Şeniz laelaelaelaelae
ve pelin sorusunu sorduuuuuuuuuu alkisalkisalkis :roflol:
benim 15 oldu peliiiinperşembe doktor oklavayla girişecek valla klava:
canımmmmmm
SELAM HOŞGELDİN ARAMIZAvereliniortak
İYİKİ DOĞDUN PELİNCİMŞeniza.s.:asigim:
GEÇ OLDU TEMİZ OLUR EMİN OL
7 GÜN 7 GECE KUTLAYALIM DOĞUM GÜNÜNÜ CNM ARKADAŞIM
NE O DÜNÜRÜNÜMÜ ÖZLEDİN ŞEKERİMsengözlerimebaksanab
tamam bilge.. zaten benim canım miniğimin içime düştüğünden beri çektiği nedir böyle anlamadım gitti.. Allah daha beterlerinden korusun çok korkuyorum.. başka kötü şeyler vermesin Allahım.. hiçbirimize vermesin. dediğiniz gibi şimdilik susayım ben.. sakinleşmeye çalışayım.. çok da tınn moduna sokmaya çalışıyorum kendimi derin derin nefes alıyorum.. sonra 37. haftada izne çıkcam, doktor da uygun görürse.. bu arada tabi evde olduğum (izinli olduğum dönem yani,) dönem oturduğum yerde ssk da gözüken kadar maaş mı alacağım her ay yoksa sonra dan toplu olarak mı alacağım bunu anlayamadım sadece
53kilo ile hamile kaldım 20.haftaya kadar cok sorunlu bulantılı çıkarmalı oldu hamileliğim kilo alamadım, sonrasında ise düzeldim şimdi 60 kiloyum:dance: oğlum sağlıklı ben iyiyim, ancak alıyorum zevkini hamileliğimin. çok güsel bi his bu:)))))))))
SELAM HOŞGELDİN ARAMIZAvereliniortak
Hic sesleneyim dedim oylesine iste :) Sesini duyiiiim dedim
:kedi: Ozledim tabe
toplu olarak alınacak evraklarını teslım edeceksın ssk ya
daha sonra postaneye yatıracak ssk toplu ödemenı arzu
sagolun dogumgunumu kutlayan canım arkadaslarım
30 oldum bu arada :)
bilge bu arada şimdi pelin d.gunun kutlu olsunu görenler bugun d.gunum sancak bak nasıl ustume aldım olayı hemen :)
ya ben mıllete soruyorum ya bu banko soruyu
hep benım gibi alanları duymak umıdıyle soruyorum ama
hep cevap şöyle başlıyor : baslarda kılo almadım hatta verdim şimdi.....
bunu duymak ıçın sormuyorum ya ben aglıycam ya
ben bastan beri heray almaya basladım olay burda kopuyor anladım :)
Kendim yapcam. Bez bebek siparisi verdim . Tul kurdele ve boncuk vardi zaten.
http://img143.imageshack.us/img143/5264/adszwx.jpg
boyle bebeklere yapcam
iyi yaptın canım benim Şeniz sen hala mothercare'e bakamadın di mi kızın bot patikleri için dünürcüm şakkıdı
ay peliiin Allah binkere razı olsun senden.. yani şu iki cümleyi bile öğrenemedim kaç aydır merak ediyorum bizimkiler yardım etmiyor.. bilgi vermiyor.. hepiniz sağolun.. ben de sanıyorum ki izne çıkıcam sonra her ay normal maaışımı alcam sonrada ssk dan aldığım parayı şirkete vercem sanıyorum..herkes birşey söylüyor, kanunların yanı sıra birde her şirketin kendi iç prosedürü var.. anlıyacağın ben iyice allak bullak olmuştıum..:1hug:
hamarat anne baska oluyor
bilge senın dunure bak
anasına bak kızını al yapcn dimiiii
Yok dunur daha bakamadim ki zor gidicem gibi ya sorma
hamarat anne baska oluyor
bilge senın dunure bak
anasına bak kızını al yapcn dimiiii
şakkıdı normaldede yiyip yiyip kilo almayan bi yapım var motobolismam hıslı:))))))pelin yaaaaaaaaa ne diyo yaaaaaaaaaa benim aldığımın yarısını almışsın yaseminnnnnn mafoldumben
KIZLARRRRRRRR MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook Umut ve ben muzla şeftali yiyoruz bugün şakkıdı
tabii güzelim ben gözünden alınacak kızı olacak anayı tanırım şakkıdı nasıl bir cümleyse bu sırnaşık şey
bebek olsun diye birlikte karar verdik diycem şimdi nazarlara gelcez onun için demiyorum :roflol:
dur ben bi plan yapayım da gideyim eylülümün ayakları üşümesin fisfisfis ne zaman gidebilirim ki... neyse du bakalım elbet ayarlarım ve inşallah o model türkiyede vardırsüperdi onlar
aynen öyle Arda'nın hatrına tınnnnnnnnnnnn deyip geçeceksin afferin sana bak bu gerginliği bahane edip akşam yine ostocare'ini (inşallah doğru hatırlamışımdır) almayı unutma sopayı da yeme ona göre kaydirigubbakcemile5
valla bizim işyeri maaşımızı yatırmaya devam ediyor izin sonunda sskdan toplu paramızı alıp kuruma ödüyoruz biz de... ama anlattıklarından sizinkilerin böyle bir iyi niyet göstereceğini sanmam canım muhtemelen izin sonunda toptan alacaksındır :umursamaz:
pelin yaaaaaaaaa ne diyo yaaaaaaaaaa benim aldığımın yarısını almışsın yaseminnnnnn mafoldumben
KIZLARRRRRRRR MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook Umut ve ben muzla şeftali yiyoruz bugün şakkıdı
şakkıdı normaldede yiyip yiyip kilo almayan bi yapım var motobolismam hıslı:))))))
ay ne gıcığııııım! ben başta hiç yiyemedim hiç kilo alamadım o yüsden öleee kilom. hee bu arada bulantılarımın bi faydasıda 7 yıldır içtiğim sigaradan tiskinmem ve bırakmam oldu:lepi::teytey:hihoyyyt
Canım benim bazı firmalar her ay kendi ödeme yapıyor. SSK dan aldığın parayı alınca onlara takdim ediyorsun. şirketin çalışma koşullarına bağlı.Normalde postaneden alıcaksın ama şirket ben ödeyecegim sen bana aldığın parayı toplu getir diyebilir. Muhasebenle görüşmen lazım. herkes sana burada farklı anlatabilir.Bence daha zamanı var düşünme bunları ya daha çok sorular çıkacak onuniçin oğluşu üzme
Hep pelin e teşekkür ettin ama olsun bende üstüme aldım.Sana bu konuda yazmak istedim çünkü ben muhasebeciyim bildiğim konulardı onun için canım...
herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum.kızımla beni de aranıza alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?