2009 Aralık Anneleri

Canım tam tersi doğum kasılmalarla geldiği için magnezyum o kasılmaları da önlediğinden aksine erken doğumu da önlüyor.Geçen ay bana dr. suyum azalınca verdi magnezyumu ve bebe aspirinini.Şimdi suyumuz normale döndüüü Ama bana kalsiyum ve magnezyum aynı anda kullanılmaz diye kalsiyum vermemiştiCADIARZU Hem magnezyum bağırsakları da yumuşatıyor pek bi rahatlıyosunkaydirigubbakcemile3

canım arkadaşım benim, dualarımız seninle, Allah yavrunu biran önce kucağına almayı sımsıkı sarmayı nasşp eder inşallah.. inanki daha dün akşam canım anneciim ve cumartesi günü de eşimde dua etti senin için.. demek miniğimiz babasına benziyor.. oy yer onu teyzoşuu.... senin sütün bak nasıl güçlendirecek onu annesi.. kendine çok dikkat et ve şlimdiye kadar yaptığın gibi iyi düşün iyiyi çağır emi..:Saruboceq: şimdiye kadar herşey iyi çok şükür.. bak sütün de varmış ne güzel... Allaha emanetsin arkadaşım.. öpüyorum çokk:1hug:

hııım anladım cnm tabii öyle ALLAH hayırlısını versin zamanında gelsinler bizimkiler
amin amin!!
ben 3,5 - 4 litre ıcıyorum hergun hemen hemen :ecrin_bebek:
şişelerim var heryerde
hey maşallaaaahh
ayy keşke yakın olsakta gelebilsem cnm.
ben hastanede yatarken merali görünce üstüne atlayasım geldi ama durumum müsait değildi :)) ama kalbim her zaman seninle bernammmŞeniz
ah yavrummmm.. kıyamam sana beennnnnnn

bırakın öpüjeeemmmmmŞeniz
baharcım bernacım önemli olan yüreklerimizin bir olması
telefon kadar yakınız artık birbirimize:içelim:
aynen kardeşim!!!! baksana her gün konuşamadığım ark. var ama sizinle her an nette yazışıyoruz..heberleşiyoruz

ne mutlu bize!!alkisalkisalkis
valla yaa.. temizlik çok nankör bişi... ben de hep bunu derim!!

buluşma evet, niyet olsun tamam da faaliyete geçirmek de önemli =)))
sütü müüüü 35,4 litre içiyosunn helal olsun senin gibi anneye hay maaşallah yarasın yavruna, ben bir bardak bile içmiyorum.. bak kendimi çok kötü hissettim şimdii

kııııııııııııızz Allah cızırtını koparmyaaa!!

su suuuuu:teselli:

yemek saatimizde gelmiş
hepimize afiyet olsun yavrularımıza ilik kemik

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş.
herkese afiyet olsun.
afiyet olsuunn
ayy kızz

ağlattın beni yaaa!!! kıyamam canım beniiiiiiiiiimmm

Allah size sabır versin çok zor gerçekten! bu günler de atlatılacak.. güçlü olman gerekli artık şimdi..

sen üzülürsen sütün de az gelir.. sütte moral çok önemli, ağlamak sızlamaktan zaten bahsetmiyorum !!!lmaz: herşey gönlünüzce olsun! ilk bebeğimizi kutluyoruumm caaanı gönlümden!!! :1hug:

benım bıraz işim var kızlar
ogleeden sonra geri gelirim sanırım
kendınıze bebıslerımıze ıyı bakınnnn optum sımdılık

Ben 1litre süt içiyorum günde nerdeyse çok sseverim sütü çocukluğumdan beri bahanem oldu hamilelikopuyorumnanaktan Sabah akşam büyük bardaak süt -kocaman kupa- sabahları eşim gidince de içiyorum bir bardak onu içmeden geri uyuyamıyorum öyle bir alıştım kiizemuszemus

saol cnm bilgilendirme içn..

dr.a gittiğimde yazdırayım o zaman ben de.. muckk

kızlaaar herkese afiyet olsun!

ben dışarı çıkıyorum.. ii bakın kendinize. bahar ararsa yazarım.. öpüldünüzzzz

Arkadaşlar merhabalar.
Baştan birkaç sayfayı okuyabildim yine gerisini akşam okurum inşallah.
Biraz önce başıma bir kaza geldi ki sormayın aklım gitti ama Allah korudu yine diyorum.
İşyerinde yangın merdiveni var yan tarafta biraz hava almak için oraya çıkmıştım. Yukardan seslendiler ben de birden dönünce zemindeki demirlerin arasına girdi bacağım dizime kadar. Biraz açıklık varmış iki demir arasında. Çooook canım acıdı çok. Bir de tabii dengemi kaybedim yana doğru düştüm aynı zamanda. Çok rahat kırılabilirdi ama Allah korudu. Hemen aşağıdan koşup demirleri açtılar da ancak öyle çıkarabildim bacağımı.
Kenarları sıyrılıp ezildi tabii dizimin. Bir de dirseğim kanadı. Demirler de pas içinde.
Ben tetenoz aşısı da yaptırmamıştım. Doktor gerek yok demişti. Hemen aşı yaptırdım sağlık ocağında.
Bana bir şey olması mühim değil de bebeğe bir şey olacak diye çok korktum o an.
Allahtan oynayıp duruyor devamlı. Sanırım bir sorunu yok.
Aman arkadaşlar çok dikkatli olun bastığınız yere.
Şunu anladım ki bir saniye sonra insanın başına ne geleceği belli değil. Allah bebişlerimizin korusun.
Şu an çok şükür fazla ağrı sızı yok ama korkusu yetti işte.

inanmıyorum sana ya çok geçmiş olsun. ÇOOOK dikkat etmemiz lazım biliyosun neyseki önemli bişey yokmuş çok daha kötüsü olabilİrdi allah korumuş.

ah ah ahh

çok geçmiş olsun be cnm... doğru diyorsun ne olacağı belli olmuyor.. Allah yardımcımız olsun

isme göre ninni var isme karar verdiysen gerçi hepsi aynı isim kısmı değişiyor bende şimdiden söylüyorum ki alışsın ilerde tanıyıp sakinleşiyorlar

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah korumuş sizi:Saruboceq:

inanmıyorum sana ya çok geçmiş olsun. ÇOOOK dikkat etmemiz lazım biliyosun neyseki önemli bişey yokmuş çok daha kötüsü olabilİrdi allah korumuş.

canım çooooooook geçmiş olsun. allah korumuş ikinizide

ah ah ahh

çok geçmiş olsun be cnm... doğru diyorsun ne olacağı belli olmuyor.. Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar çok sağolun siz de aman çok dikkat edin kendinize. Ben güya o merdivenlere dikkat ediyordum ama yukardan çağırınca refleks olarak dönüverdim ve işte sonuç malum.

canımmm benimmmmm..dualarımız ve yüreğimiz yakışıklı oğlun ve seninle ...

nolduuu kuzuuummmmm?iyisiniz de mii havalr soğumuştur orda şimdii bak dikkat et üşütme emi bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…