2009 Aralık Anneleri

iyigunlerde kullansın arzu
zarada çok guzel erkek bebek kıyafetleri var gömlek kazak geçen ay gitmiştim basından zor ayrıldım

merhaba arkaslar ben neslihan bu siteye yeni uye oldum. Yurdisindan katiliyorum benide araniza alirsaniz sevinirim bende 4 aylik hamileyim ve cok mutluyum, allah hepimizin cocugunu salik vee sihatla dogurma nasip etsin :)

merhaba arkaslar ben neslihan bu siteye yeni uye oldum. Yurdisindan katiliyorum benide araniza alirsaniz sevinirim bende 4 aylik hamileyim ve cok mutluyum, allah hepimizin cocugunu salik vee sihatla dogurma nasip etsin :)

hoşgeldin neslıhan Allah tamamına erdirsin
biz senı aramıza alırız tabı ama bizler aralıkta dogum yapacagız 7-8 aylık hamileleriz
sen istersen dogum yapacagın ay topiğine gitsen çok daha fazla şeyden faydalanırsın

sorma bazen oluyor işte, neyse birazdan hep birlikte neşeleniriz inşallah.. hadi açıl bakalımmm..:dance:

İnş. canım böyle bir mutsuzluk var içimde neden anlamadım.Oğlum da pek hareket etmiyor.
hepimizin var biraz sıkıntıları iyi olmaya çalışıyoruz canım
İyi oluruz inş. hep beraber.Ben hazırlanıp dışarıya çıkayım bari ablama gidip yeğenimi seveyim belki keyfim yerine gelir.Görüşmek üzere.Öptüm hepinizia.s.

CANIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN BİRTANEM aLLAH BEBİŞİNİ KORUMUŞ CANIM HAKLISIN ÇOOK DİKKATLİ OLMALIYIZ a.s.

git cnm banada çok ii geliyor yegen sevmek
dikkat et kendıne

merhaba kızlarmirmirmirmir
gecmısı okudum geldım
sanırım herkes benım gıbı bugun bıraz keyıfsızbenneyaptımki
dun kızım benı bıraz korkuttu pek az hareketlerını hıssettım panık oldum:gitme:
sonra gece babası konusunca basladı tekme atmaya ama ben cok strese gırdımmafoldumben
sabaha karsıda bacagımda ınanılmaz kramplarla uyandım ama cok canım yandı anlatamam
tabı boyle bır dun gecırınce bugunde hıc tadım olmayarak güne basladım malesef:bbo:

canım ya stres yapma lütfen bazen oyun yapıyor bize kuzular işte annesi.. bugün birçoğumuzun böyle hafif rahatsızlıkları var.. artık olacak yavaş yavaş.. burcununda dediği gibi tek onlar iyi olsunda bizler yaşadıklarımıza razıyız.. bak annesi iyiymiş meleğin hadi artık at o psikolojiyi üzerinden.. bak nasıl da kalabalık yine topiğimiz..

saol canım benımmŞeniz
ama ınsan bazen cok daralıyor bısey olacak korkusuyla sanırım:ecrin_bebek:
bu cocuklar bızım akıl saglıgımızı bozdu vallaaaaa
hayırlısıyla bır dogursak sengözlerimebaksanab:1ninca:

aminnnnnnnn :Saruboceq: allah bugünümüzü aratmasın kızlar :Saruboceq:

Canim hic calismak istemiyor benim bugun . Surekli nette alisveris sitelerinde geziyorum valla. Gezerken gordum kizlar icin tabi buyunce

minikbaby | Playskool Cici Evim Bebek Odası

heh al böyle şeyler de eylül hanımkızım ev çekip çevirmeyi tez elden öğrensin a.s sırnaşık şey

Ürün Adı: Hatıra İzleri 12 Ay Çerçeve- Naturel

Markası: Baby Memory Prints

bundan alan varmı ben almak istyrm

almadım ama benim de niyetim var 50-60 civarı galiba fiyatları da fisfisfis

Bu arada ben sepetimi bitirdim. Hasir sepetim zaten evde vardi. Bunun aynisini yaptim .

http://img87.imageshack.us/img87/75/sepet.jpg

ellerine sağlık becerikli dünürüm benim kaydirigubbakcemile5 iyi sakla da söz yaparken bu sepeti kullanalım maksat hatırası olsun yoksa alırım ben kuzulara yeni sepet yerimseniben

süpermiş ya aşk böcüüüü laelaelaelaelae

Selam arkadaşlar nasılsınızz ben biraz tatsız ve uyuşuğum bugün hiç bişey içimden gelmiyorr

git elini yüzünü yıka daha sonra yine gel -tatlicadiarzu- yemekten geleyim ben ayıltırım seni :tomato:

BENİM NORMALDE Dediğim gibi çok oluyordu bekarkende ama şimdir 1 aydır otururken çok ağrı yapıyor bayramda çok zorlandım özellikle

melike suuuuuuu :içelim:

hadi ben yemeğe kaçtım kızlar görüşürüzzzzz
sizlere afiyet bebelere ilik kemik olsunnnnnnn cokacimcoook

valla aynen arkadasim gecede ben kackere uyandiysam karnim tas gibi cikolata falan yedim hareketlensin diye ama yok pek bisey hissetmiyom ne oldu bi kizlara lmaz: biz bu hafta basi ya bitkin basladik bide dun ilk kar yagdi gece donacaz dogururken:sinifsinif:

canım herhalde cok uykucu olcak bızım kızlar artık ben oyle duşunuyorumkaydirigubbakcemile3
en azından içimi oyle rahatlatıyorumkaydirigubbakcemile3
yada baska ıhtımal yerleri dar gelıyor artık
cunku bazen döndügüne cok feci hıssedıyorumm
ıns sagsalım allah kucagımıza almayı nasıp eder yagmur kar camur farketmezzzzsüprizzzzz

evet suuuuuuuuuuu ama geçmiş hala bitmedi yaa yazıktır hamileye bu kadar zulüm olmaz ki canım yirmi küsur sayfa bu arada günaydın dünyanın en güzel ve toparlak anneleri

Arzucum ben Welcome to hepsibuarada.com - Search Results for "hepsibuarada.com" -www.civilim.com- E-Bebek - Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
-www.minikbaby.com gibi bi yerlerden aliyorum buldugumu .

çok şeker gulegule kullanın inşallah

Tesekkur ederiz Pelin Teyzesi.

:1shok: burcuuuuuuuuuuu ne güzel miş güle güle kullanırsın inşallah.. ya ne kadar hamarat ve beceriklisisn nerden aldın malzemeleri

Tesekkurler . Ben tekstildeyim ya sagolasun arkadaslardan rica ettim . Saten aldim tuy aldim . Bi arkadas burdan aksesuar bakmaya gidiyordu ona da inci aldirdim netten bulmustum evde sepetim vardi oturdum yaptim .

Burcu eline sağlık çok güzel olmuş, ne konuluyo bu sepete??

Tesekkurler

Cok cakalsin dunur sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…