kolay gelsin cicim!!
ya magnezyum kas gevşetiyo ya ben korktum erken doğuma neden olur mu ki? bilen var mı? bilgilendirsin beni...
ayy vallahi yaa.. hatta seçille buluştuğumuz zamanlarda murat bi arkadaşına "berna internette bi gruba üye ordaki arkadaşı ile buluşaacak" falan dedi de arkadaşı da netten mi diye şaşırdı.. genelde böyle vakalar pek bulunmaz ya ... kazıklar, aldatanlar vs.. biz number one' ız bu konuda..
bak yaa yine VAN çıktı karşıma =)))))))))) hay Allahımmmmmm
evet evet süper..
hadi biz geçerken hep eskişehire uğrarız da diğerleri de yapsın bişilerrrr lülülülülülü
ayy bilgeeeee hakkat uzamışın!!!
ben de seni öperim bi daha mümkünatı yok unutmam senin 4 ekim'ini!!!!
fena mı oldu işte.. herkes hatırlıcak artık senin doğumgününü.. bi kere ben bilerek yaptım =)))
ne demek nerdeeee!!!
tabi ki AĞRI PATNOS'TAAAAA :roflol: :roflol: :roflol: hihoyyyt
sağolun kızlar,allah razı olsun..inşallah iyi heberlerimizi veririm hep..
nete girdikçe yazarım.şimdi biraz araştırma yapayım prematüre bebekler için..
öpüyorum hepinizi..bugün yakışıklıma slmlarınızı,dualarınızı götürücem...
benımde bebegım hep tekmelıyo
ama zaman zaman sadece yuzer gıbı dolasıyo karnımda
amin amin!!hııım anladım cnm tabii öyle ALLAH hayırlısını versin zamanında gelsinler bizimkiler
hey maşallaaaahhben 3,5 - 4 litre ıcıyorum hergun hemen hemen :ecrin_bebek:
şişelerim var heryerde
ah yavrummmm.. kıyamam sana beennnnnnnayy keşke yakın olsakta gelebilsem cnm.
ben hastanede yatarken merali görünce üstüne atlayasım geldi ama durumum müsait değildi :)) ama kalbim her zaman seninle bernammmŞeniz
aynen kardeşim!!!! baksana her gün konuşamadığım ark. var ama sizinle her an nette yazışıyoruz..heberleşiyoruzbaharcım bernacım önemli olan yüreklerimizin bir olması
telefon kadar yakınız artık birbirimize:içelim:
valla yaa.. temizlik çok nankör bişi... ben de hep bunu derim!!biraz mola vereyım dedım
evde kımse olmasada ev toz oluyor ya kafayı yıyecegım
ne nanköt şu ev işleri
berna hoşgeldin cnm buarada
dogumgunu olayı 1-2 sen hayalde
bebişler 3-4 yaşında olduklarında Allah izin verirse bursada falan buluşabiliriz aslında bya orta biryer bursa hem çocuklarda buyumuş yolda taşımak yedırmek sorun olmaz
Allahım o gunlerıde göstersin bize inşallah
sütü müüüü 35,4 litre içiyosunnhelal olsun senin gibi anneye hay maaşallah yarasın yavruna, ben bir bardak bile içmiyorum.. bak kendimi çok kötü hissettim şimdii
yemek saatimizde gelmiş
hepimize afiyet olsun yavrularımıza ilik kemik
afiyet olsuunnkızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş.
herkese afiyet olsun.
ayy kızzslm kızlar...
seçil durumumu yazmıştır..bebeğim sabırsız davrandı ve erkenden geldi dünyaya..29+4te doğdu meleğim..herşey öyle apar topar olduki hala şoktayım.rüya olsa keşke hepsi diyorum ama değil malesef.
bebeğim yoğun bakım küvezinde yatıyo öyle küçükki kucağıma verseler ki onu koklamak sarılmak için daha çook beklemeliyim alamam sanırım bi zarar veriririm diye.onu çok seviyorum.babasının kopyası.
dua edin teyzeleri bebeğim için inşallah kısa zamanda toparlanır miniğim.
onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp evimize götüreceğimiz günü hayal ediyorum hep.
rabbim bizim için böylesini uygun gördü asla isyan etmedim etmemde.herşeyde var bir hayır.
sabır edicez ve bebeğimizi evimize götürücez inşallah sağlıklı bir şekilde.
sezeryan oldum ama acımı sızımı unuttum.
bunada şükür diyorum 1 saat daha geciksek bebeğim karnında ölecekti belki.
dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım...
bugün saat 2de gidip görücem oğlumu,sütümü sağıp götürüyorum.2 gündür sütümle besliyo hemşire ablaları.inşallah güçlü kuvvetli olacak oğlum direnecek ve çabucak gelecek anne babasının kucağına...
inanmıyorum sana ya çok geçmiş olsun. ÇOOOK dikkat etmemiz lazım biliyosun neyseki önemli bişey yokmuş çok daha kötüsü olabilİrdi allah korumuş.Arkadaşlar merhabalar.
