ayy bilgeeeee hakkat uzamışın!!!
ben de seni öperim bi daha mümkünatı yok unutmam senin 4 ekim'ini!!!!
fena mı oldu işte.. herkes hatırlıcak artık senin doğumgününü.. bi kere ben bilerek yaptım =)))
Arkadaşlar merhabalar.
Baştan birkaç sayfayı okuyabildim yine gerisini akşam okurum inşallah.
Biraz önce başıma bir kaza geldi ki sormayın aklım gitti ama Allah korudu yine diyorum.
İşyerinde yangın merdiveni var yan tarafta biraz hava almak için oraya çıkmıştım. Yukardan seslendiler ben de birden dönünce zemindeki demirlerin arasına girdi bacağım dizime kadar. Biraz açıklık varmış iki demir arasında. Çooook canım acıdı çok. Bir de tabii dengemi kaybedim yana doğru düştüm aynı zamanda. Çok rahat kırılabilirdi ama Allah korudu. Hemen aşağıdan koşup demirleri açtılar da ancak öyle çıkarabildim bacağımı.
Kenarları sıyrılıp ezildi tabii dizimin. Bir de dirseğim kanadı. Demirler de pas içinde.
Ben tetenoz aşısı da yaptırmamıştım. Doktor gerek yok demişti. Hemen aşı yaptırdım sağlık ocağında.
Bana bir şey olması mühim değil de bebeğe bir şey olacak diye çok korktum o an.
Allahtan oynayıp duruyor devamlı. Sanırım bir sorunu yok.
Aman arkadaşlar çok dikkatli olun bastığınız yere.
Şunu anladım ki bir saniye sonra insanın başına ne geleceği belli değil. Allah bebişlerimizin korusun.
Şu an çok şükür fazla ağrı sızı yok ama korkusu yetti işte.
Yine firmada tadilat oldugu icin bakamiyorum ya
Dunurcum dogum gununmuydu senin ve ben atladim mafoldumben
kızlar bir sorum olacak, ben doğumdan sonra çalışmayacağım, buna şuanda karar verdim.. en azından burda çalışmayacağım, hamile bir insana hakaret edip hüngür hüngür ağlatmaya kalkan bir gerizekalının yanında çalışamam.. allah bunun belasını versin. napmam gerek eğer doğum iznine çıkarsam ama geri dönmemek üzere çıkarsam bir hakkım oluyor mu benim.. hiç bilggim yok muhasebeye sor diyceksiniz onlarıda Allah bildiği gibi yapsın.. hoş onların kabahati yok böyle patronların elinde onlarda şaşırmış durumda kimse kimseye yardımcı olmak istemez.
çok teşekkür ederim kızlar.. mafoldumben yada doktordan rapor alırım onlara şu kadar gün sonra çıkıcam birini bulun filan diyip süre vermektense dimi.. CADIARZU olabilir mi..
bunlar bana normal hakkımı bile tanımamak için ellerinden geleni yaparlar, yapacaklar, birde avukatı var firmanın sürekli ofiste bulunan.. bir görsen insanların arkasından neler yapıyorlar.. izin bittikten sonra hani çalışacaktın demezler mi bunlar bana sence?? nasıl yapayım ya çok sinirim gerildi.
çok teşekkür ederim kızlar.. mafoldumben yada doktordan rapor alırım onlara şu kadar gün sonra çıkıcam birini bulun filan diyip süre vermektense dimi.. CADIARZU olabilir mi..
bilgenın dogumgunu 4 ekım duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok dogumgunu kutlayasınız varsa benımkını kutlayın
tamam tamam bugun degil dogumgunum panige gerek yok 23 eyluldu geçti :)
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bebiş kız mı erkek mi ne zaman gelecek isim belli mi gibi bilgileri girersen listeye ekleyelim a.s.
