günaydın herkeseeeee
pelincim hoşgeldin iyi bi tatil yapmışsın ne güzel pen izne çıkacağım zamanı iple çekiyorum çok zor geliyo artık çalışmak..
Bahaar ekle şekeri de görelim ben daha nasıl bişey yapacağıma karar veremedim.
Bizde c.tesi doktordaydık şeker testini de yaptırdık nihayet bi sorun çıkmadı.
benim kızda büyümüş iyice 1350 gr olmuş boyuda 39 cm artık pek net görünmüyo ultrasonda ama sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu bilmek iyi geldi. Hastanenin doğumhanesini de görmek istedik ama göstermediler sadece odaları gezebildik(
günaydın kızlarrr.. banada çok zor geliyor artık işe gelmek belim ağrımaya başladı.. keşke doğum izni daha erken olsaydı kaydirigubbakcemile3
ayy evet çok zevkli . maşşalah canım ya bitirdin demek alışverişi ben çoook geride kalmışım( üzüldüm şimdi valla neyse ben de yapaıyorum yavaştan.rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
günaydıın kızlar minik kelebeğin doğum yaptığını daha yeni okudum. Allah yardımcıları olsun inşallah. herkes kendine dikkat etsin artık ayrıcaa. sizinde yatış pozisyonlarınız problem olmaya başlamadımı yaaa. ben birtek sağa ve sola yatabildiğim için belli saatten sonra bacaklarımda ağrılar oluşuyo ve canım çok yanıyoo. sağım acıyınca sola dönüyorum solum acıyınca sağa ama her ikisi acıyınca kalkıyorum artık. sizinde varmı böyle şikayetleriniz?
çamlıca hospitalium da yapcam hastaneyi pek beğenmiyodum aslında ama doğum katı baya güzel çok beğendim ben inşallah hayırlısıyla atlatırız..
senin yeni hastane hangisi?
o hengame yetiyor bir de herkesin o kadar özen göstermesi de yoruyor insanı dünürcüm... nankörüm ben yaaaa sırnaşık şey ama bizde de öyle eşim de annem de hiçbir şey yaptırmıyor ve acayip yoruluyorum bu durumdan akannehir
olmazmı canım ya hele 2 gecedir uyku filan yok hiç bi sağa bi sola sabahı ettim yine kasıklarımın ağrısından dönemiyorum bide çok zor oluyo
gunaydın meralciğim
bu hafta hepimizin kontrolu var anlaşılan iyi haberlerle döneriz hepimiz inşallah
şimdi size haftanın guzel sitesini yolluyorum :)
bir site buldum bebek kıyafetıne istediğin yazıyo yazıyormuş 1 gunde kargoyla teslımmış
ben şimdi sipariş vermeyecegım eşimin dogumgununde yada babalar gununde bişey yazdırmayı düşünüyorum
meral doktorlar caddesinde tuğçe var ya orda şuan peşin alımlarda % 50 indirimli.
oraya biran önce bak derim çok şık şeyler var.
haftasonu gecelik baktım bende ama istediğim gibi bişey bulamadım siz ne yaptınız gecelik işini?
canım ben de denedim dün gecelik pijama .kaç bedene göre alacaksınızı kızlar ben karar veremedim.yani şuan ki beden mi yoksa bir beden küçük veya büyük mü alacaksınız.ben bir sabahlık gecelik pijaman 3lü set almayı düşünüyorum bir de iki tane pijaman takımı daha sade olanlardan düşünüyorum.
dünürler keyifler nasıl?
evet bu hafat çoğumuzun kontrolü varmış cnm.
gönder hele şu siteyide inceleyelim
önümüzdeki ay eşimin doğum günü var
b,rşeyler beğenirsem sipariş veririm:kedi:
günaydıın kızlar minik kelebeğin doğum yaptığını daha yeni okudum. Allah yardımcıları olsun inşallah. herkes kendine dikkat etsin artık ayrıcaa. sizinde yatış pozisyonlarınız problem olmaya başlamadımı yaaa. ben birtek sağa ve sola yatabildiğim için belli saatten sonra bacaklarımda ağrılar oluşuyo ve canım çok yanıyoo. sağım acıyınca sola dönüyorum solum acıyınca sağa ama her ikisi acıyınca kalkıyorum artık. sizinde varmı böyle şikayetleriniz?
haftasonu gecelik baktım bende ama istediğim gibi bişey bulamadım siz ne yaptınız gecelik işini?
dünürler keyifler nasıl?
