2009 Aralık Anneleri

Çok sağol canım.
Yav bitti işte öğle tatili.Yine işe dönüyorum.
Aslında biraz nazlanıp kaytarsaydım bugün iyiydi ama şimdi yeni başladım ya krediyi sonralara saklayayım diyorum.

Dediğin gibi kredini sonraya sakla bencede canım tabi kendini iyi hissediyorsanyerimseniben Ama sona saklayacam diye de yorma kendinikaydirigubbakcemile5

canım ya başta senin iyi olmana çok sevindim.
Sen alnından öpülecek annesin maşallah sana cnm arkadaşım.
Sen güçlü olmasan oğluşun ne yapardı annesi.
Dualarımız minik oğlun ve tabiki senin için arkadaşım.
Herşeyde vardır bir hayır.
Ben inanıyorumki oğlun en kısa zamanda güçlenip annesiyle ve babasıyla evine gidecek.
Seni kutluyorum aralık 2009'un ilk annesi.

Bizi habersiz bırakma tatlım.

Senden ricam özelden tlf numaranı bana iletirmisin cnm.

sağol canım banada faydası oldu benim de bir sorum var peki doğum yardımı diye bir ödeme varmış onun için ne yapmamız gerekiyor

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bebiş kız mı erkek mi ne zaman gelecek isim belli mi gibi bilgileri girersen listeye ekleyelim a.s.

:1shok:canım çok çok geçmiş olsun...Allah korumuş..

Yine firmada tadilat oldugu icin bakamiyorum ya

Dunurcum dogum gununmuydu senin ve ben atladim mafoldumben
Minik Kelebek insallah en yakin zamanda alirsin bebegini kucagina saglikla .
Ebru gecmis olsun aman dikkat

Gümüşhane de kar yağmışakannehir Bu sene kış erken geldi ya çok da sert geçerse napacazz bizim bebekler de aralıkta gelecek:gitme:

kızlar bir sorum olacak, ben doğumdan sonra çalışmayacağım, buna şuanda karar verdim.. en azından burda çalışmayacağım, hamile bir insana hakaret edip hüngür hüngür ağlatmaya kalkan bir gerizekalının yanında çalışamam.. allah bunun belasını versin. napmam gerek eğer doğum iznine çıkarsam ama geri dönmemek üzere çıkarsam bir hakkım oluyor mu benim.. hiç bilggim yok muhasebeye sor diyceksiniz onlarıda Allah bildiği gibi yapsın.. hoş onların kabahati yok böyle patronların elinde onlarda şaşırmış durumda kimse kimseye yardımcı olmak istemez.

canım arkadaşım verilmiş sadakan varmış.
çok geçmiş olsun

aman kızlar artık dengelerimiz bozuldu. Rabbim yavrularımızı bizleri korusun.

dogumdan sonra iznin var yasal onu kullanırken maaşın işliyor sskdan alıyorsundaha sonra
o yuzden 32.haftada çıkacaksan izne temmeli gidiyrm deme arzu

Canım benim allah sabır versin sana öncelikle dogum iznine çık dogum izni 8 hafta dogumdan önce 8 hafta dogumdan sonra hak kazanılıyor biliyorsun.Ve aldığmız maaş üzerinden genelde SSK yapılmıyor.Onun için iznin bittikten sonra çıkışını verirsin sigortadan hem paranı alırsın ve sigortadan asgari ücret yatırılıyorsa daha fazla maaş alıyorsan her ay farkını şirketten talep ediyorsun.Sigorta primleri dogum izninde ve dogumda zaten 0 olarak gözüküyor.İşveren zara görmüyor bundan.Az kaldı sık dişini dayannnnnnnnnn....

dogumdan sonra iznin var yasal onu kullanırken maaşın işliyor sskdan alıyorsundaha sonra
o yuzden 32.haftada çıkacaksan izne temmeli gidiyrm deme arzu

cavapladığın için sağol pelin şuan öyle kötüyüm ki göğsüme sancı grdi, burda bir pislik var afedersiniz insanı canından bezdirecek kadar iğrenç bir insan.. bana hakaret etti az önce tuvalete zor attım kendimi..

şimdi dönecekmişim gibi mi konuşayım hep.. sonra dönmezsem dava filan açmasın bunlar bana, çünkü herkesi mahkemeye vermeye bayılıyorlar, daha bir çalışanlarına tazminat ödemediler, hep zorla kağıt imzalatıp atıyorlar işten.. çok vicdansızlar bildiğin gibi diiğilll

Canım benim seni mahkemeye veremezler sen dogum iznine çıkınca zaten bunlar senin adına SSK ya para yatırmıyorlar. ızinde gözüküyorsun yani 0 lira ödüyorlar.:) Sen parasız iznede çıkıyorsun biliyorsun değilmi senin yerine 6 ay dayanamazlar nasıl olsa yerine birini alırlar. Olmazsa 1 gün çalışırsın izinden sonra istifanı basarsın olur biter. Sen canını sıkma

yok arzu dönmen lazım onlara işten çıkmadan önce haberdar etmen lazım kanuna göre sanırım 10-15 gun gitmen lazım bu suredede onlar eleman arayacak falan
ben bakarım mevzuata sana haber veriirm kaç gun dıye
sen dönecekmış gibi konuş döndugunde kaç gunse dersin şu kadar gun sonra çıkıyorum dıye
sıkma canını Allah göruyor sabır versin sanada

bak daha mantıklı ucretsız ızne çıkarsın onlar senı çıkarırlar
sen şu anda stres yapma yeter

bunlar bana normal hakkımı bile tanımamak için ellerinden geleni yaparlar, yapacaklar, birde avukatı var firmanın sürekli ofiste bulunan.. bir görsen insanların arkasından neler yapıyorlar.. izin bittikten sonra hani çalışacaktın demezler mi bunlar bana sence?? nasıl yapayım ya çok sinirim gerildi.

hayatım ücretsiz izin hakkın var tutki ücretsiz izinin bitti gider çalışırsın istifanı verirsin kanuni olarak 15 gün sonra işi bırakırsın.Hiç birşey yapamazlar.Avukat olsa ne olacak ben bizim şirkette 100 tane personelle ugraşıyorum. Canını sıkma hakkını iste sonuna kadar hatta muhasebeye iznin gelince git raporunu bırakırken sor eger ssk harici alacagın fark varsa nasıl alabilirim falan diye sor.Affedersin b,ir b..... yiyemezler

çok teşekkür ederim kızlar.. mafoldumben yada doktordan rapor alırım onlara şu kadar gün sonra çıkıcam birini bulun filan diyip süre vermektense dimi.. CADIARZU olabilir mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…