selam olsun size eyyy benim gibi kutsal hazinesini göbüşünde taşıyan 2kalpli+2beyinli dolayısıyla daha duygusal ve herşeyi daha ince düşünen hanımlar!!!!! :lepi:
a.s.adım yasemin. 19 aralıkta doğacak oğlum süpriiiiz yapmazsa:kedi: adı haktan emin
cuma günü 29 haftalık koca delikanlı olcaz inşallah:CüvCüv:
listenizde olmak ailenize katılmak gurur ve mutluluk veriropuyorumnanaktan
alkisalkisalkis hepi börtdeeeeey tu yuuuuuuu :sm_cool: biraz gecikmeli olduuuuuuuuuuu :teytey:
valla haftasonu yapılan muhabbeti devam ettirdim sabahtan beri bu mevzudan başımı alamadım pelin senağlama kurtar beni anacım
selam olsun size eyyy benim gibi kutsal hazinesini göbüşünde taşıyan 2kalpli+2beyinli dolayısıyla daha duygusal ve herşeyi daha ince düşünen hanımlar!!!!! :lepi:
a.s.adım yasemin. 19 aralıkta doğacak oğlum süpriiiiz yapmazsa:kedi: adı haktan emin
1 hafta boyunca hergun kutlarız artık senınkını olmazzz öpecemmm :)
hoşgeldin hayırlı olsun bebiş
de bakalım basından beri kaç kılo aldın arkadasım :)
Pelin sen kapi süsü filan aldin mi
resmını yollamıştım ya sana nehırın
yanı benım yegenın onun kını verdı ablam
annem ortasına isim işleyecek inciden ben bebek oturanları sevmedım pek
:) En onemli soru demi
tabi :)
bana kımse bu saatten sonra ne kılomu soyletır ne göbiş resmımı göndertır bastan söyleyeyım :)
sen şekerlerınınmı sıparişini verdım yazmışsın geçmişte burcu
ewtse nerden nasıl model
Canım benim seni mahkemeye veremezler sen dogum iznine çıkınca zaten bunlar senin adına SSK ya para yatırmıyorlar. İzinde gözüküyorsun yani 0 lira ödüyorlar.:) Sen parasız iznede çıkıyorsun biliyorsun değilmi senin yerine 6 ay dayanamazlar nasıl olsa yerine birini alırlar. Olmazsa 1 gün çalışırsın izinden sonra istifanı basarsın olur biter. Sen canını sıkma
yok arzu dönmen lazım onlara işten çıkmadan önce haberdar etmen lazım kanuna göre sanırım 10-15 gun gitmen lazım bu suredede onlar eleman arayacak falan
ben bakarım mevzuata sana haber veriirm kaç gun dıye
sen dönecekmış gibi konuş döndugunde kaç gunse dersin şu kadar gun sonra çıkıyorum dıye
sıkma canını Allah göruyor sabır versin sanada
kuzucum çıkıcam deme bırak onlar çıkarsın, tazminatını ödememeye kalkarlarsa da mahkeme yolu açılmış olur... bi sakinle akşam da eşinle konuşursun bak arkadaşlar anlatıyor araştırıyor, nehir67 ile de konuş o da avukat... sakin olllll... elin öküzleri için Arda bebeği üzme kırmiyim kafanılmaz:
1 hafta boyunca hergun kutlarız artık senınkını olmazzz öpecemmm :)
hoşgeldin hayırlı olsun bebiş
de bakalım basından beri kaç kılo aldın arkadasım :)
Dunurrrr
SELAM HOŞGELDİN ARAMIZAvereliniortakselam olsun size eyyy benim gibi kutsal hazinesini göbüşünde taşıyan 2kalpli+2beyinli dolayısıyla daha duygusal ve herşeyi daha ince düşünen hanımlar!!!!! :lepi:
İYİKİ DOĞDUN PELİNCİMŞeniza.s.:asigim:bilgenın dogumgunu 4 ekım duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok dogumgunu kutlayasınız varsa benımkını kutlayın
tamam tamam bugun degil dogumgunum panige gerek yok 23 eyluldu geçti :)
NE O DÜNÜRÜNÜMÜ ÖZLEDİN ŞEKERİMsengözlerimebaksanabDunurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?