kıymıcana ziyeretime gel =))))))))))))) hahahahhaa
ok cnm ara.. paylaşalım biz de haberlerini.. Şeniz
çok şükür iyi haberini alabildik minik kelebektenkızlar minik kelebeği seçil tanıyormuş aradı şimdi onunla konuşmuş aynen aktarıyorum....
bayramın 2. günü yatmış hastaneye.
geç kalsaymış bebeğin kalbi durabilirmiş çünkü suyu bitmiş. 3. günü doğum yapmış acil sezeryana almışlar dün makinadan çıkarmışlar. 1460 gr doğmuş. 2 gündür anne sütü veriyorlarmış. annesi daha hiç kucağına alamamış hep uzaktan bakıyormuş ama iyilermiş.
selam seçilcimselam kızlar,herkese ii haftalar
minik kelebeğin herkese çok selamı varrr..bebiş bayramın 3. günü dünyaya merhaba demiş...emir asım adıküvezde makinadan dün çıkarılmış 2 günşdür anne sütü alıyomuş
selam bernacıııııııııııııımmmmmmmmmmherkeseee selaaaaaaaaaaammmmmmmmm
geçmişi okumaya devam geliyorummm
şaka bir yana zaman geçm,iyor desekde su gibi akıyor geçiyoranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm
30 hafta olduk yahuuuuuuuuuuuuuu :dance: :sm_cool: :teytey:
seçil doktorum her gittiğimde periyodik kontrol ediyor zatenkızlar kontrole gittiğinizde mutlaka suyunuzu kontrol ettirin..çünkü zeynep (minikkelebek) in bsuyu kendi kendine azalmış yani işaret şeklinde değil ve suyun nasıl azalıp nereye gittiği belli değil nadirende olsa bu gibi durumlar olabiliyormuş...
sağol canım benimofff zaten uykusuz her gece şarkısı hayat felsefem oldu.. napalım 1 yıl kadar böyle devam eder.. sonra yaşam tarzı olur.. ah bebiş ahhh annelere rahat ver!!!
bu arada Allah kabul etsin cnm.. gözün de aydın kavuşmuşsunuz.. şimdi de başka bi anne yavrusuyla kavuşacaaaaaaaaaaaakkk:CüvCüv:
ben de girdimm ayol zemuszemus
ahaaaa ben kararımı verdim en geç 36. da ayrılıyorum izne..
okulla uğraşıp kendimizi tehlikeye sokamam!!!
di mi yaaa... ben de onu düşünüyorum hep. 8 e giriyorum haftaya.. ne çabuk geçti diyorum ...sırnaşık şey
selam cnmmerhabalar arkadaslar
kızımla bız geldıkkkzemuszemus
mınık kelebek dogum yapmıs canım yaŞeniz
ama ıyıler cok sukur cok sevındım umarım bıran once ıyılesıp evlerıne dönerlera.s.
hepımız ıyıyız okudugum kadarıyla oh ohhh super
selam cnm
biz iyiyiz ya sizzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
ayy keşke yakın olsakta gelebilsem cnm.
ben hastanede yatarken merali görünce üstüne atlayasım geldi ama durumum müsait değildi :)) ama kalbim her zaman seninle bernammmŞeniz
günde ne kadar çok süt içiyorsun kıs maşallah ben bir bardak içsem öpüp başıma koyuyom.az içiyorum ben süt(
cok sukur teyzesı ıyıyızz:lepi:
kızkıza takılıyoruz ısteee heheeyerimsenibenhihoyyyt
biraz mola vereyım dedım
evde kımse olmasada ev toz oluyor ya kafayı yıyecegım
ne nanköt şu ev işleri
berna hoşgeldin cnm buarada
dogumgunu olayı 1-2 sen hayalde
bebişler 3-4 yaşında olduklarında Allah izin verirse bursada falan buluşabiliriz aslında bya orta biryer bursa hem çocuklarda buyumuş yolda taşımak yedırmek sorun olmaz
Allahım o gunlerıde göstersin bize inşallah
ben 3,5 - 4 litre ıcıyorum hergun hemen hemen :ecrin_bebek:
şişelerim var heryerde
sütü müüüü 35,4 litre içiyosunnhelal olsun senin gibi anneye hay maaşallah yarasın yavruna, ben bir bardak bile içmiyorum.. bak kendimi çok kötü hissettim şimdii
mcetın senınle gunumuz aynı canım
slm kızlar...
seçil durumumu yazmıştır..bebeğim sabırsız davrandı ve erkenden geldi dünyaya..29+4te doğdu meleğim..herşey öyle apar topar olduki hala şoktayım.rüya olsa keşke hepsi diyorum ama değil malesef.
bebeğim yoğun bakım küvezinde yatıyo öyle küçükki kucağıma verseler ki onu koklamak sarılmak için daha çook beklemeliyim alamam sanırım bi zarar veriririm diye.onu çok seviyorum.babasının kopyası.
dua edin teyzeleri bebeğim için inşallah kısa zamanda toparlanır miniğim.
onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp evimize götüreceğimiz günü hayal ediyorum hep.
rabbim bizim için böylesini uygun gördü asla isyan etmedim etmemde.herşeyde var bir hayır.
sabır edicez ve bebeğimizi evimize götürücez inşallah sağlıklı bir şekilde.
sezeryan oldum ama acımı sızımı unuttum.
bunada şükür diyorum 1 saat daha geciksek bebeğim karnında ölecekti belki.
dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım...
bugün saat 2de gidip görücem oğlumu,sütümü sağıp götürüyorum.2 gündür sütümle besliyo hemşire ablaları.inşallah güçlü kuvvetli olacak oğlum direnecek ve çabucak gelecek anne babasının kucağına...
slm kızlar...
seçil durumumu yazmıştır..bebeğim sabırsız davrandı ve erkenden geldi dünyaya..29+4te doğdu meleğim..herşey öyle apar topar olduki hala şoktayım.rüya olsa keşke hepsi diyorum ama değil malesef.
bebeğim yoğun bakım küvezinde yatıyo öyle küçükki kucağıma verseler ki onu koklamak sarılmak için daha çook beklemeliyim alamam sanırım bi zarar veriririm diye.onu çok seviyorum.babasının kopyası.
onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp evimize götüreceğimiz günü hayal ediyorum hep.
rabbim bizim için böylesini uygun gördü asla isyan etmedim etmemde.herşeyde var bir hayır.
bugün saat 2de gidip görücem oğlumu,sütümü sağıp götürüyorum.2 gündür sütümle besliyo hemşire ablaları.inşallah güçlü kuvvetli olacak oğlum direnecek ve çabucak gelecek anne babasının kucağına...
slm kızlar...
slm kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?