2009 Aralık Anneleri

hayvanlar için yaptıkların takdire değer burcu vallahi, hamile hamile kimbilir nasıl sevaba giriyorsun.. Vallahi allah razı olsun..

Bilmem giriyor muyum ama birakamam ki onu orda biraksam 1 gun icinde ölcek. Sonucta bizim gibi onlarda can tasiyor bakima muhtaclar ustelik su an.

bak cnm demiştim sana benimde aynısı olmuştu.bak şimdi sitresin kalkacak ya bugün başlayacak hareketlenmeye.

gerçekten burcu çok tatlılar inşallah bulursun yuva cnmmm

:sm_cool: Simdi birisi aradi valla sanirim buldum ya valla cok sevindim tarifi imkansiz bisey bu

hafta hesabında 36 deyınce 9 olmus olur kı oda olmuyo
38 de sezeryan oluyo genelde
anamm
zaman gecıyo yawas yawasss

cnm sen şuan tam 26 haftalıksın 27 ya gireceksin ay olarakda tam 6,5 aylıksın bence:)

aynen dolu dolu 26 dasın ıkı gun sonra 27 ye gıreceksın
ay olarak 6 bucuk ewet hatta dr kalsa 6 aylık aslında ay hesabında gercekten 6 oluuyo ama
bız 28 dedıkmı 7 sayıyoruz

bazı sitelerde de şöyle gördüm ama, Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 28.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe örneğin şu linkte.. örneğin ben 26+5 im bu da 27. haftayı gösteriyor.. :uhm:

geçmiş olsun bende kırgınım ama bugün daha iyiyim iyi bak kendine

ya nasıl acıyo bogazım yutkunamıyorum

sansızlık kı c wıtamını ıceren meywelerde yok daha
offf anam off
ben kısın dogurucam hasta olursam hapsur tıksır dıkıslerım atar yaaa:gitme:

hafta hesabında 36 deyınce 9 olmus olur kı oda olmuyo
38 de sezeryan oluyo genelde
anamm
zaman gecıyo yawas yawasss

evt ama işte ay hesabı yaparsak eskiden olduğu gibi 36 -37 gibi doğum oluyomuş ama biz haftaya göre gidiyoz ama yinede az kaldı dediğin gibi

ya nasıl acıyo bogazım yutkunamıyorum

sansızlık kı c wıtamını ıceren meywelerde yok daha
offf anam off
ben kısın dogurucam hasta olursam hapsur tıksır dıkıslerım atar yaaa:gitme:

cnm dediğin doğru bende de vitamin eksikliği mi oldu ne canım dün öle bi portakal istediki sulu sulu ama kimseye söylemedim şimdi telaşa düşerler diye demekki vucüt istiyo ihtiyacı olan şeyi umarım sizinde canınızı çektirtmem

bende çilek mobilyanın karyolası vardı onun yanına da dolap ve şifonyer alıcam ikisi 1,5 civarında tutacak gibi görünüyor

Kızlar Şİmdİ ben 27 bİtİp 28. Haftaya mı gİrİyorum??? Bİr de kaÇıncı aydayım.. Bunu bİr tÜrlÜ ÇÖzemİyorum

tatlım hesap şu 26+5 günlüksün ya... bu 26'yı bitirdin 5 gün daha geçti yani 27'yi doldurmaktasın anlamına geliyor... yani içinde bulunduğun 27 hafta olmuş oluyor... yaş mantığında düşün içinde bulunduğun yaşla doldurduğun yaş farklıdır ya o mantık işte... yani sen 27yi bitirip 28. haftaya giriyorsun ama tam ay hesabını ben de yapamıyorum :kedi:

Kızlar şimdi bebeşimin kalp atışını dinlemekten geldim çok iyi dedi hemşire içim rqahatladı bana yorum yaza arkadaşlara tker teker teşekkür ediyorum...hepiniz saolun iyiki varsınız

hadi allah bununla gelmiş geçmiş etsin

valla ebrucum benimki de yaklaşık 2000den beri falan aynı doktor o yüzden dediğini yapmaktan yanayım ama içim normal doğum istiyor... bakalım hangimiz hangimizi ikna edicez kaydirigubbakcemile3

