2009 Aralık Anneleri

Gobek altina konulan su yastiklarla rahat ettim ama tabi saga sola donerken kasik agrisindan mutlaka uyaniyorum

Cok eylemci gordum seni dunur

anca klavye eylemcisiyim ama dünürcüm gerisine mecalim yok :sinifsinif:
valla şu kocaman hamile yastığıyla yatıyorum ama onla da huzur yok çünkü oğlum sol tarafımda ve sola yatınca tepiyo "fil kadın kalk üstümdeeeen" şeklinde ve de ikna olmuyor "yavrucağım senin daha iyi nefes alman ve beslenmen için böyle uyumam gerekiyor" dediğimde mafoldumben

her ay 3 kilo mu ( almayız kız o kadar.aralığa kadar 2,5 ay var neredeyse.doğru söylüyorsun canım bir beden büyük almak lazım.

valla doğuranlar ve siteler ortalama 3 kilo diyor son 3 ayda :sinifsinif:

sorma arzu insancıklar her şeyi yapıyor ama onlara yer göstermek bile başlı başına sinir stress ve yorgunluk kaynağı ama onlar olmasa ne halt ederdik hiç bilmiyorum allah razı olsun valla hepsinden :Saruboceq:

ayy evet meral yaa ben 37'ye kadar çalışırım diyodum ama zor görünüyo

pelin burcu 31. haftaya girdik :)))

ewt bahar ya zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor ama bak 31. haftaya basladık
demın burcuya yazdım ama görmedı sanırım 32.hafta olsun göbek atcgım diye adagı vardı :)
meral cnm gözunaydın çok şukur sagsalım kavuşmuşsun ailene
Allah kabul etsın ibadetlerinide inşallah

Yok kullanirsin hatta gobek buyudukce daha rahat kullaniyoruz :)

pelin burcu 31. haftaya girdik :)))

Yusuf...Yusuff.....

Eylulde oyle sagda yatirmiyor beni

Ha gayret ...

canım ya napalım bebeklerimiz için değer.alalım ne olcakki valla ben hiç kesmedim yememden.inşallah sağsalim yavrularımızı alalım kucağımıza , kilo gider nasıl olsa.

Gormedim :sinifsinif: Aticam aticam hala adagim gecerli haftaya iki gobecik aticam.

benim hiç ağrım olmuyor geceleri, sadece sabah aniden kıramp giriyor bacağıma bağırmaya başlıyorum, baya acıyor çünkü, aşim biraz ovunca çabuk geçiyor..

benim hiç ağrım olmuyor geceleri, sadece sabah aniden kıramp giriyor bacağıma bağırmaya başlıyorum, baya acıyor çünkü, aşim biraz ovunca çabuk geçiyor..

maşallah meralcim allah annenlerin ibadetini de kabul etsin bir daha da ayırmasın şimdi özellikle anneciğin burnunda tütmüştür senin :sinifsinif:

dün gibi yaaa bu topicte buluşmamız.
keseyi gördük, kalp atışını duyduk, 6 haftalık 10 haftalık derken sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla.
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebeklerimiz olduktan sonrada bırakmayalım birbirimizi tamam mı gacılarrr kaydirigubbakcemile5

valla öyle
aa olurmu oyle şey göbiş kardeş olacak bizim bebişler hiçkimse kımseden kopmayacak
mumkun oldukça fırsat yaratılıp yuzyuze buluşulacak inşallah
olmadı dogumgunu partisi veririz topluca orta biryerde :)

bu kadar uyuyamayan arasında söyleme istersen arzu sırnaşık şey benimkinde ağrı vaaaaar (bel ve kalça kemiği), bir de yeterince derin nefes alamıyor gibi oluyorum ofluyorum pofluyorum yazık eşim de uyanıyor tabii

evet kesinlikle katılıyorum bahar.. ben eşimle konuştum, evde bırakıcak bilgisayarını.. napıcaksın internetle ne işin var dedi önce, bende kızlarla görüşcez dedimkaydirigubbakcemile3 güldü ama artık daha normal karşılıyor, her an evde lafınız geçiyor.. paylaşımlarımızın ne kadar işe yaradığını birlikte bir çok şeyi aştığımızı söylüyorum, kayınvalidem dahi olayı kavramış durumda..

pelin düşündümde müthiş olurdu doğumgünü :))
keşke yapabilsek

meralcim gözünaydın kavuşmuşsun anneciğinle babacığına. çok uzun olmuştu demi neyse sağ salim gitti geldiler. Allah kabul etsin.
sağol baharcım
şaka maka 37 gündür yoklardı çok özlemişiz:asigim:
rabbim hepimize nasip etsin:Saruboceq:

inan hepimiz zorlanıcaz ama ayağımı diretip kısmetse 37'ye kadar çalışıcam:Saruboceq:

amin canım
rabbim hepimizede nasip etsin

calsiyum ihtiyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…