2009 Aralık Anneleri

DENİZ DOĞUM İZNİNE ÇIKACAKSIN ÖYLEMİ
NE GÜSEEEEEEEEEELLLLL
ARTIK BOL BOL YAZIŞIRIZ HIIIIIyerimseniben
EKSİKLER BİTMİYOR BİTMİYCEKTE:1no2:
kızlar anlattığınz akıntı sorunu bende olduğu zaman ben hastanede yattım o zamanda uyardım sizi ihmal etmeyin akıntı sorununuzu lütfen !!!!!!!

BHARCIM SÖYLE DİNLESİNLER SENİ VE İHMAL ETMESİNLER
ARTIK RİSKLİ DÖNEMLERDEYİZ AMAN HAAAAAA DİKKAATTTTTTTTTTTT

Sağolun kızlar, bırakıyorum artık işi, çok bunalmıştım zaten, 32. haftama kadar 10 günlük rapor ve yıllık iznimi kullanacam. Sizdde durumlar nasıl, nerde ne ucuz? neler aldınız bakalım?

çok yoğunum pelincim ya okullar yeni açıldı ya fena yani..
bende bari okuyayımda geri kalmayayım diyorum ama ona bile yetişemiyorum bazen..
şu ekimi de atlatsam kasımda çıkıcam izne artık allahın izniyle

1 ay kaldı cnm
sık dişini biraz
1 ay sonrada hazırlıklar hızlanır ohh vakıt geçip saglıkla alırsın zeynebi kucagına Allahın izniyle

Kızlar park yatak alan var mı? Malum aralıkta doğuracaz, ve park yataklardaki incecik şilte yeter mi diye düşünüyorum. ayrıca yataklar da bire bir uymuyo sanki??? Bide nasıl yorgan kullanacaksınız? Antibakteriyel kaz tüyü bebe yorganı aldı kaynanam özdilekten, ama bide yün yorgan yaptırayım diyo. ben istemedim sağlıksız diye. Siz araştırdınız mı??

Arkadaşlar,

doktoru aradım, vakit geçirmeden hastaneye çağırdı. bilgilendirmek için söylüyorum...kendinize iyi bakın

ben aldım park yatak cnm. altınada yatak aldım sert çünkü yatılmaz. yorganıda bebek yorganı.

aa süper vallahi ya.. anneler mi gidiyo acaba anne adaylarımı

Bende aldim park yatak . Ayrica yatakta alcam . Yorgan olarakta setin icinde olanlar vardi onlardan alcam . Bi de yedek alcam ama ne olur ne olmaz die

hepimizde bir sorun var ya.
bugün olmasa yarın mutlaka biri hasta.
sanki bütün organlarımız sözleşmiş
ya hepsi birden yada tek tek icraata başlıyorlar.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…