başta kilo olayını söyleyim epey kilo alanlardanım.29+1 bugün ismim suna foruma zonguldak tan katılıyorum. biraz yarışmadaymış gibi oldu:dance:
benim oturduğum yerde kalça kemiklerim sızım sızım sızlıyor kalkıyorum hafifliyor oturuyorum tekrar başlıyor :sinifsinif:
niye ya konuşuyoruz işte
buldan bezi diye geçer dünür öyle bir arat bakem sengözlerimebaksanab
benim kalça kemiğimin ağrıması fıçımın iki katına çıkacağı anlamına mı geliyo bu durumda senağlama
ben zaten şişkoydum hiperşişko oldum vallahi ama görenler o kadar aldığıma inanmıyor garip şekilde :kedi: şikayetim yok sadece normal doğum istiyorum doktorum da "kilo aldıkça normal doğumu zora sokuyorsun" diyor tek endişem o... yoksa bebeğim sağlıklı olsun ben fil olmaya razıyım kaydirigubbakcemile3
otura otura alacaksın tabii bize artık en hafif işler bile yasak tatlım doğrusunu yapıyorsun bırak ağır ağır olsun hatta hiç olmasın şakkıdı
bende de bazen görünüyor bazen görünmüyor anlamadım :1no2:
niye ya konuşuyoruz işte
ne bıleym selam verdım kımseden gerı dönüş olmayınca bana oyle geldibenneyaptımki
neyse herkese ıyı gunler gorusmek uzeree
Çok teşekkür ederim. Oğlumun adı da Umut. kaydirigubbakcemile5
Dunur seni seviyorum a.s.:sm_coolpuyorumnanaktan:1hug:
Doğru söylüyorsun da canım hiç olmayınca da olmuyor :umursamaz: Bir temizlikçimi bulsak acep napsak en azından bir ay sonra falan.Ona verilen paraya da acıyorum ya benn
Dunur seni seviyorum a.s.:sm_coolpuyorumnanaktan:1hug:
kızlar benim de otururken kuyruk sokumumda çok ağrı oluyor benim önceden de iş yapınca ağrırdı şimdi oturunca oluyor heralde kuyruk çıkıcak :kedi:
Baharla konuŞtum kıslar
kızıda kendİsİde gayet İyİymİŞ
beren hanım 1.500 olmuŞ
ne bıleym selam verdım kımseden gerı dönüş olmayınca bana oyle geldibenneyaptımki
neyse herkese ıyı gunler gorusmek uzeree
hoşbuldum ben, sende hoşgeldin kızınla ıce rosea.s.
Valla kesin kararliyim bende oyle yapcam bu sefer. Normale hic almadim yazik ya o paraya dedim ama yapacak gucum yok acikcasi. Anneme de kiyamiyorum . Anlastim birisinle pazartesi gunleri yarim gun gelcek. Ne yapayim ufak ufak biseyler kisarim alirim . Ben ise donuncede alcam . Annem Eylule bakcak yemegi filanda yapar simdi temizligi de birakmak istemiyorum ona
AA Zonguldaktaymışsın ben yeni gördüm hoşgeldiinnnkaydirigubbakcemile5 Ben de Zonguldaktayımzemuszemus
bizimkininki Ali Umut olsun o zaman sırnaşık şey sevinim adaş abisi olmasına kaydirigubbakcemile5
ben de seni seviyorum dünürcüm pat diye buldun di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ehmmm şakkıdı
Ben bir kez aldım cam sildirmek için öyle yani.Hep alsam mı diyorum aman yavaş yavaş yaparım diyorum sonra olduğu kadar.Ama iyice ağırlaşınca almak gerekecek sanırım.Annelere de yazık yaa hem bebeğe bak yemek yap bir de temizlik yap.Canım annem benden önce de ablamın çocuğuna baktı 2 tane.2.sine hala bakıyor 3yaşında.Gerçi ben işi bıraktım ama dönecem mutlaka bir süre sonra.Evde oturmak için okumadım dimi.Ama o da ayrı bir sorun nerde nasıl başlıycam çok kafama takılıyor off off:çok üzgünüm:
hoşbulduk nehir ben ereglideyim sen zonguldaktamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?