Gobek altina konulan su yastiklarla rahat ettim ama tabi saga sola donerken kasik agrisindan mutlaka uyaniyorum
Cok eylemci gordum seni dunur
her ay 3 kilo mu( almayız kız o kadar.aralığa kadar 2,5 ay var neredeyse.doğru söylüyorsun canım bir beden büyük almak lazım.
bende iyiyim çok şükür, idare eder işte dün annecim herşeyi yaptığı halde, ayaklarım nasıl ağrıdı akşam anlatamam.. topuklarımda morarmalar oluyor.. çok ayakta kalıp uğraşıncaa.. arda da iyidir herhalde teyzoşu.... sabah titriyordu galiba dediğiniz gibi rüya görüyordu kaydirigubbakcemile3
bilgecim bizde iyiyiz çok şükür dün 04:30 gibi uyanıp 05:00 civarlara ankara'ya gitmek üzere yola çıktık.
annem ve babam ramazan ayında ümredelerdi dün onlara kavuştuk çok şükür.
havaalanına almaya gittik ve inan çok yorulmuşuz. eşimle gece 21:10'da yattık ancak kendimize gelebildik.
öykü ablamızda doğal olark yoruldu biraz ama şimdi bomba gibi maşallah...
biran önce şu işlerimiz bitsede dinlenme fırsatı bulsak:sinifsinif:
pelin burcu 31. haftaya girdik :)))
amanınn ozaman düşünemiyorum ben kendimiii:kedi: anladım ki eski merve yook artık ama bunu daha dün anladım:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arkandayımmmm hihoyyyt
o yastıklara bende baktım sabah 0-5 ay gibi bi yazı gördüm doğru mudur şuanda alsak kullanırız dimi
pelin burcu 31. haftaya girdik :)))
anca klavye eylemcisiyim ama dünürcüm gerisine mecalim yok :sinifsinif:
valla şu kocaman hamile yastığıyla yatıyorum ama onla da huzur yok çünkü oğlum sol tarafımda ve sola yatınca tepiyo "fil kadın kalk üstümdeeeen" şeklinde ve de ikna olmuyor "yavrucağım senin daha iyi nefes alman ve beslenmen için böyle uyumam gerekiyor" dediğimde mafoldumben
valla doğuranlar ve siteler ortalama 3 kilo diyor son 3 ayda :sinifsinif:
sorma arzu insancıklar her şeyi yapıyor ama onlara yer göstermek bile başlı başına sinir stress ve yorgunluk kaynağı ama onlar olmasa ne halt ederdik hiç bilmiyorum allah razı olsun valla hepsinden :Saruboceq:
ayy evet meral yaa ben 37'ye kadar çalışırım diyodum ama zor görünüyo
ewt bahar ya zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor ama bak 31. haftaya basladık
demın burcuya yazdım ama görmedı sanırım 32.hafta olsun göbek atcgım diye adagı vardı :)
meral cnm gözunaydın çok şukur sagsalım kavuşmuşsun ailene
Allah kabul etsın ibadetlerinide inşallah
gunaydınlar herkeseeŞeniz
benım oglum geceden berı sl tarafımı ayaklarıyla ıtıp wuruyo
acıyo artık yaaaaaa
bilgecim bizde iyiyiz çok şükür dün 04:30 gibi uyanıp 05:00 civarlara ankara'ya gitmek üzere yola çıktık.
annem ve babam ramazan ayında ümredelerdi dün onlara kavuştuk çok şükür.
havaalanına almaya gittik ve inan çok yorulmuşuz. eşimle gece 21:10'da yattık ancak kendimize gelebildik.
öykü ablamızda doğal olark yoruldu biraz ama şimdi bomba gibi maşallah...
biran önce şu işlerimiz bitsede dinlenme fırsatı bulsak:sinifsinif:
benim hiç ağrım olmuyor geceleri, sadece sabah aniden kıramp giriyor bacağıma bağırmaya başlıyorum, baya acıyor çünkü, aşim biraz ovunca çabuk geçiyor..
dün gibi yaaa bu topicte buluşmamız.
keseyi gördük, kalp atışını duyduk, 6 haftalık 10 haftalık derken sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla.
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebeklerimiz olduktan sonrada bırakmayalım birbirimizi tamam mı gacılarrr kaydirigubbakcemile5
benim hiç ağrım olmuyor geceleri, sadece sabah aniden kıramp giriyor bacağıma bağırmaya başlıyorum, baya acıyor çünkü, aşim biraz ovunca çabuk geçiyor..
evet kesinlikle katılıyorum bahar.. ben eşimle konuştum, evde bırakıcak bilgisayarını.. napıcaksın internetle ne işin var dedi önce, bende kızlarla görüşcez dedimkaydirigubbakcemile3 güldü ama artık daha normal karşılıyor, her an evde lafınız geçiyor.. paylaşımlarımızın ne kadar işe yaradığını birlikte bir çok şeyi aştığımızı söylüyorum, kayınvalidem dahi olayı kavramış durumda..dün gibi yaaa bu topicte buluşmamız.
keseyi gördük, kalp atışını duyduk, 6 haftalık 10 haftalık derken sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla.
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebeklerimiz olduktan sonrada bırakmayalım birbirimizi tamam mı gacılarrr kaydirigubbakcemile5
valla öyle
aa olurmu oyle şey göbiş kardeş olacak bizim bebişler hiçkimse kımseden kopmayacak
mumkun oldukça fırsat yaratılıp yuzyuze buluşulacak inşallah
olmadı dogumgunu partisi veririz topluca orta biryerde :)
sağol baharcımmeralcim gözünaydın kavuşmuşsun anneciğinle babacığına. çok uzun olmuştu demi neyse sağ salim gitti geldiler. Allah kabul etsin.
inan hepimiz zorlanıcaz ama ayağımı diretip kısmetse 37'ye kadar çalışıcam:Saruboceq:ayy evet meral yaa ben 37'ye kadar çalışırım diyodum ama zor görünüyo
amin canımewt bahar ya zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor ama bak 31. haftaya basladık
demın burcuya yazdım ama görmedı sanırım 32.hafta olsun göbek atcgım diye adagı vardı :)
meral cnm gözunaydın çok şukur sagsalım kavuşmuşsun ailene
Allah kabul etsın ibadetlerinide inşallah
calsiyum ihtiyacın varbenim hiç ağrım olmuyor geceleri, sadece sabah aniden kıramp giriyor bacağıma bağırmaya başlıyorum, baya acıyor çünkü, aşim biraz ovunca çabuk geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?