2009 Aralık Anneleri

Şeniz laelaelaelaelae
ve pelin sorusunu sorduuuuuuuuuu alkisalkisalkis :roflol:
benim 15 oldu peliiiin perşembe doktor oklavayla girişecek valla klava:

canımmmmmm

Hic sesleneyim dedim oylesine iste :) Sesini duyiiiim dedim

:kedi: Ozledim tabe

sagolun dogumgunumu kutlayan canım arkadaslarım
30 oldum bu arada :)
bilge bu arada şimdi pelin d.gunun kutlu olsunu görenler bugun d.gunum sancak bak nasıl ustume aldım olayı hemen :)
ya ben mıllete soruyorum ya bu banko soruyu
hep benım gibi alanları duymak umıdıyle soruyorum ama
hep cevap şöyle başlıyor : baslarda kılo almadım hatta verdim şimdi.....
bunu duymak ıçın sormuyorum ya ben aglıycam ya
ben bastan beri heray almaya basladım olay burda kopuyor anladım :)

aynen öyle Arda'nın hatrına tınnnnnnnnnnnn deyip geçeceksin afferin sana bak bu gerginliği bahane edip akşam yine ostocare'ini (inşallah doğru hatırlamışımdır) almayı unutma sopayı da yeme ona göre kaydirigubbakcemile5

valla bizim işyeri maaşımızı yatırmaya devam ediyor izin sonunda sskdan toplu paramızı alıp kuruma ödüyoruz biz de... ama anlattıklarından sizinkilerin böyle bir iyi niyet göstereceğini sanmam canım muhtemelen izin sonunda toptan alacaksındır :umursamaz:

pelin yaaaaaaaaa ne diyo yaaaaaaaaaa benim aldığımın yarısını almışsın yaseminnnnnn mafoldumben

KIZLARRRRRRRR MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook Umut ve ben muzla şeftali yiyoruz bugün şakkıdı

toplu olarak alınacak evraklarını teslım edeceksın ssk ya
daha sonra postaneye yatıracak ssk toplu ödemenı arzu

ay peliiin Allah binkere razı olsun senden.. yani şu iki cümleyi bile öğrenemedim kaç aydır merak ediyorum bizimkiler yardım etmiyor.. bilgi vermiyor.. hepiniz sağolun.. ben de sanıyorum ki izne çıkıcam sonra her ay normal maaışımı alcam sonrada ssk dan aldığım parayı şirkete vercem sanıyorum..herkes birşey söylüyor, kanunların yanı sıra birde her şirketin kendi iç prosedürü var.. anlıyacağın ben iyice allak bullak olmuştıum..:1hug:

üç 30unu da gör inşallah a.s. büyük anane ol pamuk nine ol :hulya:

sorma bir allahın kulu da ya ilk günden beri şişiyorum zeplin modundayım demiyor pelin bir biz mi anormaliz bilmiyorum ki ben mafoldumben

Canım benim bazı firmalar her ay kendi ödeme yapıyor. SSK dan aldığın parayı alınca onlara takdim ediyorsun. şirketin çalışma koşullarına bağlı.Normalde postaneden alıcaksın ama şirket ben ödeyecegim sen bana aldığın parayı toplu getir diyebilir. Muhasebenle görüşmen lazım. herkes sana burada farklı anlatabilir.Bence daha zamanı var düşünme bunları ya daha çok sorular çıkacak onuniçin oğluşu üzme
Hep pelin e teşekkür ettin ama olsun bende üstüme aldım.Sana bu konuda yazmak istedim çünkü ben muhasebeciyim bildiğim konulardı onun için canım...

hamarat anne baska oluyor
bilge senın dunure bak
anasına bak kızını al yapcn dimiiii

tabii güzelim ben gözünden alınacak kızı olacak anayı tanırım şakkıdı nasıl bir cümleyse bu sırnaşık şey
bebek olsun diye birlikte karar verdik diycem şimdi nazarlara gelcez onun için demiyorum :roflol:

Yok dunur daha bakamadim ki zor gidicem gibi ya sorma

dur ben bi plan yapayım da gideyim eylülümün ayakları üşümesin fisfisfis ne zaman gidebilirim ki... neyse du bakalım elbet ayarlarım ve inşallah o model türkiyede vardır süperdi onlar

şakkıdı normaldede yiyip yiyip kilo almayan bi yapım var motobolismam hıslı:))))))
ay ne gıcığııııım! ben başta hiç yiyemedim hiç kilo alamadım o yüsden öleee kilom. hee bu arada bulantılarımın bi faydasıda 7 yıldır içtiğim sigaradan tiskinmem ve bırakmam oldu:lepi::teytey:hihoyyyt

bende gidersem soylerim sana dunur. benim bu hafta temizlik var sonraki hafta balkon kapancak sonraki hafta eylul odasini boyancak ve esyalar gelcek .

hoppala ne meyva saati ayol daha 2 bile deil saat olsun bizde de şeftali ve karpuz vardı artık karpuz yok yedim onu bir meyva daha var ama o daha heryerde yok yazık olur bulamayanlaracokacimcoook

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii en nefret ettiğim insan tipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama yiyip kilo almıyorum diyo yaaaaaaaaaaa mafoldumben
al sana o zaman :mymeka: :dilcikar:

allahım zeplin gibiyim fil gibiyim dev gibiyimmmmmm :sinifsinif:

ay canımın içi, sana teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim.. hiç atlarmıyım seni de.. verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.. gel bakiim bööyleee bi öpiimmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…