2009 Aralık Anneleri

kızlar kontrole gittiğinizde mutlaka suyunuzu kontrol ettirin..çünkü zeynep (minikkelebek) in bsuyu kendi kendine azalmış yani işaret şeklinde değil ve suyun nasıl azalıp nereye gittiği belli değil nadirende olsa bu gibi durumlar olabiliyormuş...

bu arada kızlar hastane şekerlerimi hazırladım. 50 milyona mal oldu çok ta şeker oldular :))
fotoğrafını eklerim yapmak isteyenlere bilgi verebilirim.
aaayyy ne gıcıksın uleeyynnn senn!!!

biz hastaneye 3 kişi gidicez (annem ve murat..)

4 kişi dönücez..

ula ben kime vericem şekerleri? kendim yiyim yiyim de şişiyim di mi :umursamaz: :tomato:
senağlamabenim de ziyaretime gelsinler yaaaaaaaaaaaa.............................

Butun annelere gunaydin . Guzel haftalar dilerim. Pelin hosgeldin :)
hoşgeldinn!!! günaydıınn

burcu hakkaten bebek acıtmaya başladı yaaa...
günaydın cnmm

maşallaahhhhh bebişimizeeeeeeeeeeeee koca kız olmuş !

ee artık everelim bak evde kalacak yoksam kaydirigubbakcemile3
sonunda bir masaustu pc edındım benım salak laptoptan kurtuldum çok şukur
vatana mıllete hayırlı olsun :)

oh oh hayırlı olsun! alkisalkisalkis

evet yaaa... o olaydan sonra aklıma geldikçe su içiyorum ne alakaysa.. :uhm:
ay ay ayyyy maşallah benim kuzcuklarımaaaaaa:asigim:

size de maşallaahhhh

hepimize maşalllaaahhhhhhhhhhhhhh :teytey: :dance:

günaydın arkadaşlar,nasılsınız haftasonu baya okudum geçmişi doğum yapan aralık annemiz varmış.hem sevindim hemde onlar için endişelendim ama çok şükür iyilermiş .insan benim başımada gelirmi acaba diye düşünmeden edemiyo ama düşünmemeye çalışıyorum çünkü 1000de 1 olur heralde bunlar...benimde doktor vaktim geldi giderim galiba bu aralar.çok özledim oğlumu...

evet yaaa... o olaydan sonra aklıma geldikçe su içiyorum ne alakaysa.. :uhm:

size de maşallaahhhh

hepimize maşalllaaahhhhhhhhhhhhhh :teytey: :dance:

bernacım ne alakaysa deme normal olan suyumuzun azalmasında içtiğimiz suyun büyük etkisi var bunu bana doktorum söyledi.

güzelim gece uykuları artık hayal oldu kızlar.
helede 8. ayda çok daha fena olurmuşuzmafoldumben
offf zaten uykusuz her gece şarkısı hayat felsefem oldu.. napalım 1 yıl kadar böyle devam eder.. sonra yaşam tarzı olur.. ah bebiş ahhh annelere rahat ver!!!

bu arada Allah kabul etsin cnm.. gözün de aydın kavuşmuşsunuz.. şimdi de başka bi anne yavrusuyla kavuşacaaaaaaaaaaaakkk :CüvCüv:
pelin burcu 31. haftaya girdik :)))
ben de girdimm ayol zemuszemus
ayy evet meral yaa ben 37'ye kadar çalışırım diyodum ama zor görünüyo
ahaaaa ben kararımı verdim en geç 36. da ayrılıyorum izne..

okulla uğraşıp kendimizi tehlikeye sokamam!!!

di mi yaaa... ben de onu düşünüyorum hep. 8 e giriyorum haftaya.. ne çabuk geçti diyorum ...sırnaşık şey

merhabalar arkadaslar
kızımla bız geldıkkkzemuszemus
mınık kelebek dogum yapmıs canım yaŞeniz
ama ıyıler cok sukur cok sevındım umarım bıran once ıyılesıp evlerıne dönerlera.s.
hepımız ıyıyız okudugum kadarıyla oh ohhh super

bernacım ben sana haber veririmm kuzum hastaneden çıkınca.
bu arada daha ii işte gelen giden mıncıklamaz bu tarafından bak bari sende
kıyamam sana ben :)))

bernacım ne alakaysa deme normal olan suyumuzun azalmasında içtiğimiz suyun büyük etkisi var bunu bana doktorum söyledi.

günaydın hoşgeldiinnn...

yok be cnm sanki illa böyle bişey olması gerekiyor su içmek için ya onu kastettm....

kaydirigubbakcemile5

ay canlarım benim ya.. Allah biran önce kavuştursun onları inşallah.. sağlıkla evlerine dönsünler..

ya arkadaşlar dediğiniz gibi gece bir uyanıyorum karnım öyle acıyoki kalkıp lavobaya gidiyorum biraz dolaşıyorum evde tekrar yatıyorum,bu 2 -3 kez oluyo gecede ama yattığımda uyuyabiliyorum şimdilik en azından....arkadaşlar bide size bişi sorcam biraz tuhaf ama galiba popom büyüdüğü içinpişik gibi bişi oldum böyle bi sorun yaşayan varmı çok acıyo ya

günde ne kadar çok süt içiyorsun kıs maşallah ben bir bardak içsem öpüp başıma koyuyom.az içiyorum ben süt (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…