2009 Aralık Anneleri

:kedi:daralma bende de oluyor boğuluyorum yada birazdan karnım patlıycak sanıyorum, ama o kadar yorgun hissediyorum ki, ölü gibi uyuyorum.. bazen sola yatıyorum vurmaya başlıyor vallahi hiç tınlamıyorum o nasıl olsa güvenli bir yerde su onu koruyor diyorum hiç istifimi bozmadan yatıyorum..ezilmez daralmaz sanıyorum bilmem doğrumu yapıyorum??fisfisfiso içerde keyfi yerinde nasılsa kıpırdanmada uyusun anne off diyorum duyuyor sanırım sesi çıtı çıkmıyorkaydirigubbakcemile3

calsiyum ihtiyacın var

doğrudur meral biliyosun bende süt müt içme yok.. öğle yemeklerinde yediğim bir kase yoğurt işte o kadar:1no2: birde tabi peynir filan ama onun pek faydası olmaz biliyorum.. ilaçlarımı bile çok düzgün almıyorum bitti mesela 1 hafta olsu OSTOCARE diye kalsiyum ve magnezyum ilacı vardı.. daha hala almadım.. :mymeka:kendime çok kızıyorum.. ne kadar sorumsuzum bu konudamafoldumben

geçmişi bitirdimmm boyum uzamış mıııı sengözlerimebaksanab

bu arada 4 Ekim tarihinde olacak olan doğumgünümü kendinden emin şekilde hatırlayan ebru'ya opuyorumnanaktan, şüpheyle de olsa hatırlayan canan'a a.s. ve pelin'e hediye etmek suretiyle de olsa hatırlayan berna'ya :1hug: teşekkürü borç bilir yanacıklarından öperimmmmmm :mymeka: sondaki ne alaka diyorsanız o da yoğun istek üzerine hiç niyetim yokken yapmak zorunda kaldığım eylemlerden biri olarak kayıtlarda yerini alsın pilizzzzzzzzzz

Son düzenleme:
maşallah meralcim allah annenlerin ibadetini de kabul etsin bir daha da ayırmasın şimdi özellikle anneciğin burnunda tütmüştür senin :sinifsinif:
amin canım
rabbim hepimizede nasip etsin
tütmezmi hiç 37 gün olmuş dile kolay
çok şükür sağ salim kavuştuk ama

ah bahar aaaaaaaaaaaaaah
şimdiden sonra doğumlaımızı yavrularımızı konuşacağız:Saruboceq:
ben evi toparlayayım yavas yavas anca biter oglene
gelirim yıne
kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
süpeeeeeeeeerrrrrrrrr olurdu ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehir

pelin düşündümde müthiş olurdu doğumgünü :))
keşke yapabilsek

soluna yatmak en ideali zaten... ben oğlanın kıpırdanmasından ziyade kalça kemiğim ağrımaya/acımaya başlıyor ondan dönüyorum bu sefer de rahat edemiyorum oooy oyyy

klava: :mymeka: lmaz: :umursamaz: :mymeka:
arzu yarına o ostocare alınmamış olursa aldığın tarihe kadar seni protesto edip konuşmıcam şahsen :enbuyukkk:

kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullandıktan sonra kesildi o kramplar cnm. doktoruna sor istersen.

cnm benimde aynı şekilde oluyordu ama o ilaç süper geldi kesinlikle almanı tavsiye ederim. bende senin gibi süt çok nadir içerim peynir falan yemem doğru düzgün.. ama ilacı bi gün bırakayım hemen kramp giriyor busefer suda eriyen cal-d vit verdi onuda sevmedim bitsin gene ostacare alcam:kedi:

süt içemiyorsun ilaçlarını barı düzenli kullan arzucum
yavrunu anne karnında iyi beslersen doğduğunda sen rahat edersin ama

canım arkadaşım benim
eşinle ve oğlunda paylaşacağın ve onlarla beraber olabileceğin nice mutlu sağlıklı yaşlara bilgecima.s.
iyiki varsın ve iyiki buarada bizimlesin:1hug:

