2009 Aralık Anneleri

Dunur seni seviyorum a.s.:sm_coolpuyorumnanaktan:1hug:

Doğru söylüyorsun da canım hiç olmayınca da olmuyor :umursamaz: Bir temizlikçimi bulsak acep napsak en azından bir ay sonra falan.Ona verilen paraya da acıyorum ya benn

Alıntı:
bkaban kullanıcısından alıntı

Arzucum ozel sektorde calisinca hepimiz boyleyiz. Ben buraya girdigimde kablolama yaptim . cuma gunu girmistim ekiple birlikte sali gunu cikmistik 3 gun firmada yatmistik . Simdi yine oyle bir durum var . Bana genel mudur diye gecen dingilyus gecen sefer yapmistin ya yine yaparsin dedi. Bu kablolama da merdivene filan cikiyosun oyle yapiyorsun . Dusun yani

burcu valla sorma böyle bir iş yeri için izin bitiminde bebeğimi annesiz evde kayıncığa bırakmaya değer mi diye düşündüm bugün resmen.. hem yavrumu bu değersiz yer için sefil etcem hem kayıncığa katlancam kırk surat kırk naz çekcem değmez hayatta.. ben sekreterim bu arada görmüşünüzdür de.. tamam sekreter diyip de geçmiyceksin o da ayrı ama, yani zaten bundan sonra çalışırsam sigorta pirimim ödensin emekli olabileyim diye.. birde tabii artık kiradayız maddi yönde çıktı şimdi.. kafam karman çorman şu aralar..

Çok teşekkür ederim. Oğlumun adı da Umut. kaydirigubbakcemile5

bizimkininki Ali Umut olsun o zaman sırnaşık şey sevinim adaş abisi olmasına kaydirigubbakcemile5

Dunur seni seviyorum a.s.:sm_coolpuyorumnanaktan:1hug:

ben de seni seviyorum dünürcüm pat diye buldun di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ehmmm şakkıdı

Doğru söylüyorsun da canım hiç olmayınca da olmuyor :umursamaz: Bir temizlikçimi bulsak acep napsak en azından bir ay sonra falan.Ona verilen paraya da acıyorum ya benn

Valla kesin kararliyim bende oyle yapcam bu sefer. Normale hic almadim yazik ya o paraya dedim ama yapacak gucum yok acikcasi. Anneme de kiyamiyorum . Anlastim birisinle pazartesi gunleri yarim gun gelcek. Ne yapayim ufak ufak biseyler kisarim alirim . Ben ise donuncede alcam . Annem Eylule bakcak yemegi filanda yapar simdi temizligi de birakmak istemiyorum ona

KAN UYŞMAZLIĞI OLAN ANNELER!!!!!
ben bu konuyu araştırırken karşılaştım bu sayfayla.
belki benim gibi kan uyuşmazlığı olup bu konuda bir bilgilendireni olmamış anneler varsa diye öğrendiklerimi yazmak istiyorum. allah korusun olmasın ama olduki azıcıkta olsa kanama oldu, en geç 72 saatte kanuyuşmazlığı iğnesini olmanız gerekiyo. kanama olmamışsa bile 28.haftada tedbir olarak bu iğneyi oluyoruz bide doğumdan hemen sonra.
ben 3.ayımda kanama geçirdim. hemen hastaneye gittim. muayene oldum düşük engelleyici iğne yaptılar hap verdiler git dediler.
kan uyuşmazlığı var sorun olurmu diye iyiki sormuşum, hemen yatış verip uyuşmazlık iğnesini yaptılar.git dediklerinde gitseydim oğlumdan olacaktım!
belki bilinen bişeydir bu ama ben bilmiyodum. bilmeyenlere duyurulur!!!!!

kızlar benim de otururken kuyruk sokumumda çok ağrı oluyor benim önceden de iş yapınca ağrırdı şimdi oturunca oluyor heralde kuyruk çıkıcak :kedi:

ilahii.... :roflol:koptum ya.. heralde kuyruk çıkacak diyor şuna bak.. ya ağırlık artıkça zırt pırt oramıza buramıza vuruyor herhalde..

bilge bak benim kocişe göre neden arka taraf büyüyormuş sadece ön büyürse dengemiz bozulur yürürken öne düşermişiz arka dengelemek için büyüyormuş bir de bunu bana o kadar ciddi bir şekilde anlattı ki saatlerce güldüm sırnaşık şey

Ben bir kez aldım cam sildirmek için öyle yani.Hep alsam mı diyorum aman yavaş yavaş yaparım diyorum sonra olduğu kadar.Ama iyice ağırlaşınca almak gerekecek sanırım.Annelere de yazık yaa hem bebeğe bak yemek yap bir de temizlik yap.Canım annem benden önce de ablamın çocuğuna baktı 2 tane.2.sine hala bakıyor 3yaşında.Gerçi ben işi bıraktım ama dönecem mutlaka bir süre sonra.Evde oturmak için okumadım dimi.Ama o da ayrı bir sorun nerde nasıl başlıycam çok kafama takılıyor off off:çok üzgünüm:

bizimkininki Ali Umut olsun o zaman sırnaşık şey sevinim adaş abisi olmasına kaydirigubbakcemile5

ben de seni seviyorum dünürcüm pat diye buldun di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ehmmm şakkıdı

Dunur yemin ederim 5-6 gun oldu ariyorum bu ortuyu . Bakiyorum cok tullu filan istemiom oyle
Hediye Paketleme - Hediyelik Kutular , Didatto Oyun Grupları , Kaligrafik Yazı , Paketleme Kağıtları , Paket Süsleri

Buldum boyle istiyodum muuucckkksssssss

Valla ben verdigim paraya senin gibi aciyanlardandim. Ama ne yapayim simdi . Anneme simdi her firsatta yaptiriyorum sonra uzuluyorum valla . Anlastim yarim gun 25 milyon .Her hafta basi alcam. Ne bilim ufaktan sıkarim biseyden keserim alirim yine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…