hain dünürler biz böylemi yapıyoruz gördüğümüz beğendiğimiz şeyleri cümle alemle paylaşıyoruz :dilcikar:
bu arada patikler çok güzel ve ucuz bunlar türkiyede olsada bu fiyata almamız imkansız çok pahalı mothercare
Evet ama ilki daha guzeldi
Triplendik
kızlar ya otururken bişey yok ama, ayağa kalkıp yürüdüğüm zaman belimden popoma doğru bıçak saplanmış gibi oluyor..:sinifsinif:
Evet ama ilki daha guzeldi
Triplendik
ben ablamlara gdyrm yegen sevmeye yarın görüşürüz öpüldünüz
Meyvalerden bİr demek ay pardon bİr tabak yedİk ÖykÜmle ve ŞİŞtİk
ama yarım saate kalmaz acıkırız
ben ablamlara gdyrm yegen sevmeye yarın görüşürüz öpüldünüz
Daha yeni mi basladi :) Bende cok uzun zamandir var
anam be sen iş yapıyon öyle damda duvarda delikafaduldenArzucum ozel sektorde calisinca hepimiz boyleyiz. Ben buraya girdigimde kablolama yaptim . cuma gunu girmistim ekiple birlikte sali gunu cikmistik 3 gun firmada yatmistik . Simdi yine oyle bir durum var . Bana genel mudur diye gecen dingilyus gecen sefer yapmistin ya yine yaparsin dedi. Bu kablolama da merdivene filan cikiyosun oyle yapiyorsun . Dusun yani
anam be sen iş yapıyon öyle damda duvarda delikafadulden
epey derken? ben 15 aldım misal o kadar epey mi sırnaşık şey
e isminin altında ankara yazıyo ben de sevinmiştim sonunda bir ankaralı daha geldi diye... bir ya da iki kişi daha var onlar da sık görünmüyor zaten ortalarda mafoldumben çok yalnızımmmmmmmmmm senağlama
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ya otururken bişey yok ama, ayağa kalkıp yürüdüğüm zaman belimden popoma doğru bıçak saplanmış gibi oluyor..:sinifsinif:
Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
prettybaby, aylasyrk, bade75, bhcg, bkaban, b_i_o, denizturkeryildiz, HFZ, julyjuly, KYDNOS, mcetin1, meybon, Nehir67, ningo07, oznurss+, pln79, serinus, yasil_haktanemin, ıce rose
HU HUUU kalabalıgız amaaaa kımseden ses cıkmıyorr
Alakasiz bisey sorcam . 2-3 gun oldu nette ariyorum ama bulamiyorum . Camasir makinasina ortu alcam ketenden boyle kahve boncuklu filan . Mutfak perdeleri filan vardir ya onun gibi ama yok bulamadim ya bilen varmidir bunun adi sani nedir
kızlar benim de otururken kuyruk sokumumda çok ağrı oluyor benim önceden de iş yapınca ağrırdı şimdi oturunca oluyor heralde kuyruk çıkıcak :kedi:
ankaralıyım ama eşim buralı 17 kilo aldım.am hiçbirşikayetim yok kiloyla ilgili seninde umarım yoktur
hoşgeldinnn adıyla çok yaşasın kızcağızın
ankaralıyım ama eşim buralı 17 kilo aldım.am hiçbirşikayetim yok kiloyla ilgili seninde umarım yoktur
Yaa dün evi eşime süpürttüm kendim de sildim banyoyu temizledim bugün de toz aldım daha yemek yapacam çamaşır toplıcam off ya aslında işler çabuk bitecek şeyler ama ben bi uyuşuğum ki sormayın otura otura toz mu alınır bir saatte ancak bitti işte:sinifsinif: Ara verdim meyve yerkene sizlere takılayım az dedim.Canlar nasılsınızz?Oğlum da benm gibi uyuşuk bugün hareketini hissedeyim diye 2saat uğraştım beyefendi bi kıpırdandı durdu tembel teneke nolcakk,kaçgündür coşmuştu bugün dinleniyor herhalkaydirigubbakcemile3
bende artık nereli olduğumuz mesleğimiz filan görükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?