2009 Aralık Anneleri

Arzucum ozel sektorde calisinca hepimiz boyleyiz. Ben buraya girdigimde kablolama yaptim . cuma gunu girmistim ekiple birlikte sali gunu cikmistik 3 gun firmada yatmistik . Simdi yine oyle bir durum var . Bana genel mudur diye gecen dingilyus gecen sefer yapmistin ya yine yaparsin dedi. Bu kablolama da merdivene filan cikiyosun oyle yapiyorsun . Dusun yani

selam kızlar ben geldim!!! 10 gündür yoktum. Bayram tatilimi uzattım. Ennemlerin yanına gittik oğlumla. Bu arada annem kızımın adını DERıN koydu.

ne güzel yaaaw!!! hatırlatırım tabi!

desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. öyle yapcam ben..

başta kilo olayını söyleyim epey kilo alanlardanım.29+1 bugün ismim suna foruma zonguldak tan katılıyorum. biraz yarışmadaymış gibi oldu:dance:

başta kilo olayını söyleyim epey kilo alanlardanım.29+1 bugün ismim suna foruma zonguldak tan katılıyorum. biraz yarışmadaymış gibi oldu:dance:

epey derken? ben 15 aldım misal o kadar epey mi sırnaşık şey
e isminin altında ankara yazıyo ben de sevinmiştim sonunda bir ankaralı daha geldi diye... bir ya da iki kişi daha var onlar da sık görünmüyor zaten ortalarda mafoldumben çok yalnızımmmmmmmmmm senağlama

:roflol: :roflol: :roflol:

bız yeniden geldikkkkkk
tekrardan selamlarrr
azıcık yoruldukkkk yawwwlaelaelaelaelae
yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzzzz

kızlar ya otururken bişey yok ama, ayağa kalkıp yürüdüğüm zaman belimden popoma doğru bıçak saplanmış gibi oluyor..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…