Valla ben verdigim paraya senin gibi aciyanlardandim. Ama ne yapayim simdi . Anneme simdi her firsatta yaptiriyorum sonra uzuluyorum valla . Anlastim yarim gun 25 milyon .Her hafta basi alcam. Ne bilim ufaktan sıkarim biseyden keserim alirim yine .
Valla ben verdigim paraya senin gibi aciyanlardandim. Ama ne yapayim simdi . Anneme simdi her firsatta yaptiriyorum sonra uzuluyorum valla . Anlastim yarim gun 25 milyon .Her hafta basi alcam. Ne bilim ufaktan sıkarim biseyden keserim alirim yine .
kıslarrrr bebişimizee anakucağını da aldıkkkk...ya evde eşyalarını gordukçe ıyıce haycanlanıyorum ve sabırsızlanıyorummmm..2 gun once eşimle cocuk odasını duzenledık daha once kıler gıbıydı,,,fazlalıkları attık,,aldığımız eşyaları oraya koyuyoruz şimdi.dolabıı alınca guzelce yerleştırıcem eşyalarını inş:hulya:
album yapıp koydum fotoları bakabılırsınız ordan...ve bır rıcam var,,sızlerde herkese acık yapsanız albumlerınızı de bende gorsem ,,yada hepiniz benı arkadaşınız olarak ekleyınnnnnnkaydirigubbakcemile3
Valla kesin kararliyim bende oyle yapcam bu sefer. Normale hic almadim yazik ya o paraya dedim ama yapacak gucum yok acikcasi. Anneme de kiyamiyorum . Anlastim birisinle pazartesi gunleri yarim gun gelcek. Ne yapayim ufak ufak biseyler kisarim alirim . Ben ise donuncede alcam . Annem Eylule bakcak yemegi filanda yapar simdi temizligi de birakmak istemiyorum ona
aaaaa bilge yi sevmeyen ölsün :hooray:
bilge bak benim kocişe göre neden arka taraf büyüyormuş sadece ön büyürse dengemiz bozulur yürürken öne düşermişiz arka dengelemek için büyüyormuş bir de bunu bana o kadar ciddi bir şekilde anlattı ki saatlerce güldüm sırnaşık şey
Dunur yemin ederim 5-6 gun oldu ariyorum bu ortuyu . Bakiyorum cok tullu filan istemiom oyle
Hediye Paketleme - Hediyelik Kutular , Didatto Oyun Grupları , Kaligrafik Yazı , Paketleme Kağıtları , Paket Süsleri
Buldum boyle istiyodum muuucckkksssssss
Burda yarım gün 30 milyon artmadıysa tabi.Olmadı 2haftada bir alırım.Ablam öyle yapıyor çünkükaydirigubbakcemile5
çok iyiymiş rakam burcu ben ayda bir alıyorum 70 tl ona bile burun kıvırıyorlar. 15 yada haftada bir için bile aynı rakamı istiyo şaşırmış bunlar
anneler sadece bebek baksın temizlik yardımcılara kalsınnnnnn turkbayragi
Şeniz
:roflol: :roflol: iyiymiş... annem de bana yıllarca ayaklarımın büyüme sebebini böyle açıklamıştı sırnaşık şey
muckssssss canım benim sen leb de ben sana leblebi kutunu göndereyim yerimseniben
çok ucuzzzzzzz :1shok: benimki 15te bir tam gün geliyor 70 lira üstelik de yılbaşında zam isteyecek kesin :1no2:
o da iyiymiş :1no2:
Simdi de baslicam ufaktan . Her geldiginde bi odanin isini bitirir halilar camlar koltuklar filan . 15 Kasima kadar evi tertemiz yapmak laizm . Bende bi de buhar makinasi var once onla gecer ustunden mikrop filanda kalmaz. Bi de benim bidik kedim var ya tuy filan kalmaz ortalikta :)
burda bazı kadınlar evde hayvan olunca daha fazla para istiyo :umursamaz:
Ben yarim gun anlastim ama saat 1 de gelcek 6 ya kadar. Pazartesileri gel dedim hafta sonu evin canina okunuyor cunku . Sil supur isini yapar utu filanda . Sİmdi doguma kadar geldiginde bi odayi dip kose bitirir.
Arkadaşlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım kociş gelmeden.Belki yine yetişirim siz çıkmadan.Öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.
Tuyden dimi :) Benim kizimda mevsim degisikliginde bol bol beyaz yapiyor .
zaten el kadar eve 70 hem kediye ayrı para iyi iş valla temizliğe gitsem daha çok kazanırım bizim 16 sene kedimiz vardı ayrı para almıyorlardı sonuçta artık makınalar temizliyor ama ne yapacaksın muhtaç olunca
benim 15te bir cumaları geliyor misafirler hep haftasonu geliyor malum... misafire pisletecek ev lazım
hadi ellerine sağlık görüşürüz kaydirigubbakcemile5
tüy diyorlar ama bahanesi o yerimseniben sonuçta mevsim değişikliği dışında tüy işini ne kadar farkettirir ki akannehir kimisi açık açık hayvan olan eve melek girmez mundar olur ev o yüzden daha fazla para diyor sırnaşık şey dellenme cahiller işte şakkıdı
zaten el kadar eve 70 hem kediye ayrı para iyi iş valla temizliğe gitsem daha çok kazanırım bizim 16 sene kedimiz vardı ayrı para almıyorlardı sonuçta artık makınalar temizliyor ama ne yapacaksın muhtaç olunca
Var oyle gerizekalilar maalesef :) Ben sabunu ilk aldigimda birisi burdan aaa kedi alicagina cocuk yapsaydin ya dedi . Bende dedim ki once kedi aldim ki once cevremdeki beyinsizleri anliyim sonra bebegim olunca uzak tutayim :)
ıce rose hoŞgeldİİİİİİnnnnnnnnnnnn
hem ne güzel isim sabun ohhh mis gibidir ya çok seviyorum kedileri hem ne alaka kedi alacağına çocuk yapsaydın o ayrı o ayrı aman boşver bende çok uğraştım bunlarla 16 yaşında kedim öldü yeni ağlıyorum diye alay bile ettiler benle :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?