2009 Aralık Anneleri

Burda yarım gün 30 milyon artmadıysa tabi.Olmadı 2haftada bir alırım.Ablam öyle yapıyor çünkükaydirigubbakcemile5

çok iyiymiş rakam burcu ben ayda bir alıyorum 70 tl ona bile burun kıvırıyorlar. 15 yada haftada bir için bile aynı rakamı istiyo şaşırmış bunlar

ben de alacağım çünkü camlarım çok büyük ev küçük ama bir de yol üstü hemen batıyor bu halde cam silmek zaten hayal çalışınca da çok zor oluyor artık devamlı almak istiyorum 2 haftada bir şöyle iyi birini bulsam

Giysilerini inceledim. Güle güle giysin minik kızın. Yatakının markası ne? Kraft, pier cardin, chicco hep çinmiş. Biz hiçbişey almadık...Hiçbiyere çıkamıyorum ben. Riskli.

anneler sadece bebek baksın temizlik yardımcılara kalsınnnnnn turkbayragi

aaaaa bilge yi sevmeyen ölsün :hooray:

Şeniz

:roflol: :roflol: iyiymiş... annem de bana yıllarca ayaklarımın büyüme sebebini böyle açıklamıştı sırnaşık şey

muckssssss canım benim sen leb de ben sana leblebi kutunu göndereyim yerimseniben

çok ucuzzzzzzz :1shok: benimki 15te bir tam gün geliyor 70 lira üstelik de yılbaşında zam isteyecek kesin :1no2:

Burda yarım gün 30 milyon artmadıysa tabi.Olmadı 2haftada bir alırım.Ablam öyle yapıyor çünkükaydirigubbakcemile5

o da iyiymiş :1no2:

selam kızlar henüz geçmişi okuyamadım ama temizlikçi konusu var sanırım. bende hem paraya acıyorum hemde kimsenin yaptığı işi beğenmiyorum. annem hariç tabi. onada kıyamıyorum. ona çaktırmadan gizli gizli kendim yapıyorum ama çok yoruluyorum. bu seferde bebişim için üzülüyorum. ama artık başlıycam bi kadın almaya biriyle anlaştım tam gün 60 lira. ben haftalık yarım almaktansa 2 haftada bir tam gün almayı planlıyorum. yarım günde sadece sil süpür toz al yapabilir. artık haftada bir yorulmadan halıları falan kaldırmadan ben yaparım 15te birde o her tarafı kaldırıp yapar. bi seferde cam bi seferde halı bi seferde mutfak falan işte. ütümüde yapacak. artık doğurmaya başladık baksanıza:) kendimizi yormamamız lazım. nolur nolmaz.

çok iyiymiş rakam burcu ben ayda bir alıyorum 70 tl ona bile burun kıvırıyorlar. 15 yada haftada bir için bile aynı rakamı istiyo şaşırmış bunlar

Simdi de baslicam ufaktan . Her geldiginde bi odanin isini bitirir halilar camlar koltuklar filan . 15 Kasima kadar evi tertemiz yapmak laizm . Bende bi de buhar makinasi var once onla gecer ustunden mikrop filanda kalmaz. Bi de benim bidik kedim var ya tuy filan kalmaz ortalikta :)

Ben yarim gun anlastim ama saat 1 de gelcek 6 ya kadar. Pazartesileri gel dedim hafta sonu evin canina okunuyor cunku . Sil supur isini yapar utu filanda . Sİmdi doguma kadar geldiginde bi odayi dip kose bitirir.

Arkadaşlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım kociş gelmeden.Belki yine yetişirim siz çıkmadan.Öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.

burda bazı kadınlar evde hayvan olunca daha fazla para istiyo :umursamaz:

Ben yarim gun anlastim ama saat 1 de gelcek 6 ya kadar. Pazartesileri gel dedim hafta sonu evin canina okunuyor cunku . Sil supur isini yapar utu filanda . Sİmdi doguma kadar geldiginde bi odayi dip kose bitirir.

benim 15te bir cumaları geliyor misafirler hep haftasonu geliyor malum... misafire pisletecek ev lazım

Arkadaşlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım kociş gelmeden.Belki yine yetişirim siz çıkmadan.Öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.

hadi ellerine sağlık görüşürüz kaydirigubbakcemile5

Tuyden dimi :) Benim kizimda mevsim degisikliginde bol bol beyaz yapiyor .

tüy diyorlar ama bahanesi o yerimseniben sonuçta mevsim değişikliği dışında tüy işini ne kadar farkettirir ki akannehir kimisi açık açık hayvan olan eve melek girmez mundar olur ev o yüzden daha fazla para diyor sırnaşık şey dellenme cahiller işte şakkıdı

zaten el kadar eve 70 hem kediye ayrı para iyi iş valla temizliğe gitsem daha çok kazanırım bizim 16 sene kedimiz vardı ayrı para almıyorlardı sonuçta artık makınalar temizliyor ama ne yapacaksın muhtaç olunca

valla melike tüy müy hikaye maksat 1 kuruş fazla nasıl koparırım lmaz:

Var oyle gerizekalilar maalesef :) Ben sabunu ilk aldigimda birisi burdan aaa kedi alicagina cocuk yapsaydin ya dedi . Bende dedim ki once kedi aldim ki once cevremdeki beyinsizleri anliyim sonra bebegim olunca uzak tutayim :)

:)

Var oyle gerizekalilar maalesef :) Ben sabunu ilk aldigimda birisi burdan aaa kedi alicagina cocuk yapsaydin ya dedi . Bende dedim ki once kedi aldim ki once cevremdeki beyinsizleri anliyim sonra bebegim olunca uzak tutayim :)

delisin dünür o kadar diyorum sırnaşık şey o yüzden de çok seviyorum ya ben seni kaydirigubbakcemile5

hem ne güzel isim sabun ohhh mis gibidir ya çok seviyorum kedileri hem ne alaka kedi alacağına çocuk yapsaydın o ayrı o ayrı aman boşver bende çok uğraştım bunlarla 16 yaşında kedim öldü yeni ağlıyorum diye alay bile ettiler benle :sinifsinif:

Valla ben sabun yuzunden evden insan bile kovdum yalan yok . Benimde cevremde var oyle agir salaklar maalesef. Hele ki hamile kalinca neler duydum ne laflar anlattim hayret edersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…