DENİZ DOĞUM İZNİNE ÇIKACAKSIN ÖYLEMİben de iyiyim kızlar, bi süredir koşturmaca içerisindeyim, bu hafta işte son haftam, ondan sonra rahatım. Kızımızın adına sonunda karar verdik. İDİL koyacağız :)) Hafta sonu da park yatak ve mobilya aldık kızımıza, yine bitmedi tabi alınacaklar.
kızlar anlattığınz akıntı sorunu bende olduğu zaman ben hastanede yattım o zamanda uyardım sizi ihmal etmeyin akıntı sorununuzu lütfen !!!!!!!
Film cekilmesi gerekiyormus dunur . Film cekilmeden nerde oldugu nasil oldugu tespit edilmeden maalesef tedavi olamiyorum. Ama varsa senin lokman hekim tavsiyen alirim tabi
Sağolun kızlar, bırakıyorum artık işi, çok bunalmıştım zaten, 32. haftama kadar 10 günlük rapor ve yıllık iznimi kullanacam. Sizdde durumlar nasıl, nerde ne ucuz? neler aldınız bakalım?
Pelin buluşma nasıl geçti şekerim?
öznur yogunmu işler pek sesın çıkmaz oldu
çok yoğunum pelincim ya okullar yeni açıldı ya fena yani..
bende bari okuyayımda geri kalmayayım diyorum ama ona bile yetişemiyorum bazen..
şu ekimi de atlatsam kasımda çıkıcam izne artık allahın izniyle
bilge meral gördünüz mü sadece ben değilmişim çalışmak istemeyen :))
Kızlar park yatak alan var mı? Malum aralıkta doğuracaz, ve park yataklardaki incecik şilte yeter mi diye düşünüyorum. ayrıca yataklar da bire bir uymuyo sanki??? Bide nasıl yorgan kullanacaksınız? Antibakteriyel kaz tüyü bebe yorganı aldı kaynanam özdilekten, ama bide yün yorgan yaptırayım diyo. ben istemedim sağlıksız diye. Siz araştırdınız mı??
Haşim İşcan Pasajından Park Yatak aldık mesela piyasaya göre daha ucuzdu. Puset vs. de ordan bakacaz. Evet ya sel olmuştu, kısa zamanda organize olursak ben gelirim buluşmaya :))
Bu arada yine ücretsiz bi etkinlik. (Eğitim Şart:) )
Bebeğim İçin Emziriyorum
Arkadaşlar,
doktoru aradım, vakit geçirmeden hastaneye çağırdı. bilgilendirmek için söylüyorum...kendinize iyi bakın
bilge meral gördünüz mü sadece ben değilmişim çalışmak istemeyen :))
:1shok: aaaa hadi iyi haberlerle döner inşallahh...Arkadaşlar,
doktoru aradım, vakit geçirmeden hastaneye çağırdı. bilgilendirmek için söylüyorum...kendinize iyi bakın
Kızlar park yatak alan var mı? Malum aralıkta doğuracaz, ve park yataklardaki incecik şilte yeter mi diye düşünüyorum. ayrıca yataklar da bire bir uymuyo sanki??? Bide nasıl yorgan kullanacaksınız? Antibakteriyel kaz tüyü bebe yorganı aldı kaynanam özdilekten, ama bide yün yorgan yaptırayım diyo. ben istemedim sağlıksız diye. Siz araştırdınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?