2009 Aralık Anneleri

herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum.kızımla beni de aranıza alır mısınız?

hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

bende gidersem soylerim sana dunur. benim bu hafta temizlik var sonraki hafta balkon kapancak sonraki hafta eylul odasini boyancak ve esyalar gelcek .

tamam dünürcüm kolay gelsin yorma bak kendini lütfen opuyorumnanaktan

hoppala ne meyva saati ayol daha 2 bile deil saat olsun bizde de şeftali ve karpuz vardı artık karpuz yok yedim onu bir meyva daha var ama o daha heryerde yok yazık olur bulamayanlaracokacimcoook

melike fisfisfis kuzum iyi misin saat 3 olmak üzere sırnaşık şey

mafoldumben
geçmiş olsun canımmm..sonunda hepimiz için kurşun döktüreceğimmmm

mafoldumben

[/U][/I][/SIZE][/COLOR]
kıyamam sana yaa..gerçi bana kadar çok güzel yönlendirmişler zaten canımm...

:))):1hug: hoşgeldinnnn

Allah yardımcın olsun canım.Dualarım sizinle...:teselli:

hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

tamam dünürcüm kolay gelsin yorma bak kendini lütfen opuyorumnanaktan

melike fisfisfis kuzum iyi misin saat 3 olmak üzere sırnaşık şey

abooooooooo benim bilg. saati hala 13:55 hemen meyva mı yiyim bende teşekkürler valla bende gün geçmiyor diyorum kızlar bu arada stylewood bizim müşterimiz oradan bebek odası beğendim boyaları ve vernikleri doğal bir de %100 ahşap büyüyen karyola şifonyer ve 3 kapılı dolaba 4 küsur dediler 3500 e indiler sizce nasıl ben çok beğendim ama bakalım eşim ne diyecek

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii en nefret ettiğim insan tipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama yiyip kilo almıyorum diyo yaaaaaaaaaaa mafoldumben
al sana o zaman :mymeka: :dilcikar:

allahım zeplin gibiyim fil gibiyim dev gibiyimmmmmm :sinifsinif:

Dunurcum bosver sen onlari biz boyle mutluyuz

ayol bu ne konuşma böyle değil yazmak okumaya yetişemiyorum sizi
bilgeee şu patik nasıl bişey merak ettim bende. Bizden gizli kaynatmışsınız anlaşılan lmaz:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii en nefret ettiğim insan tipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama yiyip kilo almıyorum diyo yaaaaaaaaaaa mafoldumben
al sana o zaman :mymeka: :dilcikar:

allahım zeplin gibiyim fil gibiyim dev gibiyimmmmmm :sinifsinif:

sen şincik vurdunmu bana, bide dilmi çıkardın üstüne üstlükmafoldumben kısdın tabi :jeyyar:a.s. :teselli: üsülme gider o kilolar sağlık olsun yeterki.
meyve saati süt saati!!! ne güsel herkesler birbirine hatırlatıyo bunları:1shok:

:roflol: :roflol: :roflol: eh bu akşam 7de çıkardın artık sırnaşık şey
%100 ahşap için iyi fiyat aslında ama keseniz bilir melikecim ortalıkta boyası verniği zararsız ama sunta tarzı şeyler dolu ve kelepir biliyosun

Dunurcum bosver sen onlari biz boyle mutluyuz

evet gökyüzü bizimdir bizim kalacak dünürcüm şakkıdı

arzuuu canım benim sıkma canını bizimkilerinde senden farkı yok
c.tesi sabahtan doktora gitmem lazımdı şeker testi için sabah ve aç olmak gerekiyormuş ona bile bintane laf anlatmak zorunda kaldım. Öğleden sonra gitmeliymişim... Bide okadar dikkat ediyorum ki hafta içi izin almıyorum genelde hep c.tesi ve öğle saatine denk getirmeye çalışıyorum. üstelik benim doktorumda yarım gün çalışıyor koştur koştur gidiyorum doktora. Ya şurda nekadar kalmış doğuma bi bak bu kadın ne şartlarda buraya gelmeye çalışıyor diye ama yok herşey problem işte. Az kaldı izne çıkmamıza biraz daha dişimizi sıkmamız lazım kaydirigubbakcemile5

bak bilgenın dedıgın gıbı yapıyorlarmış ama kafayı yorma arzu onlar senı aramazlarsa maasını al dıye standart olan olacak demektır sskdan toplu alacaksındır Allah sendende razı olsun biraz rahatladıysan ne mutlu bıze

Arzuuuu üzme canını birtanem yaa sanki benimkiler çok mu iyi boşver anlamazlar anlamıyorlar bende hafta içi doktor için izin alıyorum diye c.tesi işe geliyorum hele bu c.tesi toplantı yapacaklar diye beni odadan çıkardılar 3 saaat dışarıda kaldım sen boşver çıkarma sesini doğum izni diye çık sonra ayrıl boşuna paran yanmasın

ayol bu ne konuşma böyle değil yazmak okumaya yetişemiyorum sizi
bilgeee şu patik nasıl bişey merak ettim bende. Bizden gizli kaynatmışsınız anlaşılan lmaz:

eeeeee dünür dünüre konuşmuyo muyuz sanıyodun cicim şakkıdı
dur resmini koyarım birazdan Şeniz

bu sıcacık karşılama için hepinize teşekkür ederim.nasipse dogum tarihi aralık 13 ismide Nurdeniz olacak.bu arada hoşbulduk

adıyla çok yaşasın inşallah

inşallah arkadaşım
her gün 10.30 süt veya yoğurt (ayran) saati, 14.30 meyve saati... onun dışında aklımıza estikçe su içmeyi de hatırlatıyoruz birbirimize yerimseniben sen de hatırlat bizlere tamam mı

ben de merak ettim nasıl bir patik buuuuuuuu

vay meraklı gacılar vaaaaay :roflol: bulayım bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…