herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum.kızımla beni de aranıza alır mısınız?
bende gidersem soylerim sana dunur. benim bu hafta temizlik var sonraki hafta balkon kapancak sonraki hafta eylul odasini boyancak ve esyalar gelcek .
hoppala ne meyva saati ayol daha 2 bile deil saat olsun bizde de şeftali ve karpuz vardı artık karpuz yok yedim onu bir meyva daha var ama o daha heryerde yok yazık olur bulamayanlaracokacimcoook
Arkadaşlar merhabalar.
Baştan birkaç sayfayı okuyabildim yine gerisini akşam okurum inşallah.
Biraz önce başıma bir kaza geldi ki sormayın aklım gitti ama Allah korudu yine diyorum.
İşyerinde yangın merdiveni var yan tarafta biraz hava almak için oraya çıkmıştım. Yukardan seslendiler ben de birden dönünce zemindeki demirlerin arasına girdi bacağım dizime kadar. Biraz açıklık varmış iki demir arasında. Çooook canım acıdı çok. Bir de tabii dengemi kaybedim yana doğru düştüm aynı zamanda. Çok rahat kırılabilirdi ama Allah korudu. Hemen aşağıdan koşup demirleri açtılar da ancak öyle çıkarabildim bacağımı.
Kenarları sıyrılıp ezildi tabii dizimin. Bir de dirseğim kanadı. Demirler de pas içinde.
Ben tetenoz aşısı da yaptırmamıştım. Doktor gerek yok demişti. Hemen aşı yaptırdım sağlık ocağında.
Bana bir şey olması mühim değil de bebeğe bir şey olacak diye çok korktum o an.
Allahtan oynayıp duruyor devamlı. Sanırım bir sorunu yok.
Aman arkadaşlar çok dikkatli olun bastığınız yere.
Şunu anladım ki bir saniye sonra insanın başına ne geleceği belli değil. Allah bebişlerimizin korusun.
Şu an çok şükür fazla ağrı sızı yok ama korkusu yetti işte.
kızlar bir sorum olacak, ben doğumdan sonra çalışmayacağım, buna şuanda karar verdim.. en azından burda çalışmayacağım, hamile bir insana hakaret edip hüngür hüngür ağlatmaya kalkan bir gerizekalının yanında çalışamam.. allah bunun belasını versin. napmam gerek eğer doğum iznine çıkarsam ama geri dönmemek üzere çıkarsam bir hakkım oluyor mu benim.. hiç bilggim yok muhasebeye sor diyceksiniz onlarıda Allah bildiği gibi yapsın.. hoş onların kabahati yok böyle patronların elinde onlarda şaşırmış durumda kimse kimseye yardımcı olmak istemez.
selam olsun size eyyy benim gibi kutsal hazinesini göbüşünde taşıyan 2kalpli+2beyinli dolayısıyla daha duygusal ve herşeyi daha ince düşünen hanımlar!!!!! :lepi:
a.s.adım yasemin. 19 aralıkta doğacak oğlum süpriiiiz yapmazsa:kedi: adı haktan emin
cuma günü 29 haftalık koca delikanlı olcaz inşallah:CüvCüv:
listenizde olmak ailenize katılmak gurur ve mutluluk veriropuyorumnanaktan
slm kızlar...
seçil durumumu yazmıştır..bebeğim sabırsız davrandı ve erkenden geldi dünyaya..29+4te doğdu meleğim..herşey öyle apar topar olduki hala şoktayım.rüya olsa keşke hepsi diyorum ama değil malesef.
bebeğim yoğun bakım küvezinde yatıyo öyle küçükki kucağıma verseler ki onu koklamak sarılmak için daha çook beklemeliyim alamam sanırım bi zarar veriririm diye.onu çok seviyorum.babasının kopyası.
dua edin teyzeleri bebeğim için inşallah kısa zamanda toparlanır miniğim.
onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp evimize götüreceğimiz günü hayal ediyorum hep.
rabbim bizim için böylesini uygun gördü asla isyan etmedim etmemde.herşeyde var bir hayır.
sabır edicez ve bebeğimizi evimize götürücez inşallah sağlıklı bir şekilde.
sezeryan oldum ama acımı sızımı unuttum.
bunada şükür diyorum 1 saat daha geciksek bebeğim karnında ölecekti belki.
dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım...
bugün saat 2de gidip görücem oğlumu,sütümü sağıp götürüyorum.2 gündür sütümle besliyo hemşire ablaları.inşallah güçlü kuvvetli olacak oğlum direnecek ve çabucak gelecek anne babasının kucağına...
Simdi yalan konusmiyim .Tek basima yapmicam .Arkadaslar arasinda Eylul' e seker yapma gunu belirledim herkes gelcek yapcak :)
hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
tamam dünürcüm kolay gelsin yorma bak kendini lütfen opuyorumnanaktan
melike fisfisfis kuzum iyi misin saat 3 olmak üzere sırnaşık şey
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii en nefret ettiğim insan tipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama yiyip kilo almıyorum diyo yaaaaaaaaaaa mafoldumben
al sana o zaman :mymeka: :dilcikar:
allahım zeplin gibiyim fil gibiyim dev gibiyimmmmmm :sinifsinif:
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii en nefret ettiğim insan tipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama yiyip kilo almıyorum diyo yaaaaaaaaaaa mafoldumben
al sana o zaman :mymeka: :dilcikar:
allahım zeplin gibiyim fil gibiyim dev gibiyimmmmmm :sinifsinif:
abooooooooo benim bilg. saati hala 13:55 hemen meyva mı yiyim bende teşekkürler valla bende gün geçmiyor diyorum kızlar bu arada stylewood bizim müşterimiz oradan bebek odası beğendim boyaları ve vernikleri doğal bir de %100 ahşap büyüyen karyola şifonyer ve 3 kapılı dolaba 4 küsur dediler 3500 e indiler sizce nasıl ben çok beğendim ama bakalım eşim ne diyecek
Dunurcum bosver sen onlari biz boyle mutluyuz
ayol bu ne konuşma böyle değil yazmak okumaya yetişemiyorum sizi
bilgeee şu patik nasıl bişey merak ettim bende. Bizden gizli kaynatmışsınız anlaşılanlmaz:
[
:))):1hug: hoşgeldinnnn
ayol bu ne konuşma böyle değil yazmak okumaya yetişemiyorum sizi
bilgeee şu patik nasıl bişey merak ettim bende. Bizden gizli kaynatmışsınız anlaşılanlmaz:
bu sıcacık karşılama için hepinize teşekkür ederim.nasipse dogum tarihi aralık 13 ismide Nurdeniz olacak.bu arada hoşbulduk
sen şincik vurdunmu bana, bide dilmi çıkardın üstüne üstlükmafoldumben kısdın tabi :jeyyar:a.s. :teselli: üsülme gider o kilolar sağlık olsun yeterki.
meyve saati süt saati!!! ne güsel herkesler birbirine hatırlatıyo bunları:1shok:
ben de merak ettim nasıl bir patik buuuuuuuu
herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum.kızımla beni de aranıza alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?