2009 Aralık Anneleri

günaydınnnn
oh maşallah öznurcum kız kocaman, şeker testi temiz... allahım darısı başıma :Saruboceq: tabii benim oğluşum kocaman olmuş olacak ya neyyse artık

günaydın kızlarrr.. banada çok zor geliyor artık işe gelmek belim ağrımaya başladı.. keşke doğum izni daha erken olsaydı kaydirigubbakcemile3

biz hamile kaldığımız günden bebek 1 yaşına gelene kadar ücretli izin hakkını savunuyoruz kardeş :enbuyukkk:

üzülmeye yer arama yahu kıyafet dediğin nedir iki günde tamamlanır boşveeer yerimseniben

ben mümkün olduğunca oturur gibi uyuyorum ama rahat yok huzur yok sürekli öfleme püfleme halindeyim eşim yazık senin için ne yapabilirim diye sormaktan uyuyamıyor :kedi:

gunaydın meralciğim
bu hafta hepimizin kontrolu var anlaşılan iyi haberlerle döneriz hepimiz inşallah
şimdi size haftanın guzel sitesini yolluyorum :)
bir site buldum bebek kıyafetıne istediğin yazıyo yazıyormuş 1 gunde kargoyla teslımmış
ben şimdi sipariş vermeyecegım eşimin dogumgununde yada babalar gununde bişey yazdırmayı düşünüyorum

çamlıca hospitalium da yapcam hastaneyi pek beğenmiyodum aslında ama doğum katı baya güzel çok beğendim ben inşallah hayırlısıyla atlatırız..
senin yeni hastane hangisi?

Bende Dogan Hastanesinde yapcam dogumu .

Evet kesinlikle ya kendim yapmak istiyorum bazi seyleri. Bi cekmecemi topliyim dedim 10 dakika ayakta kaldim kasiklarim agridi valla . Sonra dedim getirin onume burda topliyim bari.

olmazmı canım ya hele 2 gecedir uyku filan yok hiç bi sağa bi sola sabahı ettim yine kasıklarımın ağrısından dönemiyorum bide çok zor oluyo

benimde hep bir bacağımın üzerine yatmaktan ağrım oluyor. nasıl yatacağımı şaşırdım. kıyamam kocam bile halime acır oldu artık. gerçi onun haricinde bir sorunum yok çok şükür ama.

evet bu hafat çoğumuzun kontrolü varmış cnm.

gönder hele şu siteyide inceleyelim
önümüzdeki ay eşimin doğum günü var
b,rşeyler beğenirsem sipariş veririm:kedi:

haftasonu gecelik baktım bende ama istediğim gibi bişey bulamadım siz ne yaptınız gecelik işini?

ben geçen haftasonu 3 gecelik, 2 pijama, 1 sabahlık olarak aldım ve tamamladım güzelim... pijamalar içi atlet, 3lü set ve pazenimsi bir kumaştan... evdekiler de eskimişti o yüzden biraz abarttım ben sanırım... ankara'da yeşim tekstil var, bursalı arkadaşlar bilir ünlü birçok yurtdışı mağazasını onlar üretiyor bursa'da, artanları da ankara ve bursa da satıyorlar biz de alıp giyiyoruzzzz zemuszemus

ben mümkün olduğunca desensiz şeyler aldım ama bedenleri 1 beden daha büyük aldım... bundan sonraki her ayda 3er kilo daha alacağımız tahmin ediliyor e bu da 10-12 kilo daha demek e doğumda birden 12 kilo gitmeyeceğine göre :sinifsinif: ayrıca dar olacağına büyük olsun rahat olur yerimseniben

dünürler keyifler nasıl?

ben uyuyorum meralcim sende ne var ne yok? öykü abla naparlar sengözlerimebaksanab

evet bu hafat çoğumuzun kontrolü varmış cnm.

gönder hele şu siteyide inceleyelim
önümüzdeki ay eşimin doğum günü var
b,rşeyler beğenirsem sipariş veririm:kedi:

olmaz meralciğim öykunun dogup ustune giymesı lazım yazı yazdırdıgın badi tulum herneyse aldıgn şey
sitenın sonuna tr eklersenız turkçe açsın buarada

Gobek altina konulan su yastiklarla rahat ettim ama tabi saga sola donerken kasik agrisindan mutlaka uyaniyorum

haftasonu gecelik baktım bende ama istediğim gibi bişey bulamadım siz ne yaptınız gecelik işini?

