valla bahar bu sabah zor kalktım yataktan hamile olup çalışmak bide eve işlerine yetişmek gerçekten çok zor.. evde olup herşeyi rahat rahat koşturmasız yapmak istiyorum artık.
ben aldım park yatak cnm. altınada yatak aldım sert çünkü yatılmaz. yorganıda bebek yorganı.
aa süper vallahi ya.. anneler mi gidiyo acaba anne adaylarımı
hepimizde bir sorun var ya.
bugün olmasa yarın mutlaka biri hasta.
sanki bütün organlarımız sözleşmiş
ya hepsi birden yada tek tek icraata başlıyorlar.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun. :Saruboceq:
teşekkürler cnmgüle güle kullansın bebişin, bire bir ölçü bulabildin mi peki ?? Ben chiccodan aldım, ona uygun yatak bulamadım.
Buna sukur diyorum ben .Bazen kasik agrimdan duramiyorum sonra diyorum olsun en azindan orda saglikli oldugunu biliyorum . Benim bi arkadasim erken dogum yapti ikizdiler. Neler cekti . Bebekler yasamadi . O yuzden orda olsun da agirsin sagimiz solumuz. Ama dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun . Hem bizim hemden bizden cok kotu olanlarin.
Buna sukur diyorum ben .Bazen kasik agrimdan duramiyorum sonra diyorum olsun en azindan orda saglikli oldugunu biliyorum . Benim bi arkadasim erken dogum yapti ikizdiler. Neler cekti . Bebekler yasamadi . O yuzden orda olsun da agirsin sagimiz solumuz. Ama dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun . Hem bizim hemden bizden cok kotu olanlarin.
Canim hic calismak istemiyor benim bugun . Surekli nette alisveris sitelerinde geziyorum valla. Gezerken gordum kizlar icin tabi buyunce
minikbaby | Playskool Cici Evim Bebek Odası
Ürün Adı: Hatıra İzleri 12 Ay Çerçeve- Naturel
Markası: Baby Memory Prints
bundan alan varmı ben almak istyrm
bizde gelmeye hevesli değiliz ama siz yatarken bizim çalışmamızda olması anacımbilge meral gördünüz mü sadece ben değilmişim çalışmak istemeyen :))
anca gidersin hadi bakayımArkadaşlar,
doktoru aradım, vakit geçirmeden hastaneye çağırdı. bilgilendirmek için söylüyorum...kendinize iyi bakın
helal sana konuş bilgecimkuşum biz de istemiyoruz ama bunun için hastaneye yatmıyoruz diye takılıyoduk biz sana yoksa şu saatten sonra kimsenin işe göbek atarak gideceğini sanmam kaydirigubbakcemile3
Kızlar park yatak alan var mı? Malum aralıkta doğuracaz, ve park yataklardaki incecik şilte yeter mi diye düşünüyorum. ayrıca yataklar da bire bir uymuyo sanki??? Bide nasıl yorgan kullanacaksınız? Antibakteriyel kaz tüyü bebe yorganı aldı kaynanam özdilekten, ama bide yün yorgan yaptırayım diyo. ben istemedim sağlıksız diye. Siz araştırdınız mı??
Bu arada ben sepetimi bitirdim. Hasir sepetim zaten evde vardi. Bunun aynisini yaptim .
http://img87.imageshack.us/img87/75/sepet.jpg
Bu arada ben sepetimi bitirdim. Hasir sepetim zaten evde vardi. Bunun aynisini yaptim .
Selam arkadaşlar nasılsınızz ben biraz tatsız ve uyuşuğum bugün hiç bişey içimden gelmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?