hoşgeldin anlat bakalım kaç haftalıksın kızının adı ne senın adın ne
bastan beri aldıgın kılo 10 kılo altıysa yazma :)
aha da patikler bunlar ama Türkiye mothercare'de var mı bilemiyoruz araştıriciiiiiiiiiiiz öğreniciiiiiiiiiz
:roflol: :roflol: :roflol:
süperrr ya olan bir ulke söyle aldırmaya çalışlm
gulmeee
kendımce çözum getrdım olaya :)
eeeeee dünür dünüre konuşmuyo muyuz sanıyodun cicim şakkıdı
dur resmini koyarım birazdan Şeniz
adıyla çok yaşasın inşallah
inşallah arkadaşım
her gün 10.30 süt veya yoğurt (ayran) saati, 14.30 meyve saati... onun dışında aklımıza estikçe su içmeyi de hatırlatıyoruz birbirimize yerimseniben sen de hatırlat bizlere tamam mı
selam kızlar ben geldim!!! 10 gündür yoktum. Bayram tatilimi uzattım. Ennemlerin yanına gittik oğlumla. Bu arada annem kızımın adını DERİN koydu.
arzuuu canım benim sıkma canını bizimkilerinde senden farkı yok
c.tesi sabahtan doktora gitmem lazımdı şeker testi için sabah ve aç olmak gerekiyormuş ona bile bintane laf anlatmak zorunda kaldım. Öğleden sonra gitmeliymişim... Bide okadar dikkat ediyorum ki hafta içi izin almıyorum genelde hep c.tesi ve öğle saatine denk getirmeye çalışıyorum. üstelik benim doktorumda yarım gün çalışıyor koştur koştur gidiyorum doktora. Ya şurda nekadar kalmış doğuma bi bak bu kadın ne şartlarda buraya gelmeye çalışıyor diye ama yok herşey problem işte. Az kaldı izne çıkmamıza biraz daha dişimizi sıkmamız lazım kaydirigubbakcemile5
Arzuuuu üzme canını birtanem yaa sanki benimkiler çok mu iyi boşver anlamazlar anlamıyorlar bende hafta içi doktor için izin alıyorum diye c.tesi işe geliyorum hele bu c.tesi toplantı yapacaklar diye beni odadan çıkardılar 3 saaat dışarıda kaldım sen boşver çıkarma sesini doğum izni diye çık sonra ayrıl boşuna paran yanmasın
selam kızlar ben geldim!!! 10 gündür yoktum. Bayram tatilimi uzattım. Ennemlerin yanına gittik oğlumla. Bu arada annem kızımın adını DERİN koydu.
aha da patikler bunlar ama Türkiye mothercare'de var mı bilemiyoruz araştıriciiiiiiiiiiiz öğreniciiiiiiiiiz
ingilterede kesin vardır da dur bakalım bir mothercare seferi yapalım belkim burada da vardır yerimseniben
farkettim sırnaşık şey
ya bu da süpermişşşş dünür buna da bakalım şakkıdı
hain dünürler biz böylemi yapıyoruz gördüğümüz beğendiğimiz şeyleri cümle alemle paylaşıyoruz :dilcikar:
başta kilo olayını söyleyim epey kilo alanlardanım.29+1 bugün ismim suna foruma zonguldak tan katılıyorum. biraz yarışmadaymış gibi oldu:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?