2009 Aralık Anneleri

kızlar perşembe için randevumu aldım 1 ayı geçmişti görmeyeli ramazan diye gitmemiştik dr da durumunda birşey yok farketmez demişti ama çooooook özledim ve çooook merak ediyorum acaba nasıl oldu neye benziyor

Yedek mutlaka olmali arzu kusarsa filan yikanincaya kadar yedegini sermen lazim

verdiğimiz örnek bile aynı be dünür kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

En guzeli bende oyle yapiyorum . Alisveristen anlamayanlari goturmeye ne gerek var :)

ben de sadece büyük alışverişlere götürüyorum mobilya vs gibi gerisini annemle hallediyorum yerimseniben

merhaba dilek

kızlar çok işim var arada bakmaya çalışırım ama bakamazsam ve konuşamazsak şimdiden iyi haftasonları beni merak etmeyinnnnnn zemuszemus

Heheh tabiki biz dunuruz :) Ayni seyi dusunuyoruz. Bu arada bende oyle yapiyorum dunurcum en temizi biyk biyk istemiyorum valla gidiyorum annemle dolasiyorum rahat rahat . Esim olsa :)

kızlar meyvalar yeniyor mu ayol ne oldu size bugün çıt yok uyanın bakıyım zaten aşı oldum kolum ağrıyor hadi meyva hem enerji verir

bilge iyi bak kendine
görüşmedende ayrılma bizden ama

dilek selam canım

baharcım çok iyi yapmışsın
valla bende arzu gibiyim.
inanılmaz uykum geldi

eslemnur canim belki gunduz uyuyup gece hareket ediyodur sen hissetmiyosundur insallah bisey yoktur hemen git bari peki neden oldu herhangi bi ters biseymi yaptinda oldu

meraba bilge,meral hosgeldin napiyosun nasilsin meyvemi yiyosun yoksa bende kabak cekirdegi yiyorm daha dogrusu citlatiyorum

hiç ters hareket yapmadım işvereni bekliyorum gelsinde gideyim diye kızlar lütfen duanızı eksik etmeyin

meraba bilge,meral hosgeldin napiyosun nasilsin meyvemi yiyosun yoksa bende kabak cekirdegi yiyorm daha dogrusu citlatiyorum
selam dilekcim

meyve yiyorum, abur cubur yiyorum
oooffffffff doymuyorum dilekcim doymuyorum
içimde yavru beni fena yaptı anlıycanakannehir
sanada afiyrt olsun
hiç ters hareket yapmadım işvereni bekliyorum gelsinde gideyim diye kızlar lütfen duanızı eksik etmeyin
dualarımız seninle:Saruboceq:
ben 20 dk gelirim sekerler görusuruz

hadi bekliyoruzşakkıdı

teşekkürler kızlar bilgileriniz içinopuyorumnanaktan.. accık da olsa içim rahatladı.. ayrıca madem yetmez o zaman ben bir uyku seti daha alıyım, araştırıyım da..
arzu bnce 2ci uyku seti gereksiz
neden dersen zaten bebekler küçükken yorgan örtülmez üstüne
ee kış bebeği olacak odayı zaten sıcak tutacağız :1closedeyes:
ayrıca boğulma tehlikesi yaratabilir die düşünüyorum
2ci uyku seti yerine nevresim takımı al bnce ben öyle yapıcam 1 uyku seti 2 nevresi,m takımı yada 1 nevresim takjımı yeterli die düşünüyorum eğer ihtiyaç duyarsan sonrada alabilirsin yasakkelime
Kızlar doktoru aradım çok kızdı neolur dua edin bana bebeğimde bi problem olmasın ne olur kızlar birazdan doktora gideceğim........
yavrucum sakin ol stres yapma bak sen stres yaptığıniçin etkileniyor olabilir bebeğin hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş haber siz bırakma bizi :Saruboceq:
bende meyvemi yiyorum kızlar
yine bugün hiç doymadım
allah allah yaaaaaaaaaaaaaaaaa
doymuom doymuom dersen doymazsın tabii kııız
ayy çok yedim şiştiiim falan de fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…