Ben 2 takim pijama aldim bi de evlenirken aldigim kalin geceliigim vardi onu hic giymemistim ne boyle kocaman diyordum simdi kocaman oldugum icin ancak giriyorum . Bol bol esorfman alti aldim bi de.

dünürler keyifler nasıl?

Yorgun valla kislik yazlik muhabetine girdim :)

Cok eylemci gordum seni dunur

her ay 3 kilo mu ( almayız kız o kadar.aralığa kadar 2,5 ay var neredeyse.doğru söylüyorsun canım bir beden büyük almak lazım.

gunaydın allah saglıkla kullanmak nasip etsın

arzu gunaydın masallah ya gördum ogluşunun resmını tam sıkıştırmalık velet
evet sanki öyle gibi duruyor teyzesi, görüntü doğruysa tonton yanaklı velet..
günaydın bilgecimmm

günaydınnnnn. ayy çok zevkli demi alışveriş yapmak. benimki bitti ama hala alasım var.

günaydınn arzuuu.
evet ya sorma hergün evde kıyafetlerine bakıp onu hayal ediyorum, kıyafetleri öpüyorum.. birşeyler almak istiyorum sürekli.. bir de çoraplarını katlayıp babasının çekmecesine koydum, sabah görünce gülüştük, hoşuna gitti.. ay yerim ben onun çoraplarını..
bende iyiyim çok şükür, idare eder işte dün annecim herşeyi yaptığı halde, ayaklarım nasıl ağrıdı akşam anlatamam.. topuklarımda morarmalar oluyor.. çok ayakta kalıp uğraşıncaa.. arda da iyidir herhalde teyzoşu.... sabah titriyordu galiba dediğiniz gibi rüya görüyordu kaydirigubbakcemile3

güzelim gece uykuları artık hayal oldu kızlar.
helede 8. ayda çok daha fena olurmuşuzmafoldumben
amanınn ozaman düşünemiyorum ben kendimiii:kedi: anladım ki eski merve yook artık ama bunu daha dün anladım:kedi:
günaydınnnn
biz hamile kaldığımız günden bebek 1 yaşına gelene kadar ücretli izin hakkını savunuyoruz kardeş :enbuyukkk:
:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arkandayımmmm hihoyyyt

Gobek altina konulan su yastiklarla rahat ettim ama tabi saga sola donerken kasik agrisindan mutlaka uyaniyorum
o yastıklara bende baktım sabah 0-5 ay gibi bi yazı gördüm doğru mudur şuanda alsak kullanırız dimi

gunaydınlar herkeseeŞeniz
benım oglum geceden berı sl tarafımı ayaklarıyla ıtıp wuruyo
acıyo artık yaaaaaa

su an karnımı actım oglumu ızlıyorum
gece kasık agrısı bendede fena halde yaaa:sinifsinif:

bilgecim bizde iyiyiz çok şükür dün 04:30 gibi uyanıp 05:00 civarlara ankara'ya gitmek üzere yola çıktık.
annem ve babam ramazan ayında ümredelerdi dün onlara kavuştuk çok şükür.
havaalanına almaya gittik ve inan çok yorulmuşuz. eşimle gece 21:10'da yattık ancak kendimize gelebildik.
öykü ablamızda doğal olark yoruldu biraz ama şimdi bomba gibi maşallah...

biran önce şu işlerimiz bitsede dinlenme fırsatı bulsak:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…