burcu bende şöyle oturduğum yerden bir iki parça bişey alıyım diyorum, bana bi site önersen acaba bakmadığım varmıdır.. kızlara göre çok şey varda erkeklere şirin şirin pantolonlar kotlar tişörtler satan online bir alışveriş şeyisi bulamadım.. aa bu arada bakın dün ne aldım
https://www.nnbabygifts.com/prod.asp?id=102
Selam arkadaşlar nasılsınızz ben biraz tatsız ve uyuşuğum bugün hiç bişey içimden gelmiyorr
merhaba arkaslar ben neslihan bu siteye yeni uye oldum. Yurdisindan katiliyorum benide araniza alirsaniz sevinirim bende 4 aylik hamileyim ve cok mutluyum, allah hepimizin cocugunu salik vee sihatla dogurma nasip etsin :)
sorma bazen oluyor işte, neyse birazdan hep birlikte neşeleniriz inşallah.. hadi açıl bakalımmm..:dance:
İyi oluruz inş. hep beraber.Ben hazırlanıp dışarıya çıkayım bari ablama gidip yeğenimi seveyim belki keyfim yerine gelir.Görüşmek üzere.Öptüm hepinizia.s.hepimizin var biraz sıkıntıları iyi olmaya çalışıyoruz canım
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Dizimin iki tarafıda kütük gibi şişip morardı el değiremiyorum. Yürürkende bayağı zorluyor ama diyorum ya bu hiçbir şey değil. Ya karnımın üstüne falan düşseydim. Ya bebeğe bir şey olsaydı ki bu düşmeler sonucu Allah korusun eşi ayrılıp ölen bebekler varmış.
Çookk dikkatli olmak lazım.
İnş. canım böyle bir mutsuzluk var içimde neden anlamadım.Oğlum da pek hareket etmiyor.
İyi oluruz inş. hep beraber.Ben hazırlanıp dışarıya çıkayım bari ablama gidip yeğenimi seveyim belki keyfim yerine gelir.Görüşmek üzere.Öptüm hepinizia.s.
iyigunlerde kullansın arzu
zarada çok guzel erkek bebek kıyafetleri var gömlek kazak geçen ay gitmiştim basından zor ayrıldım
merhaba kızlarmirmirmirmir
gecmısı okudum geldım
sanırım herkes benım gıbı bugun bıraz keyıfsızbenneyaptımki
dun kızım benı bıraz korkuttu pek az hareketlerını hıssettım panık oldum:gitme:
sonra gece babası konusunca basladı tekme atmaya ama ben cok strese gırdımmafoldumben
sabaha karsıda bacagımda ınanılmaz kramplarla uyandım ama cok canım yandı anlatamam
tabı boyle bır dun gecırınce bugunde hıc tadım olmayarak güne basladım malesef:bbo:
canım ya stres yapma lütfen bazen oyun yapıyor bize kuzular işte annesi.. bugün birçoğumuzun böyle hafif rahatsızlıkları var.. artık olacak yavaş yavaş.. burcununda dediği gibi tek onlar iyi olsunda bizler yaşadıklarımıza razıyız.. bak annesi iyiymiş meleğin hadi artık at o psikolojiyi üzerinden.. bak nasıl da kalabalık yine topiğimiz..
Buna sukur diyorum ben .Bazen kasik agrimdan duramiyorum sonra diyorum olsun en azindan orda saglikli oldugunu biliyorum . Benim bi arkadasim erken dogum yapti ikizdiler. Neler cekti . Bebekler yasamadi . O yuzden orda olsun da agirsin sagimiz solumuz. Ama dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun . Hem bizim hemden bizden cok kotu olanlarin.
Canim hic calismak istemiyor benim bugun . Surekli nette alisveris sitelerinde geziyorum valla. Gezerken gordum kizlar icin tabi buyunce
minikbaby | Playskool Cici Evim Bebek Odası
Ürün Adı: Hatıra İzleri 12 Ay Çerçeve- Naturel
Markası: Baby Memory Prints
bundan alan varmı ben almak istyrm
Bu arada ben sepetimi bitirdim. Hasir sepetim zaten evde vardi. Bunun aynisini yaptim .
http://img87.imageshack.us/img87/75/sepet.jpg
burcu bende şöyle oturduğum yerden bir iki parça bişey alıyım diyorum, bana bi site önersen acaba bakmadığım varmıdır.. kızlara göre çok şey varda erkeklere şirin şirin pantolonlar kotlar tişörtler satan online bir alışveriş şeyisi bulamadım.. aa bu arada bakın dün ne aldım
Selam arkadaşlar nasılsınızz ben biraz tatsız ve uyuşuğum bugün hiç bişey içimden gelmiyorr
BENİM NORMALDE Dediğim gibi çok oluyordu bekarkende ama şimdir 1 aydır otururken çok ağrı yapıyor bayramda çok zorlandım özellikle
merhaba kızlarmirmirmirmir
gecmısı okudum geldım
sanırım herkes benım gıbı bugun bıraz keyıfsızbenneyaptımki
dun kızım benı bıraz korkuttu pek az hareketlerını hıssettım panık oldum:gitme:
sonra gece babası konusunca basladı tekme atmaya ama ben cok strese gırdımmafoldumben
sabaha karsıda bacagımda ınanılmaz kramplarla uyandım ama cok canım yandı anlatamam
tabı boyle bır dun gecırınce bugunde hıc tadım olmayarak güne basladım malesef:bbo:
valla aynen arkadasim gecede ben kackere uyandiysam karnim tas gibi cikolata falan yedim hareketlensin diye ama yok pek bisey hissetmiyom ne oldu bi kizlaralmaz: biz bu hafta basi ya bitkin basladik bide dun ilk kar yagdi gece donacaz dogururken:sinifsinif:
çok şeker gulegule kullanın inşallah
:1shok: burcuuuuuuuuuuune güzel miş güle güle kullanırsın inşallah.. ya ne kadar hamarat ve beceriklisisn nerden aldın malzemeleri
Burcu eline sağlık çok güzel olmuş, ne konuluyo bu sepete??
aminnnnnnnn :Saruboceq: allah bugünümüzü aratmasın kızlar :Saruboceq:
heh al böyle şeyler de eylül hanımkızım ev çekip çevirmeyi tez elden öğrensin a.s sırnaşık şey
almadım ama benim de niyetim var 50-60 civarı galiba fiyatları da fisfisfis
ellerine sağlık becerikli dünürüm benim kaydirigubbakcemile5 iyi sakla da söz yaparken bu sepeti kullanalım maksat hatırası olsun yoksa alırım ben kuzulara yeni sepet yerimseniben
süpermiş ya aşk böcüüüü laelaelaelaelae
git elini yüzünü yıka daha sonra yine gel -tatlicadiarzu- yemekten geleyim ben ayıltırım seni :tomato:
melike suuuuuuu :içelim:
hadi ben yemeğe kaçtım kızlar görüşürüzzzzz
sizlere afiyet bebelere ilik kemik olsunnnnnnn cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?