile olası riski almakta zorlanıyorsun... iğrenç bir sarmal içindeyiz yani... ben de normal doğum istiyorum (zaten de adı üzerinde işte normali / olması gerekeni bu) ama doktorum "kıymetli bebek" olduğu için sezaryene daha sıcak baktığını söylüyor ve ben biliyorum ki eninde sonunda onun dediği olacak çünkü teoride en doğrusunu o biliyor :1no2:
günaydın canancım :1hug:
Sanirim bu pisicikler beni buluyor valla ya . Yolda buldum suna bakar misiniz :)
http://img231.imageshack.us/img231/6273/resim016x.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/2798/resim021d.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/883/resim032f.jpg
Burcu nasıl şirin nasıl tatlılar bunlar yaaa.
Onlar kimi bulacaklarını çok iyi biliyorlar.
İnşallah yuva bulabilirler. Çok miniklermiş yaaa.
arzuuuuu çok şık cnmm güle güle giysin kıyafetlerini inş
10 gunlukler ebru . Umarim yuva bulurum
Kızlar Şİmdİ ben 27 bİtİp 28. Haftaya mı gİrİyorum??? Bİr de kaÇıncı aydayım.. Bunu bİr tÜrlÜ ÇÖzemİyorum
kızlar şimdi bebeşimin kalp atışını dinlemekten geldim çok iyi dedi hemşire içim rqahatladı bana yorum yaza arkadaşlara tker teker teşekkür ediyorum...hepiniz saolun iyiki varsınız
10 gunlukler ebru . Umarim yuva bulurum
Kızlar Şİmdİ ben 27 bİtİp 28. Haftaya mı gİrİyorum??? Bİr de kaÇıncı aydayım.. Bunu bİr tÜrlÜ ÇÖzemİyorum
aynen dolu dolu 26 dasın ıkı gun sonra 27 ye gıreceksın
ay olarak 6 bucuk ewet hatta dr kalsa 6 aylık aslında ay hesabında gercekten 6 oluuyo ama
bız 28 dedıkmı 7 sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?