2009 Aralık Anneleri

ben aldım park yatak cnm. altınada yatak aldım sert çünkü yatılmaz. yorganıda bebek yorganı.

güle güle kullansın bebişin, bire bir ölçü bulabildin mi peki ?? Ben chiccodan aldım, ona uygun yatak bulamadım

aa süper vallahi ya.. anneler mi gidiyo acaba anne adaylarımı

bilmiyorum ama telefonda sorabilirsin. zaten kayıt yaptırmak gerekiyor.

hepimizde bir sorun var ya.
bugün olmasa yarın mutlaka biri hasta.
sanki bütün organlarımız sözleşmiş
ya hepsi birden yada tek tek icraata başlıyorlar.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

Buna sukur diyorum ben .Bazen kasik agrimdan duramiyorum sonra diyorum olsun en azindan orda saglikli oldugunu biliyorum . Benim bi arkadasim erken dogum yapti ikizdiler. Neler cekti . Bebekler yasamadi . O yuzden orda olsun da agirsin sagimiz solumuz. Ama dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun . Hem bizim hemden bizden cok kotu olanlarin.

güle güle kullansın bebişin, bire bir ölçü bulabildin mi peki ?? Ben chiccodan aldım, ona uygun yatak bulamadım.
teşekkürler cnm
buldum ölçüsünü zaten park yatağı aldığım yerden aldım yatağıda uydu. sorun olacağını hiç düşünmemiştim valla ben. hatta kalmamıştı siparişle getirdiler.

amin inşallah

amin cnm doğru söylüyorsun.

bilge meral gördünüz mü sadece ben değilmişim çalışmak istemeyen :))
bizde gelmeye hevesli değiliz ama siz yatarken bizim çalışmamızda olması anacımlmaz:

Arkadaşlar,

doktoru aradım, vakit geçirmeden hastaneye çağırdı. bilgilendirmek için söylüyorum...kendinize iyi bakın
anca gidersin hadi bakayım
ben olsam koşa koşa giderdim deli kıs seni.
bizide habersiz bırakma amalmaz:

kuşum biz de istemiyoruz ama bunun için hastaneye yatmıyoruz diye takılıyoduk biz sana yoksa şu saatten sonra kimsenin işe göbek atarak gideceğini sanmam kaydirigubbakcemile3
helal sana konuş bilgecim

ben park yatak almadım normal sallanır beşiğimiz vardı kardeşim verdi.
haftasonuda mobilyasını aldık.
mdf içinede ortopedik yatağı ve uyku setinide aldık tatlışkom.

hayırlısıyla hepimiz iyi günlerde sağlıkcakla kullanırız inşallah

burcu bende şöyle oturduğum yerden bir iki parça bişey alıyım diyorum, bana bi site önersen acaba bakmadığım varmıdır.. kızlara göre çok şey varda erkeklere şirin şirin pantolonlar kotlar tişörtler satan online bir alışveriş şeyisi bulamadım.. aa bu arada bakın dün ne aldım
https://www.nnbabygifts.com/prod.asp?id=102

Selam arkadaşlar nasılsınızz ben biraz tatsız ve uyuşuğum bugün hiç bişey içimden gelmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…