Yedek mutlaka olmali arzu kusarsa filan yikanincaya kadar yedegini sermen lazim
En guzeli bende oyle yapiyorum . Alisveristen anlamayanlari goturmeye ne gerek var :)
selammmmm
kizlar eslemnura neoldu
verdiğimiz örnek bile aynı be dünür kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
ben de sadece büyük alışverişlere götürüyorum mobilya vs gibi gerisini annemle hallediyorum yerimseniben
merhaba dilek
kızlar çok işim var arada bakmaya çalışırım ama bakamazsam ve konuşamazsak şimdiden iyi haftasonları beni merak etmeyinnnnnn zemuszemus
Bebeğim hareket etmiyo canım 3-4 günden berihiçhissetmiyorum onun korkusu :Saruboceq:
kızlar meyvalar yeniyor mu ayol ne oldu size bugün çıt yok uyanın bakıyım zaten aşı oldum kolum ağrıyor hadi meyva hem enerji verir
hiç ters hareket yapmadım işvereni bekliyorum gelsinde gideyim diye kızlar lütfen duanızı eksik etmeyin
selam dilekcimmeraba bilge,meral hosgeldin napiyosun nasilsin meyvemi yiyosun yoksa bende kabak cekirdegi yiyorm daha dogrusu citlatiyorum
dualarımız seninle:Saruboceq:hiç ters hareket yapmadım işvereni bekliyorum gelsinde gideyim diye kızlar lütfen duanızı eksik etmeyin
ben 20 dk gelirim sekerler görusuruz
meral albüme baktın mı oraya şapka modeli koymuştum beğenirsen sende ördür cnmm
arzu bnce 2ci uyku seti gereksizteşekkürler kızlar bilgileriniz içinopuyorumnanaktan.. accık da olsa içim rahatladı.. ayrıca madem yetmez o zaman ben bir uyku seti daha alıyım, araştırıyım da..
yavrucum sakin ol stres yapma bak sen stres yaptığıniçin etkileniyor olabilir bebeğin hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş haber siz bırakma bizi :Saruboceq:Kızlar doktoru aradım çok kızdı neolur dua edin bana bebeğimde bi problem olmasın ne olur kızlar birazdan doktora gideceğim........
doymuom doymuom dersen doymazsın tabii kııızbende meyvemi yiyorum kızlar
yine bugün hiç doymadım
allah allah yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?