selam dün kontrole gittim kızlar bebeğim 1114 gram olmuş hani rüyamda cinsiyeti erkek diyodu ya falcı kadın hemen cinsiyetini tekrar sordum doktor kesin kız dedi birde resmini çektkaydirigubbakcemile3i içim rahat şimdi inş.sağlıkla doğarlar meleklerimiz....
hadi cnm gözün aydın.bende ctesi göreceğim nasipse oğluşumu.inşallah bizde ii haberler alırız.
bn kayın validemde kalcam birazda annmde eşit kalcam hani kızım 2 aylık olncada aşımızı oluup hoop kıprısa ucucaz babamıza kavuşcaaaz:1hug:bişe sorucam
dogum yaptıgınızda yanınızda kım kalacak
ewınızdemı annenızdemı kayınwaldenızdemı nerde olacaksınız
pekı ya bebk toparlanana kadar
26 biitti 27den gün alıosun demk cnm 2 gun snrada tam 27 haftalık oluyor die biliyorum benbbilge arkadaşım 26+5 demek 26.haftanın içindesin daha 27 ye girmedin demek bence:)
bzdede vzr o 40ı karışır derler yanyana getrmezklerBU şekerli su mantıklı bende duymuştum kızlar bende başka bişi sorcam iki lohusa yanyana gelemezmiş öylemi görümcemle aramızda 15 gün var ben önceyim öylemi gerçekten...
mantıklıturkbayragikızlar bu şekerli su sarılık muhabbeti şöyle oluyor.. şimdi eğer bebek doğduktan sonra anneyi ememezse biliyorsunuzki sarılık oluyor, ve ememediği için zaten hemşireler şekerli su veriyor, aç kalmasın diye mantık bu.. başka bişey verilmiyor zaten o ilk günlerde biliyosunuz.. hey allahım millet de ne alem inanacak batıl arıyorlar resmen..kaydirigubbakcemile3
gözn aydın hadi fundacım kızmış bk boşver sn rüyaları için rahatlmıştr artıkselam dün kontrole gittim kızlar bebeğim 1114 gram olmuş hani rüyamda cinsiyeti erkek diyodu ya falcı kadın hemen cinsiyetini tekrar sordum doktor kesin kız dedi birde resmini çektkaydirigubbakcemile3i içim rahat şimdi inş.sağlıkla doğarlar meleklerimiz....
gözn aydın hadi fundacım kızmış bk boşver sn rüyaları için rahatlmıştr artık
maşallah kızınada abla olmş
26 biitti 27den gün alıosun demk cnm 2 gun snrada tam 27 haftalık oluyor die biliyorum benb
:lepi:kaydirigubbakcemile5aynı şeyi söylüyoruz canancım kaydirigubbakcemile5 26 bitti 27yi dolduruyosun yani 27nin içindesin demek a.s
annendede kayinvaldendede kalsan en raht ettigin yer evin oluyo
20. günTabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına,
meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım
ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı.
Selaamm annem yeğenim babam geldi 1-2 saat oturup gittiler.Ben de az size takılayım sonra gidip yemek yapacamkötükedihüso
Bu arada Bilge nin dediği gibi meyve hüpleteyim bariibuyrunnnnnnnnn
Yasılsınız bakalımmm
babaolmak.com'da bulup ben de eklemiştim buraya belki ordan bulmuşsundur belki maille falan gelmiştir ama süper metin hakikaten yine zevkle okudum :roflol:
Ben de görmüştüm bir yerlerden eşime de okumuştum o da çok beğenmiştim hatta hala anıyor burdaki sözleri ara ara kaydirigubbakcemile3 Hortumumu da kestiler falan ddiye.Çok güzel gerçektenkaydirigubbakcemile2babaolmak.com'da bulup ben de eklemiştim buraya belki ordan bulmuşsundur belki maille falan gelmiştir ama süper metin hakikaten yine zevkle okudum :roflol:
götüüüüüür yarasın kaydirigubbakcemile5
dün buldum tesadüfen, eşimle okuduk, memelerin arasındaki lavuk tanımlamasına koptum ya resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?