2009 Aralık Anneleri

sen yaptın fırçayı ben yedim ama nabeeeeeer :mymeka: neyse kimsecikler unutmıycak bu sayede ama kıllığına kutlamıcaklar da senağlama

ebruuuuuuu :1shok: çok geçmiş olsun güzelim verilmiş sadakanız varmış a.s.

Yine firmada tadilat oldugu icin bakamiyorum ya

Dunurcum dogum gununmuydu senin ve ben atladim mafoldumben

diil dünürcüm diil rahat ol pazar günü daha

dur bak pelin araştıracak vs sen sadece sakin ol tamam mı arzucum... komplo teorim var benim bunaltıp seni istifa ettirip böylece tazminat ödememe ve yerine birini alma planı yapıyor olabilirler... sen eski tabirle "manda yüreği" geliştireceksin kendine ki allahın öküzleri için bebişin zarar görmesin... allaha havale et ve sakinleş lütfen lmaz:

çok teşekkür ederim kızlar.. mafoldumben yada doktordan rapor alırım onlara şu kadar gün sonra çıkıcam birini bulun filan diyip süre vermektense dimi.. CADIARZU olabilir mi..

arzu sakın ol panik yapıyorsun şu anda
kımseye bir hesap vermek zorunda degilsin ister çalışırsın dogumdan sonra istersen ücretsiz izne ayrılırsın istersende dediğimiz gibi yasal izin suren bitince döner 15 gun çalışır 15 gunluk paranı alıp çıkarsın o 15 gunde de onlara haber verdiğinden yasal olarak bişey yapamazlar sen izne ayrılırken dönecekmışsın gibi davran yeter çıkışın verilemsınkı sen dogumsonrası maaşınıda al vay efendım giderken neden haber vermedın dıyemezler sonradan karar verdin çıkmaya olur onlara ne

çok teşekkür ederim kızlar.. mafoldumben yada doktordan rapor alırım onlara şu kadar gün sonra çıkıcam birini bulun filan diyip süre vermektense dimi.. CADIARZU olabilir mi..

kuzucum çıkıcam deme bırak onlar çıkarsın, tazminatını ödememeye kalkarlarsa da mahkeme yolu açılmış olur... bi sakinle akşam da eşinle konuşursun bak arkadaşlar anlatıyor araştırıyor, nehir67 ile de konuş o da avukat... sakin olllll... elin öküzleri için Arda bebeği üzme kırmiyim kafanı lmaz:

bilgenın dogumgunu 4 ekım duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok dogumgunu kutlayasınız varsa benımkını kutlayın
tamam tamam bugun degil dogumgunum panige gerek yok 23 eyluldu geçti :)

alkisalkisalkis hepi börtdeeeeey tu yuuuuuuu :sm_cool: biraz gecikmeli olduuuuuuuuuuu :teytey:

valla haftasonu yapılan muhabbeti devam ettirdim sabahtan beri bu mevzudan başımı alamadım pelin senağlama kurtar beni anacım

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bebiş kız mı erkek mi ne zaman gelecek isim belli mi gibi bilgileri girersen listeye ekleyelim a.s.

selam olsun size eyyy benim gibi kutsal hazinesini göbüşünde taşıyan 2kalpli+2beyinli dolayısıyla daha duygusal ve herşeyi daha ince düşünen hanımlar!!!!! :lepi:
a.s.adım yasemin. 19 aralıkta doğacak oğlum süpriiiiz yapmazsa:kedi: adı haktan emin
cuma günü 29 haftalık koca delikanlı olcaz inşallah:CüvCüv:
listenizde olmak ailenize katılmak gurur ve mutluluk veriropuyorumnanaktan

hoşgeldin Yasemin kaydirigubbakcemile5 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Haktan Emin'i

alkisalkisalkis hepi börtdeeeeey tu yuuuuuuu :sm_cool: biraz gecikmeli olduuuuuuuuuuu :teytey:

valla haftasonu yapılan muhabbeti devam ettirdim sabahtan beri bu mevzudan başımı alamadım pelin senağlama kurtar beni anacım

1 hafta boyunca hergun kutlarız artık senınkını olmazzz öpecemmm :)

hoşgeldin hayırlı olsun bebiş
de bakalım basından beri kaç kılo aldın arkadasım :)

slm kızlar nasılsınız ya bugün benim sağ tarafımda bi ağrı var gelip gidiyo çok hafif ama neden olabilir sizlerdede oldumu hiç...

tamam bilge.. zaten benim canım miniğimin içime düştüğünden beri çektiği nedir böyle anlamadım gitti.. Allah daha beterlerinden korusun çok korkuyorum.. başka kötü şeyler vermesin Allahım.. hiçbirimize vermesin. dediğiniz gibi şimdilik susayım ben.. sakinleşmeye çalışayım.. çok da tınn moduna sokmaya çalışıyorum kendimi derin derin nefes alıyorum.. sonra 37. haftada izne çıkcam, doktor da uygun görürse.. bu arada tabi evde olduğum (izinli olduğum dönem yani,) dönem oturduğum yerde ssk da gözüken kadar maaş mı alacağım her ay yoksa sonra dan toplu olarak mı alacağım bunu anlayamadım sadece

53kilo ile hamile kaldım 20.haftaya kadar cok sorunlu bulantılı çıkarmalı oldu hamileliğim kilo alamadım, sonrasında ise düzeldim şimdi 60 kiloyum:dance: oğlum sağlıklı ben iyiyim, ancak alıyorum zevkini hamileliğimin. çok güsel bi his bu:)))))))))

1 hafta boyunca hergun kutlarız artık senınkını olmazzz öpecemmm :)

hoşgeldin hayırlı olsun bebiş
de bakalım basından beri kaç kılo aldın arkadasım :)

Şeniz laelaelaelaelae
ve pelin sorusunu sorduuuuuuuuuu alkisalkisalkis :roflol:
benim 15 oldu peliiiin perşembe doktor oklavayla girişecek valla klava:

canımmmmmm

SELAM HOŞGELDİN ARAMIZAvereliniortak

İYİKİ DOĞDUN PELİNCİMŞeniza.s.:asigim:
GEÇ OLDU TEMİZ OLUR EMİN OL
7 GÜN 7 GECE KUTLAYALIM DOĞUM GÜNÜNÜ CNM ARKADAŞIM

NE O DÜNÜRÜNÜMÜ ÖZLEDİN ŞEKERİMsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…