Baştan birkaç sayfayı okuyabildim yine gerisini akşam okurum inşallah.
Biraz önce başıma bir kaza geldi ki sormayın aklım gitti ama Allah korudu yine diyorum.
İşyerinde yangın merdiveni var yan tarafta biraz hava almak için oraya çıkmıştım. Yukardan seslendiler ben de birden dönünce zemindeki demirlerin arasına girdi bacağım dizime kadar. Biraz açıklık varmış iki demir arasında. Çooook canım acıdı çok. Bir de tabii dengemi kaybedim yana doğru düştüm aynı zamanda. Çok rahat kırılabilirdi ama Allah korudu. Hemen aşağıdan koşup demirleri açtılar da ancak öyle çıkarabildim bacağımı.
Kenarları sıyrılıp ezildi tabii dizimin. Bir de dirseğim kanadı. Demirler de pas içinde.
Ben tetenoz aşısı da yaptırmamıştım. Doktor gerek yok demişti. Hemen aşı yaptırdım sağlık ocağında.
Bana bir şey olması mühim değil de bebeğe bir şey olacak diye çok korktum o an.
Allahtan oynayıp duruyor devamlı. Sanırım bir sorunu yok.
Aman arkadaşlar çok dikkatli olun bastığınız yere.
Şunu anladım ki bir saniye sonra insanın başına ne geleceği belli değil. Allah bebişlerimizin korusun.
Şu an çok şükür fazla ağrı sızı yok ama korkusu yetti işte.
Arkadaşlar merhabalar.
Biraz önce başıma bir kaza geldi ki sormayın aklım gitti ama Allah korudu yine diyorum.
İşyerinde yangın merdiveni var yan tarafta biraz hava almak için oraya çıkmıştım. Yukardan seslendiler ben de birden dönünce zemindeki demirlerin arasına girdi bacağım dizime kadar. Biraz açıklık varmış iki demir arasında. Çooook canım acıdı çok. Bir de tabii dengemi kaybedim yana doğru düştüm aynı zamanda. Çok rahat kırılabilirdi ama Allah korudu. Hemen aşağıdan koşup demirleri açtılar da ancak öyle çıkarabildim bacağımı.
Kenarları sıyrılıp ezildi tabii dizimin. Bir de dirseğim kanadı. Demirler de pas içinde.
Ben tetenoz aşısı da yaptırmamıştım. Doktor gerek yok demişti. Hemen aşı yaptırdım sağlık ocağında.
Şunu anladım ki bir saniye sonra insanın başına ne geleceği belli değil. Allah bebişlerimizin korusun.
kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız?internetten ninni dinleyip öğrenmeye çalışıyorum ben...ama ağlamaktan bişey öğrenemedim ben yaa...çok duygulanım,ona söylerken de böyle ağlarsam işimiz iş valla,ooooof çok sulugöz oldum ben...
Arkadaşlar merhabalar.
inanmıyorum sana ya çok geçmiş olsun. ÇOOOK dikkat etmemiz lazım biliyosun neyseki önemli bişey yokmuş çok daha kötüsü olabilİrdi allah korumuş.
canım çooooooook geçmiş olsun. allah korumuş ikinizide
ah ah ahh
çok geçmiş olsun be cnm... doğru diyorsun ne olacağı belli olmuyor.. Allah yardımcımız olsun
çok şükür iyi haberini alabildik minik kelebekten
selam seçilcim
bende sana güzel bir hafta diliyorum
nasılsınız?
iyiyiz biz bitanen sen ve güzel kızın nasıl ?yemeğinizi yediniz mi?
selam bernacıııııııııııııımmmmmmmmmm
şaka bir yana zaman geçm,iyor desekde su gibi akıyor geçiyor
seçil doktorum her gittiğimde periyodik kontrol ediyor zaten
suyun çok önemli olduğunun farkındayız ama yinede uyarmak lazım cnm.
sağol canım benim
inşallah yavrumuda hayırlısıyla zamanında kavuşurum
selam cnm
biz iyiyiz ya sizzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
sağolun kızlar,allah razı olsun..inşallah iyi heberlerimizi veririm hep..
nete girdikçe yazarım.şimdi biraz araştırma yapayım prematüre bebekler için..
öpüyorum hepinizi..bugün yakışıklıma slmlarınızı,dualarınızı götürücem...
aa seçile de bak.. yeni söylüyor.. aman aman çok sevindim ya.. en azından anne sütü içiyor yavrucak.. yavrumm yaa 1460 gr ha avuç kadar.. ayy kıyamam ben onaa yaaa..
en kısa zamanda kucaklasın sarılsın inşallahh!!!
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah korumuş sizi:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?