hayvanlar için yaptıkların takdire değer burcu vallahi, hamile hamile kimbilir nasıl sevaba giriyorsun.. Vallahi allah razı olsun..
bak cnm demiştim sana benimde aynısı olmuştu.bak şimdi sitresin kalkacak ya bugün başlayacak hareketlenmeye.
gerçekten burcu çok tatlılar inşallah bulursun yuva cnmmm
bu arada herkese selamlar nasılsıznı
bogazım sısmıs nane lımon kaynattım bıde dr mınoset werdı
baska yapacak bıs eyok:sinifsinif:
cnm sen şuan tam 26 haftalıksın 27 ya gireceksin ay olarakda tam 6,5 aylıksın bence:)
aynen dolu dolu 26 dasın ıkı gun sonra 27 ye gıreceksın
ay olarak 6 bucuk ewet hatta dr kalsa 6 aylık aslında ay hesabında gercekten 6 oluuyo ama
bız 28 dedıkmı 7 sayıyoruz
geçmiş olsun bende kırgınım ama bugün daha iyiyim iyi bak kendine
hafta hesabında 36 deyınce 9 olmus olur kı oda olmuyo
38 de sezeryan oluyo genelde
anamm
zaman gecıyo yawas yawasss
ya nasıl acıyo bogazım yutkunamıyorum
sansızlık kı c wıtamını ıceren meywelerde yok daha
offf anam off
ben kısın dogurucam hasta olursam hapsur tıksır dıkıslerım atar yaaa:gitme:
Selam Kızlar, bayram geçti ama yinede kutlu olsun. Bende baya zamandır girmiyordum foruma.
Bebeğe oda takımı almaya karar verdim ama nereden alayım konusunda ve fiyatlar konusunda fikir istiyorum. Siz aldınız mı, araştırdınız mı?
Kızlar Şİmdİ ben 27 bİtİp 28. Haftaya mı gİrİyorum??? Bİr de kaÇıncı aydayım.. Bunu bİr tÜrlÜ ÇÖzemİyorum
Kızlar şimdi bebeşimin kalp atışını dinlemekten geldim çok iyi dedi hemşire içim rqahatladı bana yorum yaza arkadaşlara tker teker teşekkür ediyorum...hepiniz saolun iyiki varsınız
Bilge bu "dokuz ay güvendiğin doktorun" bölümü var ya benim de elimi kolumu bağlayan o işte. Benimki bir de 3 senelik doktorum ve insan olarak kendisini gerçekten çok severim.
Son derece ilgili para düşkünü bir doktorda değil yani.
Diyorum ya ben de işin teorik yanını çok iyi biliyorum ama aması var işte.
İllaki sezeryan da demiyor zaten ama yaklaşımı bu yönde işte.
Neyse bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim.
:sm_cool: Simdi birisi aradi valla sanirim buldum ya valla cok sevindim tarifi imkansiz bisey bu
bende çilek mobilyanın karyolası vardı onun yanına da dolap ve şifonyer alıcam ikisi 1,5 civarında tutacak gibi görünüyor
tatlım hesap şu 26+5 günlüksün ya... bu 26'yı bitirdin 5 gün daha geçti yani 27'yi doldurmaktasın anlamına geliyor... yani içinde bulunduğun 27 hafta olmuş oluyor... yaş mantığında düşün içinde bulunduğun yaşla doldurduğun yaş farklıdır ya o mantık işte... yani sen 27yi bitirip 28. haftaya giriyorsun ama tam ay hesabını ben de yapamıyorum :kedi:
hadi allah bununla gelmiş geçmiş etsin
valla ebrucum benimki de yaklaşık 2000den beri falan aynı doktor o yüzden dediğini yapmaktan yanayım ama içim normal doğum istiyor... bakalım hangimiz hangimizi ikna edicez kaydirigubbakcemile3
yaşasınnnnnnnn cennetliksin dünür kaydirigubbakcemile5
bişe sorucam
dogum yaptıgınızda yanınızda kım kalacak
ewınızdemı annenızdemı kayınwaldenızdemı nerde olacaksınız
pekı ya bebk toparlanana kadar
cnm dediğin doğru bende de vitamin eksikliği mi oldu ne canım dün öle bi portakal istediki sulu sulu ama kimseye söylemedim şimdi telaşa düşerler diye demekki vucüt istiyo ihtiyacı olan şeyi umarım sizinde canınızı çektirtmem
bilge arkadaşım 26+5 demek 26.haftanın içindesin daha 27 ye girmedin demek bence:)
canım gözümüz aydın çok sevindiim ii olmanıza.Kızlar şimdi bebeşimin kalp atışını dinlemekten geldim çok iyi dedi hemşire içim rqahatladı bana yorum yaza arkadaşlara tker teker teşekkür ediyorum...hepiniz saolun iyiki varsınız
Valla ustumden yuk kalkti dunur ya super oldu :)
Ben kendi evimde kalcam . Annem 10 gun kadar surekli kalir . Sonra aksam esim gelince annemi birakir sabahta esim gitmeden annem gelmis olur .
arzunun sorusunu birebir doktoruma sorduğum için bu kadar net söyleyebiliyorum seldacım... 26+5 dediğin şey 26 hafta 5 günlük demek... yani bitirdiğin hafta 26, onun üzerinden de 5 gün geçmiş yani 27yi doldurmaktasın demek yerimseniben
marketlerde var kuşum bulamadın mı yoksaa, biz meyve ithalat ihracatı ve yurt içine satışı yapıyoruz... hiç bitmedi portakal hep vardı bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?