bilgee canım 4 ekim diilmiydi ya doğum gününnnn :kedi:mesaj çekcektim ben sana, o kadar emindim ki 4 ekim olduğundaann offf:uhm:

canım sağolasın ama bugün değil laelaelaelaelae haftasonu muhabbeti dönmüş ve benim yapacağım yorumun yorumu da konuşulmuş da ondan yazdım öyle yerimseniben

bilgee canım 4 ekim diilmiydi ya doğum gününnnn :kedi:mesaj çekcektim ben sana, o kadar emindim ki 4 ekim olduğundaann offf:uhm:

emin olmakta haklısın çünküm 4 ekim şakkıdı yerimseniben

hihoyyyt yaşasın biliyordum biliyordumm, çok önem veririrm ben bu doğum günü geyiklerine.. geçmediğine sevindim.. o gün burda:dance: bahsettiğinde, aklıma mıh gibi çakmıştım çünkü..sengözlerimebaksanab

senağlama

canım benim teşekkür ederim... opuyorumnanaktan
yapı meselesi işte hatırlanması tabii ki çok mutluluk veriyor ama buradaki samimiyet ortamında hatırlanmasa da kasıt arayacağım üzücü bir şey olmaz yerimseniben
şimdi neşeni kursağında bırakmak gibi olmasın da... sen şu ostocare'i bugün çıkışta hatırlayıp alma da doğumgünümü hatırladığında ısırayım ben seni klava:

harbiden ya, sen ilacı unut.. .............. vay be.. kendime hayret ettim :roflol::kedi:

kızlar minik kelebeği seçil tanıyormuş aradı şimdi onunla konuşmuş aynen aktarıyorum....
bayramın 2. günü yatmış hastaneye.
geç kalsaymış bebeğin kalbi durabilirmiş çünkü suyu bitmiş. 3. günü doğum yapmış acil sezeryana almışlar dün makinadan çıkarmışlar. 1460 gr doğmuş. 2 gündür anne sütü veriyorlarmış. annesi daha hiç kucağına alamamış hep uzaktan bakıyormuş ama iyilermiş.

selam kızlar,herkese ii haftalar
minik kelebeğin herkese çok selamı varrr..bebiş bayramın 3. günü dünyaya merhaba demiş...emir asım adıküvezde makinadan dün çıkarılmış 2 günşdür anne sütü alıyomuş

ah yavru kuşlarım yaaa allah ikisine de sağlık ve kuvvet versin... içi gidiyordur şimdi kızcağızın

ben de ahmet yılmaza gittim bursadayken.. baya metediyorlar onu. annem de ona gitmiş falan..

hakkaten sanki dışarı göbişimden çıkacakmış gibi hareket ediyor sıpam.. oyyyyyyyyyyyyyyyy etsin etsin.. korkuttuuğu yetti beni... hakkaten canımı da acıtıyo BURCU artık !!!!
hahhaaa sexyyyyyyy hatuuuunnnnn :CüvCüv:
günaydınn kızlarr.
hayırlı haftalar herkese
bugün çok heyecanlıyım kızımı görücem saat 2'de randevum var :dance:
günaydıııııııııınnn.. hade bakalım yaz hemen gelişmeleriiii =) e evden yazarsın belki de... telleşiriz biz de napalım =)
ilk gunaydın benden olsun
çok çabuk ve guzel geçen bir hafta olur inşallah
hepinize gunaydınnnnopuyorumnanaktan

günaydın şeker....
oooooooohhhhhhh yarasın zuzu !!! harçlık olayı da süper ya.. bizimkiler saolsun akıl edemediler :umursamaz:

ahhh anam garibanam olsa verirdi =))))
günayydıınnnn.. alışveriş süper hele yıka ütüle yerleştir.. insan bi tuhaf oluyo beeee senağlama
günaydın arkadaşlar.. nasılsınız bugün??..

ben de gördüm yaa.. doğum yapıyorum ama sağlık ocağında !

Van'a yetişemiyormuşuz açılma varmış falan.. amaann bi şekerdi gördüğümde 1-2 aylık haliydi bebeğin ama ağlamaya başladım falan.. nası sarılıyorumm oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…