günaydınnnn
oh maşallah öznurcum kız kocaman, şeker testi temiz... allahım darısı başıma :Saruboceq: tabii benim oğluşum kocaman olmuş olacak ya neyyse artık
biz hamile kaldığımız günden bebek 1 yaşına gelene kadar ücretli izin hakkını savunuyoruz kardeş :enbuyukkk:
üzülmeye yer arama yahu kıyafet dediğin nedir iki günde tamamlanır boşveeer yerimseniben
ben mümkün olduğunca oturur gibi uyuyorum ama rahat yok huzur yok sürekli öfleme püfleme halindeyim eşim yazık senin için ne yapabilirim diye sormaktan uyuyamıyor :kedi:
evet sanki öyle gibi duruyor teyzesi, görüntü doğruysa tonton yanaklı velet..gunaydın allah saglıkla kullanmak nasip etsın
arzu gunaydın masallah ya gördum ogluşunun resmını tam sıkıştırmalık velet
evet ya sorma hergün evde kıyafetlerine bakıp onu hayal ediyorum, kıyafetleri öpüyorum.. birşeyler almak istiyorum sürekli.. bir de çoraplarını katlayıp babasının çekmecesine koydum, sabah görünce gülüştük, hoşuna gitti.. ay yerim ben onun çoraplarını..günaydın bilgecimmm
günaydınnnnn. ayy çok zevkli demi alışveriş yapmak. benimki bitti ama hala alasım var.
günaydınn arzuuu.
bende iyiyim çok şükür, idare eder işte dün annecim herşeyi yaptığı halde, ayaklarım nasıl ağrıdı akşam anlatamam.. topuklarımda morarmalar oluyor.. çok ayakta kalıp uğraşıncaa.. arda da iyidir herhalde teyzoşu.... sabah titriyordu galiba dediğiniz gibi rüya görüyordu kaydirigubbakcemile3hoşgeldin güzelim... ya ben sadece haftasonununu okuycam da zaten yanlış sayfayı not almışım daha azmış esasında kaydirigubbakcemile3
bebek de minik kelebek de iyidir inşallah... son aylara yaklaştık ya doğum riski olanlar mı istersin, açılanlar mı... artık son düzlükteyiz şaka maka
günaydın arzucummm her zamanki gibiyim ben mirmirmirmir sen nasılsın Arda paşa nasıl?
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
pelincim bunada bak istersen
amanınn ozaman düşünemiyorum ben kendimiii:kedi: anladım ki eski merve yook artık ama bunu daha dün anladım:kedi:güzelim gece uykuları artık hayal oldu kızlar.
helede 8. ayda çok daha fena olurmuşuzmafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arkandayımmmm hihoyyytgünaydınnnn
biz hamile kaldığımız günden bebek 1 yaşına gelene kadar ücretli izin hakkını savunuyoruz kardeş :enbuyukkk:
:
o yastıklara bende baktım sabah 0-5 ay gibi bi yazı gördüm doğru mudur şuanda alsak kullanırız dimi
Gobek altina konulan su yastiklarla rahat ettim ama tabi saga sola donerken kasik agrisindan mutlaka uyaniyorum
bilgecim bizde iyiyiz çok şükür dün 04:30 gibi uyanıp 05:00 civarlara ankara'ya gitmek üzere yola çıktık.ben geçen haftasonu 3 gecelik, 2 pijama, 1 sabahlık olarak aldım ve tamamladım güzelim... pijamalar içi atlet, 3lü set ve pazenimsi bir kumaştan... evdekiler de eskimişti o yüzden biraz abarttım ben sanırım... ankara'da yeşim tekstil var, bursalı arkadaşlar bilir ünlü birçok yurtdışı mağazasını onlar üretiyor bursa'da, artanları da ankara ve bursa da satıyorlar biz de alıp giyiyoruzzzz zemuszemus
ben mümkün olduğunca desensiz şeyler aldım ama bedenleri 1 beden daha büyük aldım... bundan sonraki her ayda 3er kilo daha alacağımız tahmin ediliyor e bu da 10-12 kilo daha demek e doğumda birden 12 kilo gitmeyeceğine göre :sinifsinif: ayrıca dar olacağına büyük olsun rahat olur yerimseniben
ben uyuyorum meralcim sende ne var ne yok? öykü abla naparlar sengözlerimebaksanab
Gobek altina konulan su yastiklarla rahat ettim ama tabi saga sola donerken kasik agrisindan mutlaka uyaniyorum
Ben 2 takim pijama aldim bi de evlenirken aldigim kalin geceliigim vardi onu hic giymemistim ne boyle kocaman diyordum simdi kocaman oldugum icin ancak giriyorum . Bol bol esorfman alti aldim bi de.
Yorgun valla kislik yazlik muhabetine girdim :)
Cok eylemci gordum seni dunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?