2009 Aralık Anneleri

canım çok zordur eminim yaşadıkların allah herşeyin hayırlısını verir unutma sakın.
Çokşükür ki bebeğinde de sendede bir problem yok inşallah kucağına alıp evine gittiğiniz günleride göreceksiniz. dikkat et kendine ki bebeğine bol bol süt verebilesin.
Bütün dualarımız senin ve küçücük oğlun için.

sağolun kızlar,allah razı olsun..inşallah iyi heberlerimizi veririm hep..
nete girdikçe yazarım.şimdi biraz araştırma yapayım prematüre bebekler için..
öpüyorum hepinizi..bugün yakışıklıma slmlarınızı,dualarınızı götürücem...

canım ALLAH herşeyin iyisini bilir.ALLAH sana ve bebişine sağlık versin dualarımız sizinle.herşey çok güzel olacak moralini yüksek tut cnm çooook geçmiş olsun...

cnm ufak bişi sorcam nasıl olduda doktora gittin yani bi belirti oldu mu

canım ya inşallah sağsalim bebeğini yanına alırsın.rabbim sana sabır bebeğine de sağlık versin.dualarımız seninle.

minik kelebek arkadaşım seni üzmek istemem ama eğer uygunsa nesıl bir durum olduğunda doktora hemen gitmeliyiz ki geç kalmayalım eğer anlatmak istesen anlatırmısın cnm bizim için bi uyarı olsun...

yok hayatım su içiyorum 3,5 - 4 lıtre
ama 1 sabah 1 aksamda kocaman 2 bardak süt içiyorum
cıcı bebe felan aldım zaten oncedende cok severdım sutun ıcıne koyunca super oluyor
ıstersen oyle dene bak
:1shok: aaaaaaaaa yemin ederim hiç mi hiç aklıma gelmedi... bu akşam hemen başlıyorum.. :dance: :içelim::1hug: vallahi çok iyi oldu bu fikir.. bayılırım o bisküviye beeen..

mınık kelebek cıkmıs
ama sanıyorum su eksılmesı belırtı wermıyo
sadece kontrol sırasında cıkıyor

:1shok: aaaaaaaaa yemin ederim hiç mi hiç aklıma gelmedi... bu akşam hemen başlıyorum.. :dance: :içelim::1hug: vallahi çok iyi oldu bu fikir.. bayılırım o bisküviye beeen..

dene dene mutlaka super gercekten canım
emın ol bebişinde cok sevecek :ecrin_bebek:
benım kızım kıpır kıpır oluyo içince cunku:lepi:

ben evi toparlayayım yavas yavas anca biter oglene
gelirim yıne
kolay gelsin cicim!!
kalsiyum ve magnezyum ilaçlarını kullandıktan sonra kesildi o kramplar cnm. doktoruna sor istersen.
ya magnezyum kas gevşetiyo ya ben korktum erken doğuma neden olur mu ki? bilen var mı? bilgilendirsin beni...
ayy vallahi yaa.. hatta seçille buluştuğumuz zamanlarda murat bi arkadaşına "berna internette bi gruba üye ordaki arkadaşı ile buluşaacak" falan dedi de arkadaşı da netten mi diye şaşırdı.. genelde böyle vakalar pek bulunmaz ya ... kazıklar, aldatanlar vs.. biz number one' ız bu konuda..

bak yaa yine VAN çıktı karşıma =)))))))))) hay Allahımmmmmm
pelin düşündümde müthiş olurdu doğumgünü :))
keşke yapabilsek
evet evet süper..

hadi biz geçerken hep eskişehire uğrarız da diğerleri de yapsın bişilerrrr lülülülülülü
ayy bilgeeeee hakkat uzamışın!!!

ben de seni öperim bi daha mümkünatı yok unutmam senin 4 ekim'ini!!!!

fena mı oldu işte.. herkes hatırlıcak artık senin doğumgününü.. bi kere ben bilerek yaptım =)))

ne demek nerdeeee!!!

tabi ki AĞRI PATNOS'TAAAAA :roflol: :roflol: :roflol: hihoyyyt

Canımm haberlerini aldık hem üzüldük hem heyecanladık seninle beraber.Ama bak maşallah telaş yapacak bir şey kalmamış.Minik oğlunu Allah bağışlamış sizlere.En önemlisi de bu.Bundan sonra da sabırlı olman ve mutlu olman lazım oğluşun için.Mutlu ol ki oğluşuna bol süt olsun büyüsün senin sütünle.Hayırlısıyla kucağına alıp evine de götüreceksin en kısa zamanda inşallah:Saruboceq: Erken doğanlar zeki olur diye bir şey vardır hem kendim de erken doğmuşum diye demiyorumkaydirigubbakcemile3 Kendine çok dikkat et görüşmek üzere.Güzel haberlerini dört gözle bekliyor olacağız:1hug:a.s.

benimde daha çok yüzer gibi dans eder gibi hareket ediyor yaşlı bir teyze ( ki batıl inanç olma olasılığı fazladır) erkekler daha çok tekme atar kızlar daha dans eder gibi hareket eder demişti

benımde bebegım hep tekmelıyo
ama zaman zaman sadece yuzer gıbı dolasıyo karnımda

aa seçile de bak.. yeni söylüyor.. aman aman çok sevindim ya.. en azından anne sütü içiyor yavrucak.. yavrumm yaa 1460 gr ha avuç kadar.. ayy kıyamam ben onaa yaaa..

en kısa zamanda kucaklasın sarılsın inşallahh!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…