:sm_cool: Simdi birisi aradi valla sanirim buldum ya valla cok sevindim tarifi imkansiz bisey bu

yaşasınnnnnnnn cennetliksin dünür kaydirigubbakcemile5

Kızlar korka korka bu günlere geldik tatlı telaş derken inş.atlatıcaz acısıyla tatlısıyla inanın az vaktimiz kaldı kızlar çok güzel ve çok korkulu bi duygu rabbim herkese tattırsın ...niş.bebişlerimizi kucağımıza alırız bide aralık annelerinden bursalılar yokmu toplaşsak kaynaşsakk kızlar ne iyiolurmu:):):):)

bişe sorucam
dogum yaptıgınızda yanınızda kım kalacak
ewınızdemı annenızdemı kayınwaldenızdemı nerde olacaksınız
pekı ya bebk toparlanana kadar

neyse ben çıkıyım şıya gitcem kendinize iyi bakın görüşmek üzere canlarım bebişlere de iyi bakın tabikii...

Valla ustumden yuk kalkti dunur ya super oldu :)

bişe sorucam
dogum yaptıgınızda yanınızda kım kalacak
ewınızdemı annenızdemı kayınwaldenızdemı nerde olacaksınız
pekı ya bebk toparlanana kadar

Ben kendi evimde kalcam . Annem 10 gun kadar surekli kalir . Sonra aksam esim gelince annemi birakir sabahta esim gitmeden annem gelmis olur .

marketlerde var kuşum bulamadın mı yoksaa, biz meyve ithalat ihracatı ve yurt içine satışı yapıyoruz... hiç bitmedi portakal hep vardı bizde

bilge arkadaşım 26+5 demek 26.haftanın içindesin daha 27 ye girmedin demek bence:)

arzunun sorusunu birebir doktoruma sorduğum için bu kadar net söyleyebiliyorum seldacım... 26+5 dediğin şey 26 hafta 5 günlük demek... yani bitirdiğin hafta 26, onun üzerinden de 5 gün geçmiş yani 27yi doldurmaktasın demek yerimseniben

Biz geldikkk kızlar herkese afiyet olsun tekrar....

Kızlar şimdi bebeşimin kalp atışını dinlemekten geldim çok iyi dedi hemşire içim rqahatladı bana yorum yaza arkadaşlara tker teker teşekkür ediyorum...hepiniz saolun iyiki varsınız
canım gözümüz aydın çok sevindiim ii olmanıza.

kızlar bu arada şuan araştırıyorum ama bilginiz var mı merak ettim. doğduğunda bebeğe şekerli su verirler sarılık olmaması iiçin. bugüne kadar bu suyu veripte sarılık olan görmedim yani işe yarıyor sanırım ama bebeğe su verilmesi de tehlikeli. kafama takıldı. dr a sorsam verme dicek. bilmsel bir açıklaması yok dicek ama büyüklerimiz bizede vermişler. napsakki?

Valla ustumden yuk kalkti dunur ya super oldu :)

Ben kendi evimde kalcam . Annem 10 gun kadar surekli kalir . Sonra aksam esim gelince annemi birakir sabahta esim gitmeden annem gelmis olur .

bir taneydi di mi dünür akannehir
benim hastanede eşim yanımda kalcak, sonra da annemler de bizimle kalır zaten evlerimizin arası 500 metre istedikleri zaman evlerine geçerler istedikleri zaman yanımda olurlar... annemin işi olursa babam benle kalır, babamın işi olursa annem... yuvarlanır gideriz işte zemuszemus

saolun kızlar o kadar da önemli değil önemli olan hayırlısıyla kavuşalımda boşverelim gerisini doğrudur dediğiniz canlarım

marketlerde var kuşum bulamadın mı yoksaa, biz meyve ithalat ihracatı ve yurt içine satışı yapıyoruz... hiç bitmedi portakal hep vardı bizde

ay gerçektenmi cnm erbaa da varmıdırki kimseye söylemedimki bulamazlarda sıkıntıya düşerler die dur çıkınca bi bakıyım manavlara bulamazsam sen yollarsın bana artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…