anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm
30 hafta olduk yahuuuuuuuuuuuuuu :dance: :sm_cool: :teytey:
aaayyy ne gıcıksın uleeyynnn senn!!!bu arada kızlar hastane şekerlerimi hazırladım. 50 milyona mal oldu çok ta şeker oldular :))
fotoğrafını eklerim yapmak isteyenlere bilgi verebilirim.
hoşgeldinn!!! günaydıınnButun annelere gunaydin . Guzel haftalar dilerim. Pelin hosgeldin :)
günaydın cnmmgünaydın herkeseeeee
pelincim hoşgeldin iyi bi tatil yapmışsın ne güzel pen izne çıkacağım zamanı iple çekiyorum çok zor geliyo artık çalışmak..
Bahaar ekle şekeri de görelim ben daha nasıl bişey yapacağıma karar veremedim.
Bizde c.tesi doktordaydık şeker testini de yaptırdık nihayet bi sorun çıkmadı.
benim kızda büyümüş iyice 1350 gr olmuş boyuda 39 cm artık pek net görünmüyo ultrasonda ama sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu bilmek iyi geldi. Hastanenin doğumhanesini de görmek istedik ama göstermediler sadece odaları gezebildik(
sonunda bir masaustu pc edındım benım salak laptoptan kurtuldum çok şukur
vatana mıllete hayırlı olsun :)
evet yaaa... o olaydan sonra aklıma geldikçe su içiyorum ne alakaysa.. :uhm:kızlar kontrole gittiğinizde mutlaka suyunuzu kontrol ettirin..çünkü zeynep (minikkelebek) in bsuyu kendi kendine azalmış yani işaret şeklinde değil ve suyun nasıl azalıp nereye gittiği belli değil nadirende olsa bu gibi durumlar olabiliyormuş...
ay ay ayyyy maşallah benim kuzcuklarımaaaaaa:asigim:
evet yaaa... o olaydan sonra aklıma geldikçe su içiyorum ne alakaysa.. :uhm:
size de maşallaahhhh
hepimize maşalllaaahhhhhhhhhhhhhh:teytey: :dance:
offf zaten uykusuz her gece şarkısı hayat felsefem oldu.. napalım 1 yıl kadar böyle devam eder.. sonra yaşam tarzı olur.. ah bebiş ahhh annelere rahat ver!!!güzelim gece uykuları artık hayal oldu kızlar.
helede 8. ayda çok daha fena olurmuşuzmafoldumben
ben de girdimm ayol zemuszemuspelin burcu 31. haftaya girdik :)))
ahaaaa ben kararımı verdim en geç 36. da ayrılıyorum izne..ayy evet meral yaa ben 37'ye kadar çalışırım diyodum ama zor görünüyo
dün gibi yaaa bu topicte buluşmamız.
keseyi gördük, kalp atışını duyduk, 6 haftalık 10 haftalık derken sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla.
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebeklerimiz olduktan sonrada bırakmayalım birbirimizi tamam mı gacılarrr kaydirigubbakcemile5
bernacım ne alakaysa deme normal olan suyumuzun azalmasında içtiğimiz suyun büyük etkisi var bunu bana doktorum söyledi.
bernacım ben sana haber veririmm kuzum hastaneden çıkınca.
bu arada daha ii işte gelen giden mıncıklamaz bu tarafından bak bari sende
kıyamam sana ben :)))
kızlar minik kelebeği seçil tanıyormuş aradı şimdi onunla konuşmuş aynen aktarıyorum....
bayramın 2. günü yatmış hastaneye.
geç kalsaymış bebeğin kalbi durabilirmiş çünkü suyu bitmiş. 3. günü doğum yapmış acil sezeryana almışlar dün makinadan çıkarmışlar. 1460 gr doğmuş. 2 gündür anne sütü veriyorlarmış. annesi daha hiç kucağına alamamış hep uzaktan bakıyormuş ama iyilermiş.
selam kızlar,herkese ii haftalar
minik kelebeğin herkese çok selamı varrr..bebiş bayramın 3. günü dünyaya merhaba demiş...emir asım adıküvezde makinadan dün çıkarılmış 2 günşdür anne sütü alıyomuş
kızlar kontrole gittiğinizde mutlaka suyunuzu kontrol ettirin..çünkü zeynep (minikkelebek) in bsuyu kendi kendine azalmış yani işaret şeklinde değil ve suyun nasıl azalıp nereye gittiği belli değil nadirende olsa bu gibi durumlar olabiliyormuş...
günaydın hoşgeldiinnn...
yok be cnm sanki illa böyle bişey olması gerekiyor su içmek için ya onu kastettm....
kaydirigubbakcemile5
günde kaç lt içiyorsunuz kızlar ben en az 1.5 içmeye çalışıyorum genelde 2lt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?